Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
frontmen

#14401 Re: Liverpool FC

Post by frontmen »

Mustang1 wrote:Sto ja ne mogu navijaca koji ne razmisljaju unaprijed. Isto tako se napadalo kad smo prizeljkivali poraz i momentalni otkaz Safeta ali jok redali se porazi ali ne otkaz. Pa gledaj gdje smo sada :(
Što ja ne mogu navijača koji ne kontaju šta je navijač uopšte, a kamoli šta je gledanje unaprijed. Onaj koji želi svom timu da izgubi iz bilo kojeg razloga i cilja je elementarna glupost na kvadrat, valjda onaj koji navija za neki klub ne želi nikad da taj klub izgubi inače je navijač na baterije.
Mogu sad reći da želim da izgubimo pola utakmica tako da nas amerikanci prodaju nekom drugom i ja kao razmišljam unaprijed, pa nije niko ovdje vidovita Džemila ili Azira koja gleda u kašike.
Poraz od Norviča ne znači da će Brendan dobiti otkaz, to bi samo baba gatara mogla proreći.
frontmen

#14402 Re: Liverpool FC

Post by frontmen »

Samo da se ispravim, trebalo je ići '' Činjenica da onaj koji želi svom timu da izgubi iz bilo kojeg razloga i cilja je elementarna glupost na kvadrat, valjda onaj koji navija za neki klub ne želi nikad da taj klub izgubi inače je navijač na baterije.
Mustang1

#14403 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Jest bolje je pobjedit Norvicha i slicne ekipe i izgubiti od onih malo boljih tipa West Ham i zavrsiti izvan Lige Prvaka nego da dodje novi trener i da se borimo za titulu
Bolan nemoj mi pametovati ti si isti vjerovatno kao i oni sto hvale Susica i dan danas a a upropastio nas je !
BHF_Manijak

#14404 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Sta je Mustanze, ne valja nesto? :mrgreen: :mrgreen: :skoljka:

Dobra su pojacanja, dobro ih je Tuljan poslozio. Firmino 0 golova, 0 asistencija. Benteke 2 gola... Super je to sve.

Ublehu je trebalo otjerati odmah nakon blamaze u Ligi prvaka. ODMAH!!! Jebem mu pleme nesposobno. Sad tek vidis kakva je neznalica i kakve su igracine bili Suarez i Sturridge, koji su mu guzicu spasavali!
Tek sad shvatam kakva bi jebo te grehota bila da je ovakva neznalica uzela prvu titulu za Liverpool u Premier leaguei. Toliko je dugo cekam i krivo mi je, ali svjetska nepravda bi bila da ju je Tuljan osvojio.
frontmen

#14405 Re: Liverpool FC

Post by frontmen »

Mustang1 wrote:Jest bolje je pobjedit Norvicha i slicne ekipe i izgubiti od onih malo boljih tipa West Ham i zavrsiti izvan Lige Prvaka nego da dodje novi trener i da se borimo za titulu
Bolan nemoj mi pametovati ti si isti vjerovatno kao i oni sto hvale Susica i dan danas a a upropastio nas je !
A to ti znaš ako ode Brendan da ćemo se mi boriti za titulu? Kad ode Brendan odmah ćemo proigrati ko Barcelona i davati bar tri gola po utakmici? Ko tu pametuje? Gori si od vidovite Džemile.
Mustang1

#14406 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ok je ba ja sam navijac na baterije ti si rodjeni Reds :D Hajd cao :D
Mustang1

#14407 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

BHF_Manijak wrote:Sta je Mustanze, ne valja nesto? :mrgreen: :mrgreen: :skoljka:

Dobra su pojacanja, dobro ih je Tuljan poslozio. Firmino 0 golova, 0 asistencija. Benteke 2 gola... Super je to sve.

Ublehu je trebalo otjerati odmah nakon blamaze u Ligi prvaka. ODMAH!!! Jebem mu pleme nesposobno. Sad tek vidis kakva je neznalica i kakve su igracine bili Suarez i Sturridge, koji su mu guzicu spasavali!
Tek sad shvatam kakva bi jebo te grehota bila da je ovakva neznalica uzela prvu titulu za Liverpool u Premier leaguei. Toliko je dugo cekam i krivo mi je, ali svjetska nepravda bi bila da ju je Tuljan osvojio.
Ja nisam nikad branio trenera a i dalje tvrdim da je ekipa dobra ali nije dobro poslozena !
frontmen

#14408 Re: Liverpool FC

Post by frontmen »

Izgleda da samo ti misliš da sa ovom ekipom se možemo boriti za titulu.
AmiĐa_Idriz

#14409 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Tuljan dobio ultimatum od pet mečeva od strane uprave. Bilo je jednom već ovako čini mi se pa smo zaredali pobjede jednu za drugom. Sutra Bordo, iskreno ne očekujem neki preveliki uspijeh u LE ne zbog loše forme već jednostavno što je Englezima LE ravno nekom seoskom turniru.
AmiĐa_Idriz

#14410 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Sutra utakmica EL protiv Bordeauxa. Brendan je dao da se odmore (ili je nama dao odmor od njih) i nije poveo na gosotovanje sljedeće igrače: Lucas Leiva, Dejan Lovren, Nathaniel Clyne, Martin Skrtel, Christian Benteke, i James Milner.Philippe Coutinho je optutovao s ekipom, kao i Lallana koji se oporavio od ozljede. Nema Hendersona koji je na tretmane za oporavak od ozljede otputovao u Ameriku. Očekuje se tako da počnu Toure i Sakho kao stoperski par, na bekovima Gomez i Moreno, Rossiter u sredini, a Origi će vjerovatno dobiti svoj prvi start u napadu. Od klinaca, Connor Randall, Cameron Brannagan i Dan Cleary su otputovali u Francusku.

Opet se počeo šprdati sa veličinom kluba. Sad sam 100000000000000% siguran da on neće dugo. Neka uživa u posljednjim trenutcima kao manager jednog od najvećih klubova jer ovo više neće doživjeti :)
Towelie

#14411 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

AmiĐa_Idriz wrote:Sutra utakmica EL protiv Bordeauxa. Brendan je dao da se odmore (ili je nama dao odmor od njih) i nije poveo na gosotovanje sljedeće igrače: Lucas Leiva, Dejan Lovren, Nathaniel Clyne, Martin Skrtel, Christian Benteke, i James Milner.Philippe Coutinho je optutovao s ekipom, kao i Lallana koji se oporavio od ozljede. Nema Hendersona koji je na tretmane za oporavak od ozljede otputovao u Ameriku. Očekuje se tako da počnu Toure i Sakho kao stoperski par, na bekovima Gomez i Moreno, Rossiter u sredini, a Origi će vjerovatno dobiti svoj prvi start u napadu. Od klinaca, Connor Randall, Cameron Brannagan i Dan Cleary su otputovali u Francusku.

Opet se počeo šprdati sa veličinom kluba. Sad sam 100000000000000% siguran da on neće dugo. Neka uživa u posljednjim trenutcima kao manager jednog od najvećih klubova jer ovo više neće doživjeti :)
Rodgers be like
Image
kazo

#14412 Re: Liverpool FC

Post by kazo »

Kakav glupan, on umjesto da se vadi u EL on sebe jos vise tjera sa klupe. Kad bi covjek dosao do polufinala ili finala mozda bi i oprostili navijaci, ovako...
Gandalf

#14413 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

priželjkujem katastrofu večeras, neka se ponovi Stoke i automatski mu je noga još u avionu za povratak kući, ljudi ne shvataju koliko je važno da hajvana otjeraju čim prije makar i po cijenu još jedne blamaže - najgore što bi se moglo desiti je da pobijede večeras, neka sretna pobjeda u Engleskoj i prolaz u Micky Mouse kupovima ostavila bi ga do Januara na klupi, što bi bilo ravno katastrofi
AmiĐa_Idriz

#14414 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Čuj navijača na baterije :D i ja se nadam istom tome...Sakho kapiten, a u ligi Lovren prvi izbor...logični Brendan
Mustang1

#14415 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Jbg Ademe ti nisi nas covjek :D Sta ga vadis iz govana jebo te on kad ti ne daju ni sekunde a zasluzio si :-)
frontmen

#14416 Re: Liverpool FC

Post by frontmen »

I ja priželjkujem da napravimo niz od deset poraza, gledam unaprijed i proričem budućnost. Veoma je bitno da deset puta zaredom izgubimo, to je ključno za našu budućnost. Bez toga nam nema napretka :roll:
MyTao

#14417 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

frontmen wrote:I ja priželjkujem da napravimo niz od deset poraza, gledam unaprijed i proričem budućnost. Veoma je bitno da deset puta zaredom izgubimo, to je ključno za našu budućnost. Bez toga nam nema napretka :roll:
Ko ste "vi"? Ovo je tema o Liverpoolu
frontmen

#14418 Re: Liverpool FC

Post by frontmen »

Nemoj zajebavati, ja mislio o Kosmosu i Mliječnom putu.
AmiĐa_Idriz

#14419 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Tebi baš odgovara sedma pozicija Liverpula na tabeli..e vidiš nama to i ne odgovara.
Mustang1

#14420 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma samo ignore fanatika :D
Ubio Bordo nimet u njima. O sastavu i pozicijama ne vrijedi ni pricati. Zao mi Gomesa unistit ce ga ovim saltanjem :(
frontmen

#14421 Re: Liverpool FC

Post by frontmen »

Vama odgovara da Brendan ode a onda ćemo se brzinom svjetlosti teleportirati sa sedme na prvu poziciju, koja bajkica, ni Hans Kristijan Andersen je ne bi bolje napisao.
Bolje biti fanatik nego navijač na baterije, izgleda nisu ni Duracell nego neke fuš kineske sa pijace :D
King_Kenny

#14422 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Lovren na klupi! shock i nevjerica... :D

Ajde Sturridge da vidimo da nisi zaboravio igrati :D
Towelie

#14423 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Image
kazo

#14424 Re: Liverpool FC

Post by kazo »

Moze link neki za tekmu.
Gandalf

#14425 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

opet debil Cana stavlja u odbranu, Milner na nekakvom krilu, Letva standardan, jebo ga otac debilni hoće li ikada zaigrati sa 11 najboljih, postavljenih u normalnu taktiku, sa igračima na njihovim prirodnim pozicijama
Post Reply