Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
weredsf

#14426 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

It_is_a_Leclerc wrote::lol:

Danas me baš krenulo. Uhvatio sam dvojicu simpatizera zlatnog escajga u laži.

Kaže weredsf da je gledao prilog o DF-ovom skupu u Mostaru u nekakvoj izbornoj hronici na BHT-u. Na moje ljubazno pitanje u kojoj emisiji, jer dobro znam da se prilozi sa današnjih događaja emituju sutra, drčno, osoro, gotovo platformaški odgovara - imaš iza deset sati nekakvu hroniku. Takve hronike nema, što sam provjerio i na telektestu. :lol:

Onda sam pomislio da se naš dobri weredsf nije malo zbunio, pa umjesto BHT-a, spomenuti prilog pogledao na FTV-u. Oni, na veliku radost našeg junaka, imaju izbornu hroniku. I ne bi mi mrsko da ju pogledam, ali o prilogu DF-a ne bi ni riječi. Da užas bude veći po našeg istinoljubivog druga, ne bi priloga o Mostaru nikako. Bio SDP u Konjicu, Cerić o Hillu, Crnadak o Radojčiću, Fahro u Novom Travniku, DF u Bugojnu, HDZ u Travniku, ali i dalje ništ o DF-ovom skupu u Mostaru na kome je weredsf vidio "pedesetak ljudi".

Eto, tako smo opet utvrdili da weredsf, kao i još neki ovdje, vole izbjegavati istinu. Ali, za kakvu stranku glasaju, dobro su oni i pristojni.
Pregled programa BHT-a... :-) :-) :-)....Od kmecanja nisi znao koji teletekst gledas 8)
Image
weredsf

#14427 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Spica :D
Image
MOSALJOZE

#14428 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MOSALJOZE »

http://naprijed.info/?p=8327
Međutim, i ovoga puta su primijećena 2 velika autobusa sa simpatizerima Demokratske fronte i dva manja busa koja su došla na skup iz nekoliko pravaca.
ultima_palabra

#14429 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

MOSALJOZE wrote:http://naprijed.info/?p=8327
Međutim, i ovoga puta su primijećena 2 velika autobusa sa simpatizerima Demokratske fronte i dva manja busa koja su došla na skup iz nekoliko pravaca.
Ofirno SDP-ovski portal.
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#14430 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by crysis »

Marko Zarko wrote:Inače, koliko se meni čini DF je imao muda da napravi skupove u zapadnom Mostaru, svaka im čast ako je tako.
jedina stranka koja je napravila skup na zapadnoj strani mostara , a da nije sa hrvatskim predznakom.
inace , sdp - narodno pozoriste, sda - sjeverni logor, i jos dolazi sefer opet u sjeverni logor i imaju obraza rec kako ce oni napravit nesto od mostara a nesmiju bulevar prec, mozda stranacki lideri i smiju al clanovi i simpatizeri ne.
kako neko rece na skupu df-a bilo 50-tak posjetioca , super , da vidim muda koja ce otic a da pri tome u glavi nepostoji slika o nekom belaju. to je najvise razbilo vecu posjetu.
_Reds_

#14431 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _Reds_ »

Image

3 puta u Čemeriku na savjetovanje i po pare.
3 puta u Hrvatsku na more.
2 put kod rodbine u Švabiju, a ostalo onako usput.

Rezulatat je samo jedan, investicije.

Ali za svoje džambo plakate.
vee-jay

#14432 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vee-jay »

Alfons Kauders wrote:
vee-jay wrote:Meni je ovaj Anto totalno simpa, ali ne znam sta on tu trazi. :|
Nekako bi bilo logicno reci da - ako je Bakir H. poklon Izetbegovicu - Anto je poklon Covicu - ali Anto je toliko irelevantan u citavoj prici da nije poklon nikome.

Nadam se da ce DF pobijediti na izborima i da SDA i HDZ nakon izbora nece biti na vlasti...
samo sto to nije moguce ni trikovima

izbor je sljedeci:

SDA-SDP-HDZ90-male stranke

ili

SBB-DF-HDZ-SBiH-male stranke
Ako bih mogao birati, onda bi mi ipak bilo najradije da SDA ne bude na vlasti.

Dakle izmedju ove dvije gornje koalicije, biram drugu. Zasto? Zato sto vjerujem da bilo kakva istinska borba protiv korupcije nije moguca ako je SDA na vlasti. HDZ jeste najljigavija stranka koja postoji u BiH ali ako npr. udju u vlast uz kompromis kakav im je nudio SDP za prosle izbore, onda je mozda barem tu napravljen jedan mali pozitivni korak.

Ipak, nadam se da ce nakon izbora i drugacije koalicije biti moguce :-D
dustaban

#14433 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Sta ce Komsic kojikuratz u Vatikanu, ni prekrstit se ne zna!
weredsf

#14434 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

_Reds_ wrote:Image

3 puta u Čemeriku na savjetovanje i po pare.
3 puta u Hrvatsku na more.
2 put kod rodbine u Švabiju, a ostalo onako usput.

Rezulatat je samo jedan, investicije.

Ali za svoje džambo plakate.

Njegov kabinet je za osam godina potrosio 775.000 maraka na putne troskove
Rizvan

#14435 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Rizvan »

dustaban wrote:Sta ce Komsic kojikuratz u Vatikanu,
I to dva puta. :-) A najveći paradoks, što su za njega glasali uglavnom građani sekularnog svjetonazora, ateisti i slično, i što on ima reputaciju kao predstavnik istih. :D A Komšić malo, malo pa u Vatikin.... a i dijete mu pohađa katolički centar. :-)
Innovation

#14436 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Innovation »

Izetbegovic:
Brisel /konferencije/4

Izetbegovic:

9 puta u Stambolu
1puta u Briselu

Sta je tacno? :-)
ultima_palabra

#14437 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Rizvan wrote:
dustaban wrote:Sta ce Komsic kojikuratz u Vatikanu,
I to dva puta. :-) A najveći paradoks, što su za njega glasali uglavnom građani sekularnog svjetonazora, ateisti i slično, i što on ima reputaciju kao predstavnik istih. :D A Komšić malo, malo pa u Vatikin.... a i dijete mu pohađa katolički centar. :-)
I šta sad, ako u ovom mandatu nemamo člana Predsjedništva koji je katolik, trebamo prekinuti diplomatske odnose sa Vatikanom? :-) Vjerovatno postoji neko nakaradno nepisano pravilo da je član iz reda Hrvata zadužen za Vatikan, i ako Bakir i Nebojša ne žele to da promijene...
madner

#14438 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

kamen spoticanja wrote:
madner wrote:Meni se cini da se nesto puno sokole SDAovci slikama. :D
Neko slikama a neko USAIDom :D
Da ti kaem, sinoc su oni tvoji bivsi imali dobar koncert u nicaZe...najmanje duplo bolji od tvojih sadasnjih :D
Bumo vidjeli da li ce biti dovoljno dobro kada se bude pikalo. :D
kamen spoticanja

#14439 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

madner wrote:
kamen spoticanja wrote:
madner wrote:Meni se cini da se nesto puno sokole SDAovci slikama. :D
Neko slikama a neko USAIDom :D
Da ti kaem, sinoc su oni tvoji bivsi imali dobar koncert u nicaZe...najmanje duplo bolji od tvojih sadasnjih :D
Bumo vidjeli da li ce biti dovoljno dobro kada se bude pikalo. :D
Ako imas kakvih para za janjetinu postizbornu, rado bi stavio kladionicarski listic
madner

#14440 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Lova nije problem, dok se pije piva.

To hoces da se kladis da ce stranka koja je osnovana prije circa 16 mjeseci biti prva ili druga? :D
ultima_palabra

#14441 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

madner wrote:Lova nije problem, dok se pije piva.

To hoces da se kladis da ce stranka koja je osnovana prije circa 16 mjeseci biti prva ili druga? :D
Šta te briga, imaš par kartona od Corta... i meni je zagarantovano nekoliko od jarana SDP-ovca :mrgreen:
palermo

#14442 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

hz45ez5 wrote:
tavlarskog kluba stari grad.
To je dobra ekipa, ne potcjenjuj ih.

Šalu na stranu,ok je to što je DF uradio sa Kantarevcom, ali njegove šanse u Mostaru su zaista minorne. Na nekom drugom konceptu možda (to sam već pisao,široke narodne fronte) ovako....teško
kamen spoticanja

#14443 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

Kazem da ce u zenici crveni imati duplo vise nego mandarinci...more?
Dr. Kuca

#14444 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dr. Kuca »

Dehidrirali im ljudi u autobusima. Na ifnuzijama svi. Sta hocete bolan? Nemoj da ja pricam.
It_is_a_Leclerc

#14445 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

weredsf wrote:
It_is_a_Leclerc wrote::lol:

Danas me baš krenulo. Uhvatio sam dvojicu simpatizera zlatnog escajga u laži.

Kaže weredsf da je gledao prilog o DF-ovom skupu u Mostaru u nekakvoj izbornoj hronici na BHT-u. Na moje ljubazno pitanje u kojoj emisiji, jer dobro znam da se prilozi sa današnjih događaja emituju sutra, drčno, osoro, gotovo platformaški odgovara - imaš iza deset sati nekakvu hroniku. Takve hronike nema, što sam provjerio i na telektestu. :lol:

Onda sam pomislio da se naš dobri weredsf nije malo zbunio, pa umjesto BHT-a, spomenuti prilog pogledao na FTV-u. Oni, na veliku radost našeg junaka, imaju izbornu hroniku. I ne bi mi mrsko da ju pogledam, ali o prilogu DF-a ne bi ni riječi. Da užas bude veći po našeg istinoljubivog druga, ne bi priloga o Mostaru nikako. Bio SDP u Konjicu, Cerić o Hillu, Crnadak o Radojčiću, Fahro u Novom Travniku, DF u Bugojnu, HDZ u Travniku, ali i dalje ništ o DF-ovom skupu u Mostaru na kome je weredsf vidio "pedesetak ljudi".

Eto, tako smo opet utvrdili da weredsf, kao i još neki ovdje, vole izbjegavati istinu. Ali, za kakvu stranku glasaju, dobro su oni i pristojni.
Pregled programa BHT-a... :-) :-) :-)....Od kmecanja nisi znao koji teletekst gledas 8)
Image
:lol:

Bolan ne bio, ovo su ti predstavljanja kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva :lol: :lol:

Uhvaćen u laži !

Eto, koga oni nama stavljaju u nadzorne odbore.

FOto dokaz, naslova - Ko laže, taj i krade.

Image
palermo

#14446 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

hz45ez5 wrote:
Šanse su minorne samo iz jednog razloga a to je izdaja Hercegovine i Mostara od strane DF_a, očito je i jasno ko dan, sve je uloženo u kanton sarajevo da tamo DF uzme dio kolača ostalo je nevažno.
Dobro sad, ne bih ja operirao sa terminima izdaja, ali da je sve uloženo u sarajevski kanton je tačno. Bio nedavno u krajini, ništa, ni bilboarda, ni plakata, ni pomena o DF-u.

Bogami kao da im je Naša stranka glavni rival :D .
Maystor

#14447 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

ultima_palabra wrote:
MOSALJOZE wrote:http://naprijed.info/?p=8327
Ofirno SDP-ovski portal.
Ja sam, zaista, iznenađen da se tokom kampanje apsolutno ništa nije moglo naći što bi kompromitovalo DF. Sve klevete režimskih isprdaka i uvlakošupkovića se svode na laži koje su ispod svakog dostojanstva. Ovaj otužni weredsf 24h dnevno obilazi anonimne portale za koje niko nije čuo, da podvali neku laž o DF-u. Corto Maltese agenciju IPSOS pripisuje DF-u, a direktor joj Komšić, ali sin Ive, SDAovog partnera koji obavlja funkciju gradonačelnika na daljinsko upravljanje. Takođe spominje neku tužbu protiv Suljagića, koje nema, a prema Cortu u toj tužbi Emira brani predsjednik Naše stranke Grac. Takve laži i bljuvotine samo motiviraju ljude da izađu i glasaju za DF.
Dr. Kuca

#14448 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dr. Kuca »

weredsf wrote:Spica :D
Image

Strasan pohod. Pobjedonosni. :lol:
It_is_a_Leclerc

#14449 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

palermo wrote:
hz45ez5 wrote:
Šanse su minorne samo iz jednog razloga a to je izdaja Hercegovine i Mostara od strane DF_a, očito je i jasno ko dan, sve je uloženo u kanton sarajevo da tamo DF uzme dio kolača ostalo je nevažno.
Dobro sad, ne bih ja operirao sa terminima izdaja, ali da je sve uloženo u sarajevski kanton je tačno. Bio nedavno u krajini, ništa, ni bilboarda, ni plakata, ni pomena o DF-u.

Bogami kao da im je Naša stranka glavni rival :D .
Ma nije istina. Bio sam za Bajram u Krajini, i kampanja je obimnija i veća od kampanje SDP-a. Od bilborda, skupova, predstavljanja kandidata, internet reklamiranja, do onih slika kandidata po banderama. Veća i jača kampanja od one u TK, sigurno.

DF u Krajini uzima drugo mjesto u skupštini. Iza SDA, ispred SDP-a, DNZ-a, ASDA, Laburista i SBB-a. Pogotovo mnogo glasova DF uzima u općinama Bosanska Krupa i Bihać, i to mi je rekao čovjek iz Bihaća, koji je na listi SDA.
madner

#14450 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

kamen spoticanja wrote:

Kazem da ce u zenici crveni imati duplo vise nego mandarinci...more?
Ocekujem da bidne bare bare.
Kila janjetinje it is. :D
Post Reply