ciza_bliza wrote:Druga sezona Farga, bolja ili lošija od prve, vrijedi li početi?
vrijedi,sve tri vrijedi gledati
Moderator: _BataZiv_0809
ciza_bliza wrote:Druga sezona Farga, bolja ili lošija od prve, vrijedi li početi?
_BataZiv_0809 wrote:Jeste dobar je bio...vecina glavnih protagonista serije su uglavnom nastavili glumiti u serijama.kakavdanakneiskustvu wrote:_BataZiv_0809 wrote:Dr. Flajšman
taj glumac glumio u cini mi se seriji brojevi
I u Seks i Gradu onog smarača sto ga ona klastra hoce pa nece, ustvari nece, ali joj je fin i zabavlja je, dok ceka da je Zvjerka pokara grubo i bez predigrekakavdanakneiskustvu wrote:
najpoznatiji onaj sto je kasnije glumio u grckom vjencanju
_BataZiv_0809 wrote:I u Seks i Gradu onog smarača sto ga ona klastra hoce pa nece, ustvari nece, ali joj je fin i zabavlja je, dok ceka da je Zvjerka pokara grubo i bez predigrekakavdanakneiskustvu wrote:
Zene moj danak...zene...kakavdanakneiskustvu wrote:_BataZiv_0809 wrote:I u Seks i Gradu onog smarača sto ga ona klastra hoce pa nece, ustvari nece, ali joj je fin i zabavlja je, dok ceka da je Zvjerka pokara grubo i bez predigrekakavdanakneiskustvu wrote:
da,i tu je glumio ali ja te detalje,ko je koga,ko s kim, bas i ne znam
Zene moj danak...zene...[/quote]_BataZiv_0809 wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:I u Seks i Gradu onog smarača sto ga ona klastra hoce pa nece, ustvari nece, ali joj je fin i zabavlja je, dok ceka da je Zvjerka pokara grubo i bez predigrekakavdanakneiskustvu wrote:
da,i tu je glumio ali ja te detalje,ko je koga,ko s kim, bas i ne znam
Ne mislim, nego je opisana situacija tipicno zenska...kakavdanakneiskustvu wrote:
mislis morao si to pratit zbog neke zene ili?
Dvoumim se, nekako bi mi bilo žao non stop porediti je s prvom maestralnom sezonom i vidjeti da ne valjakakavdanakneiskustvu wrote:ciza_bliza wrote:Druga sezona Farga, bolja ili lošija od prve, vrijedi li početi?
vrijedi,sve tri vrijedi gledati
omar little wrote:sad me ova prica navadila na stvari na jezicima koje razumijem. sta jos ima ovih dana iz bivse drzave za gledati? a da ja nisam vec vidjela.moze i film, kakvih filmova ima lejtli? slusa mi se domaca jezik.
Iz Cro, Pocivali u miru, Novine, Cuvar dvorca i Patrola na cestiomar little wrote:sad me ova prica navadila na stvari na jezicima koje razumijem. sta jos ima ovih dana iz bivse drzave za gledati? a da ja nisam vec vidjela.moze i film, kakvih filmova ima lejtli? slusa mi se domaca jezik.
ee sjetila sam se! cijeli dan me pere kinematografija bivse drzave i sijevnu mi maloprije. ima glogovca kod njega u rodama. glumio je onog "zlog" komunisckog oficira (drukcijih kod srba vise nemazomri wrote:Pretpostavio sam. On uglavnom od starijih bira kolege sa klase - čeka se još samo Kojo![]()
Glogovca ne bi mogao podnijeti jer je pojam za njega a ubio se za ovu njegovu ulogu.
Crno-bijeli svijet od komedija iz Cro radnja tokom 80ih u Zagrebu i Jugi dvije sezone su vec gotove i mogu se naci na netu:omar little wrote:ustav sam gledala, hvala.
krajina se isprsio, svaka castpregledam prijedloge.
Eh hvala burazengijaSanskiBiser wrote:Crno-bijeli svijet od komedija iz Cro radnja tokom 80ih u Zagrebu i Jugi dvije sezone su vec gotove i mogu se naci na netu:omar little wrote:ustav sam gledala, hvala.
krajina se isprsio, svaka castpregledam prijedloge.
omar little wrote:to sam vidjela, to je postaro. ne svidja mi se to. ne umiju hrvati, slabo.i te novine sam probala, nije islo. ostalo ne znam.
moracu oFo. cisto zbog jezika, naravno.kakavdanakneiskustvu wrote:http://bosonoga.com/2017/11/14/u-decemb ... ih-stvari/
Kyuss wrote: