Evo kako konektori otprilike izgledaju za optiku:

I kabel je drugačiji ako je optika do kraja. Skontat ćeš.
Moderator: Benq
Ostvarujemo želje: „Da imaš najbolje, da imaš sve – februarska Moja TV!“
Zaželi „Da imaš najbolje, da imaš sve – februarska Moja TV!“ od 9. do 28. februara 2023. godine i uživaj u nevjerovatnim benefitima!
Ova sjajna akcija je dio nove ponude „Neka Moja TV bude i tvoja“, koja ti, uz brojne prednosti,
*50% popusta na mjesečnu pretplatu tokom 12 mjeseci,
*besplatno korištenje Android Boxa 24 mjeseca i
*vrhunski sport na TV kanalima Arena Sport,
nudi besplatno korištenje HBO Premium paketa u trajanju od 6 mjeseci!
Navedeno uključuje i korištenje HBO Max aplikacije, koju instaliraš putem Android Boxa.
Zabavi se uz najbolje sportske događaje:
*Start proljetnog dijela sezone Premijer lige BiH u nogometu
*Engleska Premier liga, Španska Primera liga, Italijanska Seria A i Francuska Liga 1
*Nogometna UEFA Liga prvaka, Europa Liga i Europa Conference Liga
*UEFA kvalifikacije za EURO 2024
*NBA košarkaška liga
*Španska liga u košarci gdje možeš pratiti sjajne partije Džanana Muse
*Rukomet – reprezentativna takmičenja i evropska takmičenja klubova
*druge atraktivne nogometne lige (hrvatska, srpska, portugalska, belgijska, ruska, argentinska…)
*ostali atraktivni sportski događaji (odbojka, rukomet, borilački sportovi, auto moto sportovi)
*sve popularnija eSport takmičenja
Navedeni sportski događaji dostupni su ti i u HD kvaliteti u okviru M i L paketa.
Bezbroj je razloga da budeš uz Moja TV!
Postani korisnik bilo kojeg paketa za samo 1 KM do 28. februara i pridruži se vrhunskoj HBO i sportskoj zabavi!
Moja TV – uvijek bolja i drugačija.
https://www.bhtelecom.ba/obavjestenja/2 ... a-moja-tv/
A šta je sa nama koji smo uveli prije par dana? Hocemo li dobiti HBO?dend wrote: ↑10/02/2023 11:05Ostvarujemo želje: „Da imaš najbolje, da imaš sve – februarska Moja TV!“
Zaželi „Da imaš najbolje, da imaš sve – februarska Moja TV!“ od 9. do 28. februara 2023. godine i uživaj u nevjerovatnim benefitima!
Ova sjajna akcija je dio nove ponude „Neka Moja TV bude i tvoja“, koja ti, uz brojne prednosti,
Navedeno uključuje i korištenje HBO Max aplikacije, koju instaliraš putem Android Boxa.
*Engleska Premier liga, Španska Primera liga, Italijanska Seria A i Francuska Liga 1
*NBA košarkaška liga
*druge atraktivne nogometne lige (hrvatska, srpska, portugalska, belgijska, ruska, argentinska…)
*ostali atraktivni sportski događaji (odbojka, rukomet, borilački sportovi, auto moto sportovi)
Navedeni sportski događaji dostupni su ti i u HD kvaliteti u okviru M i L paketa.
Postani korisnik bilo kojeg paketa za samo 1 KM do 28. februara i pridruži se vrhunskoj HBO i sportskoj zabavi!
ma iskreno sega ponuda … nisam onaj tip koji samo sere po telecomu al sta nude za cijenu/paket u odnosu na konkurenciju je nidje veze .. pola promocije im je u vezi arene a ne neke usluge njihove, ovo pola cijene je neka klasika sto i drugi nude haj manje vise tu negdje popust dodatni box isto tako .. pa od ona tri paketa na onom prvom uopste nema hd kanala ccc iskreno mene nervira ovaj telemach da je bh telecom bar ublizu sa ponudom presao bidend wrote: ↑10/02/2023 11:05Ostvarujemo želje: „Da imaš najbolje, da imaš sve – februarska Moja TV!“
*NBA košarkaška liga
Pa sta ce biti im promocija? Daljinski i hdmi kabl sto dođu uz box? Ako biraš tv operatera valjda biraš onog što ti nudi sadržaj koji ti najviše paše, samim tim se to i najviše promoviše...bob_1921 wrote: ↑10/02/2023 13:37ma iskreno sega ponuda … nisam onaj tip koji samo sere po telecomu al sta nude za cijenu/paket u odnosu na konkurenciju je nidje veze .. pola promocije im je u vezi arene a ne neke usluge njihove, ovo pola cijene je neka klasika sto i drugi nude haj manje vise tu negdje popust dodatni box isto tako .. pa od ona tri paketa na onom prvom uopste nema hd kanala ccc iskreno mene nervira ovaj telemach da je bh telecom bar ublizu sa ponudom presao bi..

Nemoj ti prelaziti ziv bio, neka te tamo kod njih.bob_1921 wrote: ↑10/02/2023 13:37
ma iskreno sega ponuda … nisam onaj tip koji samo sere po telecomu al sta nude za cijenu/paket u odnosu na konkurenciju je nidje veze .. pola promocije im je u vezi arene a ne neke usluge njihove, ovo pola cijene je neka klasika sto i drugi nude haj manje vise tu negdje popust dodatni box isto tako .. pa od ona tri paketa na onom prvom uopste nema hd kanala ccc iskreno mene nervira ovaj telemach da je bh telecom bar ublizu sa ponudom presao bi..
ok nisam znao da imas na prvom hd jer nije pisalo tj na druga dva ima stavka hd pa samdend wrote: ↑10/02/2023 13:47Pa sta ce biti im promocija? Daljinski i hdmi kabl sto dođu uz box? Ako biraš tv operatera valjda biraš onog što ti nudi sadržaj koji ti najviše paše, samim tim se to i najviše promoviše...bob_1921 wrote: ↑10/02/2023 13:37
ma iskreno sega ponuda … nisam onaj tip koji samo sere po telecomu al sta nude za cijenu/paket u odnosu na konkurenciju je nidje veze .. pola promocije im je u vezi arene a ne neke usluge njihove, ovo pola cijene je neka klasika sto i drugi nude haj manje vise tu negdje popust dodatni box isto tako .. pa od ona tri paketa na onom prvom uopste nema hd kanala ccc iskreno mene nervira ovaj telemach da je bh telecom bar ublizu sa ponudom presao bi..
Na prvim paketima ( S ) imaš oko 100tinjak HD kanala, dodatni HD kanali su zaključani iza HBO, cinemax i HD paketa od čega kanali iz HD paketa se nalaze u SD formatu u osnovnom S paketu.