Da mi prvo rijesimo ovo moje (ne)zaposlenje, koje mi Point vec duzi vremenski period nabija na nos, a na sta se i ti povremeno kacis sa imputacijama do kojih dolazis svojim "logickim zakljucivanjem", kao sto si dosao do toga da je "Raiffaisen banka bila osnovana da pere lovu od iranskih ratnih donacija"...jeza u ledja wrote:na osnovu tvog odgovora aratetu malo iznad. ali sad vidim da si odgovarao na to u kojoj banci imas racun a ne koje ti je zanimanje. nije bitno, poenta je da si postavljao iznos transakcija iz “svoje firme” kao dokaz da imas limit u banci na xy hiljada maraka, sto medjusobno nikako nije povezivo, osim ako nije u pitanju firma u tvom vlasnistvu, sto nisi naveo na samom pocetku. kazem, posto nije firma cije si vlasnik, ne vidim poveznici sa tvojom tvrdnjom, osim da namjerno iskrivljavas cinjenice.salik79 wrote:jeza u ledja wrote:@ salik, znaci radis u banci i postavljas izvode transakcija u firmi u kojoj radis. imas limit od 10 hiljada kao pogodnost jer radis u toj banci i zovu te na brunchove jer radis u istoj. sve jasno
uzeo si se hvaliti parama koje valjda zaradjujes i za to kao dokaz postavljao transfere u ‘tvoju’ firmu, za sta bi jedino imalo smisla da se radi o firmi cije si vlasnik. ovako ispada da se hvalis jer znas raditi svoj posaomislim ispada da si se ko dijete uzeo braniti pointu da stvarno nisi neki palamudan
![]()
cestitam ti sto si zaposlen![]()
ps: nisam skonto da su druga i treca slika povezane
Eh, hajde sada, kojom logikom dodje do toga da radim u banci? Preko Raiffaisena, kao "peraca iranskih ratnih donacija", do mene kao bankara![]()
![]()
![]()
vec sam ti rekao ranije, ne ulazim u ovakva mjerenja cune jer smatram to papanskim. ljudi vole da mjere cune sa dijsporom (a i obratno) da bi dokazivali jedni drugima ispravnost svojih odluka u zivotu. ti sad mozes zamisljati da ja perem sudje u nekom restoranu ili da sastavljam kraj s krajem, ja nemam nista od toga sto ti mislis ovako ili onako. ne znam zasto ti mislis da se meni trebas dokazivati ili uopste da se mozes dokazati? zato sto te optuzujem da radis za irance? suprotno mozes dokazati samo rijecima na forumu, a ja to ne vidim. ovo je forum, pricamo o odredjenim stvarima, i samo u okviru toga, te rasprave, se nesto moze dokazivati.
da se vratimo na moju pocetnu tvrdnju , a to je da ti imas licni interes u promociji iranske propagande na forumu, a ocigledno i na drugim drustvenim mrezama, jer se drukcije ne bi ovoliko zalagao za to, niti bi tako jednostrano gledao na sve probleme koji se ticu toga. ti to znas, ja to vidim, i mnogi drugi to vide, i tebi je to jasno, ali eto ti bi da se igras ove igre mjerenja cune dok se boje ne rastope.
Dakle, Pointu sam postavio ono, kao dokaz da radim u firmi koja dobro posluje i prema vani, a pozivnice su bile tu da pokazem, s jedne strane - da sam u vrhu te firme, a s druge strane kao dodatni dokaz da smo "jaki" komitenti (jer na tu proslavu su pozvani iskljucivo takvi - "jaci" komitenti - nakon guzovace su dijelili i kosare sa prigodnim poklonima
Jesi li ista razumio, ili si i dalje na nivou pranja ratnih donacija od strane austrijske banke?!
Ujedno, kao sto je ovo bilo namijenjeno Pointu (aka "visoka plovidba"), ovo moze posluziti i tebi kao dokaz da nemam potrebe raditi za bilo koga (bilo koju drzavu), da bih na ovom forumu zastupao ono sto mislim da je ispravno.
I opet da naglasim - sve sto sam napisao i postavio kao dokaz nije nikakvo "hvalisanje", niti samoproklamacija, nego sluzi u gore navedenu svrhu. Jer, da sam se ikada htio "hvalisati", tj. samoproklamovati, ucinio bih to vec puno prije, a najkasnije na temi koju je upravo Point otvorio (moga upisa tamo nema). Zato sam i ponudio svoj "mandat" (trajni autoban) svakome onome koji nadje ijedan moj dosadasnji upis u kojem sam se bilo cime "hvalisao", iliti samoproklamirao.