Ma nema šta drugo biti, ne odgovaraju mu protesti nelegalnih taksista, smiješni su mu nebulozni zahtjevi kojekakvih magova direktne demokratije, ne slaže se sa paljevinom nego zagovara legalnu borbu.... Nema druge nego da je Bakir/Zlatko himself.dječak sa šibicama wrote:Mene samo zanima ko je ovaj alfons, jebote lik tako gorljivo brani vladajuce, da nema sanse da nije na njihovim jaslama
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- kingofsnake
#14426 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
- say_cheese
#14427 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Havatar wrote: Da si ovako kao sto pises protiv sadasnje vlasti pisala protiv tadasnje vlasti zavrsila bi na Golom Otoku .
Ejs, sto si bolan takav?
Predlazem da se odabere demonstrant godine i da mu se kao nagrada uruci vaucer za godisnji u Sjevernoj Koreji, kao neka vrsta studijskog putovanja. Prizivas diktaturu i modrice, bujrum, uzivaj jarane.
-
Lasta92
#14428 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Masovna hapsenja demonstranata kod Higijenskog zavoda koji su pokusali blokirati saobracaj, pristize sve veci broj pripadnika specijalne policije, na dva sluzbena vozila koja su bila parkirana kod bivseg kina Radnik, izbusene sve cetiri gume.
Buši, buši

Buši, buši
- Styling
#14429 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Fakultet u Travniku je, prije svega, osmisljen kao instiucija koja ce uhljebljenim partijcima pomoci da preko stele i bez plaho zalaganja dodju do zeljene diplome kako bi mogli nastaviti uspjesnu karijeru u na drzavnim jaslama.Alfons Kauders wrote:
to je razmjena studenata na bosanski nacin
ti si ucio, iz travnika dolazio u sarajevo na faks, pa opet ucio i polagao pravosudni, pa dobio poslic i opet ucio da ga zadrzis
oni su iz sarajeva isli u travnik da studiraju... tako da sad umjesto u vstvu rade u "radnim grupama" na plenumu
- kingofsnake
#14430 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Hapsi, hapsiLasta92 wrote:Masovna hapsenja demonstranata kod Higijenskog zavoda koji su pokusali blokirati saobracaj, pristize sve veci broj pripadnika specijalne policije, na dva sluzbena vozila koja su bila parkirana kod bivseg kina Radnik, izbusene sve cetiri gume.
Buši, buši![]()
-
vade_mecum
#14431 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
izvor??Lasta92 wrote:Masovna hapsenja demonstranata kod Higijenskog zavoda koji su pokusali blokirati saobracaj, pristize sve veci broj pripadnika specijalne policije, na dva sluzbena vozila koja su bila parkirana kod bivseg kina Radnik, izbusene sve cetiri gume.
Buši, buši![]()
- kingofsnake
#14432 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ma nije ni to baš tako, taj akademski odron u Travniku uglavnom ne priznaju. Pa imaš bizarnu situaciju da ljudi iz Travnika, koji su završili fax u Travniku, ne mogu dobbiti bilo kakav javni posao u TravnikuStyling wrote:Fakultet u Travniku je, prije svega, osmisljen kao instiucija koja ce uhljebljenim partijcima pomoci da preko stele i bez plaho zalaganja dodju do zeljene diplome kako bi mogli nastaviti uspjesnu karijeru u na drzavnim jaslama.Alfons Kauders wrote:
ti si ucio, iz travnika dolazio u sarajevo na faks, pa opet ucio i polagao pravosudni, pa dobio poslic i opet ucio da ga zadrzis
oni su iz sarajeva isli u travnik da studiraju... tako da sad umjesto u vstvu rade u "radnim grupama" na plenumu
- Styling
#14433 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
U Sarajevu ne postoji taj problem. Ovdje tu diplomu priznaju bez zadrske.kingofsnake wrote:Ma nije ni to baš tako, taj akademski odron u Travniku uglavnom ne priznaju. Pa imaš bizarnu situaciju da ljudi iz Travnika, koji su završili fax u Travniku, ne mogu dobbiti bilo kakav javni posao u TravnikuStyling wrote:Fakultet u Travniku je, prije svega, osmisljen kao instiucija koja ce uhljebljenim partijcima pomoci da preko stele i bez plaho zalaganja dodju do zeljene diplome kako bi mogli nastaviti uspjesnu karijeru u na drzavnim jaslama.Alfons Kauders wrote:
oni su iz sarajeva isli u travnik da studiraju... tako da sad umjesto u vstvu rade u "radnim grupama" na plenumu![]()
![]()
-
Forsaken
#14434 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Blokiranje saobracaja je ok u prciji zvanoj BiH al da ovo proba u New Yorku svi znamo kako bi zavrsioŠef Misije USAID-a u BiH David Barth obratio se novinarima i kazao da podržava narod i da čuje glas naroda. Izrazio je nezadovoljstvo što policija ne dozvoljava demonstrantima da na demokratski način izražavaju svoje nezadovoljstvo koje je opravdano.
-
vade_mecum
#14435 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
+1Forsaken wrote:- Blokiranje saobracaja je ok u prciji zvanoj BiH al da ovo proba u New Yorku svi znamo kako bi zavrsioŠef Misije USAID-a u BiH David Barth obratio se novinarima i kazao da podržava narod i da čuje glas naroda. Izrazio je nezadovoljstvo što policija ne dozvoljava demonstrantima da na demokratski način izražavaju svoje nezadovoljstvo koje je opravdano.
-
Treebeard
#14436 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pogledaj mu ostale postove, bolestan lik. Vala i Chmoljo je uzeo godisnji u nevrijemevade_mecum wrote:izvor??Lasta92 wrote:Masovna hapsenja demonstranata kod Higijenskog zavoda koji su pokusali blokirati saobracaj, pristize sve veci broj pripadnika specijalne policije, na dva sluzbena vozila koja su bila parkirana kod bivseg kina Radnik, izbusene sve cetiri gume.
Buši, buši![]()
- kingofsnake
#14437 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Occupy Wall StreetForsaken wrote:- Blokiranje saobracaja je ok u prciji zvanoj BiH al da ovo proba u New Yorku svi znamo kako bi zavrsioŠef Misije USAID-a u BiH David Barth obratio se novinarima i kazao da podržava narod i da čuje glas naroda. Izrazio je nezadovoljstvo što policija ne dozvoljava demonstrantima da na demokratski način izražavaju svoje nezadovoljstvo koje je opravdano.

Last edited by kingofsnake on 07/03/2014 14:52, edited 1 time in total.
- Havatar
#14438 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
A u njegovoj zemlji demonstranti mogu da protestuju samo na zakonom odredjenim mjestima , kilometrima udaljenim od zgrada u kojima su institucije drzave.Forsaken wrote:- Blokiranje saobracaja je ok u prciji zvanoj BiH al da ovo proba u New Yorku svi znamo kako bi zavrsioŠef Misije USAID-a u BiH David Barth obratio se novinarima i kazao da podržava narod i da čuje glas naroda. Izrazio je nezadovoljstvo što policija ne dozvoljava demonstrantima da na demokratski način izražavaju svoje nezadovoljstvo koje je opravdano.
- Alfons Kauders
#14439 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
dječak sa šibicama wrote:Mene samo zanima ko je ovaj alfons, jebote lik tako gorljivo brani vladajuce, da nema sanse da nije na njihovim jaslama
vec sam rekao da sam pomocnik ministra
samo kojeg?
-
sarajevo63
#14440 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
zbog čega se obustavlja nastava?nastava u Tehnickoj skoli je obustavljena.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#14441 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
sumnjam. Ono jesu kriterijumi nikakvi, ali baš toliko niski nisuAlfons Kauders wrote:dječak sa šibicama wrote:Mene samo zanima ko je ovaj alfons, jebote lik tako gorljivo brani vladajuce, da nema sanse da nije na njihovim jaslama![]()
samo kojeg?
- Alfons Kauders
#14442 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
blokirali kampus, mirni skupHavatar wrote:A u njegovoj zemlji demonstranti mogu da protestuju samo na zakonom odredjenim mjestima , kilometrima udaljenim od zgrada u kojima su institucije drzave.Forsaken wrote:- Blokiranje saobracaja je ok u prciji zvanoj BiH al da ovo proba u New Yorku svi znamo kako bi zavrsioŠef Misije USAID-a u BiH David Barth obratio se novinarima i kazao da podržava narod i da čuje glas naroda. Izrazio je nezadovoljstvo što policija ne dozvoljava demonstrantima da na demokratski način izražavaju svoje nezadovoljstvo koje je opravdano.
-
Forsaken
#14443 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Prepali se za sigurnost demonstranata da ih ne zbodu ucenicisarajevo63 wrote:zbog čega se obustavlja nastava?nastava u Tehnickoj skoli je obustavljena.
- Alfons Kauders
#14444 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
imao sam mnogo jaku steluKatarinaKosaca wrote:sumnjam. Ono jesu kriterijumi nikakvi, ali baš toliko niski nisuAlfons Kauders wrote:dječak sa šibicama wrote:Mene samo zanima ko je ovaj alfons, jebote lik tako gorljivo brani vladajuce, da nema sanse da nije na njihovim jaslama![]()
samo kojeg?
- Alfons Kauders
#14445 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Forsaken wrote:Prepali se za sigurnost demonstranata da ih ne zbodu ucenicisarajevo63 wrote:zbog čega se obustavlja nastava?nastava u Tehnickoj skoli je obustavljena.
-
djes_ba
#14446 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
neko je stavio u komentarima ovaj frajer sa crvenim rukavicama
jeko lik
policija u civilu ili ??
neki lozionicar???????? sta reci
http://static.klix.ba/media/images/vije ... 9.7_xl.jpg
kasnije stavlja kapu
http://static.klix.ba/media/images/vije ... .14_xl.jpg
vidim na slikama da je krenuo da blokira cestu ali
http://static.klix.ba/media/images/vije ... .29_xl.jpg
jeko lik
policija u civilu ili ??
neki lozionicar???????? sta reci
http://static.klix.ba/media/images/vije ... 9.7_xl.jpg
kasnije stavlja kapu
http://static.klix.ba/media/images/vije ... .14_xl.jpg
vidim na slikama da je krenuo da blokira cestu ali
http://static.klix.ba/media/images/vije ... .29_xl.jpg
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#14447 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Čekaj, ba, zar nisam uz šporet?kingofsnake wrote:Hahahahah o argumentima priča osoba kojoj je jedini argument, ako se neko ne slaže sa njom, budžetlija, režim i napaćeni narod. Ustvari sve više mislim da si ti negdje u nekoj kancelariji i na budžetu. Ono vas tri, jedna nokte, druga ukrštenicu a ti forum i opleti.
I ja sam čula da si ti papak, pa me to ne zanima i irelevantno je u diskusiji.kingofsnake wrote:Što se tiče laži, ja sam rekao da ne znam, ali da sam čuo da svi ovde pričaju da ti najviše lažeš. I podastirali su ti dokaze, a ja samo u dokaze vjerujem
-
Nero Histrion
#14449 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
U njegovoj zemlji demonstranti i svi ostali imaju zagarantovanu mjesecnu socijalnu pomoc od koje se moze prezivjeti, a u ovom jadu od zemlje takvo sto je misaona imenica. Ali zato 200 nezadovoljnih gradjana dobije kordon specijalaca ... Bogu hvala pa je samo 200 ljudi nezadovoljno, treba njih sve u hapsanu, da ne kvare ovaj raj na zemlji.Havatar wrote:A u njegovoj zemlji demonstranti mogu da protestuju samo na zakonom odredjenim mjestima , kilometrima udaljenim od zgrada u kojima su institucije drzave.Forsaken wrote:- Blokiranje saobracaja je ok u prciji zvanoj BiH al da ovo proba u New Yorku svi znamo kako bi zavrsioŠef Misije USAID-a u BiH David Barth obratio se novinarima i kazao da podržava narod i da čuje glas naroda. Izrazio je nezadovoljstvo što policija ne dozvoljava demonstrantima da na demokratski način izražavaju svoje nezadovoljstvo koje je opravdano.
- kingofsnake
#14450 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
A i kod njih drotovima loše plateAlfons Kauders wrote:
blokirali kampus, mirni skup