Da barem ima neka funkcionalna aplikacija, ako nista drugo da pokazu onijema na T-machu da to mere i bolje od D3GO.
Logosoft
Moderator: Benq
- semirsar
#14451 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma nije valjda da se djeca peglaju sa upisivanjem username/password u browser da bi gledali crtice?!
Da barem ima neka funkcionalna aplikacija, ako nista drugo da pokazu onijema na T-machu da to mere i bolje od D3GO.
- MTV
#14452 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jos nek pridodaju nickelodeon i nick jr., jer nepricamo svi francuski kao na tiji-ju.afannedim wrote:Lijepo, zbog djece.
Rade svi kanali na Tele2 4G. Samo me je.e sto imam samo 10GB (ostalo mi oko 7GB) prometa a brzo se trosi kad pripalis ovo cudo. Logicno.semirsar wrote:Ma nije valjda da se djeca peglaju sa upisivanjem username/password u browser da bi gledali crtice?!![]()
Mene zanima hoce li Lola ovog stoljeca nesto novo dodati. Od svih TV paketa sada HD paket izgleda nekako jadno od kada su iz njega poizbacivali Animal Planet HD, Discovery Science HD, H2 HD...
Download nije dignut od februara 2016, upload od januara 2015, kako dodje koji kanal tako skoro uvijek ukinu neki dobar...
Izgleda da je aplikaciju tako tesko napraviti a svako malo uposljavaju nekog programera ili sta li je vec.
- afannedim
#14453 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sve neku suhu imam da bi od Augusta nesto moglo biti ubaceno o nekih novosti
- MTV
#14454 Re: Logosoft ALL ABOUT
Prosle godine 1.8. su dosli Tiji HD i Televizija 5 HD a par dana prije Vip HD i Al Jazzera English HD. Ako ce nesto slicno biti bolje nek neubacuju nista. Tiji HD i Al Jazzera HD stvarno imaju odlicnu sliku.afannedim wrote:Ja sve neku suhu imam da bi od Augusta nesto moglo biti ubaceno o nekih novosti
Moja ocekivanja:
Trace Urban HD
BBC Earth HD
nickelodeon HD
- Veci upload
- nedo bog koju minutu dzabe prema mobilnoj kod Logo Trio paketa
Dobit cemo:
- Nasa TV SD (na yt postoje prilozi u FHD 1080p)
- RTV 7 SD (isto)
- RTV USK SD (isto)
- 9793168 produljenje akcije Najjeftiji na trzistu
- Najsavremeniji server u BiH za poslovnjake
- 2-3 nova mobitela koje nece niko u neodoljivoj ponudi
- ukidanje nekoliko solidnih/dobrih kanala kao do sada
- afannedim
#14455 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hvala sto ste ukinuli MTV 24.
- Qler
#14456 Re: Logosoft ALL ABOUT
vala bas hvala.. nema...
-
Phantasy
#14457 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ukinuli su bruku kanala od Discovery Science-a do djecijih poput Disney-a itd..
-
rizibizi
#14458 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jel to kod vas neka akcija ili proljetno raspremanje kanala, onima na telekomu ce bar kamere ostati 
- pecpec
#14459 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ljetna akcija,ukini sve sto valja 
- MTV
#14460 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nema na cemuafannedim wrote:Hvala sto ste ukinuli MTV 24.
Sta ce im sad svirat u poslovnici u Igmanskoj?! Kad sam placao racun nekoliko puta im je taj kanal bio na TV-u.
Malo ti je suha pogrijesila
Sta sam ja rekao, mada doticni kanal je zapeo u proslom stoljecu sto se tice 4:3 formata i grafike na ekranu.
MTV Music 24 danas

MTV Music 24 2005. godine

Puno je napredovao u grafickom smislu za ovih 12 godina.
Taj kanal je bio zamjena za VIVU a sve manje operatera ima MTV Music 24. U regionu bnet/vip u Glazbenom paketu i Max TV u nekoj od doplata.
Mozda prave mjesto za Trace Urban HD, znas IPTV je ogranicem frekvencijama
Ima jos super muzickih kanala za uvrstiti:
Deluxe Music
4 fun
4fun hits
4 fun fit and dance
Balkanika HD
CMC
Jugoton
Pa opalite koji mail na [email protected]....
Ja sam tamo smarao pa dobismo komplet Cinestare, nick jr., CNN, CN, Boomerang, AXN Spin & Viasat Nature. Ostale kanale koje sam predlagao, nebrinite se nismo ih dobili.
Nedo Bog da su izbacili A1 HD bi ih vlasnik razapeo na fb kao sto je to uradio sa BHTelecomom.
Jih da su samo ta dva.Phantasy wrote:Ukinuli su bruku kanala od Discovery Science-a do djecijih poput Disney-a itd..
RIP:
Discovery Science SD
Discovery Science HD
Animal Planet HD
DTX SD
Eurosport News
I to sve radi skoro dvostrukog poskupljenja Eurosport kanala. Pa su zrtvovali ostale kanale Discovery grupe kao braca mtel i mts. Samo nemogu vjerovat da su IDX I IDX HD gledaniji od ovih gore nabrojanih.
...
H2 HD
Disney Junior
Disney XD
Fine Living (kratko ispario na mjesec dana pa se vratio)
Super RTL
I nemogu se vise sjetiti
Aha Sefika dosla i cistila samo fali Izet da je otjerarizibizi wrote:Jel to kod vas neka akcija ili proljetno raspremanje kanala, onima na telekomu ce bar kamere ostati
P.S. Kad se vratim u rajvosa hoce li ostati ijedan kanal na Super TV-u?!
- MTV
#14461 Re: Logosoft ALL ABOUT
afannedim wrote:Hvala sto ste ukinuli MTV 24.
Odgovor sa FB u vezi MTV Music 24Qler wrote:vala bas hvala.. nema...
Pratit cu situaciju vip/bnet i Max TV da vidimo jel to istina.Poštovani, MTV kompanija gasi kanal MTV Music 24. Zbog toga nismo u mogućnosti više distribuirati ovaj kanal. Vaš Logosoft
- afannedim
#14462 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ti si onaj MC sto je dobio odgovor za MTV 24MTV wrote:afannedim wrote:Hvala sto ste ukinuli MTV 24.Odgovor sa FB u vezi MTV Music 24Qler wrote:vala bas hvala.. nema...
Pratit cu situaciju vip/bnet i Max TV da vidimo jel to istina.Poštovani, MTV kompanija gasi kanal MTV Music 24. Zbog toga nismo u mogućnosti više distribuirati ovaj kanal. Vaš Logosoft
- crnivrag
#14463 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV ne želi da otkriva svoj pravi identitetafannedim wrote:Ti si onaj MC sto je dobio odgovor za MTV 24MTV wrote:afannedim wrote:Hvala sto ste ukinuli MTV 24.Odgovor sa FB u vezi MTV Music 24Qler wrote:vala bas hvala.. nema...
- Benq
#14464 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kao i na nekim drugim mjestimacrnivrag wrote: MTV ne želi da otkriva svoj pravi identitet, i na RTV forumu je registrovan kao mc zabava
- MTV
#14465 Re: Logosoft ALL ABOUT
To nisam ja to je moja Schaumaafannedim wrote: Ti si onaj MC sto je dobio odgovor za MTV 24
TacnoBenq wrote:Kao i na nekim drugim mjestimacrnivrag wrote: MTV ne želi da otkriva svoj pravi identitet, i na RTV forumu je registrovan kao mc zabava
Sto rece crnivrag i Benq ima me na jos foruma pa i na yt, prosiril sam se ko Telemach
Hocetel i GPS kordinate pa da me uganjate CSI Sarajevo?!
- Benq
#14466 Re: Logosoft ALL ABOUT
Haha poslat cu ti veliku milku na adresuMTV wrote: Sto rece crnivrag i Benq ima me na jos foruma pa i na yt, prosiril sam se ko Telemach![]()
Hocetel i GPS kordinate pa da me uganjate CSI Sarajevo?!Il vec znate moj polozaj
- afannedim
#14468 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja ti jarane I ne koristim niti imam profil na FB. Onako zraknem bez prijave pa procitam komentareMTV wrote:To nisam ja to je moja Schaumaafannedim wrote: Ti si onaj MC sto je dobio odgovor za MTV 24(ako cemo lagat) afanne da ti nisi onaj Igor?
TacnoBenq wrote:Kao i na nekim drugim mjestimacrnivrag wrote: MTV ne želi da otkriva svoj pravi identitet, i na RTV forumu je registrovan kao mc zabava
![]()
Sto rece crnivrag i Benq ima me na jos foruma pa i na yt, prosiril sam se ko Telemach![]()
Hocetel i GPS kordinate pa da me uganjate CSI Sarajevo?!Il vec znate moj polozaj
- semirsar
#14469 Re: Logosoft ALL ABOUT
znamo i koliko si pocrnio na moruMTV wrote:To nisam ja to je moja Schaumaafannedim wrote: Ti si onaj MC sto je dobio odgovor za MTV 24(ako cemo lagat) afanne da ti nisi onaj Igor?
![]()
Sto rece crnivrag i Benq ima me na jos foruma pa i na yt, prosiril sam se ko Telemach![]()
- MTV
#14470 Re: Logosoft ALL ABOUT
semirsar wrote: znamo i koliko si pocrnio na moru![]()
![]()
![]()
![]()
- edin.h
#14471 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da li je iko primjetio da u zadnje vrijeme Youtube aplikacija na bilo kojem Android, IOS uredjaju ,pa cak i na TV-u zakoci i pise da je Offline, tj. kao da nema konekcije? Dok na racunaru normalno radi.. nije do WiFi signala...a cim se spojim na bilo koju drugu konekciju (Unifi,telemach, bhtelecom) radi sve super, a isto mi se desava i na poslu gdje je Logosoft provider.
Btw.. Ima li kakvih novosti u vezi poboljsanja ponude na Internet paketima?
Btw.. Ima li kakvih novosti u vezi poboljsanja ponude na Internet paketima?
- MTV
#14472 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jeste jednom na Smart TV prije cca mjesec dana i onda se desilo da je TV sam izasao iz yt aplikacije i nije vise htio uc u YT. Stari narodni obicaj cupanja iz struje TV-a i ostale Loline aparature vise se nije desilo to. Na mobitelima nisam imao taj problem al sam nekoliko puta imao drugaciji problem da mi se wifi na mobitelu A5 2017 svako malo gubio. Na J5 2016 mozda 3 puta pise nema veze, dok na a5 10tak puta. Laptop (wifi/lan), PC i TV nije bilo ovog mog problemcica sa wifiem. U Logosoftu sigurno opet novi nastavak Gremlina 
- edin.h
#14473 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ko ce ga znati vise...MTV wrote:Jeste jednom na Smart TV prije cca mjesec dana i onda se desilo da je TV sam izasao iz yt aplikacije i nije vise htio uc u YT. Stari narodni obicaj cupanja iz struje TV-a i ostale Loline aparature vise se nije desilo to. Na mobitelima nisam imao taj problem al sam nekoliko puta imao drugaciji problem da mi se wifi na mobitelu A5 2017 svako malo gubio. Na J5 2016 mozda 3 puta pise nema veze, dok na a5 10tak puta. Laptop (wifi/lan), PC i TV nije bilo ovog mog problemcica sa wifiem. U Logosoftu sigurno opet novi nastavak Gremlina
Da bar malo uduplaju ove postojece pakete
I dalje ne mogu da vjerujem da su ukinuli Discovery Science kanal... pa sta god pocnem malo duze gledati ukinu...
Balkanika, Discovery Science, Fine living (hvala Bogu vratise)...
- MTV
#14474 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mi smo braca po belaju sta gledamo to ukinuedin.h wrote: Ko ce ga znati vise...
Da bar malo uduplaju ove postojece pakete![]()
I dalje ne mogu da vjerujem da su ukinuli Discovery Science kanal... pa sta god pocnem malo duze gledati ukinu...
Balkanika, Discovery Science, Fine living (hvala Bogu vratise)...
Ja bi tvoju listu dopunio svojim "patnjama" ako smijem b92, CMC, Nova TV, Ultra, ADR HD, ZDF HD (SD nebrojimo
Mozda bi oni i zadrzali Discoveryje al gazde su imale desetodnevni prekid svih Discovery kanala dok Logosoft nije i odlucili odstraniti taj i doticne. I sebi nedolazim da je iDx SD i HD gledaniji od Sciense SD ili HD ili DTX kojeg smo imali samo u SD.
MTS pred desetodnevnom obustavom Discoveryja je uvrstio novi kanal DTX HD da bi nakon ponovnog vracanja svih Discoveryja ukinuo HD i SD verziju DTX. Kanal je radio samo par dana i pa pa.
Da se mene pitalo kao sto me se nepita nizasta ja bi zadrzao HD verzije a prekinuo distribuirati SD verzije.
Npr. Ukinuo Discovery Science SD, DTX SD, IDX SD, Animal Planet SD.
U osnovnom paketu bi bili:
Discovery Channel SD (nepostoji HD verzija)
TLC SD (isto)
Discovery Science HD
A u HD paket bi islo:
Discovery Showcase HD
Animal Planet HD
IDx HD
DTX HD
I kad ukinu neki kanal to bi napisao na portalu ili FB-u a ne kao da igras nagradnu igru: "Koji kanal smo danas ukinuli?!" pa da pogadjas ili eventualno odmah uvrstiti zamjenu uz obavjestenje.
Valjda previse trazim ili ocekujem.
- semirsar
#14475 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja niti gledam vise supertv... woow... kako to "super" gordo zvuciMTV wrote:Mi smo braca po belaju sta gledamo to ukinuedin.h wrote: Ko ce ga znati vise...
Da bar malo uduplaju ove postojece pakete![]()
Balkanika, Discovery Science, Fine living (hvala Bogu vratise)...Sljedece ce nam ukinuti MTV Live HD, FOX, RTL HR jer se to vecim kod mene i gleda. Eto samo da znate
![]()
...
I kad ukinu neki kanal to bi napisao na portalu ili FB-u a ne kao da igras nagradnu igru: "Koji kanal smo danas ukinuli?!" pa da pogadjas ili eventualno odmah uvrstiti zamjenu uz obavjestenje.
Valjda previse trazim ili ocekujem.
Merebit ce neko mene sadaske okrivit zbog smanjenog gledanja i zbograditoga i ukidanja tih nekijeh kanala
Fakat, sta se to vise imade i pogledat, pitam se, pitam... Net, ista meta i isto o'stojanje... fiksni, neznadem ni radili, nekad se prepaaadnem kad zazvrci, greskom
Ukratko, nije to to, nekad bilo sad se samo spominjalo, e to je to... zalazak, da l' ce jopet svanut' ni ona hanuma sa kasikama ne znade, cujem da se cula sa onijem M.Tarotom i pitala ga znade li sta on, ma bice bice velidu joj i otrca u halu sa prstom u supq, procurilo mu govance jbg