Koliko sam pročitao na drugoj temi, i sami simpatizeri DF tvrde da je kućni savjet plafon.The BEN10 wrote:Pa dobro, ima ih dosta da izaberu članove savjeta MZ...Corto Maltese wrote:Evo jedne i sa kraja skupa, da se ovih pedesetak, što zakasniše na početak, ne osjeti zapostavljeno:
Demokratska fronta Željko Komšić
- Corto Maltese
#14401 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- It_is_a_Leclerc
#14402 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I dalje slike sa početka skupa.
Ali, hvala Ćevapojedu iz SDA koji je posjetio skup DF-a da bi poslikao.
-
dalje
#14403 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vala bas malo.The BEN10 wrote:Pa dobro, ima ih dosta da izaberu članove savjeta MZ...Corto Maltese wrote:Evo jedne i sa kraja skupa, da se ovih pedesetak, što zakasniše na početak, ne osjeti zapostavljeno:
Obzirom da su ovo vecinom poznanici i rodjaci govornika... opet malo.
Meni je na svadbi bilo vise ljudi.
Da su se ispruzili, pa kupili pica, hrane, nakupilo bi se ljudi. Nece narod dzaba da slusa prazne price.
-
Heartbeats
#14404 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
S obzirom u kakvoj je Mostar politickoj ludackoj kosulji, ovo je odlicno. U Mostaru na glasanje izlaze samo oni zapadno od bulevara (hdz) te podvelez i dreznica (sda). Nasa Stranka se ugasila a SDP zahvaljujuci vrhu iz Sarajeva moze sanjati o relativnom uspjehu iz 2010. DF ima dobre osnove u Mo i na tome treba raditi.
- Corto Maltese
#14405 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mislio sam da je brzina svjetlosti nenadjebiva, ali onda sam upoznao brzinu kojom pređosmo put od "Ma, ovo je tek početak skupa!", do "Ma, ovo je odlično!"Heartbeats wrote:S obzirom u kakvoj je Mostar politickoj ludackoj kosulji, ovo je odlicno.
Last edited by Corto Maltese on 08/10/2014 00:40, edited 2 times in total.
- It_is_a_Leclerc
#14406 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nakon što ste uspjeli diplomirati u izbjegavanju istine (eufemizam je, da se razumijemo), sad ste radite na master studiju izmišljanja. Gdje sam ja rekao - "Ovo je odlično !" ?! Naravno, nigdje. To ste izmislili.Corto Maltese wrote:Brzina kojom pređosmo put od "Ovo je tek početak skupa!", do "Ovo je odlično!" je nevjerovatna.
-
weredsf
#14407 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
O cemu ti pricas, bio je prilog na BHT-u koji salje neko ko prati DF...i bilo je ovoliko ljudi ali ajmo vjerovati tebi...It_is_a_Leclerc wrote:I dalje slike sa početka skupa.
- biske
#14408 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
rezultati anketa su čudo, izbacuju ljude u po' noći na forum da kukaju protiv deefa. 
- Corto Maltese
#14409 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Baš htjedoh pitat, gdje nestaše one fantomske ankete?
- biske
#14410 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
doktorat ide iz predmeta "pljuvanje uz vjetar".It_is_a_Leclerc wrote:Nakon što ste uspjeli diplomirati u izbjegavanju istine (eufemizam je, da se razumijemo), sad ste radite na master studiju izmišljanja. Gdje sam ja rekao - "Ovo je odlično !" ?! Naravno, nigdje. To ste izmislili.Corto Maltese wrote:Brzina kojom pređosmo put od "Ovo je tek početak skupa!", do "Ovo je odlično!" je nevjerovatna.
-
weredsf
#14411 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Moguce da su fulali skup pa otisli na ovaj
Mostar veceras....

Mostar veceras....

- It_is_a_Leclerc
#14412 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U kojoj je to emisiji BHT-a mogao biti prilog sa skupa koji je počeo u 20 sati, i završio, npr. u 21 ?!weredsf wrote:O cemu ti pricas, bio je prilog na BHT-u koji salje neko ko prati DF...i bilo je ovoliko ljudi ali ajmo vjerovati tebi...It_is_a_Leclerc wrote:I dalje slike sa početka skupa.
Ali, hvala Ćevapojedu iz SDA koji je posjetio skup DF-a da bi poslikao.![]()
Tik-tak, tik-tak.
Ako ne znate, pitajte publiku. Mislim da na temi imamo stručnjaka za svakojake logičke tamponade.
- htcxone
#14413 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dabogda im uvijek pred ocima visila tabla "Zapadni mostar"weredsf wrote:Moguce da su fulali skup pa otisli na ovaj![]()
![]()
Mostar veceras....
-
weredsf
#14414 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
It_is_a_Leclerc wrote:U kojoj je to emisiji BHT-a mogao biti prilog sa skupa koji je počeo u 20 sati, i završio, npr. u 21 ?!weredsf wrote:O cemu ti pricas, bio je prilog na BHT-u koji salje neko ko prati DF...i bilo je ovoliko ljudi ali ajmo vjerovati tebi...It_is_a_Leclerc wrote:I dalje slike sa početka skupa.
Ali, hvala Ćevapojedu iz SDA koji je posjetio skup DF-a da bi poslikao.![]()
Tik-tak, tik-tak.
Ako ne znate, pitajte publiku. Mislim da na temi imamo stručnjaka za svakojake logičke tamponade.
Imas izbornu hroniku, budu iza deset sati...trebao si gledati to da se ne sramotis bez veze
- homega
#14415 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
weredsf wrote:Moguce da su fulali skup pa otisli na ovaj![]()
![]()
Mostar veceras....
Hvali mi se rođak juče, dobije cvaju za svaki odlazak na predizborne skupove SDA. Član je, i njegova OO dobila zadatak da prikupi 10-15 članova., Ima ih iz puno OO iz drugih mjesta, i onda malim autobusima ili autima (plate im gorivo) dolaze na ovakve skupove SDA
-
Innovation
#14416 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Niste Vi rekli.It_is_a_Leclerc wrote:Gdje sam ja rekao - "Ovo je odlično !" ?! Naravno, nigdje. To ste izmislili.
Heartbeats wrote:S obzirom u kakvoj je Mostar politickoj ludackoj kosulji, ovo je odlicno.
-
weredsf
#14417 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo je novi level kmecanjaHvali mi se rođak juče, dobije cvaju za svaki odlazak na predizborne skupove SDA. Član je, i njegova OO dobila zadatak da prikupi 10-15 članova., Ima ih iz puno OO iz drugih mjesta, i onda malim autobusima ili autima (plate im gorivo) dolaze na ovakve skupove SDA
- It_is_a_Leclerc
#14418 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Danas me baš krenulo. Uhvatio sam dvojicu simpatizera zlatnog escajga u laži.
Kaže weredsf da je gledao prilog o DF-ovom skupu u Mostaru u nekakvoj izbornoj hronici na BHT-u. Na moje ljubazno pitanje u kojoj emisiji, jer dobro znam da se prilozi sa današnjih događaja emituju sutra, drčno, osoro, gotovo platformaški odgovara - imaš iza deset sati nekakvu hroniku. Takve hronike nema, što sam provjerio i na telektestu.
Onda sam pomislio da se naš dobri weredsf nije malo zbunio, pa umjesto BHT-a, spomenuti prilog pogledao na FTV-u. Oni, na veliku radost našeg junaka, imaju izbornu hroniku. I ne bi mi mrsko da ju pogledam, ali o prilogu DF-a ne bi ni riječi. Da užas bude veći po našeg istinoljubivog druga, ne bi priloga o Mostaru nikako. Bio SDP u Konjicu, Cerić o Hillu, Crnadak o Radojčiću, Fahro u Novom Travniku, DF u Bugojnu, HDZ u Travniku, ali i dalje ništ o DF-ovom skupu u Mostaru na kome je weredsf vidio "pedesetak ljudi".
Eto, tako smo opet utvrdili da weredsf, kao i još neki ovdje, vole izbjegavati istinu. Ali, za kakvu stranku glasaju, dobro su oni i pristojni.
- Corto Maltese
#14419 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF pozdrav iz Mostara, nek crknu hejteri!

- Hajvan
#14420 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Konvertitska Fronta- Umalo Mongoloid…
oooo budžetlije…ooo, hoćete li još, malo vam li je!??!?!
govna sve.
kad samo skontam ko se sve prišlepao toj stranci- nove nade, nove snage- al u quferu

oooo budžetlije…ooo, hoćete li još, malo vam li je!??!?!
govna sve.
kad samo skontam ko se sve prišlepao toj stranci- nove nade, nove snage- al u quferu
-
ciklamaboja
#14421 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kakva laz mati moja milahomega wrote:weredsf wrote:Moguce da su fulali skup pa otisli na ovaj![]()
![]()
Mostar veceras....
Hvali mi se rođak juče, dobije cvaju za svaki odlazak na predizborne skupove SDA. Član je, i njegova OO dobila zadatak da prikupi 10-15 članova., Ima ih iz puno OO iz drugih mjesta, i onda malim autobusima ili autima (plate im gorivo) dolaze na ovakve skupove SDA
- shibonja
#14422 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bas se lijepo oraspolozim na ovoj temi kad vidik kako sda -sdp banda plasi DF-a 
Ovim placenicima sto pisu pamflete je zao sto imaju jos 5 dnevnica,a onda nazad u misije rupe do sljedecih izbora..
Ovim placenicima sto pisu pamflete je zao sto imaju jos 5 dnevnica,a onda nazad u misije rupe do sljedecih izbora..
-
Marko Zarko
#14423 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Inače, koliko se meni čini DF je imao muda da napravi skupove u zapadnom Mostaru, svaka im čast ako je tako.
- madner
#14424 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Meni se cini da se nesto puno sokole SDAovci slikama. 
- kamen spoticanja
#14425 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Neko slikama a neko USAIDommadner wrote:Meni se cini da se nesto puno sokole SDAovci slikama.
Da ti kaem, sinoc su oni tvoji bivsi imali dobar koncert u nicaZe...najmanje duplo bolji od tvojih sadasnjih