Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zdruzdjo wrote: tako je u autu faca osjvjetljena mobitelom. fejsbuchi se, instagrama, vibera....
pa jebemu majku vise, pa neka pocnu kaznjavati ali bez klauzula o pola kazne i sl.
Imam par jarana koji svako jutro obavezno bacaju instagram storije i materine kako vozaju (sefov) auto u sklopu posla (idu po robu). Dakle to je njima luksuz, kurchenje u sefovom fauveu jer pichoke gledaju storije pa misle to su neke face i valja se onda pokazivati.
zdruzdjo wrote:
u svim ali bukvalno u svim trakama su bili strateski rasporedjeni debili koji su "kruzali"
kako koje auto sam uspio proci kad se rupa stvori, tako je u autu faca osjvjetljena mobitelom. fejsbuchi se, instagrama, vibera....
weljkam tu d klab....godinama pricam o tome,a samo me par ljudi razumije,ostali su u ovoj prvoj grupi
Obilazim neku noć A4, zaglavi me u desnoj prije radara na Stupu, i spusti na 40. Obiđem ga odmah nakon radara kako me usporio, pogledam, lola priča na jedan telefon a drugom rukom drka po navigaciji čemu već, ne jebe cestu ni 2%. Malo proradi bošnjo u meni, otvorim prozor i počnem svirat, osujem mu milu majku i nastavim svojim putem
kaze meni kolegica, kod mene je automatik jer uvjek nesta radim u autu ili pijem kafu, pricam, slikam se ili sminkam se.
blejim u nju i sad zamisljam sebe u tim scenama, jesi li na sijelu u wc ili u autu bog ti dao.
zagrizem donju usnu izadjem iz prostorije. nmg da se svadjam na poslu.
ali ona sva cool sto to radi, ponosna
nepass1 wrote:
kaze meni kolegica, kod mene je automatik jer uvjek nesta radim u autu ili pijem kafu, pricam, slikam se ili sminkam se.
blejim u nju i sad zamisljam sebe u tim scenama, jesi li na sijelu u wc ili u autu bog ti dao.
zagrizem donju usnu izadjem iz prostorije. nmg da se svadjam na poslu.
ali ona sva cool sto to radi, ponosna
Ona misli ako je automatik da sam vozi. Jer, zato se i zove automatik - jer te automatski odvede na odredište.
Jes kraljica očistila auto, isto noktima da je izgrebala naprijed
Ne vidi se takoreći ništa, al ode, zakovana za šajbu. Sa strane se, naravno, nije ništa diralo
Danas sam nakon dugo vremena zavrsavao poslove po gradu. Parkirao na skenderiji i pjesaka do vjecnice. I onda tuda u krug sve.
Znaci, da sam policajac:
Dnevno bih pravio brat bratu 100 prekrsajnih prijava PJESACIMA.
Znaci kod trznice priblizava se auto prema pjesackom, pjesacima crveno ko kuca i hladno 6-7 kretena krene da prelazi. Od njih 6-7, dvoje je u takvom stanju da kad bi mu lav gladan trcao za ledjima, ne bi mogao ubrzati za pola kilometra na sat. I znaci covjek mora kociti do granice stajanja inace ce masakr napraviti. I taman tada jos dvoje krece da prelazi.
Od narodne banke do bbi-a bukvalno sam vidio 5-ero kako prelazi mimo pjesackog i to ono skoro pa veleslalom izmedju auta.
Pa faaaakat kako nema 10 mrtvih dnevno. Skontao sam da iako smo mi vozaci fakat gamad i ima nas svakakvih, ipak smo praaaavo tolerantni i strpljivi.
Ide lola sa golf 5 traka za pravo krenu sa semafora i ode lijevo istom rover iza njega bulji u njega misli zeleno sta li ode pravo nacrno na istom mjestu gdje onaj udari one cure ljudi se skamenise na pjesackom ccc
zdruzdjo wrote:Danas sam nakon dugo vremena zavrsavao poslove po gradu. Parkirao na skenderiji i pjesaka do vjecnice. I onda tuda u krug sve.
Znaci, da sam policajac:
Dnevno bih pravio brat bratu 100 prekrsajnih prijava PJESACIMA.
Znaci kod trznice priblizava se auto prema pjesackom, pjesacima crveno ko kuca i hladno 6-7 kretena krene da prelazi. Od njih 6-7, dvoje je u takvom stanju da kad bi mu lav gladan trcao za ledjima, ne bi mogao ubrzati za pola kilometra na sat. I znaci covjek mora kociti do granice stajanja inace ce masakr napraviti. I taman tada jos dvoje krece da prelazi.
Od narodne banke do bbi-a bukvalno sam vidio 5-ero kako prelazi mimo pjesackog i to ono skoro pa veleslalom izmedju auta.
Pa faaaakat kako nema 10 mrtvih dnevno. Skontao sam da iako smo mi vozaci fakat gamad i ima nas svakakvih, ipak smo praaaavo tolerantni i strpljivi.
Jedno vrijeme su po Sarajevu pješacima naplaćivali po 50 KM za nepropisno prelaženje ulice.
U Visokom na nekih 100 m puta 4 (slovima: četiri) pješačka prelaza. Pješaci, naravno, prelaze između, van pješačkog. Maltene je teže promašiti nego pogoditi pješački.
NIsta , oni su najvise najebali i vecinom ako su posteni i nisu podobni budu gurnuti ko i ostali , znam dosta tih ljudi . Oni sto su se vratili , znamo kako im je , stoka ih ne zarezuje ni za suhu sljivu
kakva begovska , vise zanatska familija
Last edited by amar1994 on 31/01/2018 19:56, edited 3 times in total.
amar1994 wrote:
sto kaze maca budala : "prigradski papak je najveci levat" , jebo im mater ko ih dovede
Jeste i vi prave one muške babe ... sve vam nešto smeta.
Kad smo već kod nerviranja zbog poteza vozača, Amare, je l' i ti imaš običaj da oduzimaš pravo prvenstva kada se spuštaš niz ulicu B.Š, ovima što nakon što uđu u naselje, skreću lijevo u ulicu D.B?