Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
sekerbay

#14351 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sekerbay »

shbc wrote:Ljudi ovdje uveliku mijesaju politiku i sport, gledaju na timove kroz prizmu navijaca tih timova, historija ima diktira za koga ce navijati... Nisam ni ja imun na to, da se razumijemo. Samo sto to kod mene ide u suprotnom smjeru. Ja cu uvijek podrzati sve drzave bivse Jugoslavije + Bugarsku, jer ih smatram svojim.
Da, svi mi navijamo iz nekog razloga. Recimo da ja simpatisem hrvatsku zato što za njih igra mandzukic, a poznato je da je čova ostavljo srce na terenu noseći bayernov dres.
SaraFina wrote:Znamo se nas dvije od 2010
Sve znaš samo kuhat ne znaš :mrgreen:
Halali, moro sam :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#14352 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

Hafis wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:@hafisaga,da ne zaboravis slucajno odgovoriti,evo opet da upitam,jsu li ovo tvoji?

Nogometna reprezentacija Hrvatske sinoć se plasirala u polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji, a nakon meča protiv domaćina turnira nastalo je veliko slavlje širom Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine.
I dok su u Mostaru, Sarajevu i Vitezu slavili pobjedu Hrvatske, stotine Širokobriježana su iskazali primitivizam vrijeđajući državu u kojoj žive, ali i Federaciju Bosne i Hercegovine.

Tako su se ulicama Širokog Brijega orile pjesme poput "je*** te Bosno, je*** te ja, Hrvatska moja domovina" i "pu** ku*** ko te je**, možemo mi i bez tebe Federacijo..."

Sramotno navijanje možete pogledati na videu od 16:40 minute.

jesu li ovo tvoji?
Imaš odgovor na to pitanje Veliosrpskoj kužini ili kako se već zove tema...maločas ga napisa.
A ono ''nas''...mislio sam na one kojima se spočitava Hrvatstvo. U stvari ponovo pročitaj tekst pa ćeš skontati. počni od...one rečenice prije Zrinko Tutić, pa nadalje. Da skratim: Zrinko Tutić je Hrvat a ja nisam. Je li tako. Neovisno što je on iz Banjaluke.

fakat neces da odgovoris jesu li ovo tvoji?
SaraFina

#14353 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

sekerbay wrote:
shbc wrote:Ljudi ovdje uveliku mijesaju politiku i sport, gledaju na timove kroz prizmu navijaca tih timova, historija ima diktira za koga ce navijati... Nisam ni ja imun na to, da se razumijemo. Samo sto to kod mene ide u suprotnom smjeru. Ja cu uvijek podrzati sve drzave bivse Jugoslavije + Bugarsku, jer ih smatram svojim.
Da, svi mi navijamo iz nekog razloga. Recimo da ja simpatisem hrvatsku zato što za njih igra mandzukic, a poznato je da je čova ostavljo srce na terenu noseći bayernov dres.
SaraFina wrote:Znamo se nas dvije od 2010
Sve znaš samo kuhat ne znaš :mrgreen:
Halali, moro sam :mrgreen:
Našla sam jednog kao ti :oops: Kuha kao J.O :D
seherzada_begovica

#14354 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by seherzada_begovica »

Hafis wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:@hafisaga,da ne zaboravis slucajno odgovoriti,evo opet da upitam,jsu li ovo tvoji?

Nogometna reprezentacija Hrvatske sinoć se plasirala u polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji, a nakon meča protiv domaćina turnira nastalo je veliko slavlje širom Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine.
I dok su u Mostaru, Sarajevu i Vitezu slavili pobjedu Hrvatske, stotine Širokobriježana su iskazali primitivizam vrijeđajući državu u kojoj žive, ali i Federaciju Bosne i Hercegovine.

Tako su se ulicama Širokog Brijega orile pjesme poput "je*** te Bosno, je*** te ja, Hrvatska moja domovina" i "pu** ku*** ko te je**, možemo mi i bez tebe Federacijo..."

Sramotno navijanje možete pogledati na videu od 16:40 minute.

jesu li ovo tvoji?
Imaš odgovor na to pitanje Veliosrpskoj kužini ili kako se već zove tema...maločas ga napisa.
A ono ''nas''...mislio sam na one kojima se spočitava Hrvatstvo. U stvari ponovo pročitaj tekst pa ćeš skontati. počni od...one rečenice prije Zrinko Tutić, pa nadalje. Da skratim: Zrinko Tutić je Hrvat a ja nisam. Je li tako. Neovisno što je on iz Banjaluke.
Ih, velika je razlika izmedju Hrvata i Rvata, i nema to nikakve veze sa hrvatstvom, isto je manje-vise i u srpstvu, bosnjastvu, itd.

Ti si hercegovac najpreciznije kazaTo... :D
zilog

#14355 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zilog »

kakavdanakneiskustvu wrote:za njega ni ne znas odakle je ,da li iz BiH ili hrvatske
Ma on ti je iz BiH - Bosne i Hrvatske :D
duminjo

#14356 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by duminjo »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:

Znaš ono u filmovima. ...
Da te vidim, pa nakon kataklizme svjetskih razmjera ostanemo sami i sad na nama je produžetak ljudske vrste.. I tebi jedno 35....
"Vratila bi se Bogu neotpakovana/neotpakirana".

Krenuli bi opet od paramecijuma. Zagarantovano/garantirano :D
Ja samo znam da se u toj situaciji ja ne bih mogao sakriti od tebe ni u srcu Bornea - pronašla bi me.
Znaš, u određenim situacijama, za sad, na još uvijek znanstveno neobjašnjiv način, u životinja, ali i ljudi, prije svega ženskih jedinki, dolazi do hipersenzitivnosti svih osjetila..poglavito ako situacija potiče hormonalnu hipersekreciju, prije svega mislim ženskih spolnih hormona, uključujući i hipersekreciju FSH i LH, koji kao što su ti objasnili u mejtefu izravno podižu razinu progesterona.
Jednom riječju, gonjala bi me k'o Bin Ladena što su Ameri gonjali :)
Bogati od kada hodze uče u mejtefu djecu od 5 Do 15 godina o sexu?
Svegati koliko ti moze Stati u obraz? :-)
SaraFina

#14358 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

duminjo wrote:
Hafis wrote:
SaraFina wrote:

Da te vidim, pa nakon kataklizme svjetskih razmjera ostanemo sami i sad na nama je produžetak ljudske vrste.. I tebi jedno 35....

Ja samo znam da se u toj situaciji ja ne bih mogao sakriti od tebe ni u srcu Bornea - pronašla bi me.
Znaš, u određenim situacijama, za sad, na još uvijek znanstveno neobjašnjiv način, u životinja, ali i ljudi, prije svega ženskih jedinki, dolazi do hipersenzitivnosti svih osjetila..poglavito ako situacija potiče hormonalnu hipersekreciju, prije svega mislim ženskih spolnih hormona, uključujući i hipersekreciju FSH i LH, koji kao što su ti objasnili u mejtefu izravno podižu razinu progesterona.

Pusti ... ovakvi ko Hafis su odlični da merhametli Bošnjo ne zaboravi nikad s kim posla ima. 'Telektualca mostarskog bi ja klonirala ko ovna nekog i pustila medju narod :D
Hafis

#14359 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Hafis »

duminjo wrote:
Hafis wrote:
SaraFina wrote:

Bogati kakve veze imaju folikulostimulirajući i luteinizirajući hormon sa seksom?
seln

#14360 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by seln »

Hafise, sve hocu da te pitam, a pomalo mi i neprijatno... :-?
bogati, imas li ti nesto protiv mene?
Zasto ne repliciras na moje postove? Jesam li ja nesto losiji od drugih?
Ono, naguzim te ko Rudonja Pisavu, a ti ni mukaet.
Jesam li te , moze biti, necim uvrijedio?
skupljac_zeljeza

#14361 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by skupljac_zeljeza »

Hafis wrote: Bogati kakve veze imaju folikulostimulirajući i luteinizirajući hormon sa seksom?
Otac psihoanalize kaže da sve ima. U idu je najprisutniji.
kakavdanakneiskustvu

#14362 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

seln wrote:Hafise, sve hocu da te pitam, a pomalo mi i neprijatno... :-?
bogati, imas li ti nesto protiv mene?
Zasto ne repliciras na moje postove? Jesam li ja nesto losiji od drugih?
Ono, naguzim te ko Rudonja Pisavu, a ti ni mukaet.
Jesam li te , moze biti, necim uvrijedio?
:lol:
Šunj

#14363 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Šunj »

Hrvati u Beču slavili uz ustaške simbole i desnicu u zraku, Austrijanci zgroženi
https://www.krone.at/1736694

Kroatische Fans extrem
09.07.2018 09:53
Faschistische Symbole bei WM-Feier in Wien!
Wie krone.at bereits berichtete, war am Samstag nach Kroatiens Weiterkommen gegen Russland viel los in Wien Ottakring. Laut Polizei musste die Ottakringerstraße gesperrt werden. Was der Polizei aber erst später auffiel, war die Tatsache, dass bei der Feier der kroatischen Fans einige Fahnen und Symbole der faschistischen Ustasa-Bewegung zu sehen waren. Augenzeugen sollen auch Parolen der Ustasa und „Sieg Heil“-Rufe gehört haben.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrv ... 09874.aspx
Image
NAJTIRAŽNIJI austrijski list Krone Zeitung objavio je članak u kojem se upozorava da su se na proslavljanju pobjede hrvatske nogometne reprezentacije protiv Rusije mogli vidjeti fašistički simboli. Navijači su najviše slavili u bečkom kvartu Ottakring, zbog čega je policija morala zatvoriti i jednu ulicu.
Image
No, na fotografijama i snimkama slavlja se mogu vidjeti i ljudi koji nacistički salutiraju, te zastava na kojoj se vidi ustaško ušato U i šahovnica s prvim bijelim poljem. Svjedoci pak kažu da su se na slavlju u bečkom Ottakringu mogli vidjeti i drugi ustaški simboli, te da su se čuli ustaški pozdravi i uzvikivanje “Sieg Heil”.
Image
https://twitter.com/scharlatanja/status ... %3D2009874
Novak20

#14364 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Novak20 »

Ovo su valjda dešavanja u Austriji. :lol:
Young Erotica

#14365 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Young Erotica »

Balkan strase najveća marva se tu okuplja, minirati od labby-ja pa na dole sve.
Šunj

#14366 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Šunj »

Novak20

#14367 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Novak20 »

Šunj

#14368 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Šunj »

Novak20 wrote:Ovo su valjda dešavanja u Austriji. :lol:
Fasisticke zastave i fasisticki pozdravi.
Ne zelim vas podrzati jer svi redom podsjecate na Image,
Drugo jedva cekate da nam ga uvalite; izvoz ,nuklearni otpad ,terminal ploce ,imovina bih u hr
Trece domaci katolici koji zele da se kroatiziraju.
Jednostavno nisam zainteresovan da vas podrzim, nadam se vasem porazu od Engleske.
https://ezadar.rtl.hr/sport/2616279/imo ... -sponzora/
Image
Imotski nogometaši ustaše zbog sponzora
Last edited by Šunj on 09/07/2018 14:23, edited 3 times in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#14369 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

jel to jopet mjeraci kukuruza u delirijumu... naprid crna legijo
Novak20

#14370 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Novak20 »

Šunj wrote:
Novak20 wrote:Ovo su valjda dešavanja u Austriji. :lol:
Fasisticke zastave i fasisticki pozdravi
:lol: :lol:

Beč je u Austriji a ovi su uzvikivali "Sieg heil". :D

Šalim se. Nadam se da će plakati pred austrijskim sudijom kad im rebne kaznu.
seherzada_begovica

#14371 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by seherzada_begovica »

Šunj wrote: Image,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boze kakve budale... :-)
Novak20

#14372 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Novak20 »

Tako je. Svakakvih budala u Austriji ima.

Image
Young Erotica

#14373 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Young Erotica »

Novak20 wrote:Tako je. Svakakvih budala u Austriji ima.

Image
Da verski fundamentalizam je u istoj ravni sa onima koji su imali logore smrti za decu.
mO k3

#14374 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mO k3 »

hrvatska je gora od srbije postala...
Novak20

#14375 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Novak20 »

Young Erotica wrote:
Novak20 wrote:Tako je. Svakakvih budala u Austriji ima.
Da verski fundamentalizam je u istoj ravni sa onima koji su imali logore smrti za decu.
A jbt. :-)
Last edited by Novak20 on 09/07/2018 14:57, edited 1 time in total.
Post Reply