Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- BHCluster
#14326 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
De babarem okaci ovo oko vrata sramota ipak si ti nositelj europskih vrijednosti.

-
Hafis
#14327 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Inače, kada bih birao između u posla u Njemačkoj ili logorovanja u šatorskom naselju i traženja milostinje od onih bandita u vlasti...čini mi se da bih se poslije dugog razmišljanja za ovo prvo oprijedjelio...Znam da vas većina ne bi, ali jebat ga...sto ljudi sto ćudi...a i mi Hrvati smo takvi...poduzetni.
- spreca
#14328 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Djes mu ba zelenuBHCluster wrote:De babarem okaci ovo oko vrata sramota ipak si ti nositelj europskih vrijednosti.
- BHCluster
#14329 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Takva je u prirodi, nisam mu ja kriv.spreca wrote:Djes mu ba zelenuBHCluster wrote:De babarem okaci ovo oko vrata sramota ipak si ti nositelj europskih vrijednosti.
....ndji za susjeda s onu stranu Neretve kakvu crvenu ili bijelu jelkicu
-
Hafis
#14330 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Prašinari, ajd' vozdra.
Jebe se vas, kapa socijala redovno a internet jeftin.
- seln
#14331 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote: Na te stvari upozorava i češki predsjednik, hrvatska predsjednica i austrijski ministar vanjskih poslova, koji su kohrentne osobe i koje ne bi govorile stvari za koje nemaju određene podatke.
Jedan ostarjeli alkoholicar, poznat po ispadima... jedna polovnjaca, isfrustrirana impotentnim muzom.... jedna balavac, bez vjere, ideologije i morala, koji bi prodao majku da se docepa vlasti.... naravno, tebi i slicnima su koherentni.
-
emmir1
#14332 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Prašinari, ajd' vozdra.
Hajde, al da te obradujem i dam ti razloga za današnji osmijeh na licu.
Evo pada mi pritisak vode, kao da će je nestat.
- seln
#14333 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kad vi sasijecete kamenjarsku IRA i Sin FeinHafis wrote:
Ovakve i slične pojave treba u startu sasjeći energičnim i efikasnim djelovanjem pravne države i svih njenih mehanizama koje ima na raspolaganju. Da se ne bi svi kasnije kajali.
- BHCluster
#14334 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ova moze pod naslov "Public toilet cruising"...
- seln
#14335 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote: Imamo uvjerljivo najbolje nogometne i košarkaške klubove u državi,
Ovo kao kad kazes "najjaci sam u vrticu".
pametne i šarmantne muškarce...evo ti mene primjera.
Ti si haman doruckovao klauna.
- seln
#14336 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sta znas, mozda je egzibicionista. Ali za svaki slucaj treba ponijeti lupu...BHCluster wrote:
- BHCluster
#14337 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma on ti je pakash meraklija par excellence!seln wrote:Sta znas, mozda je egzibicionista. Ali za svaki slucaj treba ponijeti lupu...BHCluster wrote:
- BHCluster
- seln
#14339 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne vjerujem. U Njemackoj se mora stvarno raditi, nema tamo sverca i vojnih penzija za 14-godisnje pukovnike.Hafis wrote:Inače, kada bih birao između u posla u Njemačkoj ili logorovanja u šatorskom naselju i traženja milostinje od onih bandita u vlasti...čini mi se da bih se poslije dugog razmišljanja za ovo prvo oprijedjelio....
- Beaverknight
-
emmir1
#14341 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Beaverknight wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
Izgleda da nam ode Posušje i Grude
- BHCluster
#14342 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Toliko o poduzetnickoj bajci i uspjehu. Sad kukate za drzavom, bil malo hedije. Znaci uspjeli ste direktno ili indirektno staviti u pitanje 40 000 zaposlenih, hajde ba ima posla u Njemackoj, Irskoj itd... Sretno!
- BHCluster
#14343 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kad se lazemo idemo do kraja.

DEN PREDA POKLOPIO ČOVIĆA: “Nema niti jednog razloga zbog kojeg bi trebali ostati optimistični kada je riječ o evropskom putu BiH“!
“Danas, gotovo da nema razloga zbog kojeg bi trebali ostati optimistični kada je riječ o evropskom putu BiH. Niti jedan ozbiljan napredak nije postignut u borbi protiv korupcije koja pogađa zemlju. Vladavina prava ostaje problematična, a pravosudnom sistemu i javnoj upravi u velikoj mjeru su potrebne reforme”, naveo je Preda.

- jao_situacije
#14344 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
seln wrote:Ne vjerujem. U Njemackoj se mora stvarno raditi, nema tamo sverca i vojnih penzija za 14-godisnje pukovnike.Hafis wrote:Inače, kada bih birao između u posla u Njemačkoj ili logorovanja u šatorskom naselju i traženja milostinje od onih bandita u vlasti...čini mi se da bih se poslije dugog razmišljanja za ovo prvo oprijedjelio....
-
Hafis
#14345 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ali nema ni srkanja kahve iz fildžana niti ćućanja i kampiranja pred vladinim institucijama.seln wrote:Ne vjerujem. U Njemackoj se mora stvarno raditi, nema tamo sverca i vojnih penzija za 14-godisnje pukovnike.Hafis wrote:Inače, kada bih birao između u posla u Njemačkoj ili logorovanja u šatorskom naselju i traženja milostinje od onih bandita u vlasti...čini mi se da bih se poslije dugog razmišljanja za ovo prvo oprijedjelio....
Jebeno i nama, a i vama.
- BHCluster
-
The 51st State
#14347 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pustiti niz vodu, pa nek bude treci, ionako su se odrzavali na sadaci od ep bih i shodnim politickim ucjenama.BHCluster wrote:Toliko o poduzetnickoj bajci i uspjehu. Sad kukate za drzavom, bil malo hedije. Znaci uspjeli ste direktno ili indirektno staviti u pitanje 40 000 zaposlenih, hajde ba ima posla u Njemackoj, Irskoj itd... Sretno!
- BHCluster
#14348 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hoce entitet, tv kanal ovo ono a nidje para, samo dugove nizu i onda ih treba neko uzeti za ozbiljno.The 51st State wrote:pustiti niz vodu, pa nek bude treci, ionako su se odrzavali na sadaci od ep bih i shodnim politickim ucjenama.BHCluster wrote:Toliko o poduzetnickoj bajci i uspjehu. Sad kukate za drzavom, bil malo hedije. Znaci uspjeli ste direktno ili indirektno staviti u pitanje 40 000 zaposlenih, hajde ba ima posla u Njemackoj, Irskoj itd... Sretno!
-
155_mm
#14349 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kolega hafize nekako se taj "rad u njemackoj" sve vise pominje u tvojim postovima. sta reci. odluka ti sigurno nije laHko pala.Hafis wrote:Ali nema ni srkanja kahve iz fildžana niti ćućanja i kampiranja pred vladinim institucijama.seln wrote:Ne vjerujem. U Njemackoj se mora stvarno raditi, nema tamo sverca i vojnih penzija za 14-godisnje pukovnike.Hafis wrote:Inače, kada bih birao između u posla u Njemačkoj ili logorovanja u šatorskom naselju i traženja milostinje od onih bandita u vlasti...čini mi se da bih se poslije dugog razmišljanja za ovo prvo oprijedjelio....
Jebeno i nama, a i vama.
cuvaj se u daleku svijetu. ne hodaj sredinom dzade a i ne skroz sa strane nego onako osrednje. ono 'sunce tudjeg neba..' ne pali vise jer solarijuma na svakom cosku.
od mene toliko.
-
Hafis
#14350 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
spreca, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
BHCluster, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
155_mm, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Izgleda da je ova tema definitivno umrla. Samo još ovaj talog ostao ovdje da dreždi jer drugdje nije ni prispio.
Treba ovu temu pod lokot ili uvesti pod obvezu barem neki lakši test inteligencije pa da se to malo prolufta.
Sve su prilike da ću otići na temu o Novaliću ili Trumpu.... a i ona Sirija mi ne djeluje dosadno, samo moram malo izguglati nešto podataka o tim hafisima što se ondje žandaraju između sebe.
Display this post.
BHCluster, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
155_mm, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Izgleda da je ova tema definitivno umrla. Samo još ovaj talog ostao ovdje da dreždi jer drugdje nije ni prispio.
Treba ovu temu pod lokot ili uvesti pod obvezu barem neki lakši test inteligencije pa da se to malo prolufta.
Sve su prilike da ću otići na temu o Novaliću ili Trumpu.... a i ona Sirija mi ne djeluje dosadno, samo moram malo izguglati nešto podataka o tim hafisima što se ondje žandaraju između sebe.