pa nece valjdabitanga_sa_otesa wrote:mislsi za 3 mjeseca ?amar1994 wrote:
Ovo samo potvrdjuje da ce bit mezar od auta za 3 god max![]()
prethodnog vlasnika sam cesto vidjao , nikad veceg gasa nije bilo , budala
Moderators: _BataZiv_0809, anex
pa nece valjdabitanga_sa_otesa wrote:mislsi za 3 mjeseca ?amar1994 wrote:
Ovo samo potvrdjuje da ce bit mezar od auta za 3 god max![]()
imam ja 300 pa me ne povlaci...Mehemed wrote:Teško je imati 200+ ks pod haubom a vozit ko' kakav deda, samo te povlači.
ne pratim cuning japanskih autaSodom1 wrote:Kad je ovo udario , po profilima ,kanalima , nista o tome ?amar1994 wrote:I prednji i zadnji kolko ja vidim , zato i govori bersk da je popravio aeroOptimist wrote:Jel mi se cini ili je malo udaren ovaj lijevi blatobran?
Bezbeli ga bacilo negdje
Cak je i ovu naljepnicu metno
Hebo sve,ovaj subaru na ovoj stazi izgleda skroz mrtav, imam osjećaj da bi ga kakav 2.0 tdi pojeo, fakat djrluje presporo, nije valjda da nema gume za kišu?!amar1994 wrote:100%
ima za to i mjesto i vrijeme, mada to je za budale i seljake
ko da slusam 90% gledalaca pored staze....konektovan wrote:
Hebo sve,ovaj subaru na ovoj stazi izgleda skroz mrtav, imam osjećaj da bi ga kakav 2.0 tdi pojeo, fakat djrluje presporo, nije valjda da nema gume za kišu?!
bi al u qcu u ovoj klasikonektovan wrote:Hebo sve,ovaj subaru na ovoj stazi izgleda skroz mrtav, imam osjećaj da bi ga kakav 2.0 tdi pojeo, fakat djrluje presporo, nije valjda da nema gume za kišu?!amar1994 wrote:100%
ima za to i mjesto i vrijeme, mada to je za budale i seljake

rekoh ja ,kao i 90% pored staze....sta sam se naslusao tih sumahera...amar1994 wrote:![]()
![]()
zna coek sve iz snimka

Ma ovdje nešto neštima, da li gume, prenos, vještina, pricaj ti šta hoces....bitanga_sa_otesa wrote:ko da slusam 90% gledalaca pored staze....konektovan wrote:
Hebo sve,ovaj subaru na ovoj stazi izgleda skroz mrtav, imam osjećaj da bi ga kakav 2.0 tdi pojeo, fakat djrluje presporo, nije valjda da nema gume za kišu?!
svi su spori ,samo su oni brzi i oni bi to bolje i brze... napravis sebi trkaci auto,platis kotizaciju,sjednes pod one cijevi,nabijes kacigu i gas pa da vidimo koliko si brz
amar1994 wrote:![]()
![]()
mislim da su ova vremena sa treninga prije kise
al treba nasrat po autu i vozacu jbga
ovo sto si ti postavio su vremena s treninga u subotu,oba dana je bila kisa,u subotu nije toliko,ali nedelja je bas pljusak bio...amar1994 wrote:
bitanga_sa_otesa wrote:ovo sto si ti postavio su vremena s treninga u subotu,oba dana je bila kisa,u subotu nije toliko,ali nedelja je bas pljusak bio...amar1994 wrote:
de ba ne glupiraj se sad ozbiljnokonektovan wrote:
Ovaj vozac u sampionatu Latvije ne bi mogso cistiti stazu, a ksmoli se takmiciti.To što neko ima para pa kupi sebi subaru, plati licence sta li vec, automatski ne znaci da je rodjeni šampion, znas druze Amare. Mozda si ti veci tslenat od njega?!
ne kenjaj ,rekoh ti kao i svima sto su brzi ,kupite auto,platite sve i gas,na ovom papiru ce se vidit vasa vjestina i brzina...konektovan wrote:
Ovaj vozac u sampionatu Latvije ne bi mogso cistiti stazu, a ksmoli se takmiciti.To što neko ima para pa kupi sebi subaru, plati licence sta li vec, automatski ne znaci da je rodjeni šampion, znas druze Amare. Mozda si ti veci tslenat od njega?!
amar1994 wrote:de ba ne glupiraj se sad ozbiljnokonektovan wrote:
![]()
neka kupi , da hoce i novijeg , ne kontam pricu , mali milion ljutih tdi masina i vozaca ima , gdje su ??
nista od mene , ne znam heal/toe izvest
PS. Kupi ti isti pa probaj , sve do tad ne mozes pricat o covjeku i autu njegovom
dobro si naso moj post , razlika je sto je njegova noga oko 40 br. mozda i manja a moja 47konektovan wrote: