Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Brza cesta je javna cesta namijenjena za promet isključivo motornih vozila, s jednim ili dva razdvojena kolnička traka, koja ima sva raskrižja u dvije ili više razina s poprečnim cestama i drugim prometnicama (željezničkim ili tramvajskim prugama, dakle ne postoje željezničko-cestovni prijelazi), u pravilu nema zaustavnih traka i koja je kao takva označena propisanim prometnim znakom
insomnia78 wrote:Drzi se ti kamere i snimanja prekrasaja
Žao mi je sto se osjecas sada ugrozen i porazen jer si shvatio da grijesis a neces da priznas.... no tome ja nisam kriv a sigurno time nisi ni dokazao da mi mozes dati savjet, niti me neki tvoj stav moze uvrijediti onako kako bi ti zelio
...
Cak nisi ispao niti frajer sa svojim posljednjim komentarom...
Travnički Noćni Šetač wrote:Član 9 tačka 2 ZOBS -a
Član 9 tačka 8 ZOBS - a
...
Potrudi se da procitas bezveze gnjavis ljude ovdje ....
Jel vi mene zajebavate?
Ovo
autoput je javni put posebno izgrađen i namijenjen isključivo za saobraćaj motornih vozila, koji je kao autoput označen propisanim saobraćajnim znakom, koji ima dvije fizički odvojene kolovozne trake za saobraćaj iz suprotnih smjerova, sa po najmanje dvije saobraćajne trake i trakom za prinudno zaustavljanje vozila, bez ukrštanja s poprečnim putevima i željezničkim ili tramvajskim prugama u istom nivou i u čiji saobraćaj se može uključiti, odnosno isključiti samo određenim i posebno izgrađenim priključnim javnim putevima na odgovarajuću kolovoznu traku autoputa;
je isto ko i ovo?
brzi put je javni put namijenjen za saobraćaj isključivo motornih vozila, s jednom ili dvije razdvojene kolovozne trake, koji ima sve raskrsnice u dva ili više nivoa s poprečnim putevima i drugim saobraćajnicama (željezničkim ili tramvajskim prugama), prema pravilu nema zaustavnih traka i koji je kao takav označen propisanim saobraćajnim znakom;
Posto ste ako me vec ne zajebavate nepismeni (ono znate vi sva slova al ne razumijete napisano) pokazacu vam slikovnim putem
Pa ja govorim da nije isto cijelo vrijeme...
Ti kazes da postoji autoput sa dvije saobracajne trake i postavis kao dokaz definiciju koja tvrdi suprotno....
...
Ja kazrm da autoput sa dvije saobracajne trake bez zaustavne ne postoji , odnosno da se takva cesta ne zove autoput vec brza cesta...
...
ti sa svojim citiranim definicijama sve to potvrdjujes....
....
U cemu je onda problem.?
Travnički Noćni Šetač wrote:Pa ja govorim da nije isto cijelo vrijeme...
Ti kazes da postoji autoput sa dvije saobracajne trake i postavis kao dokaz definiciju koja tvrdi suprotno....
...
Ja kazrm da autoput sa dvije saobracajne trake bez zaustavne ne postoji , odnosno da se takva cesta ne zove autoput vec brza cesta...
...
ti sa svojim citiranim definicijama sve to potvrdjujes....
....
U cemu je onda problem.?
Pa jel mozes voziti po zaustavnoj. Sa kolko je nego dvije
Hajd ne izvlaci se Tita ti... poceli smo od toga da je tunel uzi od ostatka autoputa i time opasniji sto si osporio...sad petljas dalje bez potrebe... odoh spavati trazi nekog drugog za gluposti...
Sodom1 wrote:
Secam se ovog , izginili svi u autu . Vozac kamiona se izvukao , nesto sitno dobio
Mozda i nije vozio preko ogranicenja, ali ipak kamion jos ako je natovaren - a po nesreci auto se naslo u sendvicu izmedju dva kamiona..
Poginulo dvoje djece i njihove majke.
Vozač je izgleda tipkao SMS u momentu sudara, ali tuzilastvo nije uspjelo da nesumnjivo dokaze. Izvukao se idiot sa 7 godina i 10 mjeseci.
Iz snimka se jasno vidi da nije gledao cestu. Ali pravo i pravda nikad nisu isto.
Bas ste mi smijesni bgm, ako vam ne pase lik i to sve sta gledate sve sto izbaci al njemu dobro sigurno njemu su bitni pregledi i on zaraduje na takvim tj vama.
drug_profi wrote:Pričao sam baš o ovome kad se desila ona tragedija na AP gdje su tri djevojčice poginule.
Klix je potegao priču dalje i čestitam im na tome.
Ovaj hepek bi možda spasio bar jednu od njih, ako ne i sve.
Throttle wrote:ma jest garant, gledao sam ono kad su isli u mostar a i neki dan je pricao o kameri nekoj sto mu je jaran radio review
Jeste to je taj Mehemed zvani Mehemled u komentaru je naveo da je nedavno isao u Bihac a evo i vlog je izbacio kaze nije mu trebalo ni 10h Bihac - Sarajevo
Sta je ovo svaki drugi cuner u Sarajevu postao neki vloger, mora i ovaj bitanga sta pokrenuti da se subskrajbam hah