Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#14376 Re: Liverpool FC
24. septembra će u prodaju izaći autobiografija velikog i jedinog nam Kapitena, jedva čekam da to pročitam, i živo me interesuje šta će napisati za Tuljana, mada i za ostale menadžere. Znam već da je sa Houillerom imao sjajan odnos, dok je sa Rafom bilo sve striktno poslovno i profesionalno bez ikakvih emocija, uglavnom jedva čekam 
-
todd_smith
#14377 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote:24. septembra će u prodaju izaći autobiografija velikog i jedinog nam Kapitena, jedva čekam da to pročitam, i živo me interesuje šta će napisati za Tuljana, mada i za ostale menadžere. Znam već da je sa Houillerom imao sjajan odnos, dok je sa Rafom bilo sve striktno poslovno i profesionalno bez ikakvih emocija, uglavnom jedva čekam
Ima jos zanimljivih stvari u vezi Rafe, Gerrard prica da ga Rafa nije volio niti mu se svidjao kao osoba (ne igrac)Gerrard: "I couldn't understand Rafa's thinking in wanting to take on SAF, a master of mind games, when we were sitting so calmly on top. When I met up with England all the United players told me Fergie was just laughing at Rafa, saying: 'I've got him. I've got him. Rafa kept saying 'fact fact fact' & I could not believe what I was hearing. I was grabbing the couch, feeling embarrassed for him"
"Houlier introduced Rafa to my mum. Rafa shook her hand, said hello and then immediately asked her a very blunt question: 'Does Steven like money?'"
At press conferences he might call other players by their first name but I was always 'Gerrard'. It was the same in the dressing room. He would read out the team and use nicknames. But, for me, it would just be 'Gerrard'.
-
Mustang1
#14378 Re: Liverpool FC
Pustite se toga sad. Sad samo jedno iscekujemo 
-
Mustang1
#14379 Re: Liverpool FC
Ovaj je pobjedio
Rodgers dumped his wife for an attractive blonde who was available. We should do the same to him. He'll understand.
- King_Kenny
#14380 Re: Liverpool FC
Ali stvarno nema nijednog razloga vjerovati da Rodgers može izvući išta iz ove ekipe - 10 poluvremena je odigrao ove sezone - samo jedno (protiv Arsenala) je ličilo na nešto. Dakle, bilo ko, odmah. Makar i kao prelazno rješenje dok Klopp ne kaže: Da.
Još sebi ne mogu doći da smo izgubili od ekipe u kojoj je napadač bio Fellaini.
-
kazo
#14381 Re: Liverpool FC
Joj nema me citav dan, kontam sad kad se vratim on dobio otkaz
Sto neko napisa mogli bi mu ovi panjevi pruziti jos jednu sansu na osnovu prijasnjih rezultata.
-
Mustang1
#14382 Re: Liverpool FC
Kvote da ce idiot dobiti otkaz padaju, kao i kvota da ce Klopp doci. Hajd vise sa Bozijom pomocu 
- Towelie
#14383 Re: Liverpool FC
Znaju one stipse od vlasnika da je Rodgers za otkaza jos odavno. Ono sto brine jeste sto on treba dobiti kompenzaciju oko 10 miliona evra pa im to finansijski ne ide u prilog. MOzda zato i odrzavaju status quo.
Mada i ova logika ne pije vode jer na duze staze gube vise novca neucestovanjem u Ligi Sampiona i sklapanjem losijih spoznorskih ugovora.
Prosto je nejasno kako je Rodgers jos uvek trener Liverpoola.
Mada i ova logika ne pije vode jer na duze staze gube vise novca neucestovanjem u Ligi Sampiona i sklapanjem losijih spoznorskih ugovora.
-
kazo
#14384 Re: Liverpool FC
Ja ovo ne kontam nikako, ulozili su nekoliko stotina miliona i dovedeli vodju koji ce osvojiti nesto i tako vracati nekoliko moliona godisnje, za par godina si vratio pare a mozda i u plusu. Ako nije dobar vodja tima, logicno ide da ces u dati otkaz i dovesti nekog ko ce biti bolji i vracati tvoje pare.Towelie wrote:Znaju one stipse od vlasnika da je Rodgers za otkaza jos odavno. Ono sto brine jeste sto on treba dobiti kompenzaciju oko 10 miliona evra pa im to finansijski ne ide u prilog. MOzda zato i odrzavaju status quo.
Jedino je moguce da oni ne znaju sta ce vise s para pa im je svejedno
-
Mustang1
#14385 Re: Liverpool FC
Ako ne znaju sta ce sa parama nek meni u ruke daju Liverpool. Nek ostanu oni vlasnici ali da ja radim sta i kako hocu
Da Susica i Vrsajevica dovedem
Da Susica i Vrsajevica dovedem
- SmokingMan
#14386 Re: Liverpool FC
Farapirao sam se kada sam Felainija vidio u napadu,ok on je počeo kao klasični stoper,pa defanzivni vezni,centralni vezni,ofanzivni vezni,sada po potrebi može igrati u napadu.Iako on za to nema ama baš neku posebnu predispoziciju,osim što je jako dobar u skok igri,te se može relativno lahko nostiti u duelima sa 90% protivničkih stopera u PL.King_Eric wrote:Ali stvarno nema nijednog razloga vjerovati da Rodgers može izvući išta iz ove ekipe - 10 poluvremena je odigrao ove sezone - samo jedno (protiv Arsenala) je ličilo na nešto. Dakle, bilo ko, odmah. Makar i kao prelazno rješenje dok Klopp ne kaže: Da.
- Kinesko prkno
#14387 Re: Liverpool FC
Ma Rodgers je obicna prevara od trenera,vecina njegovih akvizicija zavrsava na posudbama ili na klupi.Dovede Firmina a na toj poziciji Coutinjo zacementiran,pa ga protiv djavola gura na stranu ,dovede Ingsa ,za mene sasvim solidan back-up napadac pa i njega na stranu,epilog nijedan upotrebljiv pas za Bentekea.Potrosi na odbranu 70 miliona ,pa nas laze kako je Gomez koji je odigrao 5-6 utakmica igrac za prve postave.
Idi Brendane ,samo idi.
Idi Brendane ,samo idi.
- ultima_palabra
#14388 Re: Liverpool FC
Nisam pratio, kako igra nasljednik Pelea Firmino?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#14389 Re: Liverpool FC
pokazao je isto što bi pokazao svaki drugi muškarac iz rio de jeneiraputokaz1 wrote:Da slažem se predugo je to a nije mnogo pokazaoAdmir_1984 wrote:sve dok je u timu lukas leiva ovako će i dalje bitiputokaz1 wrote:Liverpul je u zadnje vrijeme 5-6 g loš pravo a vrhunac katastrofe je bio dolazak Balotelija
-
missko
#14390 Re: Liverpool FC
Los je bio skroz nije se vidio i zamijenio gaultima_palabra wrote:Nisam pratio, kako igra nasljednik Pelea Firmino?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#14391 Re: Liverpool FC
ultima_palabra wrote:Nisam pratio, kako igra nasljednik Pelea Firmino?
p.s.
Gerrard popljuv'o Balotellija da valja
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14392 Re: Liverpool FC
ultima_palabra wrote:Nisam pratio, kako igra nasljednik Pelea Firmino?
- Riddle
#14393 Re: Liverpool FC
Dosad sam uzivao citajuci odlomke. Mislim da ce se knjiga svima jako svidjeti. Dobro, gotovo svima.AmiĐa_Idriz wrote:24. septembra će u prodaju izaći autobiografija velikog i jedinog nam Kapitena, jedva čekam da to pročitam, i živo me interesuje šta će napisati za Tuljana, mada i za ostale menadžere. Znam već da je sa Houillerom imao sjajan odnos, dok je sa Rafom bilo sve striktno poslovno i profesionalno bez ikakvih emocija, uglavnom jedva čekam
- Towelie
#14394 Re: Liverpool FC
Ovi idioti od vlasnika ne planiraju otpustiti Rodzersa u skorije vreme jer su ocekivali "spori start" i cekaju "unapredjenje rezultata"/ 
- BHF_Manijak
#14395 Re: Liverpool FC
Treba njih dobro zguzit. Da su kak'a sicusna firma ala granap, od srca bih im zelio da se zatvore.
- AmiĐa_Idriz
#14396 Re: Liverpool FC
Jebi ga. Što je najgore sljedeći meč nam je sa Norvičem na Anfieldu a znamo kako igramo sa njima zadnjih godina. Tu će se zabilježiti pobjeda i sve će biti bajno krasno. Jebo Brendana, treba spaliti na lomači onoga ko ga je doveo.
- AmiĐa_Idriz
#14397 Re: Liverpool FC
I ni sekundu jednu mi ne bi bilo krivo da izgubimo od Norviča 
-
frontmen
#14398 Re: Liverpool FC
Što ne mogu ovih navijača na baterije što priželjkuju poraz kluba za koji ''navijaju'' kako bi otišao trener.
- Towelie
#14399 Re: Liverpool FC
Nisu to navijaci na batrerije,vec ljudi razmisljaju na duze staze. Manje je zlo da izgubimo od Norwicha, Rodgers dobije otkaz, dodje Klopp ili Ancelloti. Ovako dobijemo Norwich, trener ostane i tamo oko nove godine Liverpool zaostaje 10 bodova za ekipom koja je na 4. mestu. Sta bi ti odabrao?frontmen wrote:Što ne mogu ovih navijača na baterije što priželjkuju poraz kluba za koji ''navijaju'' kako bi otišao trener.
-
Mustang1
#14400 Re: Liverpool FC
Sto ja ne mogu navijaca koji ne razmisljaju unaprijed. Isto tako se napadalo kad smo prizeljkivali poraz i momentalni otkaz Safeta ali jok redali se porazi ali ne otkaz. Pa gledaj gdje smo sada