todd_smith wrote:Realno Apple je potvrdio da vise nije ispred ostalih nego da sada prati ostale. Imao sam 4S, i kada sam posao da uzmem 5, izasao je 5S. Nisam uzeo, i sada kada gledam raju koja je uzimala 5S, izasao je 6 i 6+. I kada ovce polete da kupe 6+, izlazi sigurno neka verzija 6.1.2 ili tako nesto.
Mislim da je ovo dovoljan dokaz:
S5 bolji u svakoj kategoriji, a S5 ima evo haman godinu dana u prodaji.
Steta, jer je Apple trebao da bude jedan od glavnih, sada je samo postala kompanija koja prati.
Ali ljudi ce i dalje kupovati jer mislim...iPhone ono....
Realno bolje je uzeti 5s ako ces vec iPhone, manje kosta, isti proizvod nego 6.
Ti si previše subjektivan kada je u pitanju odbojnost prema appleu.
A evo, i zašto:
Apple je jedina firma u mobilnoj industriji koja izbaci jedan model u toku 1 godine. Doduše sada i prošle godine je izbacila 2 modela: iphone 5s i iphone 5c. Ove godine iphone 6 i iphone 6 +.
Znači, po ukusu, izaberi šta ti volja, dakle zadovoljeni ukusi i onih koji vole velike

Sve ostale velike kompanije izbacuju po nekoliko top modela godišnje za razliku od applea.
Takođe, kao rezultat tvoje neobjektivnosti ide i činjenica da je iphone 5s najprodavaniji telefon na svijetu.
Takođe, mobilna industrija je došla do te tačke da se ne može izmišljati topla voda, mobitel ima svoj dizajn prelijep, svojstven samo appleu, ali ti očekuješ svemirski brod.
Nego ti ostani na 4s, narednih 5 godina, ili pređi na samsung, oni svakako izbacuju tonu modela u godini dana, pa možeš da svaka 2 mjeseca se ubiše štancajući.
Sent from my baypas mashyne