Lijepo grkljan ode :Da
Zmaj i plava vatra vrh
Koliko znam zid čuva i magija, jel se ta magija poništila zmajem ili šta?
Ako će Martin učestvovati u pisanju 8 sezone isplatiti će se čekati 2019
Moderator: _BataZiv_0809

Sto 2019,nije valjda tek tad zadnja sezona?Radar71 wrote:Fina epizoda
Lijepo grkljan ode :Da
Zmaj i plava vatra vrh![]()
Koliko znam zid čuva i magija, jel se ta magija poništila zmajem ili šta?
Ako će Martin učestvovati u pisanju 8 sezone isplatiti će se čekati 2019
Pa frajer i izgleda slicno Viserysu.U knjigama kad je Daenerys u onoj Kuci mrtvih ima viziju Rhaegara i Elie i cak na momenat pomisli da je Rhaegar Viserys,ali primijeti da je Rhaegar visi,da su mu oci razlicite itd.Kako god i nije toliko bitno kako izgleda obzirom da se frajer pojavio na dvije sekunde i to iz profila te se vjerovatno nece vise pojavljivatRiddle wrote:Taman kad covjek pomisli da Cersei ne moze biti odvratnija i gluplja, ona te odmah razuvjeri. Rijetko viđen lik stvarno, ovo je previse.
Sansa... GGWP! Treba joj vremena kako sama rece, ali je naucila konacno.
Koliko sam samo komentara maloprije po netu procitao gdje se ljudi cude na otkrovenje Jonovog porijekla. Nekima stvarno sve treba crtati. A sto se tice Jona, neka si brate, ako ce biti kajanja, ima vremena. Opusti se zasad i zaboravi na mrtve na jedan sat.
Ja sam Rhaegara potpuno drugacije zamisljao, ovdje izgleda kao Viserys.
Rusenje Zida je izgledalo spektakularno, onaj zmaj je ogroman problem.
Opet kontam, mrtve se unistava vatrom za sta se zivi zmajevi mogu pobrinuti, ali hajde priđi sa zmajem kad NK onako dobro baca koplje.Gandalf wrote:@Riddle, samo Lord Bronna stavi na samostrijel i vidićeš šta ti je savremena protivvazdušna odbrana
Targaryeni nastavljaju po starom u spavaćoj sobi
Svi su oni pomalo slicni. Zato je i pomislila na svog brata, jer je on jedini Targaryen kojeg je ikad i vidjela. Uglavnom, meni nije takva slika dosla, jer je Rhaegar bio i sposoban borac i komandant, jednostavno ne kao neko poput Viserysa. Mali detalj kojeg onako usput spomenuh, nebitno.drogon2 wrote:Pa frajer i izgleda slicno Viserysu.U knjigama kad je Daenerys u onoj Kuci mrtvih ima viziju Rhaegara i Elie i cak na momenat pomisli da je Rhaegar Viserys,ali primijeti da je Rhaegar visi,da su mu oci razlicite itd.Kako god i nije toliko bitno kako izgleda obzirom da se frajer pojavio na dvije sekunde i to iz profila te se vjerovatno nece vise pojavljivat
Nez otkud vam to da je sezona odgodjena za 2019. kad ljudi rekose da ce pocet snimanje sad u oktobru/novembru zavisno od tog kakvo vrijeme bude.
To je onaj div što ga je Ramsey ubio u Winterfellu, valjda je i njega NK oživiokakavdanakneiskustvu wrote:Sad se pojavise i divovi medju zombijima
Bilo je divova na sjeveru, znate da je i Mance imao par komada, sto ne bi i WW uhvatili kojegPandakonda wrote:To je onaj div što ga je Ramsey ubio u Winterfellu, valjda je i njega NK oživiokakavdanakneiskustvu wrote:Sad se pojavise i divovi medju zombijima
skocila cijena emiliji sad dobiva pola miliona dolara po epizodi jos da joj daju za sise bonus... mnooogoo je kume mnoogooAlternativac1 wrote:Još jedna tužna stvar je što Deni ne pokazuje sise više kao nekad...

AmirBaa wrote:jedno veliko pitanje (ako zanemarimo teoriju da je bran night king) kako bi walkersi presli zid da nisu ulovili zmaja? Oni su svakako tamo krenuli, i prije nego sto su zmaja dobili...

Sve je plan NK-a, da navuce zmaja sebi, bar ja tako mislimAmirBaa wrote:jedno veliko pitanje (ako zanemarimo teoriju da je bran night king) kako bi walkersi presli zid da nisu ulovili zmaja? Oni su svakako tamo krenuli, i prije nego sto su zmaja dobili...
AmirBaa wrote:jedno veliko pitanje (ako zanemarimo teoriju da je bran night king) kako bi walkersi presli zid da nisu ulovili zmaja? Oni su svakako tamo krenuli, i prije nego sto su zmaja dobili...