Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
palermo wrote:
To je dobra ekipa, ne potcjenjuj ih.
Šalu na stranu,ok je to što je DF uradio sa Kantarevcom, ali njegove šanse u Mostaru su zaista minorne. Na nekom drugom konceptu možda (to sam već pisao,široke narodne fronte) ovako....teško
Šanse su minorne samo iz jednog razloga a to je izdaja Hercegovine i Mostara od strane DF_a, očito je i jasno ko dan, sve je uloženo u kanton sarajevo da tamo DF uzme dio kolača ostalo je nevažno.
Vrlo dobro se zna ko je izdao i Mostar i Hercegovinu.
btw, višestruko kloniranje i trolanje je krivično djelo koje se u forumskom zakonodavstvu sankcioniše smrtnom kaznom
crysis wrote:
jedina stranka koja je napravila skup na zapadnoj strani mostara , a da nije sa hrvatskim predznakom.
inace , sdp - narodno pozoriste, sda - sjeverni logor, i jos dolazi sefer opet u sjeverni logor i imaju obraza rec kako ce oni napravit nesto od mostara a nesmiju bulevar prec, mozda stranacki lideri i smiju al clanovi i simpatizeri ne.
kako neko rece na skupu df-a bilo 50-tak posjetioca , super , da vidim muda koja ce otic a da pri tome u glavi nepostoji slika o nekom belaju. to je najvise razbilo vecu posjetu.
Kriza ne prestaješ me iznenađivat svojom naivnošću i totalnom nepoznavanju materije da ne kažem da si nešto drugo?
Skup DF_a na kantarevcu je organizovan jer nije centrala dala pare da se isti organizuje u narodnom pozorištu, gurnuli su taru čehića da ovo sve sam organizuje i treba mu kapu skinut(da sam na njegovom mjestu izvadio bi kurac i popišo se na komšića)
Komšić i DF su namjerno i organizovali ovaj skup na kantarevcu da dođe što manje ljudi na isti, definitivno nakon smjene one džukele mičijevića došli su još gori, a znaš li da su opet vratili sve iz starog odbora DF_a u GO Mostar, dakle smjenjeni zejna šanjević, robert šunjić, zoka botić i ostali su ponovno vraćeni na iste pozicije da razvaljuju gdje je nastavio mičijević.
Za 2 godine postojanja DF u Mostaru imaju 400 članova NA PAPIRU, ono što će glasat za DF u Mostaru je minorno i ne prelazi cifru od 100 glasova.
Bolan ako si član DF kontaktiraj ljude iz iste i popričaj otvoreno vidjet ćeš da je to stranka na nivou kluba ribara donja mahala i tavlarskog kluba strai grad.
eto nek ti sve znas , cudo da nisi u gradskoj upravi ili kaka čivija u vladi hnk. jbt ispade da je kantarevac ledina u sjevernom pa dzabe , valjda se i to plaća nekako.
dan ranije sdp htio da organizuje skup na musali i nije dobio odobrenje od beslića i odrzali u pozoristu. pa ti vidi.
sda odrzala skup u hujka areni zato sto je blizu zalik, bastion lopovske stranke i znali da ce citavo naselje doc a usput šljegnut svi koji imaju kuće iznad M 17 jer su sve dobili uz pomoć iste.
Last edited by crysis on 08/10/2014 10:38, edited 1 time in total.
crysis wrote:
eto nek ti sve znas , cudo da nisi u gradskoj upravi ili kaka čivija u vladi hnk. jbt ispade da je kantarevac ledina u sjevernom pa dzabe , valjda se i to plaća nekako.
dan ranije sdp htio da organizuje skup na musali i nije dobio odobrenje od beslića i odrzali u pozoristu. pa ti vidi.
sda odrzala skup u hujka areni zato sto je blizu zalik, bastion lopovske stranke i znali da ce citavo naselje doc a usput šljegnut svi koji imaju kuće iznad M 17 jer su sve dobili uz pomoć iste.
Nije niko ništa platio na kantarevcu nikome dinara od DF samo su ušli okupirali prostor radili čitav dan na postavljanju scene i na kraju došlo 63 člana, jedno je radit s argumentima drugo je lupat kao ti.
Evo na kraju provjerena informacija, da je kojim slučajem bila kiša skup bi se održao u egipatskom selu, provjeri!!
Jel shvataš u kojoj si zabludi sa DF??
de ba odmori malo sa supljom ,idi u kamenu kod radmile na lozu i dobićes bolje informacije o skupu na kantarevcu.
U Švedskoj sam od 1996 i nisam nikad bio na socijali to je samo za cigane, turke i muslimane iz bosne ja sam naučio radit i imat.
Drugo u BiH imam socijalu od 996KM Invalidnine i 680KM civilne penzije, u Švedskoj imam invalidninu od 11874 krune što je nekih 2500KM+privatni posao na kojem zaradim bez po muke svaki mjesec duplo više, dobio sam stan, auto, biciklo, šveđanku, i pribor za ribarenje od Švedske države.
Do mene je, vidio sam da je pipa ali nisam shvatio koja je.
Pa izgubit ces pola primanja tako pa onda ce te jos pitat otkud ti biciklo i gdje radis na crno. Razmisli malo, nije malo 1500 kada sam zaradis manje od 350.
MOSALJOZE wrote:http://naprijed.info/?p=8327
Međutim, i ovoga puta su primijećena 2 velika autobusa sa simpatizerima Demokratske fronte i dva manja busa koja su došla na skup iz nekoliko pravaca.
A ofirmo bina prazna - u prevodu nije skup ni poceo
Ne znam da li ste vidjeli, ali s ovim je Komšo dobro zakucao Bakira na njegovu patriotsku priču. Nemam pojma ko im radi kampanju, ali meni DF ulijeva povjerenje organizacijom kampanje. Nisam očekivao da su ovako profi, mislim da su mnogi iznenađeni.
Ne znam da li ste vidjeli, ali s ovim je Komšo dobro zakucao Bakira na njegovu patriotsku priču. Nemam pojma ko im radi kampanju, ali meni DF ulijeva povjerenje organizacijom kampanje. Nisam očekivao da su ovako profi, mislim da su mnogi iznenađeni.
Sjećaš li se priče režimskih isprdaka sa prvih stotinjak stranica na ovoj temi? Uglavnom su papagajski ponavljali kako je Željko lijen, glup i nesposoban
I mene je iznenadio sa ovim što je napravio. Fantastična kampanja!
Sjećaš li se priče režimskih isprdaka sa prvih stotinjak stranica na ovoj temi? Uglavnom su papagajski ponavljali kako je Željko lijen, glup i nesposoban
Ali, ali... "to su sve Amerikanci smislili, proklet bio USAID"
Slažem se, pismeno vanjsko oglašavanje, bez pretjerivanja, dobro organizovani i posjećeni skupovi, skupovi u Livnu, Čapljini, zapadnom mostaru (vrlo hrabro), čiste poruke, programi na stranici, facebook kampanja savršena, tv spotovi ne previše skupi i nepretenciozni, a šalju lijepu poruku bez puno buke. I dobro izbrendirana narandžasta.
Ali, ali... "to su sve Amerikanci smislili, proklet bio USAID"