Oni koji imaju 12000 postova, to je taj nivo profesionalne posvećenosti. A usput su businesswoman, majka, supruga, kuharica, ekonomski i finansijski ekspert, politički analitičar, protestant iz kuće...KatarinaKosaca wrote:A šta misliš, ko na temi profesionalno foruma?dječak sa šibicama wrote:Jesi se to prepoznao?kingofsnake wrote: I sad ti jadnik gubiš te 2-3 dragocjene minute čekajući da pređeš ulicu. Ipak je vrijeme novac.![]()
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- kingofsnake
#14326 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#14327 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Inače, tebi baš blokada svakodnevno smetaHavatar wrote:Otkud ti to da isto vrijede necijih 12 minuta i njegovih 2-3 minute![]()
- KatarinaKosaca
#14328 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Teško vlasti koja se bavi nečijim forumima i profesijomkingofsnake wrote:Oni koji imaju 12000 postova, to je taj nivo profesionalne posvećenosti. A usput su businesswoman, majka, supruga, kuharica, ekonomski i finansijski ekspert, politički analitičar, protestant iz kuće...
- kingofsnake
#14329 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
E vidiš razlika je to što ti papci ne krše zakon, ne blokiraju saobračaj, ne zadržavaju ostale, pa ti i nemaš pravo tražiti intervenciju policije. Za razliku od ovih na ulici, koje ti hrabro podržavaš sa tastature.dječak sa šibicama wrote:Pa ja se ne zalim, ja to sanapisem, ne trazim intervenciju policije, ne kukam po forumu, to je tako. Ljudi se snasli, prije se niko nije toga dosjetio
Jeste malo ono, nenormalno da su napravili autostradu po sred naselja, u blizini skole, ali hajde
-
Nero Histrion
#14330 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Evo ga, pocelo opet po Kati!kingofsnake wrote:
Oni koji imaju 12000 postova, to je taj nivo profesionalne posvećenosti. A usput su businesswoman, majka, supruga, kuharica, ekonomski i finansijski ekspert, politički analitičar, protestant iz kuće...
Ne znam je li zena "protestant" ili je pripadnik neke druge religije ...
-
dječak sa šibicama
#14331 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
A ma jasta bolan, najbolje sutiti i praviti se da je sve super.hrasno38 wrote:Ajde neka mi neko bez ikakve svadje najnormalnijom konverzacijom odgovori na koji nacin prosvjednici ugrozavaju politicare ovim protestima i protiv koga protestvuju na raskrsnici na Skenderiji i Higijenskom zavodu???? samo prvi dan protesti su bili upereni protiv vlasti a kako su odmicali dani protesti su sve manje bili upereni protiv vlasti a sve vise protiv ljudi koji rade bilo da su u pitanju budzetlije, privatnici, radnici, ljudi u trafikama, ucenici koji idu u skole itd itd. Ako neko misli da sve treba da stane zato sto to zeli 200 ljudi stvarno nije normalan jer protesti svakim danom sve vise i vise lice na x-faktor aa ne na proteste jer smjenjuju se govornici koji pricaju svoje price bez ama bas ikakvog konkretnog zahtjeva, ideje, nacina kako da nam svima bude bolje. Ako je neko mjesto za proteste onda je to sasvim sigurno park izmedju kantona i predsjednistva jer koliko znam tu sjede (ne)ljudi protiv kojih bi trebao da se stvara otpor. Sta se postiglo 07.02???? Postiglo se to da je prijedlog za mandatare Dino Konakovic, Fikret Music i da potpuno isti ljudi o svemu odlcuju kao i 06.02. A to sto djeca iz Starog grada nisu mogli mjesec dana normalno stici do recimo elektrotehnicke skole ili gimnazije na Dobrinji ovih 200 ne interesuje jer oni misle da to tako treba. Bilo je pitanje dana da li ce policija reagovati ili ce poceti medjugradjanski sukobi gdje je mogla pasti ne daj boze i mrtva glava jer nisu svi istih zivaca i istog razmisljanja.
Kakvi protesti, ko je vidio protestovati, u Sarajevu je sve super, samo nekakvih 200 ljudi koji nisu iz Sarajeva jer u Sarajevu su svi ocito prezadovoljni stanjem, oni nesto tamo, ovo ono, dosadjuju.
U normalnom drustvu postavljalo bi se pitanje zasto samo 200 ljudi stoji tamo, zasto nas nema 200.000, ali mi smo nenormalno drustvo, ciljano takvo stvoreno. Treba vladajucim govnima odati priznanje, napravili su drustvo parazita, uhljeba, licemjera, i "kome se ne svidja, neka ide".
-
Belzebub
#14332 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
juče:

danas:Belzebub wrote: Neće ovo moći ovako u nedogled, policija će morati reagovati prije ili kasnije.

Last edited by Belzebub on 07/03/2014 13:15, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
#14333 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nero Histrion wrote: Evo ga, pocelo opet po Kati!
- kingofsnake
#14334 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
hahahaha pa po tebi je sva vlast na forumu i s tobom se pati. Ne bavi se niko s tobom, ali toliko si nam puta napomenula sve svoje funkcije da ih je jednostavno teško bilo ne primjetiti.KatarinaKosaca wrote:Teško vlasti koja se bavi nečijim forumima i profesijomkingofsnake wrote:Oni koji imaju 12000 postova, to je taj nivo profesionalne posvećenosti. A usput su businesswoman, majka, supruga, kuharica, ekonomski i finansijski ekspert, politički analitičar, protestant iz kuće...,a by the way nije na budžetu. Nego, neka opet počnu cmizrit i drhtat.
Žao mi je što ću te razočarat, ali nisam u vlasti, mada mi je žao što nisam. I ja sam razočaran što nisam. A ni ja nisam na budžetu, i to mi je žao
- KatarinaKosaca
#14335 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
kingofsnake wrote:hahahaha pa po tebi je sva vlast na forumu i s tobom se pati. Ne bavi se niko s tobom,
Vidi vam se iz postova čime se bavite, ne trebam ja ponavljat
-
dječak sa šibicama
#14336 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jebeno je biti forumas ako nisi ni u SDA, ni u SDP
a bogami ni u DF.
Sta god napises, napad ide sa jedne ili druge strane, a moze biti i sa trece
Sta god napises, napad ide sa jedne ili druge strane, a moze biti i sa trece
-
Nero Histrion
#14337 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Boldirano -dječak sa šibicama wrote:A ma jasta bolan, najbolje sutiti i praviti se da je sve super.hrasno38 wrote:Ajde neka mi neko bez ikakve svadje najnormalnijom konverzacijom odgovori na koji nacin prosvjednici ugrozavaju politicare ovim protestima i protiv koga protestvuju na raskrsnici na Skenderiji i Higijenskom zavodu???? samo prvi dan protesti su bili upereni protiv vlasti a kako su odmicali dani protesti su sve manje bili upereni protiv vlasti a sve vise protiv ljudi koji rade bilo da su u pitanju budzetlije, privatnici, radnici, ljudi u trafikama, ucenici koji idu u skole itd itd. Ako neko misli da sve treba da stane zato sto to zeli 200 ljudi stvarno nije normalan jer protesti svakim danom sve vise i vise lice na x-faktor aa ne na proteste jer smjenjuju se govornici koji pricaju svoje price bez ama bas ikakvog konkretnog zahtjeva, ideje, nacina kako da nam svima bude bolje. Ako je neko mjesto za proteste onda je to sasvim sigurno park izmedju kantona i predsjednistva jer koliko znam tu sjede (ne)ljudi protiv kojih bi trebao da se stvara otpor. Sta se postiglo 07.02???? Postiglo se to da je prijedlog za mandatare Dino Konakovic, Fikret Music i da potpuno isti ljudi o svemu odlcuju kao i 06.02. A to sto djeca iz Starog grada nisu mogli mjesec dana normalno stici do recimo elektrotehnicke skole ili gimnazije na Dobrinji ovih 200 ne interesuje jer oni misle da to tako treba. Bilo je pitanje dana da li ce policija reagovati ili ce poceti medjugradjanski sukobi gdje je mogla pasti ne daj boze i mrtva glava jer nisu svi istih zivaca i istog razmisljanja.
Kakvi protesti, ko je vidio protestovati, u Sarajevu je sve super, samo nekakvih 200 ljudi koji nisu iz Sarajeva jer u Sarajevu su svi ocito prezadovoljni stanjem, oni nesto tamo, ovo ono, dosadjuju.
U normalnom drustvu postavljalo bi se pitanje zasto samo 200 ljudi stoji tamo, zasto nas nema 200.000, ali mi smo nenormalno drustvo, ciljano takvo stvoreno. Treba vladajucim govnima odati priznanje, napravili su drustvo parazita, uhljeba, licemjera, i "kome se ne svidja, neka ide".
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#14338 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ja nisam rekao da ovih 200 ljudi nisu iz Sarajeva jer sigurno vecinom jesu, bar tako mislim ali isto tako znam da onih koji bi trebali da protestvuju samo u Sarajevu ima sigurno 50.000 pa ih nema na ulici. Eto ti prvi si za ovakve proteste pa sto nisi na njima???? Ja nisam za ovakve proteste i necu biti na njima jer ne pada mi na pamet da me vodi neko ko krade ahmedije.dječak sa šibicama wrote:A ma jasta bolan, najbolje sutiti i praviti se da je sve super.hrasno38 wrote:Ajde neka mi neko bez ikakve svadje najnormalnijom konverzacijom odgovori na koji nacin prosvjednici ugrozavaju politicare ovim protestima i protiv koga protestvuju na raskrsnici na Skenderiji i Higijenskom zavodu???? samo prvi dan protesti su bili upereni protiv vlasti a kako su odmicali dani protesti su sve manje bili upereni protiv vlasti a sve vise protiv ljudi koji rade bilo da su u pitanju budzetlije, privatnici, radnici, ljudi u trafikama, ucenici koji idu u skole itd itd. Ako neko misli da sve treba da stane zato sto to zeli 200 ljudi stvarno nije normalan jer protesti svakim danom sve vise i vise lice na x-faktor aa ne na proteste jer smjenjuju se govornici koji pricaju svoje price bez ama bas ikakvog konkretnog zahtjeva, ideje, nacina kako da nam svima bude bolje. Ako je neko mjesto za proteste onda je to sasvim sigurno park izmedju kantona i predsjednistva jer koliko znam tu sjede (ne)ljudi protiv kojih bi trebao da se stvara otpor. Sta se postiglo 07.02???? Postiglo se to da je prijedlog za mandatare Dino Konakovic, Fikret Music i da potpuno isti ljudi o svemu odlcuju kao i 06.02. A to sto djeca iz Starog grada nisu mogli mjesec dana normalno stici do recimo elektrotehnicke skole ili gimnazije na Dobrinji ovih 200 ne interesuje jer oni misle da to tako treba. Bilo je pitanje dana da li ce policija reagovati ili ce poceti medjugradjanski sukobi gdje je mogla pasti ne daj boze i mrtva glava jer nisu svi istih zivaca i istog razmisljanja.
-
dječak sa šibicama
#14339 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pa upravo to i jeste misterija, kako do sada nisu skontali kako zaobici Higijenski zavodkingofsnake wrote:E vidiš razlika je to što ti papci ne krše zakon, ne blokiraju saobračaj, ne zadržavaju ostale, pa ti i nemaš pravo tražiti intervenciju policije. Za razliku od ovih na ulici, koje ti hrabro podržavaš sa tastature.dječak sa šibicama wrote:Pa ja se ne zalim, ja to sanapisem, ne trazim intervenciju policije, ne kukam po forumu, to je tako. Ljudi se snasli, prije se niko nije toga dosjetio
Jeste malo ono, nenormalno da su napravili autostradu po sred naselja, u blizini skole, ali hajde
- KatarinaKosaca
#14340 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nero Histrion wrote:Boldirano -dječak sa šibicama wrote:Treba vladajucim govnima odati priznanje, napravili su drustvo parazita, uhljeba, licemjera, i "kome se ne svidja, neka ide".
- kingofsnake
#14341 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pa to što bi ti kenjala po svima, a da ti se ne odgovara, je sasvim drugi par cipelaKatarinaKosaca wrote:kingofsnake wrote:hahahaha pa po tebi je sva vlast na forumu i s tobom se pati. Ne bavi se niko s tobom,
- kingofsnake
#14342 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pa ne žele da ga zaobilaze, jer se 100 ljudi i 20 nelegalni taksista kurchi.dječak sa šibicama wrote:Pa upravo to i jeste misterija, kako do sada nisu skontali kako zaobici Higijenski zavodkingofsnake wrote:E vidiš razlika je to što ti papci ne krše zakon, ne blokiraju saobračaj, ne zadržavaju ostale, pa ti i nemaš pravo tražiti intervenciju policije. Za razliku od ovih na ulici, koje ti hrabro podržavaš sa tastature.dječak sa šibicama wrote:Pa ja se ne zalim, ja to sanapisem, ne trazim intervenciju policije, ne kukam po forumu, to je tako. Ljudi se snasli, prije se niko nije toga dosjetio
-
Nero Histrion
#14343 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
hrasno38 wrote:Ja nisam rekao da ovih 200 ljudi nisu iz Sarajeva jer sigurno vecinom jesu, bar tako mislim ali isto tako znam da onih koji bi trebali da protestvuju samo u Sarajevu ima sigurno 50.000 pa ih nema na ulici. Eto ti prvi si za ovakve proteste pa sto nisi na njima???? Ja nisam za ovakve proteste i necu biti na njima jer ne pada mi na pamet da me vodi neko ko krade ahmedije.dječak sa šibicama wrote:
A ma jasta bolan, najbolje sutiti i praviti se da je sve super.
- kingofsnake
#14344 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Da stvar bude tragičnija, on je redarNero Histrion wrote:hrasno38 wrote:Ja nisam rekao da ovih 200 ljudi nisu iz Sarajeva jer sigurno vecinom jesu, bar tako mislim ali isto tako znam da onih koji bi trebali da protestvuju samo u Sarajevu ima sigurno 50.000 pa ih nema na ulici. Eto ti prvi si za ovakve proteste pa sto nisi na njima???? Ja nisam za ovakve proteste i necu biti na njima jer ne pada mi na pamet da me vodi neko ko krade ahmedije.dječak sa šibicama wrote:
A ma jasta bolan, najbolje sutiti i praviti se da je sve super.
U normalnom drustvu postavljalo bi se pitanje zasto samo 200 ljudi stoji tamo, zasto nas nema 200.000, ali mi smo nenormalno drustvo, ciljano takvo stvoreno. Treba vladajucim govnima odati priznanje, napravili su drustvo parazita, uhljeba, licemjera, i "kome se ne svidja, neka ide".Jel' ti stvarno mislis da je vodja protesta kradljivac ahmedije?
- KatarinaKosaca
#14345 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Daj, ba, ne rise, jasno se vidi da nisam spominjala ničijeg mrtvog oca niti ičiju djecu. To što neko svoj primitivizam, nedostatak argujentacije, nepismenost sakriva iza ad hominem napada o njemu govori. Onda kao malo cijete napuše usta, zacrveni se i kaže "nisam, nije tačno", dok sve stoji napisano.kingofsnake wrote:Pa to što bi ti kenjala po svima, a da ti se ne odgovara, je sasvim drugi par cipelaKatarinaKosaca wrote:kingofsnake wrote:hahahaha pa po tebi je sva vlast na forumu i s tobom se pati. Ne bavi se niko s tobom,
- Havatar
#14346 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jeste kriv je narod a ne oni koji su se pokazali gori nego sadasnja vlast i normalno je da nece takve da dovode na vlast .
Last edited by Havatar on 07/03/2014 13:20, edited 1 time in total.
-
dječak sa šibicama
#14347 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ja sam bio jedan dan na protestima, ako vec moram polagati racune, i skontao da je bolje sjediti kuci. Ne zbog protestanata, njima svaka cast i skidam kapu ljudima, vec zbog svih vas konformista. Da ne idem dublje u analizu, uvijedicu nekoga, a i ban dobiti.
Neka neko drugi za vas bitke bije, ja lagano sredjujem papire za ispaljenje
- Styling
#14348 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Prijatelju, to se zove multitasking. Ne znate vi muskarci sta je to.kingofsnake wrote: Oni koji imaju 12000 postova, to je taj nivo profesionalne posvećenosti. A usput su businesswoman, majka, supruga, kuharica, ekonomski i finansijski ekspert, politički analitičar, protestant iz kuće...
- kingofsnake
#14349 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ja sam bio dva danadječak sa šibicama wrote:Ja sam bio jedan dan na protestima, ako vec moram polagati racune, i skontao da je bolje sjediti kuci. Ne zbog protestanata, njima svaka cast i skidam kapu ljudima, vec zbog svih vas konformista. Da ne idem dublje u analizu, uvijedicu nekoga, a i ban dobiti.
- Styling
#14350 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Neka se presele na plato Skenderije. Tamo ima mjesta za svih 200 protestanata, a nikome ne smetaju.Belzebub wrote:juče:danas:Belzebub wrote: Neće ovo moći ovako u nedogled, policija će morati reagovati prije ili kasnije.