Hoce li mi sta promijeniti?
Moderator: anex

Isti oni koji se kunu u SK, ne znaju nabrojati tri igrača Barce ili Reala, da ne govorimo o Man Utd ili Celzi. Oni su samo čuli da SK prenosi najbolje lige svijeta a ne znaju dva kluba iz NBA i ko je iz koje konferencije ali se znaju pohvaliti da je imaju.gonzalez wrote:Otkako vratiše SK, samo se ti kanali vrte u kući (žena već počinje pomalo da prigovara).![]()
Žao mi Arene jedino zbog LP, ostalo fuck it. Sumnjam da drugari koji se kunu u Džeku i francusku ligu su u stanju da nabroje barem 3 Edinova suigrača, odnosno3 tima Ligue 1. SK vs Arena = Mercedes vs Fiat
SAT1 ne postoji na njihovoj stranici vec nekoliko dana otkad je napravljena izmjena sheme.Nogatrans wrote:Ne mogu da vjerujem da su ukinuli SAT 1 Njemacki. Na stranici HS-a pise da je na broju 31 al kod mene tu Bloomberg.
Pa sta ih imaju nabrajati ljudi gledaju Edina, Pjanica, Ibrahimovica...vrlo brzo i Djurica posto se vraca izgleda u Seriu A.....pa ima nas sto ne glumimo engleze nego smo jos uvijek BOSANCI! Ja sam rekao da volim pogledati vise tri balkanska derbija nego sve moguce i nemoguce utakmice bilo koje lige u Evropi. Arene su izvrsni sportski kanali koji se ne ponasaju kao ova govna iz UN sa SK i zato su meni SK samo jedan stari fico. Arene su prenosile sportske dogadjaje sa ovih prostora + LP koja je za sve ovo sto prikazuje SK druga dimenzija.gonzalez wrote:Otkako vratiše SK, samo se ti kanali vrte u kući (žena već počinje pomalo da prigovara).![]()
Žao mi Arene jedino zbog LP, ostalo fuck it. Sumnjam da drugari koji se kunu u Džeku i francusku ligu su u stanju da nabroje barem 3 Edinova suigrača, odnosno3 tima Ligue 1. SK vs Arena = Mercedes vs Fiat
Ebo svabe, imaju Sport klubovi, oni su ti Mecka za SAT1.Nogatrans wrote:Ne mogu da vjerujem da su ukinuli SAT 1 Njemacki. Na stranici HS-a pise da je na broju 31 al kod mene tu Bloomberg.

Jos malo ti veci upload od downloadakipitsimpl wrote:Brzina interneta HS kablovske-Telemacha KID 8 paket mjereno u 10.00 jutros
Ljudi su pruzali priliku domacim stvarima i to je nenadoknadiv gubitak sada sa ovim SK levatima. Prenose NBAhrasno38 wrote:Arene su prenosile sportske dogadjaje sa ovih prostora + LP koja je za sve ovo sto prikazuje SK druga dimenzija.
Pa logično volim i ja pogledati naše igrače, ali da sad ne mogu bez nepokretne Rome ili ti njihove lige pa daleko od toga.Better Man wrote:Vidi, ja određenu ligu ne gledam zbog naših igrača, vež zbog kvalitete klubova i lige, a Talijanska liga je odavno na niskim granama.
Gospon BOSANAC ja sam veliki ljubitelj sporta u globalu i kao takav volim da gledam najkvalitetnije sportske sadržaje a ne onu telad od naših nogometaša iz BH Lige (kad vučeš već za jezik moram ovako da odgovorim). Nemam ništa protiv tebe koji to gledaš i podržavaš ali kad nabijaš na nos ljudima i meni koji pratimo strane sportske sadržaje onda ti moram reći da si ti daleko ispod sportskog nivoa.hrasno38 wrote:Pa fala bogu da cu gledati...nisam ni englez ni spanac nego jebeni BOSANAC!!! za razliko od ovih jebaca sto im je kao ponizenje gledati nasu ligu.
pa po cemu je jaci majku mu???? Koja je to fudbalska liga jaca od lige prvaka u fudbalu??? OK Arena ne prenosi NBA i Euro ligu u kosarci ali jebo te NBA na SK kad se prenosi jedva jedna utakmica od 50 i to ona gdje ne igraju nasi igraci!!! Arena vodi racuna o tome i pokusava uvijek da prikaze prenose gdje igraju igraci sa nasih prostora. Dakle SK je jaci za Eurloligu u kosarci a Arene prenose zato Ligu prvaka u rukometu. I po cemu je to onda toliko jaci ako je uopste jaci SK?????Fajcion wrote:Pa logično volim i ja pogledati naše igrače, ali da sad ne mogu bez nepokretne Rome ili ti njihove lige pa daleko od toga.Better Man wrote:Vidi, ja određenu ligu ne gledam zbog naših igrača, vež zbog kvalitete klubova i lige, a Talijanska liga je odavno na niskim granama.
Svako gleda šta mu štima i ja stojim iza toga ali o kvaliteti sporta i ponude daleko jači Sk.
Kada se sve sabere i oduzme dođe se do tog zaključka . Ne kažem i meni nedostaje LP i na tom aspektu je Arena def ispred ali s obzirom na ostali sadržaj mogu se susdržati prvih mjeseci LP kada je utakmica na pretek, ipak kasnije je mnogo lakšehrasno38 wrote:pa po cemu je jaci majku mu???? Koja je to fudbalska liga jaca od lige prvaka u fudbalu??? OK Arena ne prenosi NBA i Euro ligu u kosarci ali jebo te NBA na SK kad se prenosi jedva jedna utakmica od 50 i to ona gdje ne igraju nasi igraci!!! Arena vodi racuna o tome i pokusava uvijek da prikaze prenose gdje igraju igraci sa nasih prostora. Dakle SK je jaci za Eurloligu u kosarci a Arene prenose zato Ligu prvaka u rukometu. I po cemu je to onda toliko jaci ako je uopste jaci SK?????Fajcion wrote:Pa logično volim i ja pogledati naše igrače, ali da sad ne mogu bez nepokretne Rome ili ti njihove lige pa daleko od toga.Better Man wrote:Vidi, ja određenu ligu ne gledam zbog naših igrača, vež zbog kvalitete klubova i lige, a Talijanska liga je odavno na niskim granama.
Svako gleda šta mu štima i ja stojim iza toga ali o kvaliteti sporta i ponude daleko jači Sk.
Tako je druze-LIBERO- wrote:A ti si vjerovatno vatreni navijac Chelsia, ili Barce![]()
Da li mozes shvatiti da ima nas koji pratimo nasu ligu, jer je to stvar nasih licnih identiteta - da klub nam je licna stvar - i da nam je to prioritet. Mozda nas je manje od vas koji ste 'fudbalski sladokusci'al smo hebeno zestoki u nasoj strasti prema svojim klubovima i takmicenjima koje igraju.
A kada smo kod najkvalitetnijeg, sto kazes da volis da pratis. Sta je sa Ligom prvaka, ili Liga UEFA? Pa to kada budu grupne faze u radnoj sedmici - utorak, srijeda, cetvrtak - na 4Arene bude po 20-25 utakmica. Fudbalski raj u 3 radna dana u sedmici.
Kakve veze ima moj život i ljubav za ovu zemlju sa njenom ligomhrasno38 wrote:Eto ces mi ti pricati o sportskom nivou novokomponovani fudbalski strucnjak. Ako su telad koji ces kurac u BiH idi u Englesku pa svrsavaj na Aguera i kompaniju.Fajcion wrote:Gospon BOSANAC ja sam veliki ljubitelj sporta u globalu i kao takav volim da gledam najkvalitetnije sportske sadržaje a ne onu telad od naših nogometaša iz BH Lige (kad vučeš već za jezik moram ovako da odgovorim). Nemam ništa protiv tebe koji to gledaš i podržavaš ali kad nabijaš na nos ljudima i meni koji pratimo strane sportske sadržaje onda ti moram reći da si ti daleko ispod sportskog nivoa.hrasno38 wrote:Pa fala bogu da cu gledati...nisam ni englez ni spanac nego jebeni BOSANAC!!! za razliko od ovih jebaca sto im je kao ponizenje gledati nasu ligu.
Drži se BHT Premier Lige a druge ostavi da prate strance ionako tebi godra 50 % utakmica možes gledati live
Ako gledamo kvalitet sporta arene su jaceFajcion wrote:Pa logično volim i ja pogledati naše igrače, ali da sad ne mogu bez nepokretne Rome ili ti njihove lige pa daleko od toga.Better Man wrote:Vidi, ja određenu ligu ne gledam zbog naših igrača, vež zbog kvalitete klubova i lige, a Talijanska liga je odavno na niskim granama.
Ja sam navijač RM od kako znam za sebe i nekada ko manji pratio i navio za Želju i sada ako me ko pita iz naše lige za njega idu simpatije.-LIBERO- wrote:A ti si vjerovatno vatreni navijac Chelsia, ili Barce![]()
Da li mozes shvatiti da ima nas koji pratimo nasu ligu, jer je to stvar nasih licnih identiteta - da klub nam je licna stvar - i da am je to prioritet. Mozda nas je manje od vas koji ste 'fudbslski sladokusci'al smo hebeno zestoki u nasoj strasti orema svojim klubovima i takmicenjima koje igraju.
A kadaa smo kod najkvalitetnijeg, sto kazes da volis da pratis. Sta je sa Ligom prvaka, ili Liga UEFA? Pa to kada budu grupne faze u radnoj sedmici - utorak, srijeda, cetvrtak - na 4Arene bude po 20-25 utakmica. Fudbalski raj u 3 radna dana u sedmici.