odoh gricnut dobar komad mlade piletine
samo... jbt, dje sam zube zaturio
Moderator: Benq
Ma kakva pihletina rokaju je anabolicima,steroidima kita mi uspravna 24 sata treba me zajebava kaze jesi to poceo africku sljivu pit.pecpec wrote:Kilo gore kilo dole,uzmi pihletinu.
Kako bre nema mtel od 11.07. dobija Našu TV i TV KD (sigurno ti je facasemirsar wrote:#%='*%$##MTV wrote:Nema na cemu.![]()
Ja mislio.... nes' novo, kadli ono...kurtoVazija![]()
jaaap, mogu mislit' kako ce nek' sad na moj post poskocit' i ovdeka doskocit' mislivsi, ev' ga... napokon nes' novog![]()
![]()
djaba vam trud furaci, na istoku nis' novog, a zapad je nami predaleko, vorp 9.5![]()
Ostavio bi mu RTV Vogoscu da gledi uz obavjestenje ili pak HEMU, nemogu se odlucitLjakan wrote:Nebi ti ni ja dao nista novo ostavio bi ti jedan kanal i oteo daljinski da dzaba ne saltas.
CMC ispario iz sheme mtela, nejma ga vise. Tako da ga djabe neocekujemo ovdje. Steta (iako mi njihove reklame svakih 10 minuta idu na zivce).semirsar wrote:ne saltam ja ni ovako, ako nijesu oktani na programu tad se po vascijeli dan vrti cmc ili vh1.![]()
Davno sam ja rekao da ce se ovdje o svemu pisati samo o nazivu teme nece. Al mi niko nije vjerovaopecpec wrote:Poskupile i jagode,5.50 maraka kila,da bog sacuva.
Ispadoh ulozak (allways ulosci)semirsar wrote: P.S. Za one neupucene i one malo manje upucene, na LOL-u ista meta isto o'stojanje, sve radi cakum pakum, nis' ne steka krci kocka trza osim par crnjaka kanala, o tome mere nes' vise allways dezurni kolega @MTV, tako da...
https://youtu.be/zUz9OBIuFrspecpec wrote:Kilo gore kilo dole,uzmi pihletinu.
Izrezi pa cuclajsemirsar wrote:![]()
![]()
odoh gricnut dobar komad mlade piletine
samo... jbt, dje sam zube zaturio![]()
PlacemLjakan wrote: Ma kakva pihletina rokaju je anabolicima,steroidima kita mi uspravna 24 sata treba me zajebava kaze jesi to poceo africku sljivu pit.
Sorry, nije mi bila namjeraMTV wrote: Ispadoh ulozak (allways ulosci)![]()
Ma zekim sesemirsar wrote:Sorry, nije mi bila namjeraMTV wrote: Ispadoh ulozak (allways ulosci)![]()
![]()
2.11 istice ugovor, rukomet u januaru na RTLu odtamnjen na LoL-u, najvjerovatnije u februaru cu ovdje biti stranac.Sakazulu wrote:Eto ga opet tamo neki kupili Novu i ostale kanale ali Telemach foreeeee.....
Jbg na moru valjda svi pa nista novoPraetorious wrote:Ja bi' samo da pozdravim sve LoL-e, i korisnike i uposlene, čisto 'nako da vam uljepšam dan.
Ja već obavio vanjske poslove, kafenišem onu 'jutarnju' - bujrum svima - i sad mi predstoji (re)instalacija PhotoShop-a nakon (re)instalacije sistema, da mogu pokoji strip obraditi. Eto, sad sve znate, pa... eto! Ja pozdraviJo![]()
...a nema ništa novo, vala, sve 'nako, laganica...
Da vidimo te stripovePraetorious wrote:Ja bi' samo da pozdravim sve LoL-e, i korisnike i uposlene, čisto 'nako da vam uljepšam dan.
Ja već obavio vanjske poslove, kafenišem onu 'jutarnju' - bujrum svima - i sad mi predstoji (re)instalacija PhotoShop-a nakon (re)instalacije sistema, da mogu pokoji strip obraditi. Eto, sad sve znate, pa... eto! Ja pozdraviJo![]()
...a nema ništa novo, vala, sve 'nako, laganica...
pratim oba foruma, pogotovo stripoteku i marljivo arhiviram sve sto se objavi tamo. Hvala na trudu!Praetorious wrote:Obrade stripova kačim na knjigoteka dot org i na stripotekaforum dot com. Prvi je posvećen e-knjigama na ex-yu jezicima, drugi stripovima, sa velikim brojem starijih i novih izdanja.
Oba sajta zahtijevaju registraciju, ali su "čista" od nametnika i ozbiljni u onim čime se bave, pa nema problema oko zloupotrebe registracije.