Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
hamza_sa

#14401 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by hamza_sa »

Hafis wrote:
hamza_sa wrote:
Hafis wrote:Ni za živu glavu ne treba odreći se prava na izabiranje tuđih predstavnika i mogućnost izbornog injžinjeringa nad malobrojnijim narodom.
Jer ako se omogući Hrvatima povratak na stanje prije 2000 godine, to jest Berijevih amandmana, i ako bi bili u potpunosti izjednačeni s druga dva naroda, to bi bio kraj BiH. Ustavni sud nek priča svoje. Njima nije vjerovati i to zna svako maksumče.
Pa ako treba da cijela BiH bude Mostar, neka bude.

Vego, ima li još kakav link o zločestim Hrvatima.
Evo, za tebe jedan od kvalitetnijih.

Poučan....samo dug. Pa ako možeš da nam ukratko prepričaš.
I kad si već kod dokumentaraca Imaš li kakav o dolasku franjevaca u Bosnu?..i još bih volio ako može neki o gradnji pruge Brčko-Banovići. Tu mi je stari sudjelovao kao gimnazijalac ljeti preko ferija.
Poucan je itekako. A, to sto pises da je dug, nije nista u usporedbi sa tim kolio je dugo trajalo, prikazano u dokumentarcu, u realnom vremenu. Za prepricavanjem nema potrebe, jer ti ionako za sva desavaja prikazana u dokumentarcu vrlo dobro znas. Mozda se cak u njemu i spominjes.

Imam ja i dokumentaraca i o franjevcima, ali kakave veze ti imas sa njima?!

Izmedju ostalog, sam si trazio da ti se postavi link o zlocestim Hrvatima.
spreca

#14402 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Nisu oni Hrvati...oni su hercegovci...juzni srbi... :mrgreen: :mrgreen:
spreca

#14403 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

gungun wrote:
spreca wrote:Nisu oni Hrvati...oni su hercegovci...juzni srbi... :mrgreen: :mrgreen:
Nisu oni Bošnjaci....oni su balije...turske podguzne dlačice... :mrgreen: :mrgreen:

Bez uvrede kolege samo provjeravam dokle je moderacija došla :izet: :evil:
a sa onog profila nesmijes da pises.....nece ti ni ovaj dugo trajati......
Kejn

#14404 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kejn »

Hafis-beže, šta ćemo ako Haški sud osudi šestorku i Hrvatsku za zločine i aktivno vojno dijelovanje u Bosni za vrijeme rata? Hoćeš li priznati odluke suda? Ipak ste vi bosanski Hrvati nosioci "europskih vrijednosti"?
Kejn

#14405 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kejn »

gungun wrote:
spreca wrote:Nisu oni Hrvati...oni su hercegovci...juzni srbi... :mrgreen: :mrgreen:
Nisu oni Bošnjaci....oni su balije...turske podguzne dlačice... :mrgreen: :mrgreen:

Bez uvrede kolege samo provjeravam dokle je moderacija došla :izet: :evil:
Hebiga ako smo mi bili Turske podguzne dlačice, onda ste vi bili naše podguzne dlačice. Mislim no offense ali samo pratiš Lanac Ishrane odozgo prema dole...
Kejn

#14406 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kejn »

gungun wrote:
Opet ti ne kontas ili je to zbog viceva :D

Nije cilj mog posta bila uvreda nego da ukažem moderaciji dokle se doslo u razini rasprave na nekad uglednom forumu.
Ja sam svjesno napisao ovaj post da vidim zaslužuje li se još uvijek ban za ovakve gNJusne stvari, ali izgleda da ovaj dijasporski brojač postova ima štelu :kiss: .

Imam i ja opravdanje za ovaj post
Imao sam jutarnju erekciju a ovaj lik bio samo kolateralna šteta. Ništa @spreca samo se malo obrisi oko usta i nastavi...
Pa dobro reći za nekog da je južni Srbin, ili za Bošnjaka da je Zapadni Srbin je više politička uvreda. Sa druge strane reći nekom da je Balija (bos. prostak) ili da je Turska podguzna dlačica je uvreda na nacionalnoj i ličnoj osnovi. Al' to govori samo o govornoj kulturi pučanstva "Evropskog djela" BiH.
spreca

#14407 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

gungun wrote:
Opet ti ne kontas ili je to zbog viceva :D

Nije cilj mog posta bila uvreda nego da ukažem moderaciji dokle se doslo u razini rasprave na nekad uglednom forumu.
Ja sam svjesno napisao ovaj post da vidim zaslužuje li se još uvijek ban za ovakve gNJusne stvari, ali izgleda da ovaj dijasporski brojač postova ima štelu :kiss: .

Imam i ja opravdanje za ovaj post
Imao sam jutarnju erekciju a ovaj lik bio samo kolateralna šteta. Ništa @spreca samo se malo obrisi oko usta i nastavi...
neka ti doma probaju nek jave kako je bilo
mO k3

#14408 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

imali treceg :)
SaraFina

#14409 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Pazi spike da se pozdravimo s Mostarom i 50 k Bošnjaka u istom? :lol:

Čitluk, Čapljina, Ljubuški i slične destinacije ubile se za arapsku kolonizaciju.

Slična klima i okoliš a vode ima u izobilju. Blizina mora i EU. Arapi će to lovom pretvoriti u krajeve prepune izobilja i rahatluka :D

Smokve, groždje i sl. Plantaže. Kalifornija jarane :D
SaraFina

#14410 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Federalni partneri su nam na izmaku snaga. Kaže onaj Donaldov haver iz UAE lično zainteresiran za BiH i tržište zemljištem i nekretninama :D

Herzegovina nova Kalifornija sa arapskim življem uskoro :D
spreca

#14411 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

To mi govori da se taj isti već pozdravio sa Hecegovinom kao djelom halifata i da ona ostaje hrvatska ili kako volite reći južno srpska.

...takođe ovakvo "vrijeđanje" otvara oči i djelu bošnjačkog naroda koji je isto tako iz hercegovine,kamenjara iliti ga južne srpske
:suplja: :suplja: :suplja: ......Ljudi dali je ovo moguuuuce , kako to nekada rece pokojni Mladen Delic......sta ovi dole jedu...izgleda im neke bobe urodile ,kojih ranije nije bilo...treba to provjeriti :lol: :lol: :lol: :lol:
SaraFina

#14412 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

:(

A jadni haški uznici? Za što Praljak robija? Ja da sam na Slobodanovom mjestu odrekla bi se svoje borbe. EM Pelješkim hoće HR da mu teritoriju koju očuvao od džihadlija izuzme, odnosno poništi kao važnu.
EM će i Herzegovina biti dio kalifata nekog nastanjenog Arapima. A Neum dragulj :D

P.S Hafisaga spremi se kao ponajbolji hrvatski "telektualac" u Šeher po halal certifikat :D

Vjeruj mi u tome je budućnost i opstanak uskoro :D
Hafis

#14413 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

hamza_sa wrote: Poucan je itekako. A, to sto pises da je dug, nije nista u usporedbi sa tim kolio je dugo trajalo, prikazano u dokumentarcu, u realnom vremenu. Za prepricavanjem nema potrebe, jer ti ionako za sva desavaja prikazana u dokumentarcu vrlo dobro znas. Mozda se cak u njemu i spominjes.

Imam ja i dokumentaraca i o franjevcima, ali kakave veze ti imas sa njima?!

Izmedju ostalog, sam si trazio da ti se postavi link o zlocestim Hrvatima.
Kako nemam veze s franjevcima moj dobri Hamzaga. Pa kršten sam u franjevačkoj crkvi.
Vego, kad će taj dokumentarac o Brčko-Banovići. Malo pozitive, vazda vam rat u glavi. K'o biva, žao ti što si propustio tu igranku.
spreca

#14414 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

SaraFina wrote::(

A jadni haški uznici? Za što Praljak robija? Ja da sam na Slobodanovom mjestu odrekla bi se svoje borbe. EM Pelješkim hoće HR da mu teritoriju koju očuvao od džihadlija izuzme, odnosno poništi kao važnu.
EM će i Herzegovina biti dio kalifata nekog nastanjenog Arapima. A Neum dragulj :D

P.S Hafisaga spremi se kao ponajbolji hrvatski "telektualac" u Šeher po halal certifikat :D

On se je vec obezbjedio :mrgreen: ...nije mu uzalud profil Hafiz...to ni jedan balija nema :lol:
SaraFina

#14415 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

spreca wrote:

On se je vec obezbjedio :mrgreen: ...nije mu uzalud profil Hafiz...to ni jedan balija nema :lol:

Što rekao onaj novinarčić iz Zvornika, Hafisagu na centralnoj svečanosti prije prijema halal certifikata osnetili na kolektivnom sunetu u gradskoj biblioteci :D
Hafis

#14416 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

I lani si pričala o tim Harapima, pa nigdje niti jednog na vidiku.
Doduše, ima nešto umotanih hanuma hodaju po Mepasu, nekog vraga pazare. Samo, koliko se razumijem u žene (a razumijem se poprilično dobro za razliku od ovih sirotih prašinara k'o spreca i ostala boranija) ipak se radi o onim žute vrste...većinom Malezija i te špice, a muževi brez brkova i većinom u crnom ili tamno plavom. A i to, što bi rekli ''uritko''. Harapa ni za lijeka ako mi vjeruješ.
SaraFina

#14417 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:

I lani si pričala o tim Harapima, pa nigdje niti jednog na vidiku.
Doduše, ima nešto umotanih hanuma hodaju po Mepasu, nekog vraga pazare. Samo, koliko se razumijem u žene (a razumijem se poprilično dobro za razliku od ovih sirotih prašinara k'o spreca i ostala boranija) ipak se radi o onim žute vrste...većinom Malezija i te špice, a muževi brez brkova i većinom u crnom ili tamno plavom. A i to, što bi rekli ''uritko''. Harapa ni za lijeka ako mi vjeruješ.
Bila ja krajem avgusta na Kravicama. More zamotanih i Arapa. Čak i neni vode za djecu. A bogme i po Mostaru ih.
Uglavnom libo te! Kad predješ na Islam uskoro postaće ti dostupne neudate arapkinje.
Pa od punca dobiješ naftni izvor u miraz da ne umreš ko kokuz od alementacija :D
Hafis

#14418 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Au, sad vidjeh. Spreci nam je oralno aplicirana udarna doza proteina in vivo.
Čestitke na krštenju :thumbup: Sad si napola naš, a i može ti to valjati tamo u dijaspori :)
dječak sa šibicama

#14419 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dječak sa šibicama »

Harapi samo sto nisu, prvo moraju "najveci turisticki grad na svijetu i okolini" zavrsiti

Image

Image

radovi napreduju ekspresnom brzinom, ercegovcki katolici selite dok nije kasno!
Hafis

#14420 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SaraFina wrote:
Hafis wrote: I lani si pričala o tim Harapima, pa nigdje niti jednog na vidiku.
Bila ja krajem avgusta na Kravicama. More zamotanih i Arapa. Čak i neni vode za djecu. A bogme i po Mostaru ih.
Uglavnom libo te! Kad predješ na Islam uskoro postaće ti dostupne neudate arapkinje.
Pa od punca dobiješ naftni izvor u miraz da ne umreš ko kokuz od alementacija :D
Uglavnom su istresli ojre i ispraćeni uz srdačno mahanje.
Jebalo ih je samo to što se nisu smjeli javno moliti...valjda su to u sebi nekako obavljali.
dječak sa šibicama

#14421 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Hafis wrote: Jebalo ih je samo to što se nisu smjeli javno moliti...valjda su to u sebi nekako obavljali.
Ovo nije lijepo, treba ljudima omoguciti molitvu, makar u Medjugorju sa ostalom rajom.

Nikada Hercegovina nece na zelene turisticke grane sa takvim propustima.
Hafis

#14422 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

dječak sa šibicama wrote:Harapi samo sto nisu, prvo moraju "najveci turisticki grad na svijetu i okolini" zavrsiti

Image

Image

radovi napreduju ekspresnom brzinom, ercegovcki katolici selite dok nije kasno!
Ja mislio slika nekog usamljenog starog turbeta od nekog donosioca svjetlosti i velikog vakuflije :lol:
SaraFina

#14423 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

dječak sa šibicama

#14424 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Kakav crni dirlija, samo "mene zivot razocarao" dolazi u obzir.
Hafis

#14425 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Samo, jesu ih oni Arapi uzeli za bravove. Daj Bože da na dobro izađe.
Post Reply