Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne kontam, znači nek ima jedna sa ljiljanima, odmah je galama, odmah sudija prekida (kao nama na Koševu), a gledaj ovog orkestra, više zastava HOS-a, HVO-a, Hrvatske, HB nego navijača
Izbaci ih više iz lige, pa nek orgijaju kome hoće.
plain vanilla wrote:
A samo prije par dana neki ih prozvase gospodom.
Ko ih je prozvao gospodom?
gospoda iz Sirokog pristala da se pomjeri utakmica - nisi to citao?
jel to nije bio fer i gospodski potez? nisu to navijaci uradili nego uprava. sad ce neko reci isti su oni. to je ustvari nebitno ljudi pristali da se odgodi utakmica i izasli zelji u susret. znam da te strah zelje, ali vas ce krupa izbaciti dako da ne moras brinuti .
Sportklub prenosi revans i onda neko se nadje da jebe majku Sportklubu????? Jebem ti ovi idioti iz BHRT-a nisu u stanju da prenose domaci kup a kao li sta drugo!!!!
trunje ti poljubim... da se ja pitam.
zeljo ce sebi namjestit zvijezdu a nama krupu, a ond ce namjestit nas za finale jer je krupa zajebanija... a onda cemo mi nekom ludom srecom postic 2 neregularna i jedan regularan go,a zelji ce ponistit jedan regularan i profulace penal i mi cemo uzet kup
sumirprimus wrote:trunje ti poljubim... da se ja pitam.
zeljo ce sebi namjestit zvijezdu a nama krupu, a ond ce namjestit nas za finale jer je krupa zajebanija... a onda cemo mi nekom ludom srecom postic 2 neregularna i jedan regularan go,a zelji ce ponistit jedan regularan i profulace penal i mi cemo uzet kup
Gospodin čeka da vidi šta će biti sutra , pa će se javiti.
Ja mu samo mogu reći da će sutra biti On The Face In The Plače Lištica opet.
Sumiprimuse , ti se ništa ne pitaš možeš budan sanjati.
Sportklub prenosi revans i onda neko se nadje da jebe majku Sportklubu????? Jebem ti ovi idioti iz BHRT-a nisu u stanju da prenose domaci kup a kao li sta drugo!!!!
mah ponudili pare koje servisi i pored plaćanja nameta određenog broja građana, nemaju.
Može, ali da mi vodimo oba puta, a da oni daju drugi gol u 90+2, a sudijsko 3 minute ...
Šalu na stranu, neće biti nimalo lagana utakmica za Želju. Igrači se ne smiju opustiti ni sekunde je Široki nema šta izgubiti, vjerovatno će napasti od prve minute.