HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
kloniran

#14451 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

ma meni se cesto gubi net skroz u zadnjih par dana, nekad nemam i po sat vremena. Nadam se da su prelazne boljke jer nemam vremena da idem njima a covjek izgubi zivce i pare dok dobije onaj broj.

Kod hs-a u zadnjih 5 godina nije bilo problema ko u zadnja dva tri dana
Iza prozora

#14452 Re: HS kablovska

Post by Iza prozora »

1360 besplatan hotline pozovite :izet:
made_in_sarajevo

#14453 Re: HS kablovska

Post by made_in_sarajevo »

Sta skontasmo, kad tad cemo svi na telemach preci ili cemo moci ostati na trenutnim paketima bez uzimanja telemach paketa?
NK33

#14454 Re: HS kablovska

Post by NK33 »

made_in_sarajevo wrote:Sta skontasmo, kad tad cemo svi na telemach preci ili cemo moci ostati na trenutnim paketima bez uzimanja telemach paketa?
Nazalost jos uvijek nista :)
Cak sam im slao i mail s istim pitanjem ali sam dobio neki bezveze odgovor o ponudi Telemacha, uopste nisu odgovorili na ovo sto sam ih pitao tako pretpostavljam da ni oni jos uvijek ne znaju sta bi :)
maraccana

#14455 Re: HS kablovska

Post by maraccana »

Evo Zuka na Areni, sutra Roma i Lazio, hvala TM na krađi... :)
Maharadza

#14456 Re: HS kablovska

Post by Maharadza »

maraccana wrote:Evo Zuka na Areni, sutra Roma i Lazio, hvala TM na krađi... :)
http://www.sports-x.net/index.php

Image

:mrgreen:
kakaljin

#14457 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Maharadza

#14458 Re: HS kablovska

Post by Maharadza »

Image

Dobro je, ne šteka...zasad. :mrgreen:
kloniran

#14459 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

Maharadza wrote:Image

Dobro je, ne šteka...zasad. :mrgreen:
podijeli link sirotinji :D
maraccana

#14460 Re: HS kablovska

Post by maraccana »

Maharadza wrote:

https://scontent.cdninstagram.com/hphot ... 1615_n.jpg
Pa tako ti i ne treba ni SK, ovdje su tema cab. dig. operateri, a ne streamovi. Hiljade ljudi je danas bilo uskraćeno za sjajan meč Zukine Sampdorije, sutra još ima Džeko, Lulić... TM i SK sada služe ko ukras na TVu... :zzzz:
Maharadza

#14461 Re: HS kablovska

Post by Maharadza »

maraccana wrote:
Maharadza wrote:

Pa tako ti i ne treba ni SK, ovdje su tema cab. dig. operateri, a ne streamovi. Hiljade ljudi je danas bilo uskraćeno za sjajan meč Zukine Sampdorije, sutra još ima Džeko, Lulić... TM i SK sada služe ko ukras na TVu... :zzzz:
Nudim alternativu a većina ima internet pristojne brzine tako da je idiotski to ne iskoristiti. A ne paše ni meni što za LP i EL moram tražiti stream ali tako je kako je, a SK je "ukras" možda tebi ali vjerujem da većina voli pogledati i engleze, špance, talijanski kup, f1, nba, euroligu, tenis itd.
maraccana

#14462 Re: HS kablovska

Post by maraccana »

Maharadza wrote:
maraccana wrote:
Nudim alternativu a većina ima internet pristojne brzine tako da je idiotski to ne iskoristiti. A ne paše ni meni što za LP i EL moram tražiti stream ali tako je kako je, a SK je "ukras" možda tebi ali vjerujem da većina voli pogledati i engleze, špance, talijanski kup, f1, nba, euroligu, tenis itd.
Nije teško naći stream, ali onda džaba plaćaš tv pretplatu ako nemaš koristi od iste. Jedino riješenje su onda ovi net programi ko nettvplus i slično, dođe i neki resiver itd., gledam kakvih tu ima ponuda... Sutra će da im se usijaju linije kad Roma i Lazio krenu, a SK opet bude ukras, džaba nba, španija, italija... :lol:
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#14463 Re: HS kablovska

Post by suad-sarajevo »

Šta je sa računima za 11 mjesec?
Astrix

#14464 Re: HS kablovska

Post by Astrix »

maraccana wrote:
Maharadza wrote:

Ma ja čekam do kraja mjeseca da vidim sta ce biti i onda sigurno prelazim na Moja TV, SK je dobar ali dzaba kad mi je draza Arena, gledam je godinama, kad sam mogao dosad bez SK-a mogu i nastaviti tako...
kakaljin

#14465 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

maraccana wrote:
Maharadza wrote:
maraccana wrote:
Nije teško naći stream, ali onda džaba plaćaš tv pretplatu ako nemaš koristi od iste. Jedino riješenje su onda ovi net programi ko nettvplus i slično, dođe i neki resiver itd., gledam kakvih tu ima ponuda... Sutra će da im se usijaju linije kad Roma i Lazio krenu, a SK opet bude ukras, džaba nba, španija, italija... :lol:
Pa ako se live prenosi gledaju preko strem-a, onda ne vidim svrhu placana kablovske dovoljno je uzeti samo dobar internet i onda gledati stremove i skidati filmove koji te interesuju.
Kao sto i ti kazes džaba se placa tv pretplata.

Ali ovdje svi mi pricamo o tv signalu i gledanju sadrzaja preko tv-a, a ljudi i dalje spominju stream i gledanje proko istog.
suad-sarajevo

#14466 Re: HS kablovska

Post by suad-sarajevo »

S obzirom da jos uvijek nisam dobio racun za kabl. tv i internet, a htio bih da aktiviram ono D3 sranje na telefonu i laptopu, postoji li mogucnost da ih nazovem i od njih dobijem potrebne podatke za login?
skafiskafsnjak

#14467 Re: HS kablovska

Post by skafiskafsnjak »

suad-sarajevo wrote:S obzirom da jos uvijek nisam dobio racun za kabl. tv i internet, a htio bih da aktiviram ono D3 sranje na telefonu i laptopu, postoji li mogucnost da ih nazovem i od njih dobijem potrebne podatke za login?
Drug, registrujes se na mojtelemach.ba i te podatke koristis na d3go. Ne trebas nikoga zvati.

Za registraciju ti treba broj ugovora . e sad ne znam da li ste vi hs-ovci potpisivali ista jos...ali ako hoces d3go vjerovatno si potpisao ugovor za d3go
NK33

#14468 Re: HS kablovska

Post by NK33 »

skafiskafsnjak wrote:
suad-sarajevo wrote:S obzirom da jos uvijek nisam dobio racun za kabl. tv i internet, a htio bih da aktiviram ono D3 sranje na telefonu i laptopu, postoji li mogucnost da ih nazovem i od njih dobijem potrebne podatke za login?
Drug, registrujes se na mojtelemach.ba i te podatke koristis na d3go. Ne trebas nikoga zvati.

Za registraciju ti treba broj ugovora . e sad ne znam da li ste vi hs-ovci potpisivali ista jos...ali ako hoces d3go vjerovatno si potpisao ugovor za d3go
On nije dobio jos uvijek taj racun na kojem ima novi broj ugovora (jer nije isti kao onaj koji je bio na HS-u). Pretpostavljam da ih moze nazvati da mu kazu novi broj ugovora cisto da moze aktivirati d3go.
skafiskafsnjak

#14469 Re: HS kablovska

Post by skafiskafsnjak »

NK33 wrote:
skafiskafsnjak wrote:

On nije dobio jos uvijek taj racun na kojem ima novi broj ugovora (jer nije isti kao onaj koji je bio na HS-u). Pretpostavljam da ih moze nazvati da mu kazu novi broj ugovora cisto da moze aktivirati d3go.

Nisam nikad obracao paznju, ne znam da li taj broj stoji na racunu . Ja sam taj broj prepisao sa ugovora koji sam potpisao s njima. A ako nema ugovor, moze ih vjerovatno nazvati .
old_spice

#14470 Re: HS kablovska

Post by old_spice »

probudim se kad preko 300 kanala na digitalnoj, neki radio kanali, mislim preko 50 ih ima, HBO HD Cinemax HD, 6 kanala SK, al pola od njih nece da otvori. Odem da provjerim jacinu signala, kad svaki program na lose. Analogna takodjer nova lista, tj ova lista za Ilidzu
PS i nova mi je ip adresa
suad-sarajevo

#14471 Re: HS kablovska

Post by suad-sarajevo »

NK33 wrote:
skafiskafsnjak wrote:

Hvala. Odoh svakako danas da vidim sta je sa racunom da platim pa cu i to obaviti. :thumbup:
NK33

#14472 Re: HS kablovska

Post by NK33 »

Danas odlican dan za ljubitelje fudbala:
Serie A
Everton - Man City
Copa del Rey

i to sve na Arenama, a sta mi mozemo gledati na strasnom Sport Klubu:
odbojka
portugalska liga

:lol:
batara

#14473 Re: HS kablovska

Post by batara »

Sad preskeniram analognu, ukupno 60 kanala..ukrali su nam 3..History chanel nam ukinise, to treba da oplakujete ;-) i primjetno slika losija gotovo na svakom kanalu.
MOSALJOZE

#14474 Re: HS kablovska

Post by MOSALJOZE »

batara wrote:Sad preskeniram analognu, ukupno 60 kanala..ukrali su nam 3..History chanel nam ukinise, to treba da oplakujete ;-) i primjetno slika losija gotovo na svakom kanalu.
Ne mogu da vjerujem,ako sam išta na tv-u gledao(pored fudbala)to je history.
gonzalez

#14475 Re: HS kablovska

Post by gonzalez »

Za drugare iz HS ili ti TM.

Hayatovci? Yes? No?
Čas ih ima, čas ih nema i tako u krug.
Osim onog retardiranog letka, pisanog u stilu štanda sa pijace, nikakav glas od vas. Web stranica je Monty Payton style. Grand TV dolazi...

Utrpali ste Ultre, Minije i slična Žarko, Marko, Janko sranja, ruske crtiće, a izbacili zaista dječiji BH kanal. Da, znam, daleko je Hayat i Vogošća. Pussies...
Locked