Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
avetinja

#14401 Re: Gdje u Sa......

Post by avetinja »

gnjev wrote:Nisu ti ovo vijesti ummeta, pod nikabom sestro
Nemoj više da pokušavaš biti duhovit. Ne ide ti. I otkači se od mog posta ako nemaš ponuditi odgovor na moje pitanje.
gnjev

#14402 Re: Gdje u Sa......

Post by gnjev »

Ide mi mnogo bolje nego tebi iako to i nije neka utjeha. Imam ti ponuditi odgovor . Nema to u Sarajevu , ne postoji .
JanuaryJones

#14403 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

JanuaryJones wrote:
Suzie Q wrote:@ Januari Jones - Jeans tregerice imaju u Waikikiju na trudničkom odjelu u 2-3 vrste, klasične i skroz ok, nisu rađene samo za trudnice nego pašu za sve žene
E hvala ti, baš ću da pogledam danas ;)
Nisam imala sreće sa Waikikijem :( modeli su im skinny (nogavice) iako se na prvu ne čini tako. Tek kad probaš skontaš da je tregeršlus malo bolja verzija jeans trikoa. Sve pripijeno, uz tijelo. Elem, i dalje sam u potrazi. Da bogdo imaju gdje prijeratne tregeršlus leviske.
Idemedosumom

#14404 Re: Gdje u Sa......

Post by Idemedosumom »

Da li neko zna gdje se mogu kupiti profi vrtne škare marke Kuker ili Felco? Hvala :D
sema911s

#14405 Re: Gdje u Sa......

Post by sema911s »

avetinja wrote:Gdje mogu naći sljedeća pića:
-Full Throttle
-NOS High Performance
-Cocaine
-Spike Shooter
-Red Line
-AMP
-Rockstar
Sva ova pica tesko ces naci i van Bosne, jer Su vecina za americko trziste, i par ih ima sastojak Il natpis Koji nama civilizovanom svijetu ne odgovara,,
Nos imas u poljskoj i malo imaju uspjeha, rock star je bilo u Njemackoj al slabo Isao jer smo navikli na nesto bolje a zove se red bul..
Ako Si zainteresovana za neku poslovnu saradnju mozemo sredit nesto, samo spremi novce,,
Za manje kolicine Tu ti je uvijek online kupovina samo Budi spremna da placas duplu cijenu u odnosu na bika ....
sema911s

#14406 Re: Gdje u Sa......

Post by sema911s »

Idemedosumom wrote:Da li neko zna gdje se mogu kupiti profi vrtne škare marke Kuker ili Felco? Hvala :D

Obi,, jedino mjesto u Bosni Koji ima profi alate,,,
avetinja

#14407 Re: Gdje u Sa......

Post by avetinja »

sema911s wrote:
-Full Throttle
-NOS High Performance
-Cocaine
-Spike Shooter
-Red Line
-AMP
-Rockstar
Sva ova pica tesko ces naci i van Bosne, jer Su vecina za americko trziste, i par ih ima sastojak Il natpis Koji nama civilizovanom svijetu ne odgovara,,
Nos imas u poljskoj i malo imaju uspjeha, rock star je bilo u Njemackoj al slabo Isao jer smo navikli na nesto bolje a zove se red bul..
Ako Si zainteresovana za neku poslovnu saradnju mozemo sredit nesto, samo spremi novce,,
Za manje kolicine Tu ti je uvijek online kupovina samo Budi spremna da placas duplu cijenu u odnosu na bika ....
Hvala na odgovoru. :thumbup:
sema911s

#14408 Re: Gdje u Sa......

Post by sema911s »

avetinja wrote:
sema911s wrote:
-Full Throttle
-NOS High Performance
-Cocaine
-Spike Shooter
-Red Line
-AMP
-Rockstar
Hvala na odgovoru. :thumbup:
I da zaboravih Ono najvaznije,,,.. Sva Ta pica se mongo kopiraju... Ako ih planiras upotrebljavat, konzumirat nista Te ne kosta Sa oficijelnog sajta proizvodjaca pogledaj kako pakovanje izgleda,,, da se ne zaletis nadjes jeftino pa zqvrsis na cumu, jer Si popila neki klinac za ciscenje,

Znas Ono" produces in Usa"
avetinja

#14409 Re: Gdje u Sa......

Post by avetinja »

sema911s wrote:I da zaboravih Ono najvaznije,,,.. Sva Ta pica se mongo kopiraju... Ako ih planiras upotrebljavat, konzumirat nista Te ne kosta Sa oficijelnog sajta proizvodjaca pogledaj kako pakovanje izgleda,,, da se ne zaletis nadjes jeftino pa zqvrsis na cumu, jer Si popila neki klinac za ciscenje,

Znas Ono" produces in Usa"
Naravno. Ne mislim to kupovati preko ebaya ili pika. Hvala.
mali_balon

#14410 Re: Gdje u Sa......

Post by mali_balon »

Dajte broj kakvog majstora sto pravi metalna vrata
mayab

#14411 Re: Gdje u Sa......

Post by mayab »

mali_balon wrote:Prekidac sa timerom, znaci da programiram paljenje i gasenje svjetla. BIo u obiju, peniju, konradu i elektronik centru kod lisca.....dakle gdje ima nabavit taj prekidac

To, ovako nesto?!
Mislim da to trebas potraziti po specijaliziranim radnjama elektro instalacione opreme, oni ti sigurno imaju kataloge , pa ako nista drugo, mogu poruciti
quarterback

#14412 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

mayab wrote:
mali_balon wrote:Prekidac sa timerom, znaci da programiram paljenje i gasenje svjetla. BIo u obiju, peniju, konradu i elektronik centru kod lisca.....dakle gdje ima nabavit taj prekidac

To, ovako nesto?!
Mislim da to trebas potraziti po specijaliziranim radnjama elektro instalacione opreme, oni ti sigurno imaju kataloge , pa ako nista drugo, mogu poruciti
govori o ovome

Image

Image

cudi me da nema nigdje, bile su ih pune prodavnice, i mehanickih i elektronskih...
na zalost ne mogu pomoci, gledao si na svim mjestima gdje bih i ja gledao :sad:
mali_balon

#14413 Re: Gdje u Sa......

Post by mali_balon »

@quater treba mi ovo sto mayab govori a ne utikaci. Utikaca ima svugdje. Ali prekidaca nema nigdje.

@mayab trazio svugdje....ako znas jos koju prodavnicu uhaberi mi ☺
aribes

#14414 Re: Gdje u Sa......

Post by aribes »

Jesi li gledao u onoj radnji kod OHR-a, ona paprenih cijena? :-)
JanuaryJones

#14415 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

Jeste li gdje vidjali smrznutu baby mrkvu, ali samu mrkvu? Nekad je bio Baby mix, midlim Bonduelle, ali odavno ne viđam u frižiderima.
quarterback

#14416 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

mali_balon wrote:@quater treba mi ovo sto mayab govori a ne utikaci. Utikaca ima svugdje. Ali prekidaca nema nigdje.

@mayab trazio svugdje....ako znas jos koju prodavnicu uhaberi mi ☺
:sad:
do meneeeeeeeeeee, izvinjenje @ mayab :D
vanjki

#14417 Re: Gdje u Sa......

Post by vanjki »

Gdje u Sarajevu kupiti malu pizza tavu?
JanuaryJones

#14418 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

vanjki wrote:Gdje u Sarajevu kupiti malu pizza tavu?
Ja sam kupila pizza pleh sa single pizzu u onoj radnji pored Binga na Otoci (unutra). Imaju zavjese, sudje, posteljinu. Bilo je i u Bingu i u Fisu ;)
JanuaryJones

#14419 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

Gdje naći malo bolju printanu verziju mape Sarajeva?
quarterback

#14420 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

:thumbup: za samokontrolu

djevojka i ja smo krenuli od manje, pa presli na srednj, onda na vecu, trenutno pecemo u tepsiji od rerne, onoj cetvrtastoj :D
dalje sirenje nije moguce radi dimenzija rerne, moram sagraditi pizza pec u kuci :lol:
JanuaryJones

#14421 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

quarterback wrote:

djevojka i ja smo krenuli od manje, pa presli na srednj, onda na vecu, trenutno pecemo u tepsiji od rerne, onoj cetvrtastoj :D
dalje sirenje nije moguce radi dimenzija rerne, moram sagraditi pizza pec u kuci :lol:
Poguzijo! :lol: :lol: :lol:
quarterback

#14422 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

JanuaryJones wrote:
quarterback wrote:

Poguzijo! :lol: :lol: :lol:
joj kad volim pizzu :shock: :D
Kinaski

#14423 Re: Gdje u Sa......

Post by Kinaski »

Gdje kupiti glow in the dark boju
hodža

#14424 Re: Gdje u Sa......

Post by hodža »

Gdje kupiti 2 nove euro palete ???
shandrprcSA

#14425 Re: Gdje u Sa......

Post by shandrprcSA »

hodža wrote:Gdje kupiti 2 nove euro palete ???
nece polovne da prodaju a ne nove, kao da im trazis zlato...
Post Reply