ako cojku ne treba brz internet nit telefon, onda nek ide na http://www.logosoft.ba/logo-duo-plus uz akcijsku cijenu + svi ovi paketi koje si nabroj'o, PDV je vec uracunat u cijenu, pa bujrumMTV wrote:Izvini ali malo mi je tvoje pitanje nejasno kako mislis full lista, jel mislis da imas sve ove kanale?!bloodyczech wrote:
Koliko je love ovaj Logosoft mjesecno recimo full lista,gledo sam cjenovnik prosla me volja,te net te telefon PDV
Kod njih je najisplativije uzeti integrisani paket jer Super TV kao samostalna usluga sa svim kanalima je oko 72-73 KM. Pdv je uracunat u sve cijene ako drukcije nije naznaceno. Arena Sport kanali su dio Osnovnog paketa te se za njih neplaca opcionalno 4,10 KM.
Mozda najpovoljnije je uzeti Logo Trio (50/3 Mbps) za 41,30 KM + 6,67 KM (Plus paket) + 9.36 KM (HD paket) + 5.85 (Filmbox paket) + 7,00 KM (Cinestar Premiere HD paket)= 70.18 KM
Ako ti treba za drugi TV onda treba doplatiti 4,68 KM.
Ili malo skuplji Logo Trio + (80/6 Mbps) za 66,40 Mbps (u paketu vec ide Osnovni i Plus paket) + 9.36 KM (HD paket) + 5.85 (Filmbox paket) + 7,00 KM (Cinestar Premiere HD paket) = 88,61 KM
Ukljuceno 100 minuta prema svim mobilnim mrezama.
Kod obadva paketa imas 1500 minuta prema svim fiksnim mrezama u BiH uz uspostavu poziva od 3 feninga a za Logo Trio pozivi prema mobilnim se tarifira po cjenovniku.
Naravno, mere uzeti i quadro+ pa da odma dobije sve sto ovi ostali moraju dodatno placat