BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kamen spoticanja
#14376 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
za nijansu su kvalitetniji ali su puno iskusniji
tu je i bila razlika
odlicno ste navijali
kapa dole za parolu
penal bio
malo cudno bilo gledati Bilino polje onako
tu je i bila razlika
odlicno ste navijali
kapa dole za parolu
penal bio
malo cudno bilo gledati Bilino polje onako
-
Nivelacija
#14377 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Nezasluzena pobjeda gostiju, Sarajevo fulalo 3-4 odlicne prilike. Sudjenje katastrofa..
Sa Oremus,Ahmetovic, Stanojevic i Rahmanovic ovo bi zavrsilo 3-1.
- Grean
#14378 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ova utakmica je pokazala koliki hendikep je Kosevo za FKS.
- Maharadza
#14379 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma samo da je Stanojević igrao, oni levati ni CENTRA ne bi prešli...imali bi posjedi 70% hladno.Nivelacija wrote:Nezasluzena pobjeda gostiju, Sarajevo fulalo 3-4 odlicne prilike. Sudjenje katastrofa..
- Point.
#14380 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Baklje su sastavni dio fudbala i pale se ne samo kod nas. Bezze dramite.denimb wrote:Opet sudija kriv...![]()
Baklje...topovski udari...koja je ovo godina, je li vrijeme kod nas ide u rikverc ili...
- denimb
#14381 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Point. wrote:Baklje su sastavni dio fudbala i pale se ne samo kod nas. Bezze dramite.denimb wrote:Opet sudija kriv...![]()
Baklje...topovski udari...koja je ovo godina, je li vrijeme kod nas ide u rikverc ili...
Znam...vidjam to cesto po evropi...
-
ProgramskiJezik
#14382 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
>Nezasluzena pobjedaNivelacija wrote:Nezasluzena pobjeda gostiju, Sarajevo fulalo 3-4 odlicne prilike. Sudjenje katastrofa..
>Sarajevo fulalo 3-4 prilike
ok..
- avetinja
#14383 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
BATE je ekipa koja igra onoliko koliko im treba pa ti se čini da si mogao više. Isto kao Grčka. Sve kontaš šta će oni, dobijaju samo 1-0, ali na kraju osvojiše Euro. E, oni igraju nešto slično. Ne interesuje ih ko je protivnik, ne interesuje ih lijepa igra niti nabijanje gol razlike, interesuje ih pobjeda/prolazak. Sve te neiskorištene šanse su odraz kvaliteta i nigdje se ne trebaju brojati. Radimo grešku generalno kao društvo zadovoljavajući se promašajima koji nisu veliki. Zbog toga i ne možemo da napradujemo, jer izjednačavamo promašaje sa uspjehom. Kao malo nam je falilo, nema veze, haman gol. I to "haman" se proteže već 20-ak godina po stadionima.
- armin071
#14384 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Sudije rutinski. Znaci ako igrac krene sa centra i ti ga cupas i on nekim cudom dodje do 16 i padne to je penal. Aferim Uefa pokenjam vam se na pravilo. Linijskom se najebem mamare koji je bio na 5 metara od kornera ali je „vidio“ da onaj orangutan nije izasao sa loptom kao i onaj „korner“ sto mu je kolega „vidio“ a bio u liniji?! O neandertalcima koji nam jebu klub sa tribinia godinama ne vrijedi ni trositi rijeci jebo vam baklja i rod i porod. Ali najveci debili su oni „navijaci“ koji nisu ni vidjeli gol Sarajeva jer hadzije izlaze 15 minuta prije kraja?! Pa kakav plivadon moras biti da predjes 70 km i izlazis 15 min. pred kraj a ljudi pogidose na terenu i to bukvalno... Sve u svemu ne mogu se oteti utisku da se ovo moralo bolje odraditi a isto tako haman sam pa siguran da cemo mi ove napuhane LEVATE proci kao i grke onda... svaka vam cast momci za ovo veceras nekad ce i nas valjda popustiti ovaj maler..
- Droog
#14385 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ne branim kone ali prekidanje tekme zbog 2-3 baklje i topovskog je presmijesno.denimb wrote:Point. wrote:Baklje su sastavni dio fudbala i pale se ne samo kod nas. Bezze dramite.denimb wrote:Opet sudija kriv...![]()
Znam...vidjam to cesto po evropi...
Ovaj sudija je iz Belgije? Pa nek baci pogled na tribine u Jupiler ligi.
Ima na YT milion bakljada u zadnje 2-3 godine, i to iz grupne faze.
Nikom nije palo na pamet da prekida...on se nas'o pravit pametan.
- BHF_Manijak
#14386 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Veze ti nemas stare mi, povlacenje za rame. Jest da je onaj levat jedva cek'o, al' k'o te pita kad te frajer iz Viteza stigne, a ti kod 16m... Pa vas igrac kaze na kraju penal k'o suza, ali jok, zakin'o te sudija.Kaligrafija wrote:Sudija hebem ti pleme, izivljava se na nama... Kurcev penal koji nekoj drugoj ekipi nikad nebi bio sviran! Onda prekida utakmicu, a gore stadioni po Evropi i ne prekkda se...Ma mrs...! Pobijedi nas 10:0, ali posteno, a ne da nas krade neki Belgijski supak...!
https://sportsport.ba/fudbal/lazic-otvo ... sna/328991
-
dert
#14387 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
evo iz neutralnoga ugla gledanja
nije Sarajevo zasluzilo poraz.......nikako
a ovi sto bacaju baklje NA TEREN...............neka ih prvo ispucaju u pizde svoje matere

nije Sarajevo zasluzilo poraz.......nikako
a ovi sto bacaju baklje NA TEREN...............neka ih prvo ispucaju u pizde svoje matere
-
Tromblon
#14388 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Igrači naivni, a navijači glupi. Prvi gol ljudi kombinuju niko ne prati i na kraju lik sam zakuca. Drugi gol igrač Sarajeva treba da rutinski uzme loptu lik ga pregrči i čupa ga 5 metara. Prenaivno za jedam Bate a kamoli neku ozbiljniju ekipu.
Jedino je pitanje hoće li se iduće sezona igrati u Banja Luci ili Širokom?
Jedino je pitanje hoće li se iduće sezona igrati u Banja Luci ili Širokom?
- nosara
#14389 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Sve stalo u jednu recenicu...avetinja wrote:BATE je ekipa koja igra onoliko koliko im treba pa ti se čini da si mogao više.
-
90minut
#14390 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Gledaj što se dva navijaca Zeljeznicara složiše 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#14391 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ima jos jedna utakmica, nikad se ne zna.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#14392 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ovako smo izgubili od Atromitosa kući iako smo bili bolji. I tad su Grci "igrali koliko im je bilo dovoljno" #pajel 
- decko_sa_kovaca
#14393 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Cini mi se da ste tad svaku kuci izgubili a izbacili 2-3 ekipe
- agnostic_front
#14394 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Lopta ja okrugla. Igrač koji puca daće gol, a igrač koji ne puca nikad neće dati gol.plain vanilla wrote:Ima jos jedna utakmica, nikad se ne zna.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#14395 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
u drugoj utakmici nemaju sta izgubiti, treba navaliti pa ko pukovnik ko pokojnikagnostic_front wrote:Lopta ja okrugla. Igrač koji puca daće gol, a igrač koji ne puca nikad neće dati gol.plain vanilla wrote:Ima jos jedna utakmica, nikad se ne zna.
moglo bi to zavrsiti na penale, imam neki osjecaj
-
made_in_sarajevo
#14396 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
zenicani operite onaj zapad nekad ograjisati na njemu koliko je prljav
prvi put sam na zapadu i lokacija za gledati je beton. za pritiska se ubilo sad jel domacim ili gostujucim navijacima ne znam, zavisi od situacije 
- Charuga
- Globalni moderator
#14397 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Dosadan si više sa trolanjem, popusti malo forum, idi igraj se vani ...Gerro wrote:Jel ovo jedini nacin da Celik i provincija vide malo evrope ?![]()
![]()
Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, trolanje”
» Gerro
14 dana
-
Nadzorna_ploca
#14398 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
A sunca ti, skoro pa pun stadion.
Dje je onaj sto trubio danima o 5-6 hiljada ljudi i ubjedjivao nas u to. Javiii seeeeeeee
Dje je onaj sto trubio danima o 5-6 hiljada ljudi i ubjedjivao nas u to. Javiii seeeeeeee
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14399 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
To ti sad da budeš kao sarkastičancvrčak_na_hedonizmu wrote:Smrc, stvarno steta, a bogme i klasicna sudijska kradja pred 15.000-ak hiljada freneticnih navijacaomega369 wrote:Steta, nismo imali ni srece. Mogao se ovdje poraz izbjeci ali sta sad..
Al da su zeznuli sa pretrpavanjem zapada, jesu
Kaže skloni se sa stepenica, pa gdje da se ljudi sklone kad nema mjesta...a sjever i jug poluprazni
- animus
#14400 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Da nam nije bolnica u ekipi bilo bi i neke nade. Previse igraca fali mada ni ova djeva sto su igrala nisu bila puno losija. Svaka im cast kako su odigrali. Na tribini toliko sparno da smo svi bili ko ispod tusa a mogu misliti kako je igracima. Bolji bili i da je bio Ahmet druga bi prica bila. Zadnjih deset minuta nasi trce ko da su Real a Bate ispucava sto dalje loptu. Toliko o snazi Batea. Sudija kod oba gola bio na njihovoj strani ali jebiga ko smo mi da nas pogura. Uglavnom prezadovoljan atmosferom na tribini i zalaganjem igraca.plain vanilla wrote:u drugoj utakmici nemaju sta izgubiti, treba navaliti pa ko pukovnik ko pokojnikagnostic_front wrote:Lopta ja okrugla. Igrač koji puca daće gol, a igrač koji ne puca nikad neće dati gol.plain vanilla wrote:Ima jos jedna utakmica, nikad se ne zna.
moglo bi to zavrsiti na penale, imam neki osjecaj