hemed wrote:Hvala bogu pa im je neko stao u kraj toliko suvisnih i bezobraznih postova da je to nevjerovatno..
Da li neko zna hoce li mi zamjeniti SD hema resiver koji je u mom vlasnistvu za njihov HD resiver ili cu ga morati baciti kad potpisem ugovor sa telemachom
Mislim da ćeš dobiti HD reciever, ako bude potrebno za odabrani paket, ali sada ne znam hoćeš li ga samo dobiti na iznajmljivanje, ili će preći u tvoje vlasništo (mada teško da može bez doplate preći u tvoje vlasništvo, jer nisu ni ista klasa recievera).
Bit će ovdje svega, jer mnogi imamo nešto od opreme što je u našem vlasništvu (ja imam onaj modem za telefon - kako se već zove -, te router).
hemed wrote:Ma do 17 tog ce se sve zavrsiti sve ce biti isto kao na telemachu, ali sad ne vidim svrhu ove digitalne, ja sam digitalnu prikljucio samo zbog arena 1,2,3,4 a koliko znamo na analognoj je bila samo arena 1, a sad otkad su ubacili sk 1,2,3 imamo ih i na analognoj i na digitalnoj tako da mi isto dodje sto djaba placati digitalnu kad sve imamo na analognoj jedino zbog sk HD ali meni isti klinac kakve mi koristi kad imam sugavi hema sd resiver
Sad ne znam šta voliš gledati, ali SK 4, 5 i 6 su ti dobri kada ima više utakmica, pogotovo Engleza, gdje smiju samo jednu prenositi na prva tri kanala, ako utakmica starta u 16.00h ("po našem vremenu"), ali onda ubace još neku na jedan od ostala tri kanala (4, 5, 6).