Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
supercali

#14351 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

Pa poenta u ovom slucaju nije nivo bez osnove
Meni do posla 15 minuta pjeske
Da imam ne znam koliko osnova ne bi sjeo u auto da odem na posao
To nivo bez osnove vise vrijedi kad nosi nekakve majice fazoni versace pacoti djovani djandjarlogjugari i narucuje nekakve flase satovi ima nekog audija a on krs a kuci jede kifle
supercali

#14352 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

Sad prolazim poktraj semafora u hrasnom jos uvijek kreteni iz desne trake skrecu lijevo iako je otvoreno prema pekari as gore
Averus

#14353 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Averus »

Svako jutro vozim ženu s kraja na kraj grada na posao, pa se istim putem vratim na svoje radno mjesto.

Ljudi moji kakve sve ja budale gledam i doživim, to nije normalno... Bolji su vozači azijatkinje nego ijedan "stručnjak" kod nas. Tačno ću početi da snimam...

Pobjednik jutra: Idiot koji je poslije 50-70m proširenja za skretanje prema kampusu iz ulice put života, odlučio stati BAŠ na pješački prelaz ispod semafora da hanuma izađe. Pri tome zauzme 1m pješačkog, a ostatak kombija je već ušao u raskrsnicu i zauzeo prostor kojim bi eventualno neko ko je hrabar mogao da ga obiđe.
Spomenutoj je, naravno, trebalo nekih 2-3 minute da istovari dvokrilnu guzicu iz kombija, a on hladno upalio sva četiri i boli ga čošak. (slika ispod kao traljava ilustracija situacije).

Image

Naravno, sad ja ispadnem papak, kad mu jebem sve po spisku kroz prozor i vrištim i sviram i razmišljam da li da izađem da ga izvučem iz onog govneta oker boje i udavim na licu mjesta. :oops:

Najtužnije je što on nije ni u top10 idiota s kojima se srećem svakodnevno na ulicama ove asfaltirane selendre u kojoj živimo. :zid:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#14354 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mk ultra »

530i wrote:Poenta je da se tjera nivo bez osnove, a što se auta raspadaju i što u najbolje slučaju se kupuju Tigar gume od 60-tak maraka i voze non-stop, jebo to.
Premijum gume na premijum autu (W205)

Image

Dot na gumama 2010, malo starije od auta :mrgreen:
Merc je frisko oblijepljen Kramar putujućim reklamama :cry:
BadBoy

#14355 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

beni-bu-man wrote:
Dope_Man wrote:Cuj da ne vozam, pa sto sam ga kupio onda.. ovo bi trebalo da je kao sala, ali zapravo ovo mi govore bar 2-3 puta sedmicno po komsiluku jer evo godinu i po vlasnistva auta i jos uvijek na posao idem gradskim (osim u izuzetnim prilikama), a pri tom mi treba sat vremena i bus + tramvaj.

Vecina kod nas na auto gleda upravo kao na ''necu da se peglam po tramvajima'' sredstvo. A malo ih auto kupuje da bi vikendom gdje otputovali, da vide sta novo u svom zivotu.
Iz svoje situacije sad govorim, zivim u Hrasnom i nema tog boga da bih upalio auto do grada, i fakat ne kontam te debile koji rade u Centru/Stari Grad kako im se da peglati s autom i parkingom
Šta ti je, ja znam ljude koji upale auto da sa Vratnika siđu na Kovače!

Zato stalno govorim, uzročnik svih gužvi je enornma količina vozila u gradu. Vozi i ko treba i ko ne treba.
supercali

#14356 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

Ja autom u grad odem jedino navece poslije 11
Ne kontam sta fali ako po danu odes tramvajem trolom busom pjeske
saga

#14357 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by saga »

U komsiluku imam bar 7-8 kolega. Svi osim jednog voze na posao.
Ja neki dan, ne mogu se sjetit sto, prvi put s autom otisla na posao. 15 minuta mi trebalo, pjehe 20, uvrh glave 25 :-)
Ne znam kako im se da, guzva, kruzi trazi parking, guzva, bljah.
beni-bu-man

#14358 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

saga wrote:U komsiluku imam bar 7-8 kolega. Svi osim jednog voze na posao.
Ja neki dan, ne mogu se sjetit sto, prvi put s autom otisla na posao. 15 minuta mi trebalo, pjehe 20, uvrh glave 25 :-)
Ne znam kako im se da, guzva, kruzi trazi parking, guzva, bljah.
Zato sto su jebeni debili :mrgreen:
lavic

#14359 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by lavic »

Averus wrote:Svako jutro vozim ženu s kraja na kraj grada na posao, pa se istim putem vratim na svoje radno mjesto.

Ljudi moji kakve sve ja budale gledam i doživim, to nije normalno... Bolji su vozači azijatkinje nego ijedan "stručnjak" kod nas. Tačno ću početi da snimam...

Pobjednik jutra: Idiot koji je poslije 50-70m proširenja za skretanje prema kampusu iz ulice put života, odlučio stati BAŠ na pješački prelaz ispod semafora da hanuma izađe. Pri tome zauzme 1m pješačkog, a ostatak kombija je već ušao u raskrsnicu i zauzeo prostor kojim bi eventualno neko ko je hrabar mogao da ga obiđe.
Spomenutoj je, naravno, trebalo nekih 2-3 minute da istovari dvokrilnu guzicu iz kombija, a on hladno upalio sva četiri i boli ga čošak. (slika ispod kao traljava ilustracija situacije).

Image

Naravno, sad ja ispadnem papak, kad mu jebem sve po spisku kroz prozor i vrištim i sviram i razmišljam da li da izađem da ga izvučem iz onog govneta oker boje i udavim na licu mjesta. :oops:

Najtužnije je što on nije ni u top10 idiota s kojima se srećem svakodnevno na ulicama ove asfaltirane selendre u kojoj živimo. :zid:
Auuu, to je jedan od redovnih kombi prevoza na "crno" koji vozi tu turu.....
Dope_Man

#14360 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dope_Man »

mk ultra wrote:
530i wrote:Poenta je da se tjera nivo bez osnove, a što se auta raspadaju i što u najbolje slučaju se kupuju Tigar gume od 60-tak maraka i voze non-stop, jebo to.

http://i67.klix.com/qyfebt.jpg

Moze to jos 2 sezone bez problema. Poslije samo zamjeniti gume, a pod tim mislim one sa desne strane auta staviti na lijevu i obrnuto. :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#14361 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by _BataZiv_0809 »

bitanga_sa_otesa wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Jutros opet poplava debila sa neociscenim sajbnama. Naprave rupu u mrazu i skilje ko tenkisti :D
smrzli mi se prstici izvini
Treba ti ponistit vozacku dozvolu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#14362 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by _BataZiv_0809 »

mk ultra wrote:

Image

Ma bolje ovo nego nov Tigar od 60 maraka :D
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#14363 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

Image
mk ultra

#14364 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mk ultra »

joj kakve gume na viljuškarima nalazim... boze sacuvaj
bitanga_sa_otesa

#14365 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

mk ultra wrote:
slikovi :lol: imal trineski?? :D
530i

#14366 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by 530i »

mk ultra wrote:

http://i67.klix.com/qyfebt.jpg

Nije to premium nego grob kupljen preko ljubuških varalica...sa takvom pameću vozača logičan i izbor guma, tj. ne mijenjanje. Ali opet bolje od protekta i potrošenog tigra :D
mk ultra

#14367 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mk ultra »

bitanga_sa_otesa wrote:
mk ultra wrote:
slikovi :lol: imal trineski?? :D
Ma ima svasta
Al slikova najvise :mrgreen:

Poderu, vani vozaju, firme nece da mijenjaju ni da narezu
bitanga_sa_otesa

#14368 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

mk ultra wrote: firme nece da mijenjaju ni da narezu
jbga trosak je....
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#14369 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by liaar »

Danas gledam kod Aspeka u Branilaca Audi A6 3.0 TDI, hajmo reć da je 2012+ godina, Tigar gume. I još me čudno gledam jer mu se smijem dok prolazim.
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#14370 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Leon16v »

liaar wrote:Danas gledam kod Aspeka u Branilaca Audi A6 3.0 TDI, hajmo reć da je 2012+ godina, Tigar gume. I još me čudno gledam jer mu se smijem dok prolazim.
Pa drugi put ću te udarit
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#14371 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by liaar »

Haj ako smideš
condy

#14372 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by condy »

Samo da napomenem vezano za Mercedes w205, sa slike, obljepljen Kramarovim naljepnicama :-D .

On nikako ne može biti 2010. godište, niti gume iz 2010 godine mogu biti malo starije od auta, osim ako si bio sarkastičan !!!

To se auto 2014. godine počelo proizvodit.

Tako da nema šanse da su gume na tom autu iz 2010. godine. I ako jesu što je gotovo nemoguće za one koje voze auta tog cjenovnog ranga onda je do vlasnika koji je nabacio gume koje je već imao a ne do Kramara.

I to je preljepo auto, i zato malo bolje pogledaj taj dot. Na gumama se vidi da je sara osrednja vrijeme je za zamjenu ali gume nisu starije od tri godine. Možda su te malo Kramarove naljepnice obasjale pa nisi dobro vidio :-D
amar1994

#14373 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

dorbo izvozan continental ts830P :D

kako kome condy 8-) , vidi se da voli auto i da ga odrzava :-)
condy

#14374 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by condy »

:thumbup:

Mislim da se ts830p nije ni proizvodila 2010. godine, već tek od 2013. godine, kad je bila jedna od najboljih zimskih guma.

Da je poprilično istrošena, jest.
muz66

#14375 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by muz66 »

condy wrote:Samo da napomenem vezano za Mercedes w205, sa slike, obljepljen Kramarovim naljepnicama :-D .

On nikako ne može biti 2010. godište, niti gume iz 2010 godine mogu biti malo starije od auta, osim ako si bio sarkastičan !!!

To se auto 2014. godine počelo proizvodit.

Tako da nema šanse da su gume na tom autu iz 2010. godine. I ako jesu što je gotovo nemoguće za one koje voze auta tog cjenovnog ranga onda je do vlasnika koji je nabacio gume koje je već imao a ne do Kramara.

I to je preljepo auto, i zato malo bolje pogledaj taj dot. Na gumama se vidi da je sara osrednja vrijeme je za zamjenu ali gume nisu starije od tri godine. Možda su te malo Kramarove naljepnice obasjale pa nisi dobro vidio :-D
E jesi ti tezak frajer to je show. Ti eto znas da na autu iz 2014. ne mogu biti gume iz 2010. Bacas grah? Kasike? Nevidljiva sila tame ubije vulkanizera ako ih pokusa namontirati? Boze sacuvaj. Ljetos Golf 6, 2010.god, na njemu MICHELIN X gume sa onim starinskim fontom. DOT 1500. Selam alejk. U drvo se pretvorile. Moze na renti, sta fali.
Post Reply