Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Throttle

#14401 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Throttle »

Na cestama je vise auta a samim tim i vise budala za volanom
basicm

#14402 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

Mene nisu nikad vozili u skolu a ja sad vozim, skola nije blizu, idem na posao u isto vrijeme, drugo ide u vrtic. Kakav plan bi vi imali za mene kad tako sve znate? Dajte prijedloge.
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#14403 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by liaar »

basicm wrote:Mene nisu nikad vozili u skolu a ja sad vozim, skola nije blizu, idem na posao u isto vrijeme, drugo ide u vrtic. Kakav plan bi vi imali za mene kad tako sve znate? Dajte prijedloge.
Škola nije blizu a ideš na posao u isto vrijeme, ti si sasvim OK.
Očigledno je da ima raje koja maksuz voze djecu preko grada, uz trolejbuse, autobuse i tramvaje.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#14404 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

ja nisam imao tih problema,mene niko nije vozio,ja nisam ni isao u skolu :lol:
supercali

#14405 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

basicm wrote:Mene nisu nikad vozili u skolu a ja sad vozim, skola nije blizu, idem na posao u isto vrijeme, drugo ide u vrtic. Kakav plan bi vi imali za mene kad tako sve znate? Dajte prijedloge.
Zavisno koliko dijete ima godina i koliko je skola daleko
Vrtic je vec druga prica
Sto se tice tog skolarca mozemo nagadjati u tvom slucaju ti na alipasinu upisao ga na marijin dvoru dal sto mislis da ce imati bolje obrazovanje ili tvoje neko da kazem kurcenje da ostali vide da si ti neki guzonja ili sl
Dal ga vozis jer ti je usput ili da se pokazes ostalim roditeljima
Ned071

#14406 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ned071 »

sta cu se ja pokazivat drugim roditeljima, dijete mi ispadne kroz rupu na obrvama... :skoljka:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#14407 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

:lol: :lol: :lol:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#14408 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by un1ted »

liaar wrote:
Očigledno je da ima raje koja maksuz voze djecu preko grada, uz trolejbuse, autobuse i tramvaje.
Da vozim dijete tramvajom, ili trolom u jutarnjoj guzvi? Nema sanse :)
liaar

#14409 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by liaar »

un1ted wrote:
liaar wrote:
Da vozim dijete tramvajom, ili trolom u jutarnjoj guzvi? Nema sanse :)
Što ćeš ga vodit, naučiš ga kuda i kako, i pusti ga sam da ide.

Btw zar si i ti dijete preko grada upisao u osnovnu, pa je premal za samostalnu vožnju tramvajem ?
basicm

#14410 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

Jeste, cilj je se samo pokazati :-D
Bas dobro nahladjen mozak treba za neka razmisljanja.
Dijete pocelo od prvog dana u tu skolu, skola mi uz put na posao, u isto vrijeme idemo, nastavljam dalje za vrtic.
Jedino dijete da posaljem tramvajem a ja da gledam iz auta dok stigne, da binforum bio miran.
amar1994

#14411 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Sta kae pusti ga , ja sam na M.Dvoru bio zaustavljan od narkomana 5-6 puta dok sam mali bio :run:

Pustite ljude , nije vas problem :-)

Pogotovo zenska djeca , ja ga nikad pustit necu , jebe me se jel se nekom zuri na posao ili ne , i jel nervozan :)
Last edited by amar1994 on 29/01/2018 14:54, edited 1 time in total.
liaar

#14412 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by liaar »

Ma ni ne mislim da ćete slati osnovce tramvajem preko grada. Kome je usput dijete povući u školu na putu za posao, to je već drugo.

Lično znam par mlađe raje srednjoškolaca koje roditelji voze i odvoze iz škole svaki dan :roll:
amar1994

#14413 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

A dobro srednja skola , mada nekad ljudi i zajeb naprave poput mene , pa ja iz Bara upisem elektrotehnicku u buca sitiju :lol: :lol: :lol:
Altsa

#14414 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Altsa »

Ned071 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Zavrsio raspust i odmah krkljanac od roditelja koji svoju djecicu voze u skolu :-)

Ne kontam stvarno u cemu je fazon. Ne znam jesu li me roditelji za 14 godina (osnovna i srednja) dvocifren broj puta dovezli autom u skolu. A jos manje vjerujem da je 2018ta opasnija od 1996te :roll:

Ali ipak apsolutni hit u moru neociscenih sajbi je hamša koja je pokusava ocistiti tako sto bjesomucno sprica tecnost za sajbu i goni brisace na najjace :D

Haj sve bi to i bilo donekle razumljivo da to ne radi u voznji :run:
evo probacu ti ja pojasnit u cemu je fazon, bar kod mene... skola mi je 300 metara od kuce... ali nikad nije imala produzeni... kada je malac krenuo u prvi razred, nastava mu je zavrsavala u 10.30. sta cu ja sa njim, i zena i ja radimo, ja zaglavim nekad i do deset navece na poslu... zato smo morali upisati dijete u skolu koja je udaljena tri kilometra, koja ima produzeni... sad tu ide i mlađi u vrtić...

a da ima ljudi koji zele da im djeca idu u "elitne" skole, poput one kod unitika ili na grbavici, pa ih tegare sa dobrinje, i to je tacno...
Mislis na onu kod Unitica sto se malo pa malo pojave vaške. Nobl skola :lol: . bilo je kod mene na poslu takvih sto su djecu vozili sa jednog kraja na drugi kako bi isli u tu usljivu skolu kod unitica. :D ja djecu ne vozam. mali na trening sa jednog dijela na drugi dio grada ide sam. brinem ali sta cu. nek se celici.

inace nerviraju me tipovi koji parkiraju auto ispred naplatne rampe na javnim parkinzima i izadu da plate parking dok mi koji smo prvo platitli cekamo na te kretene. ako se jos ufati red :twisted:
Last edited by Altsa on 29/01/2018 14:59, edited 2 times in total.
supercali

#14415 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

Nema to nikakve veze da li bi forum bio miran nego sa tobom licno al opet govorim ne znamo tvoje stanje u tome pa ne mozemo pricati jel to radis s razlogom ili da lijecis svoje komplekse
Na kraju ima donekle veze i sa djetetom jer je i to vid odgajanja
Ned071

#14416 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ned071 »

amar1994 wrote:Sta kae pusti ga , ja sam na M.Dvoru bio zaustavljan od narkomana 5-6 puta dok sam mali bio :run:

Pogotovo zenska djeca , ja ga nikad pustit necu , jebe me se jel se nekom zuri na posao ili ne , i jel nervozan :)
a majstore, i to je dio odrastanja... znas kako je meni bilo zajebano otici sa alipasinog u svrakino kad sam bio mali, neke 83 ili 84? ili do b faze? pa ziv i zdrav jbg... nekad fasujes klempu, nekad šljuz u guz iz necije ciste obijesti, al jbg... prezivjelo se... cuvam ja svoju djecu, ucim ih ali ne mogu odrastati pod staklenim zvonom jbg...
supercali

#14417 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

amar1994 wrote:Sta kae pusti ga , ja sam na M.Dvoru bio zaustavljan od narkomana 5-6 puta dok sam mali bio :run:

Znaci gledas samo sebe
Sto ne odvedes dijete pjeske onda do skole?
Ili bi i ti upisivao dijete na drugi kraj grada u osnovnu
amar1994

#14418 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Ned071 wrote:

a majstore, i to je dio odrastanja... znas kako je meni bilo zajebano otici sa alipasinog u svrakino kad sam bio mali, neke 83 ili 84? ili do b faze? pa ziv i zdrav jbg... nekad fasujes klempu, nekad šljuz u guz iz necije ciste obijesti, al jbg... prezivjelo se... cuvam ja svoju djecu, ucim ih ali ne mogu odrastati pod staklenim zvonom jbg...
ma znam :D :thumbup:

meni je gore od auta kad vidim prvcica sa galaxijem s7 :-) , i onda se cudne kad ga napadnu i oduzmu mu to :run:
amar1994

#14419 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

supercali wrote:

Znaci gledas samo sebe
nemam ja djece :lol:

naravno da bi najblizu skolu , al kad nema boravka sto neko rece , nema druge :sad:
liaar

#14420 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by liaar »

Ned071 wrote:

Bravo, moj najmađi brat se rodio dok sam ja kretao u srednju, srednji brat išao u osnovnu. Malog odgajali dede i nane. Sad ide u 5-ti osnovne, ja gledam djeca trče igraju se, a on za njima i govori nemojte trčat udarit ćete se. :-)
Tako i rodtelji postali, djecu pokušavaju zaštiti od svega oko njih, previše se trude.
amar1994

#14421 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Da vdis šveda :lol: :lol: , boli ih briga jel jede pjesak , jel palo :lol:
supercali

#14422 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

amar1994 wrote:
supercali wrote:

Znaci gledas samo sebe
nemam ja djece :lol:

naravno da bi najblizu skolu , al kad nema boravka sto neko rece , nema druge :sad:
Pa ima li neka teta da cuva par sati?
Ono dok ti ne dodjes kuci neka studentica ga cuva mozda pomogne oko zadace i sl?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#14423 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by _BataZiv_0809 »

basicm wrote:Jeste, cilj je se samo pokazati :-D
Bas dobro nahladjen mozak treba za neka razmisljanja.
Dijete pocelo od prvog dana u tu skolu, skola mi uz put na posao, u isto vrijeme idemo, nastavljam dalje za vrtic.
Jedino dijete da posaljem tramvajem a ja da gledam iz auta dok stigne, da binforum bio miran.
Samo ga ti navikavaj pajdara :izet:

Evo me svaki dan pjesacio s jednog kraja grada na drugi do skole, prvo osnovne, pa onda i do srednje. Pola sata hodanja, ovako iz glave 4 ili 5 prelazaka glavne gradske saobracajnice bez semafora. Prezivio sam i par razbojnistava kao osnovac (ono gancijas ti otme pare, sedvic, sta vec). I evo me zdrav prav nista mi ne fali, a naviku da idem sto vise pjeske vucem od tad.

Zapitaj se malo cinis li uslugu tom djetetu tako sto ga stitis od svega :wink:
basicm

#14424 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

Od cega ljudi da stitim, pa vozi li se ko tramvajem ujutro? Nisam na putu djecu nasao da ih saljem ovako malene u tramvaj u onoj spici!
Malo je reci da pretjerujete, i da je jedina ispravna reakcija biti bas onakav kakvim smatrate svakog ko dovozi dijete.
Seawolf

#14425 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Seawolf »

basicm wrote:Od cega ljudi da stitim, pa vozi li se ko tramvajem ujutro? Nisam na putu djecu nasao da ih saljem ovako malene u tramvaj u onoj spici!
Malo je reci da pretjerujete, i da je jedina ispravna reakcija biti bas onakav kakvim smatrate svakog ko dovozi dijete.
Doš'o vakat da se moraš drugima pravdati što u svom autu voziš svoju djecu.

Vozite se i uživajte ...
Post Reply