Demokratska fronta Željko Komšić
-
StupskaBitanga
#14301 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jel me to pitaš za izvore?
- Banksy
#14302 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno. Prvi put čujem za to.StupskaBitanga wrote:jel me to pitaš za izvore?
-
StupskaBitanga
#14303 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Stvarno se pitam gdje i ti i svi takvi koji kao prvi put ovo čujete živite
Ovo je već utvrđeno i kao što sam napisao Fahrin udar na SDA je čisto reketaški da dobije zlatnu koku koju želi
Bošnjački/Bosanski glasovi će se tako razvodeniti da će rezultati biti šokantni za sve a onaj ko misli da SBB i DF mogu sami formirati vlast mora da se drogira
Ovo je već utvrđeno i kao što sam napisao Fahrin udar na SDA je čisto reketaški da dobije zlatnu koku koju želi
Bošnjački/Bosanski glasovi će se tako razvodeniti da će rezultati biti šokantni za sve a onaj ko misli da SBB i DF mogu sami formirati vlast mora da se drogira
- Banksy
#14304 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Banksy wrote:Naravno. Prvi put čujem za to.StupskaBitanga wrote:
jel me to pitaš za izvore?
-
StupskaBitanga
#14305 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Otiđi lijepo u sve tri stranke i nađi glavne ljude u tim strankama i fino popričaj i sve će ti biti rečeno a ova izjava Bakira Juniora sve govori
Koaliraćemo sa strankama kojima narod da povjerenje, sa onima koje osvoje najveći broj glasova. Nisam uvjeren da će SDP biti od tih.
- Banksy
#14306 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znači, nema izvora, ok.
-
queen123
#14307 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
isto kao što je SDP koalirao sa SDA prije 4 godine, tako će i sada SDA sa SDP-om. Tu nema sumnje ni dileme i bespotrebno podmetanje DFu da će ići sa njima u koaliciju.StupskaBitanga wrote:Otiđi lijepo u sve tri stranke i nađi glavne ljude u tim strankama i fino popričaj i sve će ti biti rečeno a ova izjava Bakira Juniora sve govoriKoaliraćemo sa strankama kojima narod da povjerenje, sa onima koje osvoje najveći broj glasova. Nisam uvjeren da će SDP biti od tih.
- IcedMFEarth
#14308 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zar treba izvor i za zdrav razum ? 
-
StupskaBitanga
#14309 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tipkamo se u ponedeljak nije dalekoBanksy wrote:Znači, nema izvora, ok.
-
StupskaBitanga
#14310 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SDP je rezervni igračqueen123 wrote:isto kao što je SDP koalirao sa SDA prije 4 godine, tako će i sada SDA sa SDP-om. Tu nema sumnje ni dileme i bespotrebno podmetanje DFu da će ići sa njima u koaliciju.StupskaBitanga wrote:Otiđi lijepo u sve tri stranke i nađi glavne ljude u tim strankama i fino popričaj i sve će ti biti rečeno a ova izjava Bakira Juniora sve govoriKoaliraćemo sa strankama kojima narod da povjerenje, sa onima koje osvoje najveći broj glasova. Nisam uvjeren da će SDP biti od tih.
- Banksy
#14311 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Džaba vam je šiljit ...
VjecitiStudent wrote:
Za sedam dana u ovo vrijeme, zbogom žohari
-
queen123
#14312 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ti stvarno misliš da je Bakir Hadžiomerović kandidiran da bi uzeo glasove Izetbegoviću. Zna se kome taj treba da oduzme glasove, ali to je baš teško. I nemoj da se iznenadiš ako određeni (večinski) broj SDPovih glasača glasa za Izetbegovića, već je počela priča po SDPu za koga bi bilo najbolje da se glasa, a Hadžiomerović nije u tom bubnju. Na sve karte igraju samo da Emir ne pobijedi, pa makar to značilo i slom SDPa.
-
StupskaBitanga
#14313 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
to ispadoh ja u SDPBanksy wrote:Džaba vam je šiljit ...![]()
VjecitiStudent wrote:
Za sedam dana u ovo vrijeme, zbogom žohari
E svašta ću ovdje pročitati
- Corto Maltese
#14314 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
weredsf wrote:Ona ce da se bavi modnom industrijom kao parlamentarac..Marko Zarko wrote:
Da je ova uspješna žena, a i prilično elokventna otišla u SDA, al bi na sva zvona to pucali kao fantastično, odlično ufff...Mnogo poznatih i uspješnih ljudi je stalo uz DF podrškom ili kandidaturom i to me raduje, jer se DF pretvorio u istinski pokret svih patriota, zato dosta ba s pljuvanjem po ovoj stranci, zaista ima razloga da se udara na druge, a ne na njih i to po ama baš svakom osnovu...

-
Marko Zarko
#14315 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Corto će da se bavi visokom politikom kao forumaš
...a parlament se eto ne bavi ni sa čim drugim nego sa samim sobom...naprijed Džejla...
-
weredsf
#14316 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja isto ne kontam kako to neko zamislja, na SDA skupove u Banovicima i Zivinicama dodje vise ljudi nego na sve skupove DF-a i SBB-a zajedno do sada ali eto, ostaje da vidimo...StupskaBitanga wrote:Stvarno se pitam gdje i ti i svi takvi koji kao prvi put ovo čujete živite
- madner
#14317 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Greska u premisi je da kontas da DF ima istu matricu kao i SDA, to jeste da mora biti u vlasti po svaku cijenu kako bi sacuvao pozicije svojih clanova. Jos ne mora, a harakiri je koalirati sa SDA.
Sahranili su sve koalicione partnere a bome i zabili noz u ledja.
-
Marko Zarko
#14318 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
weredsf wrote:Ja isto ne kontam kako to neko zamislja, na SDA skupove u Banovicima i Zivinicama dodje vise ljudi nego na sve skupove DF-a i SBB-a zajedno do sada ali eto, ostaje da vidimo...StupskaBitanga wrote:Stvarno se pitam gdje i ti i svi takvi koji kao prvi put ovo čujete živite
De molim te pogledaj SDA skupove u Maglaju, Gradačcu i drugim mjestima sve poluprazno. Kukić dobacio od Banovića do Živinica s autobusima i to je sve u TK. U Tuzli imali skup pred 500 ljudi u hotelu. SDA nije ono što je nekad bila, Bake je to razvalio. Nije tajna da druga struja bojkotuje skupove.
-
weredsf
#14319 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema istu matricu ali ajde mi objasni gdje je to 20.000 ljudi uhljebljeno u Banovicima, volio bi to vidim...madner wrote:Greska u premisi je da kontas da DF ima istu matricu kao i SDA, to jeste da mora biti u vlasti po svaku cijenu kako bi sacuvao pozicije svojih clanova. Jos ne mora, a harakiri je koalirati sa SDA.
Tamo SDA dobije 94% glasova, tamo DF ne postoji..
- madner
#14320 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tamo je SDA i 2010 imala 63% glasova, pa opet SDA nije pobjedila na opstim izborima.
Inace 2012 su imali 70% za nacelnika, ne 94%. Kada nemas protivkandidata to obicno nije dobar pokazetelj stanja.
Inace 2012 su imali 70% za nacelnika, ne 94%. Kada nemas protivkandidata to obicno nije dobar pokazetelj stanja.
-
muzicar_iz_parka
#14321 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koliko ono ljudi radi u Banovićima u rudniku, 2500 , kad pomnožiš sa 4 člana famelije dobije se poprilična podrška.
A još i oni koji su indirektno povezani sa firmama u poslovima oko rudnika, te opštinska administracija, neće tu SDA nikad pasti.
A još i oni koji su indirektno povezani sa firmama u poslovima oko rudnika, te opštinska administracija, neće tu SDA nikad pasti.
-
krusko1975
#14322 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nakon dugo razmisljanja odlucio sam dati svoj glas DF-u na federalnom i drzavnom nivou. Nisu se dovoljno potrudili oko izbora kandidata u Kantonu Sarajevo, pa moj glas ide Nasoj stranci. Za Suljagica sam se odlucio cim je izisao spisak kandidata.
Clanovima koji citaju forum zelim puno srece, i kao sto neko rece par postova ranije tipkamo se u ponedeljak, da vidimo cija majka crnu vunu prede
Clanovima koji citaju forum zelim puno srece, i kao sto neko rece par postova ranije tipkamo se u ponedeljak, da vidimo cija majka crnu vunu prede
-
StupskaBitanga
#14323 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Želiš reći da će SDA osvojiti sama dovoljno mjesta da koalira samo sa HDZ?weredsf wrote:Ja isto ne kontam kako to neko zamislja, na SDA skupove u Banovicima i Zivinicama dodje vise ljudi nego na sve skupove DF-a i SBB-a zajedno do sada ali eto, ostaje da vidimo...StupskaBitanga wrote:Stvarno se pitam gdje i ti i svi takvi koji kao prvi put ovo čujete živite
- drug_profi
#14324 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF ce biti samo jaci ako odluci da ne konzumira vlast, bez obzira na rezultat, ako to znaci koaliciju sa SDA.
Koalicija sa SBB moze doci u obzir samo na jasnoj platformi. Spisak ciljeva koji se moraju postici, a da obavezno na prvih nekoliko mjesta bude likvidacija hobotnice, ciscenje korumpiranih sudija i tuzilaca, i hapsenja, hapsenja, hapsenja...
Mogu onda i ostaviti ulicne pse na ulici, samo da one "kerove" maknu u azile. Mogu ih vala i sterilisati i eutanazirati. Halal im bilo.
Koalicija sa SBB moze doci u obzir samo na jasnoj platformi. Spisak ciljeva koji se moraju postici, a da obavezno na prvih nekoliko mjesta bude likvidacija hobotnice, ciscenje korumpiranih sudija i tuzilaca, i hapsenja, hapsenja, hapsenja...
Mogu onda i ostaviti ulicne pse na ulici, samo da one "kerove" maknu u azile. Mogu ih vala i sterilisati i eutanazirati. Halal im bilo.
-
StupskaBitanga
#14325 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sad će se vidjeti da li je DF žudan plodova koji mu se nude otvoreno na pladnju ili će će ganjati principe