BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ricken

#14451 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Ricken »

plain vanilla wrote:Ima jos jedna utakmica, nikad se ne zna.
Ja sam ubijedjen da će se komisijama vratiti nesretan poraz, da li će biti dovoljno, vidjet ćemo. Bate nije bauk, može se igrati.
Mustang1

#14452 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Mustang1 »

A sta ako se suspenduje stadion na recimo dvije domace utakmice. A jedna od te dvije bude utakmica Celika u Europi? :D Hoce Celik igrati tu ili? :D
channel10

#14453 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by channel10 »

made_in_sarajevo wrote:
muhafuca wrote:
made_in_sarajevo wrote:zenicani operite onaj zapad nekad ograjisati na njemu koliko je prljav :mrgreen: prvi put sam na zapadu i lokacija za gledati je beton. za pritiska se ubilo sad jel domacim ili gostujucim navijacima ne znam, zavisi od situacije :mrgreen:
trebao je zapad biti opran po rasporedu jucer al zbog utakmice prebaceno za danas.

poslje dzume naravno. jes da ne valja petkom raditi al eto sta ces tako ispala situacija.

kad nemate stadiona, pa sevap je pomoc.

dodji sutra gledat Celik-Zeljo pa ces vidjet kako izgleda kad je opran i sredjen.
nadam se da si uzivao u evropskoj utakmici i navijanju, potrudite se da prekopirate bar 20%.

dodji i sljedecu evropsku utakmicu slobodno, podrzi velikana bh fudbala
Nema potrebe za kopiranjem. Bilo je fino i protiv vas ;)... A sad porediti navijace sa sjevera, koje prebacis pod pokrivenu tribinu i simpatizere koji ne prate toliko klub kao ovi mladji sa sjevera i juga :-)

Dalje, navijati ori se sjevera, a sjediti na zapadu :mrgreen: .............................................
channel10

#14454 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by channel10 »

mirza_15 wrote:Ma moraš za ono biti teški komad debila. Likovi neostvareni u životu dobiju priliku da isplivaju u prvi plan. Zaboli njega i za klub za koji kao navija i za ostale na tribinama. Bitno je da je seljačina došla u prvi plan. To vjerovatno smatra uspjehom da je zbog njih prekinuta utakmica. Pa i poslije povratka, nakon gola Sarajeva, ono opet baklju zapalilo. Gori su ovi oko tih idiota što to ne spriječe, ili su isti idioti u pitanju. Kada je bio prekid, dio zapadne tribine prema jugu je skandirao "glupani" prema centralnom dijelu tribine gdje su gorjele baklje, mada je sudija utakmicu prekinuo najviše radi onog topovskog udara. Čini mi se da je lik pomislio da je igrač povrijeđen od toga :lol:
Jel glupani ili gubari? Pola trEbine, izaslo nakon prekida i nakon uzvikivanja gubari/glupani... i kod vas haman ima podjela ili su ovi do sjevera HZ, a ovo vamo pite sa istoka?
channel10

#14455 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by channel10 »

animus wrote:Zapad je bio rasprodan ali kao da niko nece doci sa sezonskim i bijelim kartama. Oko 1 000 navijaca je bilo vise od dozvoljenog. Ljudi nisu imali gdje stajati nego na pozarnim izlazima. Naravno da nece reci da je bilo vise raje nego sto je dozvoljeno. Tek bi tu kaznu dobili. I ovako ce nas kazniti za stajanje na stepenicama. Zapad na Bilinom Polju nikad nije bio ovakav a pratio sam puno utakmica reprezentacije. veliki je uspjeh prebaciti 10 000 ljudi na gostovanje od 70 km skoro bez pomoci uprave kluba.

Jos jednom da se i ja zahvalim zenicanima na svemu. Koga sam god sreo bio je srdacan i podrzavao nas je. Red je da se zakopaju ratne sjekire za sva vremena jer su se i ovaj put pokazali kao dobri domacini za razliku od komsinica.
Smanji ribu... Nije bilo 10 000 na stadionu.Na jugu i sjeveru nije bila ni hiljada. Na istoku do 1500. Zapad jedno 6500 u vrh glave.
rumenige_brajtner

#14456 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by rumenige_brajtner »

Palilo se i palice se, stae ba
agnostic_front

#14457 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by agnostic_front »

ultima_palabra wrote:
agnostic_front wrote:Nisam baš siguran da je ono penal bio.
Sarajevo u kompletnom sastavu i sa boljim sudijom bi ovo uzelo 3-0.
Sličnog sam mišljenja.
mirza_15

#14458 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by mirza_15 »

Ako sam ja dobro shvatio 7100 je skeniranih ulaznica plus pozivnice, godišnje, bijele članske. Vjerovatno između 8 i 9 hiljada. Ne znam koliki je kapacitet zapada, ali je bilo raje više od tog kapaciteta. Jedva da se imalo gdje stajati računajući stepenice i ulaze.

Ti što su izašli su obična raja koja je došla da gleda utakmicu, a kojoj su čejf pokvarili idioti. To "glupani" i izlazak sa tribine nakon prekida je bio revolt na idiotsko ponašanje. Nije tome prethodila nikakva ranija podjela.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#14459 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sime_cipol »

channel10 wrote:
animus wrote:Zapad je bio rasprodan ali kao da niko nece doci sa sezonskim i bijelim kartama. Oko 1 000 navijaca je bilo vise od dozvoljenog. Ljudi nisu imali gdje stajati nego na pozarnim izlazima. Naravno da nece reci da je bilo vise raje nego sto je dozvoljeno. Tek bi tu kaznu dobili. I ovako ce nas kazniti za stajanje na stepenicama. Zapad na Bilinom Polju nikad nije bio ovakav a pratio sam puno utakmica reprezentacije. veliki je uspjeh prebaciti 10 000 ljudi na gostovanje od 70 km skoro bez pomoci uprave kluba.

Jos jednom da se i ja zahvalim zenicanima na svemu. Koga sam god sreo bio je srdacan i podrzavao nas je. Red je da se zakopaju ratne sjekire za sva vremena jer su se i ovaj put pokazali kao dobri domacini za razliku od komsinica.
Smanji ribu... Nije bilo 10 000 na stadionu.Na jugu i sjeveru nije bila ni hiljada. Na istoku do 1500. Zapad jedno 6500 u vrh glave.
Koliko prima BP po sektorima/tribinama?
studiorum_tuzlaensis

#14460 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by studiorum_tuzlaensis »

oko čega se glođete... ko paščad za kostima.
omega369

#14461 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by omega369 »

sime_cipol wrote:
channel10 wrote:

Koliko prima BP po sektorima/tribinama?
Cuj koliko?! Prvo zavisi ko igra

Ako je sarajevo onda npr. zapad prima 6500, ako je.celik onda 8000. Uostalom isto kao i na grbavici
animus

#14462 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by animus »

channel10 wrote:

Ti nabrojao 9 ja kazem 10. Nije bitno. Po meni ima preko 10 jer vjeruj da nikad nije bila onakva guzva na zapadu a kazem ti da sam gledao veci broj utakmica repke na bilinom. Uvijek je bilo prostora da dises ali ono sinoc je bilo ko sardine nagurane. Jbg nije bitno sad jeli 10 ili manje jer je bilo nezapamćeno i mislim neponovljivo. Zao mi je samo raje koja se nije snasla za prevoz pa je ostala kuci. Auti su nam bili skoro 100 % popunjeni. Nisam vidio ni jedan da nije izaslo bar 4 iz auta. Onaj voz je trebao biti veci pa da prebaci bar milju ali jbg turisticka sezona pa nema ni buseva slobodnih.
channel10

#14463 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by channel10 »

mirza_15 wrote:Ako sam ja dobro shvatio 7100 je skeniranih ulaznica plus pozivnice, godišnje, bijele članske. Vjerovatno između 8 i 9 hiljada. Ne znam koliki je kapacitet zapada, ali je bilo raje više od tog kapaciteta. Jedva da se imalo gdje stajati računajući stepenice i ulaze.

Ti što su izašli su obična raja koja je došla da gleda utakmicu, a kojoj su čejf pokvarili idioti. To "glupani" i izlazak sa tribine nakon prekida je bio revolt na idiotsko ponašanje. Nije tome prethodila nikakva ranija podjela.
Ovaj dio zapada prema jugu je dobrano ispraznjen. On nije bio ni pun jer je oko mene i mog drustva bilo dosta praznih mjesta. Zapad cini mi se ima 6900. Istok 2500+. Jug 2000 +, sjever -2000. Uglavnom kapacitet je 13500-13800, ne znam tacno. Phillie to bolje zna.

Znate da je kapacitet bio dosta veci dok nisu pocele ove prepravke stadiona za reprezentaciju i tu se izgubilo nekih 3000 mjesta. Sinoc nije bilo 10000.

U toku utakmice su javili da je na stadionu 7000 i nesto i to takodjer nije tacno. Moja procjena je da je bilo 9000-9500.
animus

#14464 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by animus »

Raja je pocela izlaziti jer se prosirila prica da ce isprazniti tribinu nakon prekida. U onakvoj guzvi bio bi haos da je usla policija. Zato su ljudi poceli izlaziti. Krivi su nasi degeni koji su ubacili topovski udar na teren a kriv je i sudija koji je požurio da prekine tekmu. I mame jos da mu se sjetim za ono sudjenje.
ultima_palabra

#14465 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ultima_palabra »

Ne znam jel do zvucnika, ali na tv se navijanje nije uopste culo.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#14466 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Velkoski »

kako će se čuti kada je bilo samo 1200 navijača iz Sarajeva
Messier

#14467 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Messier »

Do zvucnika je.
Oba navijaca su bila glasna
Labirint

#14468 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Labirint »

ultima_palabra wrote:Ne znam jel do zvucnika, ali na tv se navijanje nije uopste culo.
Smanjio Seno u Makijatu
cvrčak_na_hedonizmu

#14469 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Tomahawk11 wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
omega369 wrote:Steta, nismo imali ni srece. Mogao se ovdje poraz izbjeci ali sta sad..
Smrc, stvarno steta, a bogme i klasicna sudijska kradja pred 15.000-ak hiljada freneticnih navijaca :(
To ti sad da budeš kao sarkastičan :mrgreen:
Al da su zeznuli sa pretrpavanjem zapada, jesu :-)
Kaže skloni se sa stepenica, pa gdje da se ljudi sklone kad nema mjesta...a sjever i jug poluprazni :lol:
Super, otislo vas 7-8 milja u Zenicu, respekt :navijacica:
SmokingMan

#14470 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by SmokingMan »

Labirint wrote:
ultima_palabra wrote:Ne znam jel do zvucnika, ali na tv se navijanje nije uopste culo.
Smanjio Seno u Makijatu
:thumbup: :lol:
Raigor Stonehoof

#14471 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Raigor Stonehoof »

Evo i mene, nakon nezasluzene paHuze :zzzz:

Da se zahvalim Zenicanima, Husrefu, igracima, na divnoj veceri :thumbup:

da se sjetim familije majmunima sa bakljama i topovskim udarima, a i onima koji ih ne osudjuju nego podrzavaju :evil:

i da priupitam Mensura, koliko je navijaca zelje bilo na evropskim utakmicama ove godine?

:run:
north

#14472 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by north »

Posjeta sasvim ok kad se sve sabere...igra zadovoljavajuca, rezultat qrcu ne valja :oops: .@cvrle, ne moze niko sa kospama po posjeti u Evropi to je jasno...mislim tu na cijeli balkan...Newcastle prije dvije decenije kad se pola forumasa nije rodilo, pa onda ima ih jos toliko... :? , ups ima li jos neka tekma vrijedna spomena ili po rezultatu ili po posjeti :mrgreen: ?
animus

#14473 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by animus »

Ta protiv Newcastla je bila extra. Puno pitara medju kojima i ja je bilo tada na kosevu i davalo podrsku komsinicama. Tad je to bilo normalno.
omega369

#14474 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by omega369 »

Ljubomora je opet sve prisutna. Znaci da ih je dobro zabolila zenica ;-)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#14475 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:
plain vanilla wrote:hoce li suspendovati Bilino polje? :?
gdje cete igrati ako prodjete?
U ŠB :mrgreen: :oops:
Mescini da cete i vi uskoro pisati zalbe i puniti uplatnice :mrgreen:
Post Reply