Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kat

#14401 Re: Sarajevski derbi

Post by Kat »

http://saff.ba/sta-ovaj-krst-simbolizir ... VinsvlVhBc
Ne znam sta simbolizira, ali znam sta govori o pitarima i njihovom mentalnom sklopu
nema me tamo

#14402 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

Kat wrote:http://saff.ba/sta-ovaj-krst-simbolizir ... VinsvlVhBc
Ne znam sta simbolizira, ali znam sta govori o pitarima i njihovom mentalnom sklopu
Zar nisi znao da smo mi Srbi?

https://www.youtube.com/watch?v=Wi5OdbsG7aA
Steph

#14403 Re: Sarajevski derbi

Post by Steph »

saff

:place1:
Chisum

#14404 Re: Sarajevski derbi

Post by Chisum »

:lol: :lol:

Saff, sta ces... mozak plivadon.
Last edited by Chisum on 17/05/2015 16:49, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#14405 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

ovo nije krst, nego je križ :oops:

dobra zajebancija križ simbolizira "krepo željo" :evil:

p.s. neka nas vehabije sa saffa povuku za bordo prijatelja :thumbup:
Last edited by Baltazar_khan on 17/05/2015 16:50, edited 1 time in total.
LSD

#14406 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

:thumbup: njihov mentalni sklop je posebna prica

ne znam šta simbolizira ovaj krst u rukama jufkica, ali znam da cak i SAFF baca urin po njima :lol:
lakilaka

#14407 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

saabsa wrote:
lakilaka wrote:
Steph wrote:Amir je rođen osmog marta, a ne osmog augusta.
otidji na zvanicnu stranicu kluba, pa vidi tamo.
Otidji na njegov FB profil pa vidi kad je rodjen valjda on zna :-D

PS: za ocekivati je tvoje javno izvinjenje ovdje, Allaha mi Svemilosnog, Samilosnog.
nista licno, ali fb ne pratim. dok se ne popravi, ako je greska na zvanicnoj stranici kluba, za mene je to zvanican podatak. ako bude greska njihova, nista strasno, od mene slijedi izvinjenje Allaha mi Svemilosnog, Uzvisenog, Samilosnog.
lajk

#14408 Re: Sarajevski derbi

Post by lajk »

Na sjeveru sami cistokrvni carsijasi i intelektualci..
Logovan

#14409 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Zamisli pišeš za portal koji se zove saff.ba :lol:

Ko nije skontao, neka se ni ne trudi, jebi ga.
Iker C

#14410 Re: Sarajevski derbi

Post by Iker C »

Mali Amir nije bio u prvom planu u zadnje vrijeme samo zato da bi se zavarao selektor. Nažalost Memija i Beganović moraju igrati sa tatinim sinovima u reprezentaciji jer bez njih bi repka bila kanta za napucavanje.
Charuga
Globalni moderator

#14411 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

redhat wrote:Ja sam razočaran našom igrom. Razočaran sam ovom polu - sezonom uopšte, više nam je uzela nego donijela. Sve nekako na silu.

Nakon derbija je izvjesno da nam treba remont, minimalno 6 ili 7 igrača, jebo to, nesistemski rad i loša politika, ista ona kojom je Amar komšije zavio u crno. Osvojene titule, užasno skupe, koje nisu donijele nikakav kvalitet Željezničaru. Čak su ih i vratili unazad. Tako su titule osvajali Brotnjo i Modriča. mi smo na odličnom putu da se učlanimo u to društvo.

Helem, za 90 minuta šut Benke makazicama po sredini gola i gol šansa, onaj šut u 47 minuti. Sve nakon prekida. Igra 0 bodova, iz posjeda nismo uspjeli stvoriti priliku da imaš otvoren šut. Da su na mjestu Kokota i Đelmića, pa i Bajića kod onog voleja bili Bešlija, Muharemović ili Guvo, danas bi plakali. Željo sa vidnim manjkom kvaliteta na 3 ili 4 pozicije, nam je stvorio 5 ili 6 izglednih situacija. Sreća pa i oni imaju svoje polovnjake na ključnim pozicijama, Đelmića i Kokota.

Komšije ne kriju da imaju nikad goru ekipu, mi se furamo, da imamo neku ekipu, a u biti smo preloši i jedni i drugi. Mi smo po kvalitetu ekipe možda 3. ekipa PLBiH, komšije 5. ili 6. Zašto smo na prve dvije pozicije, dragi bog zna samo. Valjda zato što Borac i Zrinjski nemaju taj pritisak navijača. Dvije ekipe koje po mom mišljenju igraju fudbal, jer ono jučer nije bilo igranje lopte.

Ok ako titulu osvojimo, lijepo, začepićemo usta komišijama, jer su oni svoje zadnje osvajali na silu, nikakvim kvalitetom u igri, iako sam ja manje optimističan nego pred derbi, valjda me iskustvo naučilo da teško igramo male utakmice, sjetiti se Prijedora ili nedavno Lukavice.

Međutim, odmah po okončanju sezonu, staviti prst na čelo i prvo odgovoriti s kojom svrhom plaćamo iznemogle zvijezde tipa Bilbija, Stojčev, Kalasi, Barić, Bekić, Okić ili Rustemović. Siguran sam da u našem mlađem pogonu ima takvih. Delaču i Benki hvala na svemu, ali nisu oni naša budućnost. Ako ću svake sezone gledati isto što i ove polusezone, sa ovom infrastrukturom, onda se neko dobro zajebava sa nama. Kažu da je najbolje učiti na greškama, tuđim. Mi izgleda nismo naučili puno od komšija. Danas imaju nikakvu ekipu, i nikakvu perspektivu. Ako u idućoj ezoni ne počnemo graditi tim na duge staze, nećemo proći ništa bolje od njih.
Aferim! Nakon dužeg vremena jedan normalan post koji dobro opisuje stanje igračkog kadra i jučerašnje utakmice. Bez obzira za koga navijaš odlično si opisao i jedne i druge, a i Zrinjski i Borac. Aferim još jednom.
todd_smith

#14412 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

lakilaka wrote:
todd_smith wrote:
lakilaka wrote:
nije napunio ni 18 godina a izdominira puno starije i olinjalije na suprotnoj strani.
Amir ima 18. punih godina. Nemoj da siris lazi. Do kraja sljedece sedmice ce imati 10 godina i zatvorenih ociju igrao i pogadjao stative i precke, kako si krenuo.
tipicno pitarska istina, a ovo je istina:

Broj 18
Ime Amir Hadžiahmetović
Datum rođenja: 03.08.1997.
Starost 17
Pozicija Vezni red
za ocekivati je tvoje javno izvinjenje ovdje, Allaha mi Svemilosnog, Samilosnog.
[/quote]

opet lazes jer nije rodjen u Augustu, nastavi lagati mozda postane istina
limeni

#14413 Re: Sarajevski derbi

Post by limeni »

Charuga wrote:
redhat wrote:Ja sam razočaran našom igrom. Razočaran sam ovom polu - sezonom uopšte, više nam je uzela nego donijela. Sve nekako na silu.

Nakon derbija je izvjesno da nam treba remont, minimalno 6 ili 7 igrača, jebo to, nesistemski rad i loša politika, ista ona kojom je Amar komšije zavio u crno. Osvojene titule, užasno skupe, koje nisu donijele nikakav kvalitet Željezničaru. Čak su ih i vratili unazad. Tako su titule osvajali Brotnjo i Modriča. mi smo na odličnom putu da se učlanimo u to društvo.

Helem, za 90 minuta šut Benke makazicama po sredini gola i gol šansa, onaj šut u 47 minuti. Sve nakon prekida. Igra 0 bodova, iz posjeda nismo uspjeli stvoriti priliku da imaš otvoren šut. Da su na mjestu Kokota i Đelmića, pa i Bajića kod onog voleja bili Bešlija, Muharemović ili Guvo, danas bi plakali. Željo sa vidnim manjkom kvaliteta na 3 ili 4 pozicije, nam je stvorio 5 ili 6 izglednih situacija. Sreća pa i oni imaju svoje polovnjake na ključnim pozicijama, Đelmića i Kokota.

Komšije ne kriju da imaju nikad goru ekipu, mi se furamo, da imamo neku ekipu, a u biti smo preloši i jedni i drugi. Mi smo po kvalitetu ekipe možda 3. ekipa PLBiH, komšije 5. ili 6. Zašto smo na prve dvije pozicije, dragi bog zna samo. Valjda zato što Borac i Zrinjski nemaju taj pritisak navijača. Dvije ekipe koje po mom mišljenju igraju fudbal, jer ono jučer nije bilo igranje lopte.

Ok ako titulu osvojimo, lijepo, začepićemo usta komišijama, jer su oni svoje zadnje osvajali na silu, nikakvim kvalitetom u igri, iako sam ja manje optimističan nego pred derbi, valjda me iskustvo naučilo da teško igramo male utakmice, sjetiti se Prijedora ili nedavno Lukavice.

Međutim, odmah po okončanju sezonu, staviti prst na čelo i prvo odgovoriti s kojom svrhom plaćamo iznemogle zvijezde tipa Bilbija, Stojčev, Kalasi, Barić, Bekić, Okić ili Rustemović. Siguran sam da u našem mlađem pogonu ima takvih. Delaču i Benki hvala na svemu, ali nisu oni naša budućnost. Ako ću svake sezone gledati isto što i ove polusezone, sa ovom infrastrukturom, onda se neko dobro zajebava sa nama. Kažu da je najbolje učiti na greškama, tuđim. Mi izgleda nismo naučili puno od komšija. Danas imaju nikakvu ekipu, i nikakvu perspektivu. Ako u idućoj ezoni ne počnemo graditi tim na duge staze, nećemo proći ništa bolje od njih.
Aferim! Nakon dužeg vremena jedan normalan post koji dobro opisuje stanje igračkog kadra i jučerašnje utakmice. Bez obzira za koga navijaš odlično si opisao i jedne i druge, a i Zrinjski i Borac. Aferim još jednom.
Ne slazem se bas sa njegovim postom, slazem se da smo mi tu negdje po kvaliteti mozda Sarajevo 10% jace ali tu je to sve.
Ne slazem se da mi ne radimo sistematski, prioritet je vracanje duga tj. finansijski oporavak kluba i akademija koja bi trebala praviti igrace za nas tim da ne dovodimo polovnjake sa strane. To sto su se neki navijaci ufurali i misle da smo barca je nesto drugo.
Ne slazem se sa ovim da je bio guvo, muharemovic mi bi plakali, pa i oni bi plakali da je bio obuca ili da je benko pogodio jednu od svojih 5 cistih sansi, nemoguce je fulio ali neka mu se oprosti jer je donio vec mnogo pobjeda i bodova, aBd i u vitezu i protiv slobode.
Brotnjo i Modrica su mali klubovi i bilo je pitanje vremena kad ce pasti, Leotar je za njih po svemu Werder.
Zeljo je imao potencijal da se digne ali jedini koji je bio sposoban je bio Amar dok su ljudi u klubu toliko nesposobni da kao redovni prvak drzave nisu bili u stanju dovesti sponzore.
Kad para nema klub pada i nadam se da Sarajevo ide nekim drugim putem, svidja mi se rad uprave.
Ne slazem se da smo 3-6. ekipa lige jer brojke ne lazu, mi smo najbolje dvije ekipe u drzavi ove sezone tom logikom mozes pricati da je bayern slabiji od augsburga :-)
Slazem se da ce biti tesko ostvariti uspjeh u evropi, jedino se nadam da FKS osvoji titulu jer bi vjerovatno bili nosioci obzirom da je doslo do iznenadjenja u mnogim ligama sto se tice prvaka i dovede 2-3 dobra pojacanja znaci stoper pored tatka kao sanel jahic, senijad ibricic nek preuzme ulogu stojceva i nek ostanu benko i delac smatram da ovaj tim moze proci dalje.
Pare i sponzorstva, rad omladinskog pogona to su glavne stvari jednog kluba.
todd_smith

#14414 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

A vala i ti znas nalupati limeni k`o niko

Sanel Jahic i Senijad Ibricic za dobitnu kombinaciju u Evropi za FKS.

:mrgreen:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#14415 Re: Sarajevski derbi

Post by F&N »

Vrlo tendenciozan i nadasve nerealan post. Neko je ocigledno imao prevelika ocekivanja i od ekipe i od derbija. Mi jesmo odigrali loau polusezonu ali ne tako losu kao sto se ovdje predstavlja. Pun mi je k... postova manijaka koji srozavaju ligu kad ne osvajaju trofeje... Jebes ovu ligu ove igrace i derbi kad je 0:0... A da su kojim slucajem prvi, ne bi spomenuli to.
Ovaj prica lose o igracima koji su nas ljetos bacili u trans, koji su izbacili jedan Artromitos, uzeli Derbi i... Slazem se da je sportski direktor napravio greske, napravio je i Meho... Potrosio i demoralisao igrace... Dzeno sad na dobrom je putu da izhubljene situacije napravi nesto i neko dodje sad sa ovakvim postom... Ma zdra'o. Ne dam da se stavljamo o isti koš sa komsijama, prvo jer su losiji od nas kvalitetom, drugo jer su u formi a mi tek ulazimo u formi, trece bilo su kompletni a mi desetkovani, cetvrto njima je trebala pobjeda nama nije. To sto se pokusava relativizirati i spocitati nama neki neuspjeh, to ne moze proci, aBd nakon 2 kola ce se vidjeti ato ne moze...
splinter

#14416 Re: Sarajevski derbi

Post by splinter »

Ma neznm čemu ovoliko kukumakanje desetak stranica poslije završenog derbija, bez obzira na sve i činjenicu da liga nije kvalitet bog zna čemu, ovaj je naš derbi poslijedni istinski sportski spektakl na prostorima ex ju. Bili smo svjedoci putem medija poslijednjeg beogradskog derbija, krkanluk na tribinama uz katastrofalan fudbal na terenu, juče Dinamo i Hajduk jedva desetak milja se skupilo, ostalih derbija ni nema. Može i mora bolje, al mi ko narod previše nekad da ne kažem šta
lakilaka

#14417 Re: Sarajevski derbi

Post by lakilaka »

todd_smith wrote:
lakilaka wrote: tipicno pitarska istina, a ovo je istina:

Broj 18
Ime Amir Hadžiahmetović
Starost 17
Pozicija Vezni red

Image

za ocekivati je tvoje javno izvinjenje ovdje, Allaha mi Svemilosnog, Samilosnog.

procitaj postove na prethodnoj stranici. nije tesko.
todd_smith

#14418 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

lakilaka wrote:
todd_smith wrote:
lakilaka wrote: tipicno pitarska istina, a ovo je istina:

Broj 18
Ime Amir Hadžiahmetović
Starost 17
Pozicija Vezni red

Image

procitaj postove na prethodnoj stranici. nije tesko.
uredu je fuade
Maharadza

#14419 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

Mogli ste još koju sliku ovoga vašeg "čuda od djeteta" postaviti, možda ga neko i kupi?! :oops:
kinvart

#14420 Re: Sarajevski derbi

Post by kinvart »

Ne ide na dobro ovaj rivalitet nikako.
Malo po malo prelazi granice zezanja i postaje nesto sto Sarajevo kao grad nece moci izdrzati.
Skinite maske kenjci za tastaturom. Znam nekoliko ljudi koji navijaju za FKS na ovom forumu i vidim ne pisu nakon derbija.
Ovi ostali su uglavnom balavurdija koja hajca, a nije nikako dobro to sto rade. Vaspitno popravni tac vam treba udijeliti.
Last edited by kinvart on 17/05/2015 18:39, edited 1 time in total.
Pryda

#14421 Re: Sarajevski derbi

Post by Pryda »

todd_smith wrote:A vala i ti znas nalupati limeni k`o niko

Sanel Jahic i Senijad Ibricic za dobitnu kombinaciju u Evropi za FKS.

:mrgreen:

Sanel Jahic nikad nece zaigrati za vas.

Evo istekao mi ban, 14 dana jer sam rekao covjeku da je debil, a sta se sve pise.. hvala moderatoru :thumbup:

Osvrt na derbi. Ovo mi je vjerovatno zadnji put da sam otisao na jug na Kosevu, jednostavno teren je predaleko i nista se ne vidi. O igri cu na kraju jer sam igru pratio naknadno na BHT-u.. Eh da pocnem sa navijacima :D Kakav je ono 'herojski' pokusaj napada na korteo, pa bjezanje na fakultete?? :lol:
Jufke iznenadile sa koreografijom konacno nema strasila sa kosom i podavljenih strumpfova, cestitke za one zastave dobro je izgledalo. Parole djecije kao i uvijek.. Mi u velikom broju, solidna bakljada i navijanje. U periodu kad su nasi skupili muda pa napali je grmilo sve, steta sto ga ne ugurase nekako.

Rezultat 0:0 nista novo na derbiju. Sarajevo realno bilo bolje u prvom poluvremenu, napravili pritisak, meni se cinilo kao da malo fali za gol. Benko je igracina, ali bilo je i boljih u vasim redovima ;) U drugom konacno Zeljo pocinje igrati. Izdvojio bih Hadziahmetovica kao najboljeg pojedinca. Kokot ispod mojih ocekivanja, nekako sam najvise nade imao da ce ga on zabiti a i on vjerovatno, bio je u nekoliko akcija nevjerovatno sebican. Bajica zatvorili i izudarali. Bilbija isao s namjerom da ga povrijedi nekoliko puta, jos psuje kasnije nesto Kokotu. Nema mi mrzeg igraca na nasim terenima. Dao bih mu jos koji epitet ali bezveze cu u banovice opet. Sve cestitke nasim, pored miliona, aviona i kamiona su bili ravnopravni, a u nekim periodima igre i daleko bolji od komsija. To su nasa djeca i nasa pobjeda.

Posjeta :thumbup: :bih:

I da dodam, svaka cast Selimovicu za odabir materijala zastave. Rafalna paljba po njoj i nije planula.

Gadjanje bakljama nam stvarno ne treba. Ja vjerujem da je to malo iz revolta prema onome sto vi radite na Grbavici, ali kako god lose.
Last edited by Pryda on 17/05/2015 18:44, edited 1 time in total.
redhat

#14422 Re: Sarajevski derbi

Post by redhat »

F&N wrote:Vrlo tendenciozan i nadasve nerealan post. Neko je ocigledno imao prevelika ocekivanja i od ekipe i od derbija. Mi jesmo odigrali loau polusezonu ali ne tako losu kao sto se ovdje predstavlja. Pun mi je k... postova manijaka koji srozavaju ligu kad ne osvajaju trofeje... Jebes ovu ligu ove igrace i derbi kad je 0:0... A da su kojim slucajem prvi, ne bi spomenuli to.
Ovaj prica lose o igracima koji su nas ljetos bacili u trans, koji su izbacili jedan Artromitos, uzeli Derbi i... Slazem se da je sportski direktor napravio greske, napravio je i Meho... Potrosio i demoralisao igrace... Dzeno sad na dobrom je putu da izhubljene situacije napravi nesto i neko dodje sad sa ovakvim postom... Ma zdra'o. Ne dam da se stavljamo o isti koš sa komsijama, prvo jer su losiji od nas kvalitetom, drugo jer su u formi a mi tek ulazimo u formi, trece bilo su kompletni a mi desetkovani, cetvrto njima je trebala pobjeda nama nije. To sto se pokusava relativizirati i spocitati nama neki neuspjeh, to ne moze proci, aBd nakon 2 kola ce se vidjeti ato ne moze...
Je ti to mene zajebavaš? Nerealna očekivanja. :?

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/direkt ... ak-1679272

Pa bolan Đeni će utakmica protiv Slobode biti zadnja, poslije toga mu je noga. Čitaš li ti sebe, kažeš da u 28. kolu tek ulazimo u formu, a odligrali 13 identičnih utakmica u polusezoni, kao i derbi. Šta stručni štab tempiro formu za pretežak raspored sredinom juna? Nemojmo se lagati, jer ako kojim slučajem kiksamo u Vitezu, pitati ću te. Umjesto da završimo priču na vrijeme, mi ionako izmorenoj i izmučenoj ekipi dajemo šansu da kiksa, protiv nikad igrački lošijeg protivnika. Nastavit te li pisati o tome kako smo na AFH išli na bod, i kako je to super, uvjerit ćete me da je uspjeh što nismo izgubili.

Nestavljam nas ja u koš sa komšijama, uprava to radi, identičnu politiku vodimo kao oni.
relativno84

#14423 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

limeni wrote:Ne slazem se bas sa njegovim postom, slazem se da smo mi tu negdje po kvaliteti mozda Sarajevo 10% jace ali tu je to sve.
Ne slazem se da mi ne radimo sistematski, prioritet je vracanje duga tj. finansijski oporavak kluba i akademija koja bi trebala praviti igrace za nas tim da ne dovodimo polovnjake sa strane. To sto su se neki navijaci ufurali i misle da smo barca je nesto drugo.
Ne slazem se sa ovim da je bio guvo, muharemovic mi bi plakali, pa i oni bi plakali da je bio obuca ili da je benko pogodio jednu od svojih 5 cistih sansi, nemoguce je fulio ali neka mu se oprosti jer je donio vec mnogo pobjeda i bodova, aBd i u vitezu i protiv slobode.
Brotnjo i Modrica su mali klubovi i bilo je pitanje vremena kad ce pasti, Leotar je za njih po svemu Werder.
Zeljo je imao potencijal da se digne ali jedini koji je bio sposoban je bio Amar dok su ljudi u klubu toliko nesposobni da kao redovni prvak drzave nisu bili u stanju dovesti sponzore.
Kad para nema klub pada i nadam se da Sarajevo ide nekim drugim putem, svidja mi se rad uprave.
Ne slazem se da smo 3-6. ekipa lige jer brojke ne lazu, mi smo najbolje dvije ekipe u drzavi ove sezone tom logikom mozes pricati da je bayern slabiji od augsburga :-)
Slazem se da ce biti tesko ostvariti uspjeh u evropi, jedino se nadam da FKS osvoji titulu jer bi vjerovatno bili nosioci obzirom da je doslo do iznenadjenja u mnogim ligama sto se tice prvaka i dovede 2-3 dobra pojacanja znaci stoper pored tatka kao sanel jahic, senijad ibricic nek preuzme ulogu stojceva i nek ostanu benko i delac smatram da ovaj tim moze proci dalje.
Pare i sponzorstva, rad omladinskog pogona to su glavne stvari jednog kluba.
Akademija je valjda dugotrajan proces stvaranja igraca, proce godine dok talentovana bordo mladost stasa za prvi tim, a tek ste u procesu salovanja temelja, godine su pred vama u kojima ce dominantnu ulogu u timu imati polovnjaci.

Ispade svaki dodir Benke s loptom cista sansa :-) :lol:
SmokingMan

#14424 Re: Sarajevski derbi

Post by SmokingMan »

redhat wrote: Kažu da je najbolje učiti na greškama, tuđim. Mi izgleda nismo naučili puno od komšija. Danas imaju nikakvu ekipu, i nikakvu perspektivu. Ako u idućoj ezoni ne počnemo graditi tim na duge staze, nećemo proći ništa bolje od njih.
Neko očigledno nema povjerenja u naš omladinski pogon.Dugoročan plan sa omladinom bi donijela pornić na duge staze,ovako se patimo sa polovnjacima,čije raspoloženje varira iz utakmice u utakmicu,hoće-neće igrati.Par pojedinaca se može zadržati,ali samo oni koji imaju volje igrati,i zalagati se za svaku utakmicu,te da svojim iskustvom pomoći omladincima da se integrišu u sistem.Nama treba uhodana ekipa sa mentalitetom,omladinom koja voli ovaj klub,izgara za njega,a ne tipovi koji su samo zadovoljni angažmanom te dobrom i redovnom isplatom,od takvih igrača,vjerujte,nema ništa...
bjelave

#14425 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

F&N wrote:Vrlo tendenciozan i nadasve nerealan post. Neko je ocigledno imao prevelika ocekivanja i od ekipe i od derbija. Mi jesmo odigrali loau polusezonu ali ne tako losu kao sto se ovdje predstavlja. Pun mi je k... postova manijaka koji srozavaju ligu kad ne osvajaju trofeje... Jebes ovu ligu ove igrace i derbi kad je 0:0... A da su kojim slucajem prvi, ne bi spomenuli to.
Pa taj gore predlaze da se zahvalimo Beniki i Delacu, kojem su 22 i najbolji je golman lige :-) tako da je van pameti s tim diskutirati.
redhat wrote:J. Delaču i Benki hvala na svemu, ali nisu oni naša budućnost.
Sve je to jeftin spin i prljava propaganda. Na tragu kosovskog boja i pravljenja pobjednika od onih koji gube.

I pljuvanje po onima koji idu naprijed.

Vidjeli smo takve pokusaje i ranije. Imamo cistu situaciju u klubu, ulaze se u buducnost, ne zavaljujemo, tu su sponzori, budjet za naredne 3 godine. Gresaka ima ali ko ih nije pravio. Otkanjacemo ih.
Bilo je turbulencija ali smo na putu da sve to dobro rjesimo.

Sabur i ne nasjedati na dusmanska podmetanja.
Post Reply