I niko ne spominje Zrinjski. Steta i za njih. Nadam se da ce biti bolji u revansu, barem do neke minimalne pobjede, ako nista neku dobru vijest vani poslati
BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- R2D2_SA
#14476 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Evo i ja sam, pitar, tada u Hordama i na sjeveru svaku, bio na jugu protiv Newcastla. Druga vremena tada bila, prvo iznenadjenje bilo da je komentator na BHT bio Zoran Šuko, ono prvi iz RS-a i to jos navija ono lik pravo, svima ono wow. Gledala se utakmica iz Norveske prije toga u Levante na Ilidzi, uvijek bio i ostao pitarski kafic Murata Šarana a gledali sa rajom zeljovcima. Ali sta zna balavurdija, posebno Mensur. Danas kad pocnu pricati o posjeti na stadionima, neki zahebani navijaci a saka jada a nekad puno Kosevo za derbi, po 10-15 hiljada bilo cesto na ligaskim utakmicama kad je euforija. Rivaliteta je uvijek bilo ali se u nekim trenucima, kao tada sa Njukastlom podrzavalo jedne druge.
I niko ne spominje Zrinjski. Steta i za njih. Nadam se da ce biti bolji u revansu, barem do neke minimalne pobjede, ako nista neku dobru vijest vani poslati
- animus
#14477 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
R2D2_SA wrote:Evo i ja sam, pitar, tada u Hordama i na sjeveru svaku, bio na jugu protiv Newcastla. Druga vremena tada bila, prvo iznenadjenje bilo da je komentator na BHT bio Zoran Šuko, ono prvi iz RS-a i to jos navija ono lik pravo, svima ono wow. Gledala se utakmica iz Norveske prije toga u Levante na Ilidzi, uvijek bio i ostao pitarski kafic Murata Šarana a gledali sa rajom zeljovcima. Ali sta zna balavurdija, posebno Mensur. Danas kad pocnu pricati o posjeti na stadionima, neki zahebani navijaci a saka jada a nekad puno Kosevo za derbi, po 10-15 hiljada bilo cesto na ligaskim utakmicama kad je euforija. Rivaliteta je uvijek bilo ali se u nekim trenucima, kao tada sa Njukastlom podrzavalo jedne druge.
-
last mohicans
#14478 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma tace Mensur and comp. Odrastao sam u Đildinoj raji, Đilda sve znao za koga ko navija. Taknut nas niko nije smio, jer smo bili Đildina raja, mlađi klinci. Sasvim normalno bilo da kad je Sarajevo igralo u gostima, mi s rajom na Zeljin jug. Nisam jednom bio. Kad je derbi, svako na svoju stranu. Danas pomraceni umovi i neke dječije furke. Tad su se znala prčuladija i velika raja. Velikoj raji donosis lopte i vodu, sretan kad te pošalje po vodu.. Joj poslo me Đilda po vodu. Postajao je duh mahale, postovanja i respekta prema starijima. Sad bi nas bubuljičavac zbo da mu nesta kazes, a i tad je bilo mangupa, puno vecih nego danas, osobito vecih od ovih preko tastature.animus wrote:R2D2_SA wrote:Evo i ja sam, pitar, tada u Hordama i na sjeveru svaku, bio na jugu protiv Newcastla. Druga vremena tada bila, prvo iznenadjenje bilo da je komentator na BHT bio Zoran Šuko, ono prvi iz RS-a i to jos navija ono lik pravo, svima ono wow. Gledala se utakmica iz Norveske prije toga u Levante na Ilidzi, uvijek bio i ostao pitarski kafic Murata Šarana a gledali sa rajom zeljovcima. Ali sta zna balavurdija, posebno Mensur. Danas kad pocnu pricati o posjeti na stadionima, neki zahebani navijaci a saka jada a nekad puno Kosevo za derbi, po 10-15 hiljada bilo cesto na ligaskim utakmicama kad je euforija. Rivaliteta je uvijek bilo ali se u nekim trenucima, kao tada sa Njukastlom podrzavalo jedne druge.
I niko ne spominje Zrinjski. Steta i za njih. Nadam se da ce biti bolji u revansu, barem do neke minimalne pobjede, ako nista neku dobru vijest vani poslatiTako je moj bordo brate.
-
5korpus
#14479 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Eo sve suze niz ledja.omega369 wrote:Ljubomora je opet sve prisutna. Znaci da ih je dobro zabolila zenica
Dva oka nisu dovoljna za plakanje
- cvrčak_na_hedonizmu
#14480 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jeste, 20.000 pitara u Zenici je sokiralo region, a kamoli nas. Evo mene jos vodom zaljevaju, ne dolazim sebiomega369 wrote:Ljubomora je opet sve prisutna. Znaci da ih je dobro zabolila zenica
- ledeni_caj
#14481 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Cinjenica je da pljujete po svemu vise nego inace. Negdje je zapelo.
- animus
#14482 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Isto sam isao i na jug sa manijacima. Normala bila. Sve s rajom koja je bila mijesana. Isto bilo i obratno. Steta sto je ovo otislo u drugom pravcu. Mada zapadne zemlje se vraćaju na ovo sto smo mi nekad bili.
-
north
#14483 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
pretjerujete..druga vremena, ne postoji ni jedan gradski ili bilo koji drugi derbi da su navijaci jedni s drugima, sta vam je
..ne moramo se ni ne trebamo voliti, niti navijati jedni za druge, to je ludost ocekivati
trebamo se prcati medjusobno dok se boje ne rastope, ali sa stilom
...ono sto se ne smije je vrijedjanje koje prelazi dozvoljeno niti veci obracuni koji mogu biti fatalni...a ne ocekujem ni od jednog kospe da navija za nas u Evropi niti bi ja ikad za njih
...jedino kad bi igrali protiv troprstasa ili kockastih koji otvoreno mrze ovaj grad i zemlju, bi volio da ih poderu i navijacki i na terenu..ali to je iskljucivo zbog 
-
LSD
#14484 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jeste, 20.000 pitara u Zenici je sokiralo region, a kamoli nas. Evo mene jos vodom zaljevaju, ne dolazim sebiomega369 wrote:Ljubomora je opet sve prisutna. Znaci da ih je dobro zabolila zenica
Animus
Ma ja, sve pitice bile na jugu protiv Njukastla
- Maharadza
#14485 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Zašto se opet dozvoljava off o luzerima koji EU mogu gledati samo na GoogleMaps i na TV-u?! 
- ultima_palabra
#14486 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jeste, ljubomorni smo na tri glatka poraza u Evropi i da igrate domace utakmice kao muhadziri pred 7000 ljudi.omega369 wrote:Ljubomora je opet sve prisutna. Znaci da ih je dobro zabolila zenica
- cvrčak_na_hedonizmu
#14487 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Vec imaju divove, mitovi o posjeti su vec legendarni, sta je slijedece, mozda epopejaLSD wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jeste, 20.000 pitara u Zenici je sokiralo region, a kamoli nas. Evo mene jos vodom zaljevaju, ne dolazim sebiomega369 wrote:Ljubomora je opet sve prisutna. Znaci da ih je dobro zabolila zenica![]()
![]()
Animus
Ma ja, sve pitice bile na jugu protiv Njukastlaza par godina ce pricati pricu da su samo oni napunili te noci koševo
samo još fali da Benjamin Isović to pretoci u song i eto novog mita o divovima.
Neumorni su u svom umjetnickom izrazaju
- Logovan
#14488 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Možemo do prolaza! Možemo izbaciti Bjeloruse! Nisu bolji od nas! HAJDE SARAJ'VO!
- Maharadza
#14489 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

I ja kažem...fotoŠop je ovo, stipu šuplje...
- cvrčak_na_hedonizmu
#14490 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Imal jos trEbina 
4 tribine na bp, dokaz da ih je bilo preko 10 milja, jedna tribina. Genijalno, divovski rekli bi
4 tribine na bp, dokaz da ih je bilo preko 10 milja, jedna tribina. Genijalno, divovski rekli bi
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 09/08/2019 20:27, edited 1 time in total.
- cvrčak_na_hedonizmu
#14491 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Kapacitet 15k milja, bilo 7 na tekmi i dobra posjeta. TjaLogovan wrote:Možeš ti pisati šta god hoćeš, ali posjeta je bila jako dobra.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Imal jos trEbina
Al ako ste vi sretni, i j ja sam
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#14492 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Danas pitam za tebe. Dobro nam dosaoLogovan wrote:Možemo do prolaza! Možemo izbaciti Bjeloruse! Nisu bolji od nas! HAJDE SARAJ'VO!
- Logovan
#14493 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Kao prvo, više od 7 hiljada, kao drugo, nije Sarajevo, nego Zenica (znači putuješ, radni dan), kao treće, karte nisu snižene i pored toga što smo imali ostale troškove (gorivo, itd.).cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kapacitet 15k milja, bilo 7 na tekmi i dobra posjeta. TjaLogovan wrote:Možeš ti pisati šta god hoćeš, ali posjeta je bila jako dobra.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Imal jos trEbina
Al ako ste vi sretni, i j ja sam
I nevjerovatno koliko vi sve u vezi drugih omalovažavate.
Zapad skoro pun, praznih mjesta malo, čak mislim da bi se sve popunilo da se nije stajalo na stepenicama. Istok isto skoro pun, jako malo praznih stolica. Sjever + jug oko 500, 600.
- Logovan
#14494 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pa dobro, šta sa tim?ultima_palabra wrote:Ko zivi na Ilidzi ili Novom Gradu, brze ce do Zenice doci nego do Koseva kad je guzva. Ali onaj ko nece, nadje izgovor
Nas da je bilo 14 hiljada vi bi rekli, a gdje vam je još hiljadu ljudi.
- cvrčak_na_hedonizmu
#14495 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Cuj nisi takav, a pitarLogovan wrote: Kao prvo, više od 7 hiljada, kao drugo, nije Sarajevo, nego Zenica (znači putuješ, radni dan), kao treće, karte nisu snižene i pored toga što smo imali ostale troškove (gorivo, itd.).
I nevjerovatno koliko vi sve u vezi drugih omalovažavate.Mislim ovo dovoljno govori o vama, kakvi ste ljudi. Puni ste sebe, samo znate pljuvati druge, laprdati gluposti, itd. Vi, vi i samo vi i niko više u ovoj državi, samo vi, vi ste samo vrijedni spomena, vi, vi, vi.
Puna mi je neka stvar ovakvih ljudi. Hvala Bogu pa nisam ovakav, niti imam nekog u familiji ili u raji da se ponaša ovako.
Zapad skoro pun, praznih mjesta malo, čak mislim da bi se sve popunilo da se nije stajalo na stepenicama. Istok isto skoro pun, jako malo praznih stolica. Sjever + jug oko 500, 600.
Vic stoljeca ali ti vijeka
7.100 bilo na tekmi i stadion polu-prazan, ocekivano jer ste imali smijesnu posjetu, a borili se za duplu krunu. Vas standard, jbg
- Logovan
#14496 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
I ovdje griješiš.cvrčak_na_hedonizmu wrote: Doduse, sve to je ocekivano jer kada ste prodavali uloge, a sudbina kluba je bila u pitanju, vi niste bili u stanju da skupite 50.000 ili 80.000 ( ne sjecam se ). S druge strane mi skupili milione, za klub.
Hajde sad lijepo nađi kakvi su bili naši ulozi i za šta, kako je to sve išlo, sve oko uloga pogledaj, pa to uporedi sa vašim skupljanjem para.
Joj kako možete lagati jebo te život.
Još ono se našlo pričati, mi skupili milione, vi niste, bla, bla.
-
il dottore
#14497 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
mirza_15 wrote:Organizacija za 10. Sve pohvale za grad Zenicu i policiju.
Bilo je sporadicnih gluposti od pojedinaca, ali nista znacajno
Uglavnom zenicani (klub, policija i gradjani) odrzali lekciju iz gospodskog ponasanja
-
il dottore
#14498 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Odluka da se igra u Zenici odlicna, taman da je 3x skupljewewa wrote:a bilo puno platiti najam Grbavice
Uprava za tu odluku
- Logovan
#14499 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Svašta.
Hvala, bolje vas našao.plain vanilla wrote:Danas pitam za tebe. Dobro nam dosaoLogovan wrote:Možemo do prolaza! Možemo izbaciti Bjeloruse! Nisu bolji od nas! HAJDE SARAJ'VO!
Last edited by Logovan on 09/08/2019 22:09, edited 1 time in total.
- agnostic_front
#14500 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Igraju li Ahmetović i Rahmanović revanš? Velike šanse dajem fks.