Bakir i SDA stoka ce sve uciniti da spasi svoje guzice tako da me ne cudi da im dadnu i izborni zakon, i kanal na hrvatskom na kraju i da bude "hrvatska" Federacija BiH.BAK-eV wrote:Zar mislis, da SDA nece udovoljiti HDZ-u?
Bas njih briga za presude!
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
DonieBrasco
#14301 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
BAK-eV
#14302 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Fino da imas prijatelja. Iznenadjujes me pozitivnoHafis wrote:Počet ću dijeliti link prijateljima s ovom temom. Ovo je doista rijetka prilika vidjeti na okupu ovakvo brilijantne umove i čuti njihove stručne ekspertize vezane za Hrvate i općenito sve što nosi naziv hrvatsko.
Što se ovo naš akademik, kandidat za Nobela @spreča distancirao od rasprave. A da....vjerojatno je u tijeku jedna od njegovih brojnih podnevnih intelektualnih sesija.
Mada, moram priznati, ova prašinarsko-patriJotska rasprava doista obiluje veoma poučnim razmišljanjima i dubokim analizama.
Odoh po košpice i bozu.
Neka i oni konacno predju na ovu stranu interneta kao onomad Ante.
Necemo "him" nista
-
Novak20
#14303 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
BAK-eV wrote:Pa ti mi izgledas legitiman i to je toNovak20 wrote:
A jbt...nađi načina da se obratiš svim Hrvatima u BiH, a ako želiš diskutovati sa mnom pričaj u prvom licu jednine..
Svaki etnonacionalizam u BiH ima praktično isti politički cilj samo taktike i vanjske manifestacije imaju drugačiju formu, zavisno od prilika koje im se pružaju.
Kako ja tebi ili ti meni izgledamo zato što ne pušemo u istu tikvu, nebitno je. Ne možemo kao pojedinci, nažalost, promijeniti ništa od onog što se davno zakotrljalo. Možemo samo ukazivati na ono što mislimo da nije u redu, a nije u redu mnogo toga.
-
Hafis
#14304 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
http://dnevnik.ba/vijesti/inzko-i-u-pus ... -nema-vode
Meni je potpuno neshvatljivo da nema vode u Sarajevu, a ljudi to mirno gutaju, moraju se tuširati prije 11 sati jer poslije nema vode. Ja idem u krevet prije 11 sati, međutim, moja mahala je opskrbljena. Ali bio sam u jednom restoranu na večeri i htio sam da perem ruke pa su mi iz neke Radenske sipali. Pa to je sramota'', rekao je Inzko.
Jebote, što ste uspjeli od glavnog grada uraditi, a ne još od države.
Sad se oni delegati što su bili na zasjedanju Mrkonjiću u grobu okreću.
Meni je potpuno neshvatljivo da nema vode u Sarajevu, a ljudi to mirno gutaju, moraju se tuširati prije 11 sati jer poslije nema vode. Ja idem u krevet prije 11 sati, međutim, moja mahala je opskrbljena. Ali bio sam u jednom restoranu na večeri i htio sam da perem ruke pa su mi iz neke Radenske sipali. Pa to je sramota'', rekao je Inzko.
-
Hafis
#14305 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dpoduše vi niste ni vidjeli Sarajeva osim na razglednici, ali svejedno.
Uplatite po 100 ojra u fond solidarnosti za pomoć u vodosnadbjevanju glavnog grada. ili barem koji bidon pitke vode pošaljite iz skandinavije.
Uplatite po 100 ojra u fond solidarnosti za pomoć u vodosnadbjevanju glavnog grada. ili barem koji bidon pitke vode pošaljite iz skandinavije.
Last edited by Hafis on 06/10/2017 12:40, edited 1 time in total.
-
BAK-eV
#14306 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Promasija si temu pajdo!Hafis wrote:http://dnevnik.ba/vijesti/inzko-i-u-pus ... -nema-vode
-
Hafis
#14307 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma kakvi. Itekako je vezano s temom.Taj nestanak vode je posljedica borbe protiv velikosrpske politike s HDZ-ovim specijalitetima.
Da su se resursi ulagali u vodoopskrbnu mrežu Sarajeva a ne u tu iscrpljujuću borbu, sada bi se druga pjesma pjevala.
Da su se resursi ulagali u vodoopskrbnu mrežu Sarajeva a ne u tu iscrpljujuću borbu, sada bi se druga pjesma pjevala.
Last edited by Hafis on 06/10/2017 12:43, edited 1 time in total.
- arzuhal
#14308 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sad se BiH mora zvanično izviniti Kataloniji zbog ovakve neviđene i sramne uvrede i poređenja jedne stare regije i nečeg što je nastalo prije par decenija kao rezultat udruženog zločinačkog poduhvata i ratnog zločina, ali i nestalo pod pritiskom zapadne civilizacije i demokratije...DonieBrasco wrote:U međuvremenu: https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-mosta ... /171006031
Dr Dragan Čović. kao predsjedavajući, mora žurno reagirati i uputiti izvinjenje, kako Kraljevini Španiji zbog podrške nekih budaletina antiustavnom djelovanju Katalonije, tako i samoj Kataloniji zbog poređenja nje sa proizvodom ratnog zločina: tzv. HR Herceg Bosna.
-
Hafis
#14309 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne još, rano je.
Treba sačekati hoće li još neka budala okačiti nešto slično, pa onda uputiti javno izvinjejnje ispred predsjedništva.
Treba sačekati hoće li još neka budala okačiti nešto slično, pa onda uputiti javno izvinjejnje ispred predsjedništva.
-
DonieBrasco
#14310 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Treba biti strpljiv do 29. novembra.
-
Hafis
#14311 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Lako je biti stpljiv onome tko ima vode cijeli dan.
- spreca
#14312 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
sta je to rijeT pajdo?.....zaboravio si pitati sta ima novo u mejtefu i sta je rekao 'odza na hutbi....nevalja to tako pajdo...zaboravljas pro korijene svoje.....pajdo kaka te rasprava nasla...sve je davno raspravljeno ....jedino radi tebe i onih slicnih tebi koji nisu jos shvatili ili koji nisu ama bas nista shvatili.....ali ne vrijedi....znas onu staru osmanlijsku....pricaj kurcu muda pukose....ajd Bok pajdo,ako sta 'odza kaze namah cu ti haberitiHafis wrote:Počet ću dijeliti link prijateljima s ovom temom. Ovo je doista rijetka prilika vidjeti na okupu ovakvo brilijantne umove i čuti njihove stručne ekspertize vezane za Hrvate i općenito sve što nosi naziv hrvatsko.
Što se ovo naš akademik, kandidat za Nobela @spreča distancirao od rasprave. A da....vjerojatno je u tijeku jedna od njegovih brojnih podnevnih intelektualnih sesija.
Mada, moram priznati, ova prašinarsko-patriJotska rasprava doista obiluje veoma poučnim razmišljanjima i dubokim analizama.
Odoh po košpice i bozu.
-
Hafis
#14313 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
spreca, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Sad malo više pažnje molim vas...i kulture dijaloga. Stigao nam je cjenjeni akademik i rasprava će svakako dobiti na kvaliteti.
Samo ga jebe što još nije naučio sklapati složene rečenice, ali doslovce ubija u samu srž i s ovim kratkim
Display this post.
Sad malo više pažnje molim vas...i kulture dijaloga. Stigao nam je cjenjeni akademik i rasprava će svakako dobiti na kvaliteti.
Samo ga jebe što još nije naučio sklapati složene rečenice, ali doslovce ubija u samu srž i s ovim kratkim
-
BAK-eV
#14314 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma istrenirali su se Sarajlije za one 4 godine opsade.Hafis wrote:Lako je biti stpljiv onome tko ima vode cijeli dan.
Fala legitimnim i jednima i drugima na tome.
Danas se mnogo toga lakše podnosi zahvaljujući tome treningu.
- ABH017
#14315 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma hafis samo, k'o i obično, lupeta gluposti. U nedostatku argumenata da odbrani svoje nakaradne stavove, nakon što ga svi na forumu propisno isprosipaju, uvijek se sjeti nestašice vode u Sarajevu. Na svakoj temi, na kojoj se piše o sasvim desetim stvarima, hafis piše o vodi u Sarajevu. Valjda pročit'o negdje, pa se drži toga k'o pjan plota, ne znajući da mu se taj plot izmiče, a on nestabilan na nogama.BAK-eV wrote:Promasija si temu pajdo!Hafis wrote:http://dnevnik.ba/vijesti/inzko-i-u-pus ... -nema-vode
Slično rade i osnovci, kad im nešto nije po volji.
- BHCluster
#14316 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hrvatska kao zemlja spasa za odbjegle osuđenike iz BiH: Od Ante Jelavića do Faruka Balijagića
Sta ce ti voda kad smrdis od glOve do pete.
Last edited by BHCluster on 06/10/2017 12:55, edited 1 time in total.
-
Hafis
#14317 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja strašno.ABH017 wrote:Ma hafis samo, k'o i obično, lupeta gluposti. U nedostatku argumenata da odbrani svoje nakaradne stavove, nakon što ga svi na forumu propisno isprosipaju, uvijek se sjeti nestašice vode u Sarajevu. Na svakoj temi, na kojoj se piše o sasvim desetim stvarima, hafis piše o vodi u Sarajevu. Valjda pročit'o negdje, pa se drži toga k'o pjan plota, ne znajući da mu se taj plot izmiče, a on nestabilan na nogama.BAK-eV wrote:Promasija si temu pajdo!Hafis wrote:http://dnevnik.ba/vijesti/inzko-i-u-pus ... -nema-vode
Slično rade i osnovci, kad im nešto nije po volji.
S likovima koji povezuju jedan transparent na jednoj ogradi s članovima predsjedništva, jedini odgovarajući kontraargument u toj vrsti rasprave je nestašica vode u Sarajevu.
-
Hafis
#14318 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Evo i @lustera.
Kako bih ja od njega i @spreče napravio zvjezde šou programa ovdje. koja bi se tu lova obrnula...ali hajd' ti od bukovine čačkalicu pravi
Kako bih ja od njega i @spreče napravio zvjezde šou programa ovdje. koja bi se tu lova obrnula...ali hajd' ti od bukovine čačkalicu pravi
- BHCluster
#14319 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jos samo da neJma tema na forumu o vodosnabdjevanju u Rajvos pa hajd. Ali sta ces kad ti ne ide pa daj sta das... 
-
Hafis
#14320 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Gdje su mi oni statistiĆari da malo sad raspredemo priču o odseljavanju Hrvata u Irsku i Njemačku.
nismo odavno.
nismo odavno.
- spreca
#14321 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
edituj post naljutit ce se Afiz....nevoli on takve tekstoveBHCluster wrote:Hrvatska kao zemlja spasa za odbjegle osuđenike iz BiH: Od Ante Jelavića do Faruka Balijagića
- spreca
#14322 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Lako je tebi sto si nas u'vatio djesmo najmeksiHafis wrote:Evo i @lustera.
-
BAK-eV
#14323 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ponestaje im materijala za raspravuHafis wrote:Gdje su mi oni statistiĆari da malo sad raspredemo priču o odseljavanju Hrvata u Irsku i Njemačku.
nismo odavno.
-
Hafis
#14324 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Moguće.
Usput, kakvo je stanje s brojem šatorskih naselja u prestolnici ispred institucija?
Postoje li tendencije rasta ili je stanje standardno?
Usput, kakvo je stanje s brojem šatorskih naselja u prestolnici ispred institucija?
Postoje li tendencije rasta ili je stanje standardno?
Last edited by Hafis on 06/10/2017 13:08, edited 1 time in total.
- spreca
#14325 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Eto ih u Hercegovini bore se sa bijelom kugom i iseljenjemHafis wrote: [Gdje su mi oni statistiĆari [/b]da malo sad raspredemo priču o odseljavanju Hrvata u Irsku i Njemačku.
nismo odavno.