Glupo ti je pitanje ba (sarkazam)insomnia78 wrote:Pa dje su bili ti 95-e u Srebrenici ili 92-e u Prijedoru?
Popularne stvari koje ne kontam
- triconja
#14376 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- ultima_palabra
#14377 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Poenta je da se Jugoslavija nece vratiti, pa koji kurac pisati o tome? Koliko god to nekad bila dobra zemlja, 91-95 je stvorena jedna nova realnost i ne moze se istorija vratiti unazad.supercali wrote:To pisu oni koji znaju da ima ljudi koji ne misle zlo na svim stranamaultima_palabra wrote:To pisu oni koji su zaglavili u proslosti.supercali wrote:Ja bih rekao da to pisu ljudi koji nemaju problema sa razlicitostima sa kompleksima nize vise onakve ovakve vrijednosti koji nemaju opterecenja I sl
Mene ne zanima kako se ti zoves I u sta vjerujes ako cemo veceras sjesti piti zezati se I sl posebno ako imas emocije na pjesmu od prljavaca bore corbe zabranjenog I sl
Naravno da mi je blizi nebojsa Iz bg nego lars iz svedske
- uglavnomja
#14378 Re: Popularne stvari koje ne kontam
supercali wrote:To pisu oni koji znaju da ima ljudi koji ne misle zlo na svim stranamaultima_palabra wrote:To pisu oni koji su zaglavili u proslosti.supercali wrote:Ja bih rekao da to pisu ljudi koji nemaju problema sa razlicitostima sa kompleksima nize vise onakve ovakve vrijednosti koji nemaju opterecenja I sl
Mene ne zanima kako se ti zoves I u sta vjerujes ako cemo veceras sjesti piti zezati se I sl posebno ako imas emocije na pjesmu od prljavaca bore corbe zabranjenog I sl
ljudi koji su znali i jos znaju ljude iz citave juge, a ne kao sto je neko nedavno napisao: ja licno ne znam ni jednog srbina .... ali znam da su svi isti bljak fuj ubice cetnice itd
inace, kad se tek izadje iz ovog govornog podrucja - kako je nebojsa dobar, pogitvo ako radi na kakvom mjestu gdje se izdaju dokumenti, ili konkretno ovdje gore - ima puno doktora nebojsi ... sasvim drugi odnos, nije to samo jezik nego
za razliku od larsa
- supercali
#14379 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A ta realnost ne moze osporiti da ima ljudi I u drugim drzvama koji su normalniultima_palabra wrote:Poenta je da se Jugoslavija nece vratiti, pa koji kurac pisati o tome? Koliko god to nekad bila dobra zemlja, 91-95 je stvorena jedna nova realnost i ne moze se istorija vratiti unazad.supercali wrote:To pisu oni koji znaju da ima ljudi koji ne misle zlo na svim stranamaultima_palabra wrote: To pisu oni koji su zaglavili u proslosti.
-
kakavdanakneiskustvu
#14380 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Poenta je da se Jugoslavija nece vratiti, pa koji kurac pisati o tome? Koliko god to nekad bila dobra zemlja, 91-95 je stvorena jedna nova realnost i ne moze se istorija vratiti unazad.[/quote]ultima_palabra wrote:To pisu oni koji znaju da ima ljudi koji ne misle zlo na svim stranamasupercali wrote:To pisu oni koji su zaglavili u proslosti.ultima_palabra wrote:Ja bih rekao da to pisu ljudi koji nemaju problema sa razlicitostima sa kompleksima nize vise onakve ovakve vrijednosti koji nemaju opterecenja I sl
tacno
- djevojka bez imena
#14381 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kad sam mislila na krizu, mislila sam.na samoexponiranje po fb kojem.ne mogu parirati ni najžešće pubertetlije.moonca wrote:A zasto mislis ili tvrdis da je ne opsjedaju? Po pisanju je zanimljiva osoba,ako se tome doda izgled, mogla bi bitiinsomnia78 wrote:Ma to bezbrli samo uvod u pricu kako je opsjedaju. Nije zar da vjerujete u njene pricice![]()
A sto se tice foruma, posto vidim da Francuz (Sad on blista sto mu ne kažem da je Bosanac, no nažalost jeste
- insomnia78
- triconja
#14383 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kad narastem bicu insomniainsomnia78 wrote:kme, kme
- djevojka bez imena
#14384 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zakupi kamenolom da ti ne usfali udarati na sve što ima bh oznaku.
- insomnia78
#14385 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zar neces Havana il Ramzestriconja wrote:Kad narastem bicu insomniainsomnia78 wrote:kme, kme![]()
![]()
- vješalica
#14386 Re: Popularne stvari koje ne kontam
bliži ti je nebojša iz bg u sarajevusupercali wrote:Ja bih rekao da to pisu ljudi koji nemaju problema sa razlicitostima sa kompleksima nize vise onakve ovakve vrijednosti koji nemaju opterecenja I sl
ali ti definitivno bio bi bio bliži lars da si u nekom drugom dijelu bih gdje još uvijek ima zadojenih kretena starih a i mladih koje je mitomanija starih kretena podizala u zadnjih 30 godina da mrze sebe pa sve ostale oko sebe
lako je kenjati i procjenjivati situaciju preko yt komentara i kanala
- supercali
#14387 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa da je isti nebojsa u toj zabiti isto bi mi bio blizivješalica wrote:bliži ti je nebojša iz bg u sarajevusupercali wrote:Ja bih rekao da to pisu ljudi koji nemaju problema sa razlicitostima sa kompleksima nize vise onakve ovakve vrijednosti koji nemaju opterecenja I sl
ali ti definitivno bio bi bio bliži lars da si u nekom drugom dijelu bih gdje još uvijek ima zadojenih kretena starih a i mladih koje je mitomanija starih kretena podizala u zadnjih 30 godina da mrze sebe pa sve ostale oko sebe
lako je kenjati i procjenjivati situaciju preko yt komentara i kanala
Imas i u bg zadojenih kretena kao i u sarajevu zagrebu i sl
Mjesto ne odredjuje ko ce biti covjek a ko kreten
Nije ni srdjan aleksic iz bg pa je covjek bio
- triconja
#14388 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kakvi oni, oni su talasikainsomnia78 wrote:Zar neces Havana il Ramzestriconja wrote:Kad narastem bicu insomniainsomnia78 wrote:kme, kme![]()
![]()
- insomnia78
#14389 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa ja. Nebojši doktora puno a Ahmed tuče po socijali. Tuče i ženu i djecu bezbeli. Nije da nismo to vec čuli
- supercali
#14390 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Fino si se opisaoinsomnia78 wrote:Pa ja. Nebojši doktora puno a Ahmed tuče po socijali. Tuče i ženu i djecu bezbeli. Nije da nismo to vec čuli
- insomnia78
#14391 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Intelektualac. Drzi se “zavodjenja” ovo ti ne ide. Doduse
-
zrakomlat
#14392 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Al se nekad dobro jelo, što bi reko Balašević u onoj pjesmi.kakavdanakneiskustvu wrote:nestali,svi bili kuhari u vojsci RS tadinsomnia78 wrote:Pa dje su bili ti 95-e u Srebrenici ili 92-e u Prijedoru?
- uglavnomja
#14393 Re: Popularne stvari koje ne kontam
odavno postoji u bg kurs norveskog samo za doktore koji dolaze gore i dolazi ih puno.
- insomnia78
#14394 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zrakomlat wrote:Al se nekad dobro jelo, što bi reko Balašević u onoj pjesmi.kakavdanakneiskustvu wrote:nestali,svi bili kuhari u vojsci RS tadinsomnia78 wrote:Pa dje su bili ti 95-e u Srebrenici ili 92-e u Prijedoru?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#14395 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bodkin wrote:Ja mislim da se intetnet brigada treba aktivirati da pojasnjava u kakvoj su zabludi ti na youtube komentarima
Hitno nesto d'uradi
- djevojka bez imena
#14396 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Teško..uglavnomja wrote:odavno postoji u bg kurs norveskog samo za doktore koji dolaze gore i dolazi ih puno.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#14397 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U drzavnopravnom obliku vjerovatno nece u narednih 50tak godina, ali u nekom apstraktnom smislu ona itekako postoji.ultima_palabra wrote: Poenta je da se Jugoslavija nece vratiti, pa koji kurac pisati o tome? Koliko god to nekad bila dobra zemlja, 91-95 je stvorena jedna nova realnost i ne moze se istorija vratiti unazad.
Uvazavajuci svu strahotu realnosti 91-95, obale Jadranskog mora nisu danas dalje nego sto su bile, jezik koji se govori u Karlovcu, Zajecaru i Niksicu nije postao preko noci nerazumljiv...muzika, film, sjecanja, svasta nas nesto veze...i sto bi Balasevic rekao, kao na legendarnom sarajevskom koncertu iz 1998, bez obzira na granice mi cemo uvijek biti zemljaci.
-
kakavdanakneiskustvu
#14398 Re: Popularne stvari koje ne kontam
_BataZiv_0809 wrote:U drzavnopravnom obliku vjerovatno nece u narednih 50tak godina, ali u nekom apstraktnom smislu ona itekako postoji.ultima_palabra wrote: Poenta je da se Jugoslavija nece vratiti, pa koji kurac pisati o tome? Koliko god to nekad bila dobra zemlja, 91-95 je stvorena jedna nova realnost i ne moze se istorija vratiti unazad.
Uvazavajuci svu strahotu realnosti 91-95, obale Jadranskog mora nisu danas dalje nego sto su bile, jezik koji se govori u Karlovcu, Zajecaru i Niksicu nije postao preko noci nerazumljiv...muzika, film, sjecanja, svasta nas nesto veze...i sto bi Balasevic rekao, kao na legendarnom sarajevskom koncertu iz 1998, bez obzira na granice mi cemo uvijek biti zemljaci.
mozda mi koji smo rodjeni u vrijeme sfrj jos mozda mozemo osjecati nekog iz kumanova ili iz novog mesta zemljakom,tesko da ce moje dijete isto to osjecati,jednostavno nece imati nikakvu povezanost sa tim gradovima,osobama u tim gradovima
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#14399 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Otkud znas? Ne ogranicavaj svoje dijete unaprijed. Neka putuje i upoznaje ljude, pa mozda budes imao snahu iz Kumanova ili Novog Mestakakavdanakneiskustvu wrote:
mozda mi koji smo rodjeni u vrijeme sfrj jos mozda mozemo osjecati nekog iz kumanova ili iz novog mesta zemljakom,tesko da ce moje dijete isto to osjecati,jednostavno nece imati nikakvu povezanost sa tim gradovima,osobama u tim gradovima
-
Fudo387
#14400 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jasta cemo._BataZiv_0809 wrote:U drzavnopravnom obliku vjerovatno nece u narednih 50tak godina, ali u nekom apstraktnom smislu ona itekako postoji.ultima_palabra wrote: Poenta je da se Jugoslavija nece vratiti, pa koji kurac pisati o tome? Koliko god to nekad bila dobra zemlja, 91-95 je stvorena jedna nova realnost i ne moze se istorija vratiti unazad.