Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Cuj ne kontaju za Firmina....lik placen (i doveden) poput neke zvijezde, a od njega jos nista.
Mada, uglavnom kad pogledam, sjedi na klupi
Kad smo govorili da je Liverpool ispao smijesan sa ovim transferom, nije se dalo reci.
Sad smo strucnjaci ne trebas biti strucnjak za neke Liverpoolove poteze.
A da sacekamo malo... bar godinu dana pa da onda vidimo jeli se isplatio ili ne. Liverpool je u problemima, trener se pogubio i ono malo vremena sto je dao Firminu dao mu je na poziciji koja nije njegova. Ako nastave ovako dobit ce otkaz, doci ce neko novi i ako mu se pruzi prilika onda mozemo pricati dali je flop ili ne... ali jok, vi strucnjaci sve znate unaprijed.
Pa i Suarez je u prvoj sezoni imao mozda i najgori conversion rate na svijetu kada je masio sve sto se moze promasiti. Stvari se promjenile, nije vise igrao za Carrolla pa sada eto busi Real kad pozeli. Gdje ste vi tada bili da nam kazete kako ce Suarez izrasti u zvjer??
Opet strucnjaci. Kakvi, bolan, strucnjaci Forumski laici.
Daj Boze, ali moje laicko misljenje je da je isti poprilicno precijenjen. Mozda nije dobio priliku da pokaze sta tacno zna, ali on je dosao u skupom transferu, kao zvijezda, a daleko je od toga.
Nece on bit ni blizu Suareza.
Tomahawk11 wrote:Cuj ne kontaju za Firmina....lik placen (i doveden) poput neke zvijezde, a od njega jos nista.
Mada, uglavnom kad pogledam, sjedi na klupi
Kad smo govorili da je Liverpool ispao smijesan sa ovim transferom, nije se dalo reci.
Sad smo strucnjaci ne trebas biti strucnjak za neke Liverpoolove poteze.
A da sacekamo malo... bar godinu dana pa da onda vidimo jeli se isplatio ili ne. Liverpool je u problemima, trener se pogubio i ono malo vremena sto je dao Firminu dao mu je na poziciji koja nije njegova. Ako nastave ovako dobit ce otkaz, doci ce neko novi i ako mu se pruzi prilika onda mozemo pricati dali je flop ili ne... ali jok, vi strucnjaci sve znate unaprijed.
Pa i Suarez je u prvoj sezoni imao mozda i najgori conversion rate na svijetu kada je masio sve sto se moze promasiti. Stvari se promjenile, nije vise igrao za Carrolla pa sada eto busi Real kad pozeli. Gdje ste vi tada bili da nam kazete kako ce Suarez izrasti u zvjer??
Opet strucnjaci. Kakvi, bolan, strucnjaci Forumski laici.
Daj Boze, ali moje laicko misljenje je da je isti poprilicno precijenjen. Mozda nije dobio priliku da pokaze sta tacno zna, ali on je dosao u skupom transferu, kao zvijezda, a daleko je od toga.
Nece on bit ni blizu Suareza.
Kako nije precijenjen. On ni u Hoffenheimu nikad nije bio konstantan, znao je odigrati 2 dobre utakmice zaredom, pa ga onda 5 nigdje nema.
Ja mislim da oni u Hoffenheimu ni danas ne mogu vjerovati koju su cifru dobili za njega.
Potvrđena informacija: Jurgen Klopp dolazi u subotu na Anfield da prati meč između voljenog nam kluba i Aston Vile Može odma i kofer ponijet, ostaje on svakako
Benteke out 2 sedmice. Ko da ga je ćaća od stakla napravio.
BHF_Manijak wrote:Da i razlika je sto Firmino nikad nije beka igr'o u ovih 5 utakmica. Lazar jeste. Mada ne mijenja to cinjenicu da je ubleha. Ali reci da treba biti produktivan, a igrati beka, hmmm...
Lik je igrao krilo a ne beka ali i to nije bitno. Ti si rekao da svi osim stopera i zadnjeg veznog moraju biti produktivni navodeći za Firmina , hmmm
Fin rezultat sad za sad, sad treba obavezno tri zadnja vezna ubaciti ili dva zadnja vezna i još jednog štopera, mora se braniti rezultat a zajeban protivnik.
Odlično, ja sam prezadovoljan, sad se zatvoriti ovih pola sata bunker igrati pa šta bude..čekati neku kontru to nam je nada, mada penali su nam jedina šansa..nisu dorasli protivniku al su pokazali sjajan karakter.
Ja na šta potroših dio života, zajebavajući se sa streamom i ultra katastrofalnom igrom ravnom refleksima mrtvog konja. Nadam se najljepšoj bajram banci za sutra: Rodgers sacked!
Teško ali lijepo je nadati se.