Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pepeljara wrote:Ma jok, samo sibni..
Imam neku masinu za ves ,ispravan motor, al ostalo je zeljezo..:/ pa reko da liferujem da ne ostavljam ispred kod kontejnera. dodju pa rastave ljudi i ostave tako
Imaju neki mozda romi amir se zove reklamira se po oglasima koji lijepi po haustorima i placa 5km za odvoz.... a broj nemam...
Nermin
062 606 181
061 270 274
063 001 173
ocito mu posao dobro ide kad ima 3 mobitela
Kako mislis placa?
Mislis ja njemu peticu da odvuce?
u proljece i jesen su akcije odnosenja kabastog otpada. provjeri na stranici RAD-a ili ih nazovi da vidis kad ce biti u tvojoj opstini i rijesi problem
Filter wrote:u proljece i jesen su akcije odnosenja kabastog otpada. provjeri na stranici RAD-a ili ih nazovi da vidis kad ce biti u tvojoj opstini i rijesi problem
Hvala, međutim meni treba neko ko bi taj prostor očistio komplet...ne samo od kabastog otpada, nego ima tu još ...
Filter wrote:u proljece i jesen su akcije odnosenja kabastog otpada. provjeri na stranici RAD-a ili ih nazovi da vidis kad ce biti u tvojoj opstini i rijesi problem
Hvala, međutim meni treba neko ko bi taj prostor očistio komplet...ne samo od kabastog otpada, nego ima tu još ...
Imam ja frizidera, a motor je ok...
Pa reko da dam bolje nekom ko moze iskoristiti
quarterback wrote:Imate gore telefone, covjek odvozi otpad i prodaje sladistima za sirovine.
Nije mi se dalo slikati letak pa sam vam samo prepisao kontakt.
pepeljara wrote:Ma jok, samo sibni..
Imam neku masinu za ves ,ispravan motor, al ostalo je zeljezo..:/ pa reko da liferujem da ne ostavljam ispred kod kontejnera. dodju pa rastave ljudi i ostave tako
Imaju neki mozda romi amir se zove reklamira se po oglasima koji lijepi po haustorima i placa 5km za odvoz.... a broj nemam...
Nermin
062 606 181
061 270 274
063 001 173
ocito mu posao dobro ide kad ima 3 mobitela
Jel se placa ova usluga ? kako ide da ne bude da me zavali ?
Il oni placaju 5km ?
quarterback wrote:Imate gore telefone, covjek odvozi otpad i prodaje sladistima za sirovine.
Nije mi se dalo slikati letak pa sam vam samo prepisao kontakt.
Bluemore wrote:Gdje mogu povoljno promjeniti bateriju na rucnom satu? imam ih vise pa mi cijena igra ulogu
Kući.. Kupiš baterije i zamijeniš. Ima komplet raznih u Obi-ju, sada je 2,80. Ako je na odvrtanje, moraš imati alat za to.
Ili odeš i daš 5 KM po bateriji, čujem da je negdje i 8 pa gledaj.
Bluemore wrote:Gdje mogu povoljno promjeniti bateriju na rucnom satu? imam ih vise pa mi cijena igra ulogu
Kući.. Kupiš baterije i zamijeniš. Ima komplet raznih u Obi-ju, sada je 2,80. Ako je na odvrtanje, moraš imati alat za to.
Ili odeš i daš 5 KM po bateriji, čujem da je negdje i 8 pa gledaj.
Maharadza od blica wrote:
sta bi mogla probati.. sta mi je ciniti upomocccccccc
Je li se punio možda u vrijeme kad je prestao raditi. Jednom je meni doslo do prenapona ili tako nekako.
nije bio na punejnju, niti je baterija bila prazna.... a sta znaci ovo.. Jednom je meni doslo do prenapona ili tako nekako. ?
Ja pobrkao termine, sorry . Bio je kako mi je google objasnio overcharged, prepunjen, ne znam Sretno da ga ozivis.[/quote]
da i sta znaci prepunjen..ishod??
Đinajlu wrote:Ima li u BBI-u još ona radnja što radi telefone staro za novo uz doplatu? I ima li u njemu neka dobro opremljena radnja kompjuterske opreme?
u FONTELE ni u ludilu ne idi. meni su upropastili ispravan S4, a trebali su samo staklo zamijeniti. Prvo je displej bio SAREN pri dodiru, pa su promijenili kompletan displej koji je bio 100% ispravan pa rekli "nesporazum", pa sad opet cekam da mi konacno vrate mobitel jer cu ih uskoro zapaliti, a inespekcija im ne gine jer ni za sta ne izdaju racun!
Kad tvoj mobitel procjenjuju cijenu ti smanje za 100-150KM minimalno, a kad svoje procjenjuju tad su cijene visoke! Tvrde da koriste u servisu originalne dijelove, kako da ne- sa ebaya!
Đinajlu wrote:Ima li u BBI-u još ona radnja što radi telefone staro za novo uz doplatu? I ima li u njemu neka dobro opremljena radnja kompjuterske opreme?
Samodapitam_ wrote:Iii jos nesto, jel' zna neko za neku hemijsku cistionicu gdje rade bojenje odjece drugih materijala (ne samo koza i teksas)? Ikakva iskustva, cijene, usluga? Ovo mi bas bas treba
imtec i cini mi se da je druga uniexpert
imtec je u radnji a ue je kao neki kiosk tako da mi se cini da nije neki izbor, vise su periferije i sitni hardware
moguce da na spratovima ima jos poneka, recimo na 4 spratu ima domod a oni drze takodje periferije, laptope i sl iako nisu primarno racunardzije