HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Better Man

#14301 Re: HS kablovska

Post by Better Man »

maraccana wrote:
Better Man wrote:
maraccana wrote:
To ko pokušavaš osporiti kvalitet Arene? Ne možeš negirati val nezadovoljstva raje kad ne budu mogli pratiti džeku, pjanića, lulića, zuku itd., pa i ibru u francuskoj, našu domaću premijer ligu, te još lp/ep. Pokušavaj i dalje prodavati maglu, ko ovi tvoji iz TM.... :lol:
Naša domaća liga je jad i ne znam ko to može pratiti. SK ima bolji sportski program definitivno, ali najbolja opcija bi bila imati i SK i Arene. Pošto izgleda ne možemo, onda biram SK.
Kakva god da je, naša je i prati se, i SK definitivno nema bolji sportski program radi ovoga što sam naveo u postu iznad.
Ako nema, navedi mi ko ti daje NBA ligu da gledaš, ko ti daje da gledaš tenis i najvažnije teniske turnire? Ja imam gdje da gledam i LP i LE i to na 3 kanala. Talijanska liga je čista dosada pored Premiershipa i La lige. Dok mog operatera nije kupio Telemach, imao saam i SK i Arene i definitivno mi je SK uvijek imao bolji sportski programi eksluzivniji.
kakaljin

#14302 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Better Man wrote:
maraccana wrote:
Better Man wrote:
Naša domaća liga je jad i ne znam ko to može pratiti. SK ima bolji sportski program definitivno, ali najbolja opcija bi bila imati i SK i Arene. Pošto izgleda ne možemo, onda biram SK.
Kakva god da je, naša je i prati se, i SK definitivno nema bolji sportski program radi ovoga što sam naveo u postu iznad.
Ako nema, navedi mi ko ti daje NBA ligu da gledaš, ko ti daje da gledaš tenis i najvažnije teniske turnire? Ja imam gdje da gledam i LP i LE i to na 3 kanala. Talijanska liga je čista dosada pored Premiershipa i La lige. Dok mog operatera nije kupio Telemach, imao saam i SK i Arene i definitivno mi je SK uvijek imao bolji sportski programi eksluzivniji.
Niko tebi ne spori da ti je to bolje, ali moras shvatiti i druge da je nekome nesto drugo bolje.
kakaljin

#14303 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Iza Horizonta wrote:ovde nevaljaš ako ne gledaš džeku i kozju ligu, nevalja kada pomažeš drugima, nevalja što plaćaš račun 80KM, valja li vam iko?
Hoces li mi odgovoriti na pitanje koje sam ti postavio!!!!!!
maraccana

#14304 Re: HS kablovska

Post by maraccana »

Better Man wrote:
maraccana wrote:
NBA je u kasnim terminima koje malo ko prati, tenis itd. se ne može porediti sa ovim - džeku, pjanića, lulića, zuku itd., pa i ibru u francuskoj, našu domaću premijer ligu, te još lp/ep. To se najviše prati i zbog toga će biti belaja od strane korisnika.
kakaljin

#14305 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

kakaljin wrote:
Iza Horizonta wrote:
semirsar wrote: Ali, kako ne vidis da nejmaju svi isti ukus i pogled na to?
Zasto ono sto valja meni nuzno mora da valja i tebi? :mrgreen:
Fakat ne kontam ljude koji na "silu" ubjedjuju druge sta je za njihA najbolje isto ko da him oni placaju to sto "treba" i "valja" da gledaju...
a ko ubjeđuje, samo pišem da se pomire da nema arena i da ne plaču, neshvatljivi ste totalno!! :D
Znaci ti bi se pomirio da ti poslodavac ( posto predpostavljam da radis jer se hvalis da ti je racun kablovske oko 80 KM) kaze plata ti je sada 50% manja, ali ces raditi duplo vise poslova? Po ovome sto nama govoris ti bi i ovo sto te ja pitam uradio i prihvatio, Znaci kako je tako je.
OVO
Better Man

#14306 Re: HS kablovska

Post by Better Man »

maraccana wrote:
Better Man wrote:
maraccana wrote:
NBA je u kasnim terminima koje malo ko prati, tenis itd. se ne može porediti sa ovim - džeku, pjanića, lulića, zuku itd., pa i ibru u francuskoj, našu domaću premijer ligu, te još lp/ep. To se najviše prati i zbog toga će biti belaja od strane korisnika.
Vidi, ja i da imam Arene Ne bih gledao ni Talijansku, ni Francusku ligu. Jedan Wimbledon je puno bolji i interesantniji za gledati, a da ne govorim ostale velike turnire.
kakaljin

#14307 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Iza Horizonta wrote:
kakaljin wrote:
Znaci ti bi se pomirio da ti poslodavac ( posto predpostavljam da radis jer se hvalis da ti je racun kablovske oko 80 KM) kaze plata ti je sada 50% manja, ali ces raditi duplo vise poslova? Po ovome sto nama govoris ti bi i ovo sto te ja pitam uradio i prihvatio, Znaci kako je tako je.

ništa gluplje pročito nisam, iskreno, i nema nikakve veze s temom!!
Ne postoje glupa pitanja, vec samo postoje glupi odgovori,

PA eto dao sam ti primjer da nam kazes bili se ti pomirio sa ovakvom odlukom kada nama govoris da se pomirimo sa odlukom da nam nedozvoljavaju da gledamo arene.

PS: jos jedno pitanje: Da li si zaposlen?
maraccana

#14308 Re: HS kablovska

Post by maraccana »

Better Man wrote:
maraccana wrote:
Vidi, ja i da imam Arene Ne bih gledao ni Talijansku, ni Francusku ligu. Jedan Wimbledon je puno bolji i interesantniji za gledati, a da ne govorim ostale velike turnire.
Ko uopšte govori generalno o talijanskoj i francuskoj ligi, ja govorim o našim što igraju jer će to svako gledati kakvog god bilo sadržaja na SK...
kakaljin

#14309 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Iza Horizonta wrote:
kakaljin wrote:
PS: jos jedno pitanje: Da li si zaposlen?
kakve sad veze ima jesam li zaposlen :lol: jebote ko u muriji :lol:
Pa fino te pitam i ocekujem od civilizovanog covjeka da mi odgovori na pitanja?
don vito

#14310 Re: HS kablovska

Post by don vito »

Umjesto suplje price SDA-telekomovaca i Telemach-hejtera evo savjete kako da svako ispuni svoje zelje:

1. Za korisnike HS-a koji su nezadovoljni ubacivanjem SK umjesto Arena
Rjesenje: Da otkazu HS/Telemach i predju na SDA-Telekom koji u ponudi ima Arene.

2. Za one koji imaju Arene, a zele dodatno i SK
Rjesenje: Zadrze usluge SDA-Telekoma i dodatno se pretplate na Total TV (SK).

3. Za one koji imaju SK, a zele dodatno i Arene
Rjesenje: Zadrze analognu-digitalnu HS/Telemach (SK), a uzmu fiksnu telefoniju i internet od SDA Telekoma sto ce im omoguciti da se pretplate na Moja web TV i tako prate Arene na PC-u, tabletu/smartfonu i Smart TV-u.

Ne znam zato je ovo komplikovano, dezurna ekipa ubi se od dokazivanja kako je "raja spremna platiti SK i Arenu", pa bujrum.
Last edited by don vito on 03/01/2016 23:45, edited 1 time in total.
kakaljin

#14311 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Iza Horizonta wrote:
kakaljin wrote:
Iza Horizonta wrote: kakve sad veze ima jesam li zaposlen :lol: jebote ko u muriji :lol:
Pa fino te pitam i ocekujem od civilizovanog covjeka da mi odgovori na pitanja?
poslovna tajna ne smijem pričat, pisat, mislit i odavat visine ličnih primanja, tako stoji u ugovoru!!
Jesi li ti procitao pitanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kakaljin

#14312 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

don vito wrote:Umjesto suplje price SDA-telekomovaca i Telemach-hejtera evo savjete kako da svako ispuni svoje zelje:

1. Za korisnike HS-a koji su nezadovoljni ubacivanjem SK umjesto Arena
Rjesenje: Da otkazu HS/Telemach i predju na SDA-Telekom koji u ponudi ima Arene.

2. Za one koji imaju Arene, a zele dodatno i SK
Rjesenje: Zadrze usluge SDA-Telekoma i dodatno se pretplate na Total TV (SK).

3. Za one koji imaju SK, a zele dodatno i Arene
Rjesenje: Zadrze analognu-digitalnu HS/Telemach (SK), a uzmu fiksnu telefoniju i internet od SDA Telekoma sto ce im omoguciti da se pretplate na Moja web TV i tako prate Arene na PC-u, tabletu/smartfonu i Smart TV-u.

Ne znam zato je ovo komplikovano, dezurna ekipa ubi se od dokazivanja kako je "raja spremna platiti SK i Arenu", pa bujrum.
Svi koji pisu ovdje ne zele dva operatera da uzimaju, vec zele na jednom operateru da imaju mogucnost da gledaju sve sto je dostupno u BiH uz nadoknadu.
Better Man

#14313 Re: HS kablovska

Post by Better Man »

maraccana wrote:
Better Man wrote:
maraccana wrote:
Ko uopšte govori generalno o talijanskoj i francuskoj ligi, ja govorim o našim što igraju jer će to svako gledati kakvog god bilo sadržaja na SK...
Vidi, ja određenu ligu ne gledam zbog naših igrača, vež zbog kvalitete klubova i lige, a Talijanska liga je odavno na niskim granama.
Maharadza

#14314 Re: HS kablovska

Post by Maharadza »

kakaljin

#14315 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Iza Horizonta wrote:
kakaljin wrote: Jesi li ti procitao pitanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eto odgovorio ti, đe sad problem?
Pitanje 1.

Nigdje nisam pitao da mi das ovakav odgovor: poslovna tajna ne smijem pričat, pisat, mislit i odavat visine ličnih primanja, tako stoji u ugovoru!!

Pitanje 2.

Da li si zaposlen?

Ovdje postoje samo dva odgovora DA ili NE.

a ovo nije odgovor koji si dao: kakve sad veze ima jesam li zaposlen :lol: jebote ko u muriji :lol:
don vito

#14316 Re: HS kablovska

Post by don vito »

kakaljin wrote: Svi koji pisu ovdje ne zele dva operatera da uzimaju, vec zele na jednom operateru da imaju mogucnost da gledaju sve sto je dostupno u BiH uz nadoknadu.
Napisao sam ti fino da imas mogucnost da "uz nadoknadu" pratis sve sto je dostupno u BiH. Drugi par cipela je tvoja zelja da to pratis putem jednog operatera. Ne mere i tacka.
kakaljin

#14317 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Iza Horizonta wrote:
kakaljin wrote:
Iza Horizonta wrote: eto odgovorio ti, đe sad problem?
Pitanje 1.

Nigdje nisam pitao da mi das ovakav odgovor: poslovna tajna ne smijem pričat, pisat, mislit i odavat visine ličnih primanja, tako stoji u ugovoru!!

Pitanje 2.

Da li si zaposlen?

Ovdje postoje samo dva odgovora DA ili NE.

a ovo nije odgovor koji si dao: kakve sad veze ima jesam li zaposlen :lol: jebote ko u muriji :lol:
napiso ti fino iznad, malo gore miša povuciii, evo da ponovim, poslovna tajna ne smijem pričat, pisat, mislit i odavat visine ličnih primanja, tako stoji u ugovoru!!
Niko te nije pitao kolika su ti primanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nego da odgovoris na pitanje koje je postavljeno sta ti tu nije jasno!!!!!!
MTV

#14318 Re: HS kablovska

Post by MTV »

:lol: :lol: :lol:

Ovo postaje crni humor
maraccana

#14319 Re: HS kablovska

Post by maraccana »

Better Man wrote:
maraccana wrote:
Better Man wrote:
Vidi, ja određenu ligu ne gledam zbog naših igrača, vež zbog kvalitete klubova i lige, a Talijanska liga je odavno na niskim granama.
Pa ne gledaš ti, ali masa ostalih gleda, živi bili pa vidjeli šta će biti kad krene talijanska i naša liga, u šta će se pretvoriti ova tema, a tek njihove linije za podršku . Niko nije rekao da engleska i španska nisu atraktivnije, ali makar igrali barca-real, man.utd-liverpool ili đoković-federer, prije će ljudi gledati džeku, pjanića, sarajevo, želju, a lp/ep da ne pominjem.
Last edited by maraccana on 04/01/2016 00:01, edited 1 time in total.
don vito

#14320 Re: HS kablovska

Post by don vito »

Iza Horizonta wrote:
kakaljin wrote:
Svi koji pisu ovdje ne zele dva operatera da uzimaju, vec zele na jednom operateru da imaju mogucnost da gledaju sve sto je dostupno u BiH uz nadoknadu.
mene izuzmi od to svi
Ja sam imao i SK i Arene kombinacijom Telemachove analogne i Telekomovog interneta. Prije dvije godine sam presao na trio paket Telemacha, time se doborovoljno odrekao Arena, ali dobio 10 puta brzi internet, D3GO, neogranicene pozive prema fiksnim mrezama, sve to za 20-25 maraka nizi racun.
Kad je o sportu rijec, zahvaljujuci brzini neta korisnici Telemacha putem streama mogu maltene u HD-u pratiti ono malo sportskih dogadjaja sto pokriva Arena. Sa druge strana, Telekomovci sa svojim netom ne garantuju cestito otvaranje klipova na youtubeu, a kamoli streamove utakmica u HD-u.
kakaljin

#14321 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Iza Horizonta wrote:
kakaljin wrote:
Niko te nije pitao kolika su ti primanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nego da odgovoris na pitanje koje je postavljeno sta ti tu nije jasno!!!!!!
tito dragi :( ne ljutiš se da te stavim na ignore, ova opcija na forumu, ništa lično!!
Radi sta hoćeš kada nećeš da odgovoriš na prosto pitanje. Jer svi znamo odgovor da bi se bunio kao mi svi ovdje i nebi pristao na kako je tako je, kao što nama govoriš. A takodjer posto nećeš da odgovoriš da li si zaposlen. Velika je vjerovatnoča da ti taj račun što postavljaš plaćaju roditelji.
kakaljin

#14322 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Iza Horizonta wrote:
kakaljin wrote: Radi sta hoćeš kada nećeš da odgovoriš na prosto pitanje. Jer svi znamo odgovor da bi se bunio kao mi svi ovdje i nebi pristao na kako je tako je, kao što nama govoriš. A takodjer posto nećeš da odgovoriš da li si zaposlen. Velika je vjerovatnoča da ti taj račun što postavljaš plaćaju roditelji.
van svake pameti, ok lepi kako ti kažeš, a jel mogu sad da te čekiram na ignore ili imaš još neku za memoranduma!!
Pa odgovori da nije tako kako sam napisao.
gonzalez

#14323 Re: HS kablovska

Post by gonzalez »

Otkako vratiše SK, samo se ti kanali vrte u kući (žena već počinje pomalo da prigovara). :)
Žao mi Arene jedino zbog LP, ostalo fuck it. Sumnjam da drugari koji se kunu u Džeku i francusku ligu su u stanju da nabroje barem 3 Edinova suigrača, odnosno3 tima Ligue 1. SK vs Arena = Mercedes vs Fiat
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#14324 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

Better Man wrote:Vidi, ja određenu ligu ne gledam zbog naših igrača, vež zbog kvalitete klubova i lige, a Talijanska liga je odavno na niskim granama.
maraccana wrote:Pa ne gledaš ti, ali masa ostalih gleda, živi bili pa vidjeli šta će biti kad krene talijanska i naša liga, u šta će se pretvoriti ova tema, a tek njihove linije za podršku . Niko nije rekao da engleska i španska nisu atraktivnije, ali makar igrali barca-real, man.utd-liverpool ili đoković-federer, prije će ljudi gledati džeku, pjanića, sarajevo, želju, a lp/ep da ne pominjem.
Pa fala bogu da cu gledati...nisam ni englez ni spanac nego jebeni BOSANAC!!! za razliko od ovih jebaca sto im je kao ponizenje gledati nasu ligu.
soha96

#14325 Re: HS kablovska

Post by soha96 »

gonzalez wrote:Otkako vratiše SK, samo se ti kanali vrte u kući (žena već počinje pomalo da prigovara). :)
Žao mi Arene jedino zbog LP, ostalo fuck it. Sumnjam da drugari koji se kunu u Džeku i francusku ligu su u stanju da nabroje barem 3 Edinova suigrača, odnosno3 tima Ligue 1. SK vs Arena = Mercedes vs Fiat
Tako je kralju :aplauz:
Locked