febo_acm wrote:Ja fakat ne kontam više čemu ta drama oko HRT-a... Kao da su neki bitni kanali.
diskriminacija,zbog toga
Moderator: Benq
febo_acm wrote:Ja fakat ne kontam više čemu ta drama oko HRT-a... Kao da su neki bitni kanali.
mozes li zamisliti situaciju da Telemach npr. zatamni recimo "BHT" u Ljubljani a isti pusti tj. NE zatamni u Mariborueto tu je kvaka
febo_acm wrote:Zatamne sport... Da su ukinuli skroz HRT pa onda možemo početi priču o nacionalnim interesima, ugroženosti i slično. Na kraju krajeva mogu ga skroz izbaciti ako žele, imaju pravo na to. Imaju pravo da izbace bilo koji kanal ako žele, kome se ne sviđa ima alternative. Evo da nisu dali SP u HD ja bi odmah 13.06. , kako sam i najavio, otišao sa advokatom tamo i tražio raskid ugovora bez ikakavih daljnih objašnjavanja. Međutim evo biće SP u HD i odlično, sve za 10.
Svima onima kojim je HRT od vitalnog interesa imaju alternative, a evo jedne od njih:
http://www.hrt.hr/sateliti/placanje-i-c ... ke-kartice
Po nekoj logici ako nisi zadovoljan uslugom otkažeš i je i tražiš alternativu...south wrote:febo_acm![]()
mozes li zamisliti situaciju da Telemach npr. zatamni recimo "BHT" u Ljubljani a isti pusti tj. NE zatamni u Mariborueto tu je kvaka
febo_acm wrote:Po nekoj logici ako nisi zadovoljan uslugom otkažeš i je i tražiš alternativu...south wrote:febo_acm![]()
Pisanjem i konstatnim ponavljanjem jednog te istog na forumu nećeš ništa promijeniti. Kontaš li ti to? Nemam ništa protiv tebe, ali svako malo HRT, HRT, HRT, utakmica, HRT, HRT, osam godina stara utakmica, zatamnjeno, HRTkakavdanakneiskustvu wrote:
ja ne znam da ovdje neko spominje vitalni interes,problem je u diskriminaciji bolan,kontaš?,pojedini ljudi mogu gledati prvenstvo na tom kanalu a pojedini ne mogu,bez valjanog odgovora,osim ako neke evropske regulative ne smatramo valjanim odgovorom
Ideš na procenat, kažeš ako dobijemo tvoje je toliko i toliko %. Kao što mnogo ljudi danas radi.kakavdanakneiskustvu wrote:
ima logike,ali ako već spominješ advokata znaš da to i košta
ma ja najlakse je tako odgovoritifebo_acm wrote:Po nekoj logici ako nisi zadovoljan uslugom otkažeš i je i tražiš alternativu...south wrote:febo_acm![]()
febo_acm wrote:Pisanjem i konstatnim ponavljanjem jednog te istog na forumu nećeš ništa promijeniti. Kontaš li ti to? Nemam ništa protiv tebe, ali svako malo HRT, HRT, HRT, utakmica, HRT, HRT, osam godina stara utakmica, zatamnjeno, HRTkakavdanakneiskustvu wrote:
ja ne znam da ovdje neko spominje vitalni interes,problem je u diskriminaciji bolan,kontaš?,pojedini ljudi mogu gledati prvenstvo na tom kanalu a pojedini ne mogu,bez valjanog odgovora,osim ako neke evropske regulative ne smatramo valjanim odgovorom![]()
Burazeru obrati se RAK-u direktno i traži objašnjenje od njih. Ako oni kažu da Telemach laže i samoinicijativno zatamnjuje sadržaj onda lijepo otiđi kod advokata i pokreni tužbu. Nema efekta od ponavljanja kada su ti jednom odgovorili i ignorišu te.
Pa nije problem za HRT ako je toliko bitan:kakavdanakneiskustvu wrote:pretpostavljao sam da si iz mostara,blago tebi pa imaš HRT 2
Telemach wrote:@Tiger 033
Informacije, vezano za Vaš upit o signalu BHT1 kanala na MMDS platformi se provjeravaju. Kada budemo imali povratne informacije, rado ćemo Vas obavijestiti privatnom porukom.
Zamolit ćemo Vas za samo malo strpljenja.
Srdačan pozdrav,
Mustang1 wrote:Opet o HRT.u .. Meni samo nije jasno ovi sto misle da je diskriminacija uopste koriste usluge tog operatera koji im zatamni sadrzaj .. Nek bojkotuju i nek nadju bolje
nije problem nista, do rutera je odnosno signala. slabi su ovi ruteri...i kod mene je situacija takva, u sobi gdje je ruter extra signal, u drugoj sobi 1 eventualno 2 crtice dok na balkonu skroz slab signal ili ga nema.Not My Idea wrote:Kvescn!
Kod sestre u stanu ruter stoji u dnevnoj i signal je okej. U spavacoj je skroz slab a na balkonu ga uopce nema. Ni na laptopu ni na mobitelu. Sta je problem?
Ako imas obicni Cisco risiver SD, teoretske sanse nema da gledas HD program. Svi koji imaju HD risiver ili V2.0 mogu da gledaju HD kanale.channel10 wrote:Mislim da ovdje treba vrsiti pritisak na BHRT da to oni rijese, ali ko ce to uraditi. Nemamo ni pismenog novinara da ode i to sve do u detalje ispita.
Nije to bila panika, to je bio pritisak koji je urodio plodom.titinho wrote:Koliko su bespotrebne panike digli pojedini forumasi, postotak da bht hd ne ide na telemach bio je ravan 0, al eto.
UZIVAJMO
A ko je pisao da će kanal ići u start paketu i prije nego što su to objavili?titinho wrote:Koliko su bespotrebne panike digli pojedini forumasi, postotak da bht hd ne ide na telemach bio je ravan 0, al eto.
UZIVAJMO