HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Kal El

#14326 Re: HS kablovska

Post by Kal El »

Kid 22
Image

Hoce li mi sta promijeniti?
relativno84

#14327 Re: HS kablovska

Post by relativno84 »

SK je cisto sranje :pusi2:
Astrix

#14328 Re: HS kablovska

Post by Astrix »

gonzalez wrote:Otkako vratiše SK, samo se ti kanali vrte u kući (žena već počinje pomalo da prigovara). :)
Žao mi Arene jedino zbog LP, ostalo fuck it. Sumnjam da drugari koji se kunu u Džeku i francusku ligu su u stanju da nabroje barem 3 Edinova suigrača, odnosno3 tima Ligue 1. SK vs Arena = Mercedes vs Fiat
Isti oni koji se kunu u SK, ne znaju nabrojati tri igrača Barce ili Reala, da ne govorimo o Man Utd ili Celzi. Oni su samo čuli da SK prenosi najbolje lige svijeta a ne znaju dva kluba iz NBA i ko je iz koje konferencije ali se znaju pohvaliti da je imaju.
Last edited by Astrix on 04/01/2016 08:47, edited 1 time in total.
Nogatrans

#14329 Re: HS kablovska

Post by Nogatrans »

Ne mogu da vjerujem da su ukinuli SAT 1 Njemacki. Na stranici HS-a pise da je na broju 31 al kod mene tu Bloomberg.
Benq

#14330 Re: HS kablovska

Post by Benq »

Nogatrans wrote:Ne mogu da vjerujem da su ukinuli SAT 1 Njemacki. Na stranici HS-a pise da je na broju 31 al kod mene tu Bloomberg.
SAT1 ne postoji na njihovoj stranici vec nekoliko dana otkad je napravljena izmjena sheme.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#14331 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

gonzalez wrote:Otkako vratiše SK, samo se ti kanali vrte u kući (žena već počinje pomalo da prigovara). :)
Žao mi Arene jedino zbog LP, ostalo fuck it. Sumnjam da drugari koji se kunu u Džeku i francusku ligu su u stanju da nabroje barem 3 Edinova suigrača, odnosno3 tima Ligue 1. SK vs Arena = Mercedes vs Fiat
Pa sta ih imaju nabrajati ljudi gledaju Edina, Pjanica, Ibrahimovica...vrlo brzo i Djurica posto se vraca izgleda u Seriu A.....pa ima nas sto ne glumimo engleze nego smo jos uvijek BOSANCI! Ja sam rekao da volim pogledati vise tri balkanska derbija nego sve moguce i nemoguce utakmice bilo koje lige u Evropi. Arene su izvrsni sportski kanali koji se ne ponasaju kao ova govna iz UN sa SK i zato su meni SK samo jedan stari fico. Arene su prenosile sportske dogadjaje sa ovih prostora + LP koja je za sve ovo sto prikazuje SK druga dimenzija.
B Ling

#14332 Re: HS kablovska

Post by B Ling »

Nogatrans wrote:Ne mogu da vjerujem da su ukinuli SAT 1 Njemacki. Na stranici HS-a pise da je na broju 31 al kod mene tu Bloomberg.
Ebo svabe, imaju Sport klubovi, oni su ti Mecka za SAT1. :-) :-)

Gledat cete tuki, Englezi od iduce prelaze na arene.
kipitsimpl

#14333 Re: HS kablovska

Post by kipitsimpl »

Brzina interneta HS kablovske-Telemacha KID 8 paket mjereno u 10.00 jutros

Image
hrasno38

#14334 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

kipitsimpl wrote:Brzina interneta HS kablovske-Telemacha KID 8 paket mjereno u 10.00 jutros

Image
Jos malo ti veci upload od downloada :D
kipitsimpl

#14335 Re: HS kablovska

Post by kipitsimpl »

Zadnjih 3 mjeseca ne ide vise od 10.00. Najcesce je 6.0
kipitsimpl

#14336 Re: HS kablovska

Post by kipitsimpl »

Evo novog testa.

Image
kipitsimpl

#14337 Re: HS kablovska

Post by kipitsimpl »

Ovo je najslabiji download izmjeren u posljednje 2 godine kod mene
relativno84

#14338 Re: HS kablovska

Post by relativno84 »

hrasno38 wrote:Arene su prenosile sportske dogadjaje sa ovih prostora + LP koja je za sve ovo sto prikazuje SK druga dimenzija.
Ljudi su pruzali priliku domacim stvarima i to je nenadoknadiv gubitak sada sa ovim SK levatima. Prenose NBA :lol: :lol: :lol: jedna ili dvije tekme u sedam dana je kap u moru utakmica koje se odigraju tako da je to smijesno.

Neko voli engleze, spance, tenis, postujem ali LP sada su izbor Spaho drekavac i komedijas Vugdalic :-)

Sreca u nesreci pa ima dovoljno streamova za sve sportove.
operacija labrador

#14339 Re: HS kablovska

Post by operacija labrador »

kipitsimpl wrote:Ovo je najslabiji download izmjeren u posljednje 2 godine kod mene
Ko mene - nikad bolje (KID8)

Image
Fajcion

#14340 Re: HS kablovska

Post by Fajcion »

Better Man wrote:Vidi, ja određenu ligu ne gledam zbog naših igrača, vež zbog kvalitete klubova i lige, a Talijanska liga je odavno na niskim granama.
Pa logično volim i ja pogledati naše igrače, ali da sad ne mogu bez nepokretne Rome ili ti njihove lige pa daleko od toga.
Svako gleda šta mu štima i ja stojim iza toga ali o kvaliteti sporta i ponude daleko jači Sk.
dobar,ti?

#14341 Re: HS kablovska

Post by dobar,ti? »

Ovom @iza horizonta babo drži arene i telemach
Fajcion

#14342 Re: HS kablovska

Post by Fajcion »

hrasno38 wrote:Pa fala bogu da cu gledati...nisam ni englez ni spanac nego jebeni BOSANAC!!! za razliko od ovih jebaca sto im je kao ponizenje gledati nasu ligu.
Gospon BOSANAC ja sam veliki ljubitelj sporta u globalu i kao takav volim da gledam najkvalitetnije sportske sadržaje a ne onu telad od naših nogometaša iz BH Lige (kad vučeš već za jezik moram ovako da odgovorim). Nemam ništa protiv tebe koji to gledaš i podržavaš ali kad nabijaš na nos ljudima i meni koji pratimo strane sportske sadržaje onda ti moram reći da si ti daleko ispod sportskog nivoa.
Drži se BHT Premier Lige a druge ostavi da prate strance ionako tebi godra 50 % utakmica možes gledati live :thumbup:
hrasno38

#14343 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

Fajcion wrote:
Better Man wrote:Vidi, ja određenu ligu ne gledam zbog naših igrača, vež zbog kvalitete klubova i lige, a Talijanska liga je odavno na niskim granama.
Pa logično volim i ja pogledati naše igrače, ali da sad ne mogu bez nepokretne Rome ili ti njihove lige pa daleko od toga.
Svako gleda šta mu štima i ja stojim iza toga ali o kvaliteti sporta i ponude daleko jači Sk.
pa po cemu je jaci majku mu???? Koja je to fudbalska liga jaca od lige prvaka u fudbalu??? OK Arena ne prenosi NBA i Euro ligu u kosarci ali jebo te NBA na SK kad se prenosi jedva jedna utakmica od 50 i to ona gdje ne igraju nasi igraci!!! Arena vodi racuna o tome i pokusava uvijek da prikaze prenose gdje igraju igraci sa nasih prostora. Dakle SK je jaci za Eurloligu u kosarci a Arene prenose zato Ligu prvaka u rukometu. I po cemu je to onda toliko jaci ako je uopste jaci SK?????
Fajcion

#14344 Re: HS kablovska

Post by Fajcion »

hrasno38 wrote:
Fajcion wrote:
pa po cemu je jaci majku mu???? Koja je to fudbalska liga jaca od lige prvaka u fudbalu??? OK Arena ne prenosi NBA i Euro ligu u kosarci ali jebo te NBA na SK kad se prenosi jedva jedna utakmica od 50 i to ona gdje ne igraju nasi igraci!!! Arena vodi racuna o tome i pokusava uvijek da prikaze prenose gdje igraju igraci sa nasih prostora. Dakle SK je jaci za Eurloligu u kosarci a Arene prenose zato Ligu prvaka u rukometu. I po cemu je to onda toliko jaci ako je uopste jaci SK?????
Kada se sve sabere i oduzme dođe se do tog zaključka . Ne kažem i meni nedostaje LP i na tom aspektu je Arena def ispred ali s obzirom na ostali sadržaj mogu se susdržati prvih mjeseci LP kada je utakmica na pretek, ipak kasnije je mnogo lakše
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#14345 Re: HS kablovska

Post by -LIBERO- »

A ti si vjerovatno vatreni navijac Chelsia, ili Barce :D

Da li mozes shvatiti da ima nas koji pratimo nasu ligu, jer je to stvar nasih licnih identiteta - da klub nam je licna stvar - i da nam je to prioritet. Mozda nas je manje od vas koji ste 'fudbalski sladokusci' :zzzz: al smo hebeno zestoki u nasoj strasti prema svojim klubovima i takmicenjima koje igraju.
A kada smo kod najkvalitetnijeg, sto kazes da volis da pratis. Sta je sa Ligom prvaka, ili Liga UEFA? Pa to kada budu grupne faze u radnoj sedmici - utorak, srijeda, cetvrtak - na 4Arene bude po 20-25 utakmica. Fudbalski raj u 3 radna dana u sedmici.
hrasno38

#14346 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

-LIBERO- wrote:A ti si vjerovatno vatreni navijac Chelsia, ili Barce :D

Da li mozes shvatiti da ima nas koji pratimo nasu ligu, jer je to stvar nasih licnih identiteta - da klub nam je licna stvar - i da nam je to prioritet. Mozda nas je manje od vas koji ste 'fudbalski sladokusci' :zzzz: al smo hebeno zestoki u nasoj strasti prema svojim klubovima i takmicenjima koje igraju.
A kada smo kod najkvalitetnijeg, sto kazes da volis da pratis. Sta je sa Ligom prvaka, ili Liga UEFA? Pa to kada budu grupne faze u radnoj sedmici - utorak, srijeda, cetvrtak - na 4Arene bude po 20-25 utakmica. Fudbalski raj u 3 radna dana u sedmici.
Tako je druze :thumbup: mi nismo toliki jebaci pa gledamo ovu nasu telad!!!!
Fajcion

#14347 Re: HS kablovska

Post by Fajcion »

hrasno38 wrote:
Fajcion wrote:
hrasno38 wrote:Pa fala bogu da cu gledati...nisam ni englez ni spanac nego jebeni BOSANAC!!! za razliko od ovih jebaca sto im je kao ponizenje gledati nasu ligu.
Gospon BOSANAC ja sam veliki ljubitelj sporta u globalu i kao takav volim da gledam najkvalitetnije sportske sadržaje a ne onu telad od naših nogometaša iz BH Lige (kad vučeš već za jezik moram ovako da odgovorim). Nemam ništa protiv tebe koji to gledaš i podržavaš ali kad nabijaš na nos ljudima i meni koji pratimo strane sportske sadržaje onda ti moram reći da si ti daleko ispod sportskog nivoa.
Drži se BHT Premier Lige a druge ostavi da prate strance ionako tebi godra 50 % utakmica možes gledati live :thumbup:
Eto ces mi ti pricati o sportskom nivou novokomponovani fudbalski strucnjak. Ako su telad koji ces kurac u BiH idi u Englesku pa svrsavaj na Aguera i kompaniju.
Kakve veze ima moj život i ljubav za ovu zemlju sa njenom ligom :lol: . Ja živim i volim ovu zemlju , tu sam i rođen, sve moje je tu ali to nema nikakve veze sa onim amaterima u fudbalu.
Ja eto ne valjam što ne pratim amaterizam odnosno ne volim zemlju. :bih:
supercali

#14348 Re: HS kablovska

Post by supercali »

Fajcion wrote:
Ako gledamo kvalitet sporta arene su jace
Prenose 2 lige prvaka znaci najjaca takmicenja u europi sto se tice fudbala i rukometa a sk samo nba i to koliko utakmica
Da ne nabrajamo ostale manje bitne sportove i pojedinacne
Fajcion

#14349 Re: HS kablovska

Post by Fajcion »

-LIBERO- wrote:A ti si vjerovatno vatreni navijac Chelsia, ili Barce :D

Da li mozes shvatiti da ima nas koji pratimo nasu ligu, jer je to stvar nasih licnih identiteta - da klub nam je licna stvar - i da am je to prioritet. Mozda nas je manje od vas koji ste 'fudbslski sladokusci' :zzzz: al smo hebeno zestoki u nasoj strasti orema svojim klubovima i takmicenjima koje igraju.
A kadaa smo kod najkvalitetnijeg, sto kazes da volis da pratis. Sta je sa Ligom prvaka, ili Liga UEFA? Pa to kada budu grupne faze u radnoj sedmici - utorak, srijeda, cetvrtak - na 4Arene bude po 20-25 utakmica. Fudbalski raj u 3 radna dana u sedmici.
Ja sam navijač RM od kako znam za sebe i nekada ko manji pratio i navio za Želju i sada ako me ko pita iz naše lige za njega idu simpatije.
Ovo drugo,ja veoma dobro shvaćam Vas koji pratite našu ligu i koji živite za njih i idete na tekme itd itd.
Sve je to u redu i ja to poštujem ali da ja sada ne valjam što volim da gledam više strani nogomet nego naš eto zbog toga sam se uključio u raspravu i napisao ono što sam napisao.
:wink:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#14350 Re: HS kablovska

Post by -LIBERO- »

Ti si simpatizer RM, a mi smo navijaci nasih klubova. I razlika je ogromna. Zato je i ostrascenost u ovoj diskusiji razlicita

Ali necu sada o tome, jer cemo temu odvesti u drugom pravcu. A ova rasprava je puno vise za sportski dio foruma :thumbup:
Locked