nelle_tz wrote:darius_maximus wrote:Super je sto zadnjih 2-3 stranice nema nikako spojlera...
Epizoda je vec izasla. Ja sam prvo odgledao epizodu, nisam nikako dolazio na temu prije nego sam odgledao.Ako hoce sebi da pokvaris gledanje GOT, onda dodjes na net.
Fino John isprasi svoju tetku:)
Tyrionov plan je bas sranje bio, pa i Myrcella je stradala jer ju je on kod zmija tamo poslao.A i sad je motku usrao kad je predlozio da nadju jednog white walkera zbog Cersei, treba na svim fronotovima gubi, znas da ce ti noz u ledja zabiti, i opet s njom nesto pokusavas

Epizoda je izasla prije koji sat.
Niti su svi u Ameriki, niti su svi prije posla sjeli i pogledali najduzu epizodu do sada.
Epizoda na nasem trzistu izlazi veceras.
Sto se spoilera tice, ne mozes spoilati nesto ako nisi pogledao, to je valjda logicno.
Ovo sto se do sada pricalo za sedmu epizodu su bila nagadjanja, teorije, itd.
Sada kada si pogledao mozes spoilati.
Kao kad pregledas film koji je tek izasao pa dodjes nekome i ispricas kraj, ono bas super.
Radite sta hocete, ali barem naucite sta je spoiler.
Ja sam dosao da vidim komentare kao sto su "super finale, jedva cekam sljedecu sezonu", "najbolja epizoda ove sezone", bla, bla.
Da znam sta me ceka u smislu ocekivanja. Da sam htio znati da ce zid pasti na kraju epizode, citao bih scenarije koji su leakali davnih dana.