Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pepeljara

#14326 Re: Gdje u Sa......

Post by pepeljara »

quarterback wrote:
Bluemore wrote:
pepeljara wrote:Ma jok, samo sibni..
Imam neku masinu za ves ,ispravan motor, al ostalo je zeljezo..:/ pa reko da liferujem da ne ostavljam ispred kod kontejnera. dodju pa rastave ljudi i ostave tako
Imaju neki mozda romi amir se zove reklamira se po oglasima koji lijepi po haustorima i placa 5km za odvoz.... a broj nemam...
Nermin
062 606 181
061 270 274
063 001 173

ocito mu posao dobro ide kad ima 3 mobitela
Kako mislis placa?
Mislis ja njemu peticu da odvuce?
Filter

#14327 Re: Gdje u Sa......

Post by Filter »

u proljece i jesen su akcije odnosenja kabastog otpada. provjeri na stranici RAD-a ili ih nazovi da vidis kad ce biti u tvojoj opstini i rijesi problem
šatirana_ljubičica

#14328 Re: Gdje u Sa......

Post by šatirana_ljubičica »

Filter wrote:u proljece i jesen su akcije odnosenja kabastog otpada. provjeri na stranici RAD-a ili ih nazovi da vidis kad ce biti u tvojoj opstini i rijesi problem

Hvala, međutim meni treba neko ko bi taj prostor očistio komplet...ne samo od kabastog otpada, nego ima tu još ...
pepeljara

#14329 Re: Gdje u Sa......

Post by pepeljara »

šatirana_ljubičica wrote:
Filter wrote:u proljece i jesen su akcije odnosenja kabastog otpada. provjeri na stranici RAD-a ili ih nazovi da vidis kad ce biti u tvojoj opstini i rijesi problem

Hvala, međutim meni treba neko ko bi taj prostor očistio komplet...ne samo od kabastog otpada, nego ima tu još ...
Imam ja frizidera, a motor je ok...
Pa reko da dam bolje nekom ko moze iskoristiti
quarterback

#14330 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

Imate gore telefone, covjek odvozi otpad i prodaje sladistima za sirovine.
Nije mi se dalo slikati letak pa sam vam samo prepisao kontakt.
šatirana_ljubičica

#14331 Re: Gdje u Sa......

Post by šatirana_ljubičica »

quarterback wrote:Imate gore telefone, covjek odvozi otpad i prodaje sladistima za sirovine.
Nisam vidjela, hvala ti puno!
pepeljara

#14332 Re: Gdje u Sa......

Post by pepeljara »

quarterback wrote:
Bluemore wrote:
pepeljara wrote:Ma jok, samo sibni..
Imam neku masinu za ves ,ispravan motor, al ostalo je zeljezo..:/ pa reko da liferujem da ne ostavljam ispred kod kontejnera. dodju pa rastave ljudi i ostave tako
Imaju neki mozda romi amir se zove reklamira se po oglasima koji lijepi po haustorima i placa 5km za odvoz.... a broj nemam...
Nermin
062 606 181
061 270 274
063 001 173

ocito mu posao dobro ide kad ima 3 mobitela
Jel se placa ova usluga ? kako ide da ne bude da me zavali ?
Il oni placaju 5km ?

cisto da sam upoznat hvala.
quarterback

#14333 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

šatirana_ljubičica wrote:
quarterback wrote:Imate gore telefone, covjek odvozi otpad i prodaje sladistima za sirovine.
Nisam vidjela, hvala ti puno!
Nema na cemu :)
quarterback

#14334 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

pepeljara wrote: Jel se placa ova usluga ? kako ide da ne bude da me zavali ?
Il oni placaju 5km ?

Hoces da ja nazovem za tebe i pitam ili ces se odluciti da ipak potrosis pola marke na taj poziv s obzirom da si ti i pitao?
dobar osjecaj

#14335 Re: Gdje u Sa......

Post by dobar osjecaj »

quarterback wrote:
pepeljara wrote: Jel se placa ova usluga ? kako ide da ne bude da me zavali ?
Il oni placaju 5km ?

Hoces da ja nazovem za tebe i pitam ili ces se odluciti da ipak potrosis pola marke na taj poziv s obzirom da si ti i pitao?
:D
walk_M-A-N

#14336 Re: Gdje u Sa......

Post by walk_M-A-N »

Bluemore wrote:Gdje mogu povoljno promjeniti bateriju na rucnom satu? ;-) imam ih vise pa mi cijena igra ulogu :-)
Kući.. Kupiš baterije i zamijeniš. Ima komplet raznih u Obi-ju, sada je 2,80. Ako je na odvrtanje, moraš imati alat za to.
Ili odeš i daš 5 KM po bateriji, čujem da je negdje i 8 pa gledaj.
Bluemore

#14337 Re: Gdje u Sa......

Post by Bluemore »

walk_M-A-N wrote:
Bluemore wrote:Gdje mogu povoljno promjeniti bateriju na rucnom satu? ;-) imam ih vise pa mi cijena igra ulogu :-)
Kući.. Kupiš baterije i zamijeniš. Ima komplet raznih u Obi-ju, sada je 2,80. Ako je na odvrtanje, moraš imati alat za to.
Ili odeš i daš 5 KM po bateriji, čujem da je negdje i 8 pa gledaj.
:)
Bluemore

#14338 Re: Gdje u Sa......

Post by Bluemore »

e sad mi treba hitno savjet info sta god :)

mobitel prije par minut a prestao da radi, zasto ne znam, ne moze se ni upaliti ni nista. vadjene baterija i vracanje nije pomoglo...

sta bi mogla probati.. sta mi je ciniti upomocccccccc :-)
Maharadza od blica

#14339 Re: Gdje u Sa......

Post by Maharadza od blica »

Bluemore wrote:e sad mi treba hitno savjet info sta god :)

mobitel prije par minut a prestao da radi, zasto ne znam, ne moze se ni upaliti ni nista. vadjene baterija i vracanje nije pomoglo...

Je li se punio možda u vrijeme kad je prestao raditi. Jednom je meni doslo do prenapona ili tako nekako.
Bluemore

#14340 Re: Gdje u Sa......

Post by Bluemore »

Maharadza od blica wrote:

Je li se punio možda u vrijeme kad je prestao raditi. Jednom je meni doslo do prenapona ili tako nekako.
nije bio na punejnju, niti je baterija bila prazna.... a sta znaci ovo.. Jednom je meni doslo do prenapona ili tako nekako. ?
Maharadza od blica

#14341 Re: Gdje u Sa......

Post by Maharadza od blica »

Bluemore wrote:

nije bio na punejnju, niti je baterija bila prazna.... a sta znaci ovo.. Jednom je meni doslo do prenapona ili tako nekako. ?
Ja pobrkao termine, sorry :-). Bio je kako mi je google objasnio overcharged, prepunjen, ne znam :? Sretno da ga ozivis.
Bluemore

#14342 Re: Gdje u Sa......

Post by Bluemore »

Bluemore wrote:
Maharadza od blica wrote: sta bi mogla probati.. sta mi je ciniti upomocccccccc :-)
Ja pobrkao termine, sorry :-). Bio je kako mi je google objasnio overcharged, prepunjen, ne znam :? Sretno da ga ozivis.[/quote]
da i sta znaci prepunjen..ishod??
Bluemore

#14343 Re: Gdje u Sa......

Post by Bluemore »

Bluemore wrote:
Bluemore wrote: Je li se punio možda u vrijeme kad je prestao raditi. Jednom je meni doslo do prenapona ili tako nekako.
Ja pobrkao termine, sorry :-). Bio je kako mi je google objasnio overcharged, prepunjen, ne znam :? Sretno da ga ozivis.
da i sta znaci prepunjen..ishod??[/quote]
kad bolje razmislim i moj je danas bio dugo na punjenju , mozd aga je to pobrkalo, da veceras crkne :(
Đinajlu

#14344 Re: Gdje u Sa......

Post by Đinajlu »

Ima li u BBI-u još ona radnja što radi telefone staro za novo uz doplatu? I ima li u njemu neka dobro opremljena radnja kompjuterske opreme?
Nisrin

#14345 Re: Gdje u Sa......

Post by Nisrin »

Đinajlu wrote:Ima li u BBI-u još ona radnja što radi telefone staro za novo uz doplatu? I ima li u njemu neka dobro opremljena radnja kompjuterske opreme?

u FONTELE ni u ludilu ne idi. meni su upropastili ispravan S4, a trebali su samo staklo zamijeniti. Prvo je displej bio SAREN pri dodiru, pa su promijenili kompletan displej koji je bio 100% ispravan pa rekli "nesporazum", pa sad opet cekam da mi konacno vrate mobitel jer cu ih uskoro zapaliti, a inespekcija im ne gine jer ni za sta ne izdaju racun!
Kad tvoj mobitel procjenjuju cijenu ti smanje za 100-150KM minimalno, a kad svoje procjenjuju tad su cijene visoke! Tvrde da koriste u servisu originalne dijelove, kako da ne- sa ebaya!
Đinajlu

#14346 Re: Gdje u Sa......

Post by Đinajlu »

Hvala, zaobići ću ih. :)
quarterback

#14347 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

Đinajlu wrote:Ima li u BBI-u još ona radnja što radi telefone staro za novo uz doplatu? I ima li u njemu neka dobro opremljena radnja kompjuterske opreme?
1. ima
2. ima
__Phoenix__

#14348 Re: Gdje u Sa......

Post by __Phoenix__ »

Samodapitam_ wrote:Iii jos nesto, jel' zna neko za neku hemijsku cistionicu gdje rade bojenje odjece drugih materijala (ne samo koza i teksas)? Ikakva iskustva, cijene, usluga? Ovo mi bas bas treba
Zar ima negdje bojenje kože/platna? Iko?
Đinajlu

#14349 Re: Gdje u Sa......

Post by Đinajlu »

quarterback wrote:
1. ima
2. ima
Koja bi bila ta kompjutereska?
quarterback

#14350 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

imtec i cini mi se da je druga uniexpert
imtec je u radnji a ue je kao neki kiosk tako da mi se cini da nije neki izbor, vise su periferije i sitni hardware
moguce da na spratovima ima jos poneka, recimo na 4 spratu ima domod a oni drze takodje periferije, laptope i sl iako nisu primarno racunardzije
Post Reply