Republika Turska
-
KENJAC
#14451 Re: Republika Turska
Izgleda da je suvozac mrtav na licu mjesta , kao posljedica udara, a da je vozac bio u bjegu dok nije uhapsen .
P.s. Zasto se o ovom udesu pise u temi " Turska"?
-
megaman4
#14452 Re: Republika Turska
Teška vremena pred muslimanskim svijetom.MikroBelaj wrote:Ovo vrijeme oko Bozica je kriticno sto se tice teroristickih napada,moglo bi ovoga jos biti...
Ionako nam je rejting na niskim granama.
-
zenit dozic
#14453 Re: Republika Turska
Ja mislim brat erdo ima najvise knjiga i slika gulenovih.Krokodajl wrote:Hoćeš da kažeš da nije Gulenovac ? Hoćeš reći da Sabah laže...
Do jutra će mu pronaći literaturu ispod kauča, a nije se odazvao ni na predsjednikov poziv da razmjeni dolare.
Evo i sestru su mu uhapsili![]()
Pravna država na djelu.
Ipak mu je to bio drugi otac
Ali jebi ga uvijek sitne ribe zglajzaju.
Posudice erdo istraziteljima par knjiga iz svoje kolekcije
- sema911s
#14454 Re: Republika Turska
Zato sto su hebeni turci dobili ispunjenje snova dolaskom u njemacku, i smradovi vracaju kako najbolje znaju.... To im je hvala za dobar zivotKENJAC wrote:Izgleda da je suvozac mrtav na licu mjesta , kao posljedica udara, a da je vozac bio u bjegu dok nije uhapsen .
- insomnia78
#14455 Re: Republika Turska
Kakve ovo ima veze sa Turcima [emoji23][emoji23][emoji23]
-
zenit dozic
#14456 Re: RE: Re: Republika Turska
Jebi ga moj francuzinsomnia78 wrote:Ma goni ih u picku materinu. Izvedem djete i moram se preko ramena osvrtati cijelo vrijemeMikroBelaj wrote:Ovo vrijeme oko Bozica je kriticno sto se tice teroristickih napada,moglo bi ovoga jos biti...

- GeeTnT
#14457 Re: RE: Re: RE: Re: Republika Turska
Ma njemacki Nefic ga spomeno....i nije od prije poznat policiji...insomnia78 wrote: Jedino ti spominjes suvozaca
- Krokodajl
#14458 Re: Republika Turska
Haha koje laži i insunacije i optužbe prema predjedniku Erdoganuzenit dozic wrote:Ja mislim brat erdo ima najvise knjiga i slika gulenovih.Krokodajl wrote:Hoćeš da kažeš da nije Gulenovac ? Hoćeš reći da Sabah laže...
Do jutra će mu pronaći literaturu ispod kauča, a nije se odazvao ni na predsjednikov poziv da razmjeni dolare.
Pravna država na djelu.
Ipak mu je to bio drugi otac![]()
Posudice erdo istraziteljima par knjiga iz svoje kolekcijeda im ne bude uzaludan trud
Naravno da nema, jer da ima zar misliš da bi to prošlo tek tako, policija i žandarmerija ali i ljudi koji orkužuju Erdogana bi već prijavili slučaj da on posjeduje knjige, to je najveća patriotska dužnost koju neko može da uradi, da prijavi pripadnika FETO.
Da Erdogan ima te knjige neko bi ga već prijavio i bio bi uhapšen kao što su i hiljade drugih, u pravnim državama niko nije nedodirljiv, nije Turska Rusija pa da predsjednik radi šta hoće
- MikroBelaj
#14459 Re: RE: Re: Republika Turska
I ja kazem,sad bratu na Viber saljem poruku,oni pojma nemaju ,a u njemackoj ziveinsomnia78 wrote:Ma goni ih u picku materinu. Izvedem djete i moram se preko ramena osvrtati cijelo vrijemeMikroBelaj wrote:Ovo vrijeme oko Bozica je kriticno sto se tice teroristickih napada,moglo bi ovoga jos biti...
-
zenit dozic
#14460 Re: Republika Turska
kolega potpuno ste u pravuKrokodajl wrote:Haha koje laži i insunacije i optužbe prema predjedniku Erdoganuzenit dozic wrote:Ja mislim brat erdo ima najvise knjiga i slika gulenovih.Krokodajl wrote:Hoćeš da kažeš da nije Gulenovac ? Hoćeš reći da Sabah laže...
Pravna država na djelu.
Ipak mu je to bio drugi otac![]()
Posudice erdo istraziteljima par knjiga iz svoje kolekcijeda im ne bude uzaludan trud
Naravno da nema, jer da ima zar misliš da bi to prošlo tek tako, policija i žandarmerija ali i ljudi koji orkužuju Erdogana bi već prijavili slučaj da on posjeduje knjige, to je najveća patriotska dužnost koju neko može da uradi, da prijavi pripadnika FETO.
Da Erdogan ima te knjige neko bi ga već prijavio i bio bi uhapšen kao što su i hiljade drugih, u pravnim državama niko nije nedodirljiv, nije Turska Rusija pa da predsjednik radi šta hoće![]()
![]()
smetno sam da je Turska pravna drzava
-
omar little
#14461 Re: RE: Re: RE: Re: Republika Turska
GeeTnT wrote:Ma njemacki Nefic ga spomeno....i nije od prije poznat policiji...insomnia78 wrote: Jedino ti spominjes suvozaca
ako su ga uhapsili kako to da se jos ne zna ko je?
-
tlr
#14462 Re: Republika Turska
Planirao da za NG malo odem negdje u EU.
Hoćeš klinac, sjedi gdje si. Još malo pa će i ovi što su otišli za Njemačku i USA nogama se u guJicu udarat' da se vrate Bosnu.
Da smo pametni, ko što nismo - pa se zeru jednu saberemo i naše lidere deportujemo iz zemlje, a njemačke radnike i izgbjeglice pozovemo da rade u BiH.
Nek' oni rade, a mi ćemo se zajebavat', zabavljati ih i brinuti se da budu sigurni.
To bi bio raj na zemlji.
Hoćeš klinac, sjedi gdje si. Još malo pa će i ovi što su otišli za Njemačku i USA nogama se u guJicu udarat' da se vrate Bosnu.
Da smo pametni, ko što nismo - pa se zeru jednu saberemo i naše lidere deportujemo iz zemlje, a njemačke radnike i izgbjeglice pozovemo da rade u BiH.
Nek' oni rade, a mi ćemo se zajebavat', zabavljati ih i brinuti se da budu sigurni.
To bi bio raj na zemlji.
Last edited by tlr on 19/12/2016 22:10, edited 2 times in total.
- MikroBelaj
#14463 Re: Republika Turska
nece niko da otvara teme a desilo se uporedo sa ovim atentatom na ruskog ambasadora...KENJAC wrote:Izgleda da je suvozac mrtav na licu mjesta , kao posljedica udara, a da je vozac bio u bjegu dok nije uhapsen .
-
omar little
#14464 Re: Republika Turska
de nek neko otvori, fakat treba nova tema za ovo, mijesamo se s turcima sad 
- GeeTnT
#14465 Re: RE: Re: RE: Re: Republika Turska
Zato sto je ispitivanje u toku...omar little wrote:GeeTnT wrote:Ma njemacki Nefic ga spomeno....i nije od prije poznat policiji...insomnia78 wrote: Jedino ti spominjes suvozaca
ako su ga uhapsili kako to da se jos ne zna ko je?
- MikroBelaj
#14466 Re: Republika Turska
Javlja da je uhvacen vozac..
- dragma
- Vozim: Pješe
#14467 Re: Republika Turska
Švicarska, nepoznati napadač pucao na vjernike u ciriškoj džamiji.MikroBelaj wrote:Ovo vrijeme oko Bozica je kriticno sto se tice teroristickih napada,moglo bi ovoga jos biti...
Swiss police: Several injured by gunman at Zurich mosque
http://www.chicagotribune.com/news/nati ... story.html
- Krokodajl
#14468 Re: Republika Turska
I treba da se miješamo, Turci su naša braća.omar little wrote:de nek neko otvori, fakat treba nova tema za ovo, mijesamo se s turcima sad

-
kolegione
#14469 Re: RE: Re: RE: Re: Republika Turska
Ovakva umna konstrukcija vjerujem da je imanentna tvom selu gdje se krave prodaju za puske u vidu trampe kao preteca robne razmjene, bez novcaZgoljo wrote: Nije li te nimalo stid?
Ja takodjer kad shvatim da tvoj glas vrijedi kao i moj shvatim da demokratija (iako je najbolji drustveni sistrm koji je covjek izmislio) ipak ima mane
Sad nastsviti prezirati mrski Zapad Kurde Sije Srbe Hrvate Francuze Njemce Izraelce Alevite, ionako nikoga od ovih ljudi nkkada neces vidjeti
-
KENJAC
#14470 Re: Republika Turska
ISIS priznao odgovornost. Berlinska policija zahtijeva da gradjani ostani svojim kucama. Ne odaju identitet vozaca a suvozac je bjelac !
- sema911s
#14471 Re: Republika Turska
Krokodajl wrote:I treba da se miješamo, Turci su naša braća.omar little wrote:de nek neko otvori, fakat treba nova tema za ovo, mijesamo se s turcima sad
Kako ce ti turci bit braca kada su ti pradjedove pobili... Iki si servin pa volis ove sto te godinama karajuu
- Krokodajl
#14472 Re: Republika Turska
Čuj kako, zato što su suniti ko i mi Bošnjaci, a ne mrske hanefije gluho bilo

-
zenit dozic
#14473 Re: Republika Turska
Tebi niko nije kriv sto posjedujes manjak mozdanih vijugasema911s wrote:Krokodajl wrote:I treba da se miješamo, Turci su naša braća.omar little wrote:de nek neko otvori, fakat treba nova tema za ovo, mijesamo se s turcima sad
Kako ce ti turci bit braca kada su ti pradjedove pobili... Iki si servin pa volis ove sto te godinama karajuu
pa ne mozes skontat ironiju
-
Bodkin
#14474 Re: Republika Turska
Bice ovoga sve cesce dok drzave konacno ne prestanu hodati po jajima kad se radi o terorizmudragma wrote:Švicarska, nepoznati napadač pucao na vjernike u ciriškoj džamiji.MikroBelaj wrote:Ovo vrijeme oko Bozica je kriticno sto se tice teroristickih napada,moglo bi ovoga jos biti...
Swiss police: Several injured by gunman at Zurich mosque
http://www.chicagotribune.com/news/nati ... story.html
- karanana
#14475 Re: Republika Turska
Bijelci? Uh.....nisu valjda......KENJAC wrote:ISIS priznao odgovornost. Berlinska policija zahtijeva da gradjani ostani svojim kucama. Ne odaju identitet vozaca a suvozac je bjelac !