Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
salik79 wrote:
Ja te pozivam, reci slobodno, zelis li screenshot moga racuna sa mobilnog bankarstva, ili zelis da uslikam ugovor izmedju mene i banke gdje je navedeno dozvoljeno prekorcenje, ali kada ti to postavim da i ti postavis nesto u "svoju odbranu", ili da lEpo priznas: "Jeste, kriv sam, jeo sam govna! Baš tim rečima, bez moljenja. Jeo sam govna, radio sam to i to, jer sam bio slep pored očiju. Kaznite me da okajem svoje grehe, da ponovo budem čovek, da stanem na svoje noge!”
S tim bi za sva vremena rijesili tvoja pitanja oko moje egzistencije, svaki puta kada bilo sta napisem na ovom forumu i mogli bi lijepo nastaviti sa temom, a to je Iran.
De zavuci se ispod zadnjeg sjedista svoga auta, mozda "slucajno" nadjes pozivnicu iz 2005.
Dosta vise sa offtopicom i minusima, masnim pozivnicama iz auta i vibera, da se vratimo temi danasnje emisije.
Sta ima u Iranu?
Last edited by Point. on 15/01/2018 09:50, edited 1 time in total.
Salik ne obraćaj pažnju. Što kaže merhum Ajatollah Behdžet k.s. "Neka mrze i budu ljuti i neka od toga i umru."
Morem nekakvih izmišljenih vijesti i podvala pokušali i ovdje zavesti javnost, međutim nisu računali da i ovdje postoji otpor. Neprijatelje želim dodatno razočarati, očekujte još veću i jaču angažovanost otpora, posebno na ovim prostorima.
basar wrote:Salik ne obraćaj pažnju. Što kaže merhum Ajatollah Behdžet k.s. "Neka mrze i budu ljuti i neka od toga i umru."
Morem nekakvih izmišljenih vijesti i podvala pokušali i ovdje zavesti javnost, međutim nisu računali da i ovdje postoji otpor. Neprijatelje želim dodatno razočarati, očekujte još veću i jaču angažovanost otpora, posebno na ovim prostorima.
basar wrote:Salik ne obraćaj pažnju. Što kaže merhum Ajatollah Behdžet k.s. "Neka mrze i budu ljuti i neka od toga i umru."
Promjeni (dopuni, izmjeni) nuklearnog sporazuma sa Iranom (koga verbalno zastupa Tonald Trump i zdušno podržava Izrael), protive se Rusija ali i Francuska.
Tako sad za sad stoje stvari. Kažem za sada, jer je Macron, kao uostalom sve marionete, skon promjeni "mišljenja".
basar wrote:Navodno se i Amerika i Francuska povlače iz sporazuma sa Iranom.
"Ako ugovori nemaju nikakvu vrijednost, nijedan narod ne može biti siguran sve dok se svaka kombinacija sile može nositi na diplomatskom ili bojnom polju pod jednakim uslovima" - britanski oxfordski historicari o prvom svjetskom ratu.