HS kablovska
Moderator: anex
- kloniran
#14451 Re: HS kablovska
ma meni se cesto gubi net skroz u zadnjih par dana, nekad nemam i po sat vremena. Nadam se da su prelazne boljke jer nemam vremena da idem njima a covjek izgubi zivce i pare dok dobije onaj broj.
Kod hs-a u zadnjih 5 godina nije bilo problema ko u zadnja dva tri dana
Kod hs-a u zadnjih 5 godina nije bilo problema ko u zadnja dva tri dana
-
Iza prozora
#14452 Re: HS kablovska
1360 besplatan hotline pozovite 
-
made_in_sarajevo
#14453 Re: HS kablovska
Sta skontasmo, kad tad cemo svi na telemach preci ili cemo moci ostati na trenutnim paketima bez uzimanja telemach paketa?
- NK33
#14454 Re: HS kablovska
Nazalost jos uvijek nistamade_in_sarajevo wrote:Sta skontasmo, kad tad cemo svi na telemach preci ili cemo moci ostati na trenutnim paketima bez uzimanja telemach paketa?
Cak sam im slao i mail s istim pitanjem ali sam dobio neki bezveze odgovor o ponudi Telemacha, uopste nisu odgovorili na ovo sto sam ih pitao tako pretpostavljam da ni oni jos uvijek ne znaju sta bi
- maraccana
#14455 Re: HS kablovska
Evo Zuka na Areni, sutra Roma i Lazio, hvala TM na krađi... 
- Maharadza
#14456 Re: HS kablovska
http://www.sports-x.net/index.phpmaraccana wrote:Evo Zuka na Areni, sutra Roma i Lazio, hvala TM na krađi...

-
kakaljin
- Maharadza
#14458 Re: HS kablovska

Dobro je, ne šteka...zasad.
- kloniran
#14459 Re: HS kablovska
podijeli link sirotinjiMaharadza wrote:
Dobro je, ne šteka...zasad.
- maraccana
#14460 Re: HS kablovska
Pa tako ti i ne treba ni SK, ovdje su tema cab. dig. operateri, a ne streamovi. Hiljade ljudi je danas bilo uskraćeno za sjajan meč Zukine Sampdorije, sutra još ima Džeko, Lulić... TM i SK sada služe ko ukras na TVu...Maharadza wrote:http://www.sports-x.net/index.phpmaraccana wrote:Evo Zuka na Areni, sutra Roma i Lazio, hvala TM na krađi...
https://scontent.cdninstagram.com/hphot ... 1615_n.jpg
- Maharadza
#14461 Re: HS kablovska
Nudim alternativu a većina ima internet pristojne brzine tako da je idiotski to ne iskoristiti. A ne paše ni meni što za LP i EL moram tražiti stream ali tako je kako je, a SK je "ukras" možda tebi ali vjerujem da većina voli pogledati i engleze, špance, talijanski kup, f1, nba, euroligu, tenis itd.maraccana wrote:Pa tako ti i ne treba ni SK, ovdje su tema cab. dig. operateri, a ne streamovi. Hiljade ljudi je danas bilo uskraćeno za sjajan meč Zukine Sampdorije, sutra još ima Džeko, Lulić... TM i SK sada služe ko ukras na TVu...Maharadza wrote:http://www.sports-x.net/index.phpmaraccana wrote:Evo Zuka na Areni, sutra Roma i Lazio, hvala TM na krađi...
- maraccana
#14462 Re: HS kablovska
Nije teško naći stream, ali onda džaba plaćaš tv pretplatu ako nemaš koristi od iste. Jedino riješenje su onda ovi net programi ko nettvplus i slično, dođe i neki resiver itd., gledam kakvih tu ima ponuda... Sutra će da im se usijaju linije kad Roma i Lazio krenu, a SK opet bude ukras, džaba nba, španija, italija...Maharadza wrote:Nudim alternativu a većina ima internet pristojne brzine tako da je idiotski to ne iskoristiti. A ne paše ni meni što za LP i EL moram tražiti stream ali tako je kako je, a SK je "ukras" možda tebi ali vjerujem da većina voli pogledati i engleze, špance, talijanski kup, f1, nba, euroligu, tenis itd.maraccana wrote:
Pa tako ti i ne treba ni SK, ovdje su tema cab. dig. operateri, a ne streamovi. Hiljade ljudi je danas bilo uskraćeno za sjajan meč Zukine Sampdorije, sutra još ima Džeko, Lulić... TM i SK sada služe ko ukras na TVu...
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#14463 Re: HS kablovska
Šta je sa računima za 11 mjesec?
-
Astrix
#14464 Re: HS kablovska
Ma ja čekam do kraja mjeseca da vidim sta ce biti i onda sigurno prelazim na Moja TV, SK je dobar ali dzaba kad mi je draza Arena, gledam je godinama, kad sam mogao dosad bez SK-a mogu i nastaviti tako...maraccana wrote:Pa tako ti i ne treba ni SK, ovdje su tema cab. dig. operateri, a ne streamovi. Hiljade ljudi je danas bilo uskraćeno za sjajan meč Zukine Sampdorije, sutra još ima Džeko, Lulić... TM i SK sada služe ko ukras na TVu...Maharadza wrote:http://www.sports-x.net/index.phpmaraccana wrote:Evo Zuka na Areni, sutra Roma i Lazio, hvala TM na krađi...
-
kakaljin
#14465 Re: HS kablovska
Pa ako se live prenosi gledaju preko strem-a, onda ne vidim svrhu placana kablovske dovoljno je uzeti samo dobar internet i onda gledati stremove i skidati filmove koji te interesuju.maraccana wrote:Nije teško naći stream, ali onda džaba plaćaš tv pretplatu ako nemaš koristi od iste. Jedino riješenje su onda ovi net programi ko nettvplus i slično, dođe i neki resiver itd., gledam kakvih tu ima ponuda... Sutra će da im se usijaju linije kad Roma i Lazio krenu, a SK opet bude ukras, džaba nba, španija, italija...Maharadza wrote:Nudim alternativu a većina ima internet pristojne brzine tako da je idiotski to ne iskoristiti. A ne paše ni meni što za LP i EL moram tražiti stream ali tako je kako je, a SK je "ukras" možda tebi ali vjerujem da većina voli pogledati i engleze, špance, talijanski kup, f1, nba, euroligu, tenis itd.maraccana wrote:
Pa tako ti i ne treba ni SK, ovdje su tema cab. dig. operateri, a ne streamovi. Hiljade ljudi je danas bilo uskraćeno za sjajan meč Zukine Sampdorije, sutra još ima Džeko, Lulić... TM i SK sada služe ko ukras na TVu...
Kao sto i ti kazes džaba se placa tv pretplata.
Ali ovdje svi mi pricamo o tv signalu i gledanju sadrzaja preko tv-a, a ljudi i dalje spominju stream i gledanje proko istog.
- suad-sarajevo
#14466 Re: HS kablovska
S obzirom da jos uvijek nisam dobio racun za kabl. tv i internet, a htio bih da aktiviram ono D3 sranje na telefonu i laptopu, postoji li mogucnost da ih nazovem i od njih dobijem potrebne podatke za login?
- skafiskafsnjak
#14467 Re: HS kablovska
Drug, registrujes se na mojtelemach.ba i te podatke koristis na d3go. Ne trebas nikoga zvati.suad-sarajevo wrote:S obzirom da jos uvijek nisam dobio racun za kabl. tv i internet, a htio bih da aktiviram ono D3 sranje na telefonu i laptopu, postoji li mogucnost da ih nazovem i od njih dobijem potrebne podatke za login?
Za registraciju ti treba broj ugovora . e sad ne znam da li ste vi hs-ovci potpisivali ista jos...ali ako hoces d3go vjerovatno si potpisao ugovor za d3go
- NK33
#14468 Re: HS kablovska
On nije dobio jos uvijek taj racun na kojem ima novi broj ugovora (jer nije isti kao onaj koji je bio na HS-u). Pretpostavljam da ih moze nazvati da mu kazu novi broj ugovora cisto da moze aktivirati d3go.skafiskafsnjak wrote:Drug, registrujes se na mojtelemach.ba i te podatke koristis na d3go. Ne trebas nikoga zvati.suad-sarajevo wrote:S obzirom da jos uvijek nisam dobio racun za kabl. tv i internet, a htio bih da aktiviram ono D3 sranje na telefonu i laptopu, postoji li mogucnost da ih nazovem i od njih dobijem potrebne podatke za login?
Za registraciju ti treba broj ugovora . e sad ne znam da li ste vi hs-ovci potpisivali ista jos...ali ako hoces d3go vjerovatno si potpisao ugovor za d3go
- skafiskafsnjak
#14469 Re: HS kablovska
NK33 wrote:On nije dobio jos uvijek taj racun na kojem ima novi broj ugovora (jer nije isti kao onaj koji je bio na HS-u). Pretpostavljam da ih moze nazvati da mu kazu novi broj ugovora cisto da moze aktivirati d3go.skafiskafsnjak wrote:Drug, registrujes se na mojtelemach.ba i te podatke koristis na d3go. Ne trebas nikoga zvati.suad-sarajevo wrote:S obzirom da jos uvijek nisam dobio racun za kabl. tv i internet, a htio bih da aktiviram ono D3 sranje na telefonu i laptopu, postoji li mogucnost da ih nazovem i od njih dobijem potrebne podatke za login?
Nisam nikad obracao paznju, ne znam da li taj broj stoji na racunu . Ja sam taj broj prepisao sa ugovora koji sam potpisao s njima. A ako nema ugovor, moze ih vjerovatno nazvati .
-
old_spice
#14470 Re: HS kablovska
probudim se kad preko 300 kanala na digitalnoj, neki radio kanali, mislim preko 50 ih ima, HBO HD Cinemax HD, 6 kanala SK, al pola od njih nece da otvori. Odem da provjerim jacinu signala, kad svaki program na lose. Analogna takodjer nova lista, tj ova lista za Ilidzu
PS i nova mi je ip adresa
PS i nova mi je ip adresa
- suad-sarajevo
#14471 Re: HS kablovska
Hvala. Odoh svakako danas da vidim sta je sa racunom da platim pa cu i to obaviti.NK33 wrote:On nije dobio jos uvijek taj racun na kojem ima novi broj ugovora (jer nije isti kao onaj koji je bio na HS-u). Pretpostavljam da ih moze nazvati da mu kazu novi broj ugovora cisto da moze aktivirati d3go.skafiskafsnjak wrote:Drug, registrujes se na mojtelemach.ba i te podatke koristis na d3go. Ne trebas nikoga zvati.suad-sarajevo wrote:S obzirom da jos uvijek nisam dobio racun za kabl. tv i internet, a htio bih da aktiviram ono D3 sranje na telefonu i laptopu, postoji li mogucnost da ih nazovem i od njih dobijem potrebne podatke za login?
- NK33
#14472 Re: HS kablovska
Danas odlican dan za ljubitelje fudbala:
Serie A
Everton - Man City
Copa del Rey
i to sve na Arenama, a sta mi mozemo gledati na strasnom Sport Klubu:
odbojka
portugalska liga

Serie A
Everton - Man City
Copa del Rey
i to sve na Arenama, a sta mi mozemo gledati na strasnom Sport Klubu:
odbojka
portugalska liga
-
batara
#14473 Re: HS kablovska
Sad preskeniram analognu, ukupno 60 kanala..ukrali su nam 3..History chanel nam ukinise, to treba da oplakujete
i primjetno slika losija gotovo na svakom kanalu.
- MOSALJOZE
#14474 Re: HS kablovska
Ne mogu da vjerujem,ako sam išta na tv-u gledao(pored fudbala)to je history.batara wrote:Sad preskeniram analognu, ukupno 60 kanala..ukrali su nam 3..History chanel nam ukinise, to treba da oplakujetei primjetno slika losija gotovo na svakom kanalu.
-
gonzalez
#14475 Re: HS kablovska
Za drugare iz HS ili ti TM.
Hayatovci? Yes? No?
Čas ih ima, čas ih nema i tako u krug.
Osim onog retardiranog letka, pisanog u stilu štanda sa pijace, nikakav glas od vas. Web stranica je Monty Payton style. Grand TV dolazi...
Utrpali ste Ultre, Minije i slična Žarko, Marko, Janko sranja, ruske crtiće, a izbacili zaista dječiji BH kanal. Da, znam, daleko je Hayat i Vogošća. Pussies...
Hayatovci? Yes? No?
Čas ih ima, čas ih nema i tako u krug.
Osim onog retardiranog letka, pisanog u stilu štanda sa pijace, nikakav glas od vas. Web stranica je Monty Payton style. Grand TV dolazi...
Utrpali ste Ultre, Minije i slična Žarko, Marko, Janko sranja, ruske crtiće, a izbacili zaista dječiji BH kanal. Da, znam, daleko je Hayat i Vogošća. Pussies...