Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
StupskaBitanga

#14301 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

jel me to pitaš za izvore?
Banksy

#14302 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

StupskaBitanga wrote:jel me to pitaš za izvore?
Naravno. Prvi put čujem za to.
StupskaBitanga

#14303 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Stvarno se pitam gdje i ti i svi takvi koji kao prvi put ovo čujete živite
Ovo je već utvrđeno i kao što sam napisao Fahrin udar na SDA je čisto reketaški da dobije zlatnu koku koju želi
Bošnjački/Bosanski glasovi će se tako razvodeniti da će rezultati biti šokantni za sve a onaj ko misli da SBB i DF mogu sami formirati vlast mora da se drogira
Banksy

#14304 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Banksy wrote:
StupskaBitanga wrote:
jel me to pitaš za izvore?
Naravno. Prvi put čujem za to.
StupskaBitanga

#14305 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Otiđi lijepo u sve tri stranke i nađi glavne ljude u tim strankama i fino popričaj i sve će ti biti rečeno a ova izjava Bakira Juniora sve govori
Koaliraćemo sa strankama kojima narod da povjerenje, sa onima koje osvoje najveći broj glasova. Nisam uvjeren da će SDP biti od tih.
Banksy

#14306 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Znači, nema izvora, ok.
queen123

#14307 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by queen123 »

StupskaBitanga wrote:Otiđi lijepo u sve tri stranke i nađi glavne ljude u tim strankama i fino popričaj i sve će ti biti rečeno a ova izjava Bakira Juniora sve govori
Koaliraćemo sa strankama kojima narod da povjerenje, sa onima koje osvoje najveći broj glasova. Nisam uvjeren da će SDP biti od tih.
isto kao što je SDP koalirao sa SDA prije 4 godine, tako će i sada SDA sa SDP-om. Tu nema sumnje ni dileme i bespotrebno podmetanje DFu da će ići sa njima u koaliciju.
IcedMFEarth

#14308 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by IcedMFEarth »

Zar treba izvor i za zdrav razum ? :-)
StupskaBitanga

#14309 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Banksy wrote:Znači, nema izvora, ok.
Tipkamo se u ponedeljak nije daleko
StupskaBitanga

#14310 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

queen123 wrote:
StupskaBitanga wrote:Otiđi lijepo u sve tri stranke i nađi glavne ljude u tim strankama i fino popričaj i sve će ti biti rečeno a ova izjava Bakira Juniora sve govori
isto kao što je SDP koalirao sa SDA prije 4 godine, tako će i sada SDA sa SDP-om. Tu nema sumnje ni dileme i bespotrebno podmetanje DFu da će ići sa njima u koaliciju.
SDP je rezervni igrač
Banksy

#14311 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Džaba vam je šiljit ... :mrgreen:

VjecitiStudent wrote:
Za sedam dana u ovo vrijeme, zbogom žohari :evil:

queen123

#14312 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by queen123 »

Ti stvarno misliš da je Bakir Hadžiomerović kandidiran da bi uzeo glasove Izetbegoviću. Zna se kome taj treba da oduzme glasove, ali to je baš teško. I nemoj da se iznenadiš ako određeni (večinski) broj SDPovih glasača glasa za Izetbegovića, već je počela priča po SDPu za koga bi bilo najbolje da se glasa, a Hadžiomerović nije u tom bubnju. Na sve karte igraju samo da Emir ne pobijedi, pa makar to značilo i slom SDPa.
StupskaBitanga

#14313 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Banksy wrote:Džaba vam je šiljit ... :mrgreen:

VjecitiStudent wrote:
Za sedam dana u ovo vrijeme, zbogom žohari :evil:

to ispadoh ja u SDP
E svašta ću ovdje pročitati
Corto Maltese

#14314 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

weredsf wrote:
Marko Zarko wrote:

Da je ova uspješna žena, a i prilično elokventna otišla u SDA, al bi na sva zvona to pucali kao fantastično, odlično ufff...Mnogo poznatih i uspješnih ljudi je stalo uz DF podrškom ili kandidaturom i to me raduje, jer se DF pretvorio u istinski pokret svih patriota, zato dosta ba s pljuvanjem po ovoj stranci, zaista ima razloga da se udara na druge, a ne na njih i to po ama baš svakom osnovu...
Ona ce da se bavi modnom industrijom kao parlamentarac.. :skoljka:
Image
Marko Zarko

#14315 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Marko Zarko »

Corto će da se bavi visokom politikom kao forumaš :-D ...a parlament se eto ne bavi ni sa čim drugim nego sa samim sobom...naprijed Džejla...
weredsf

#14316 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

StupskaBitanga wrote:Stvarno se pitam gdje i ti i svi takvi koji kao prvi put ovo čujete živite
Ovo je već utvrđeno i kao što sam napisao Fahrin udar na SDA je čisto reketaški da dobije zlatnu koku koju želi
Bošnjački/Bosanski glasovi će se tako razvodeniti da će rezultati biti šokantni za sve a onaj ko misli da SBB i DF mogu sami formirati vlast mora da se drogira
Ja isto ne kontam kako to neko zamislja, na SDA skupove u Banovicima i Zivinicama dodje vise ljudi nego na sve skupove DF-a i SBB-a zajedno do sada ali eto, ostaje da vidimo...
madner

#14317 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Greska u premisi je da kontas da DF ima istu matricu kao i SDA, to jeste da mora biti u vlasti po svaku cijenu kako bi sacuvao pozicije svojih clanova. Jos ne mora, a harakiri je koalirati sa SDA.

Sahranili su sve koalicione partnere a bome i zabili noz u ledja.
Marko Zarko

#14318 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Marko Zarko »

weredsf wrote:
StupskaBitanga wrote:Stvarno se pitam gdje i ti i svi takvi koji kao prvi put ovo čujete živite
Ja isto ne kontam kako to neko zamislja, na SDA skupove u Banovicima i Zivinicama dodje vise ljudi nego na sve skupove DF-a i SBB-a zajedno do sada ali eto, ostaje da vidimo...

De molim te pogledaj SDA skupove u Maglaju, Gradačcu i drugim mjestima sve poluprazno. Kukić dobacio od Banovića do Živinica s autobusima i to je sve u TK. U Tuzli imali skup pred 500 ljudi u hotelu. SDA nije ono što je nekad bila, Bake je to razvalio. Nije tajna da druga struja bojkotuje skupove.
weredsf

#14319 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

madner wrote:Greska u premisi je da kontas da DF ima istu matricu kao i SDA, to jeste da mora biti u vlasti po svaku cijenu kako bi sacuvao pozicije svojih clanova. Jos ne mora, a harakiri je koalirati sa SDA.

Sahranili su sve koalicione partnere a bome i zabili noz u ledja.
Nema istu matricu ali ajde mi objasni gdje je to 20.000 ljudi uhljebljeno u Banovicima, volio bi to vidim...
Tamo SDA dobije 94% glasova, tamo DF ne postoji..
madner

#14320 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Tamo je SDA i 2010 imala 63% glasova, pa opet SDA nije pobjedila na opstim izborima.
Inace 2012 su imali 70% za nacelnika, ne 94%. Kada nemas protivkandidata to obicno nije dobar pokazetelj stanja.
muzicar_iz_parka

#14321 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by muzicar_iz_parka »

Koliko ono ljudi radi u Banovićima u rudniku, 2500 , kad pomnožiš sa 4 člana famelije dobije se poprilična podrška.
A još i oni koji su indirektno povezani sa firmama u poslovima oko rudnika, te opštinska administracija, neće tu SDA nikad pasti.
krusko1975

#14322 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by krusko1975 »

Nakon dugo razmisljanja odlucio sam dati svoj glas DF-u na federalnom i drzavnom nivou. Nisu se dovoljno potrudili oko izbora kandidata u Kantonu Sarajevo, pa moj glas ide Nasoj stranci. Za Suljagica sam se odlucio cim je izisao spisak kandidata.
Clanovima koji citaju forum zelim puno srece, i kao sto neko rece par postova ranije tipkamo se u ponedeljak, da vidimo cija majka crnu vunu prede :skoljka:
StupskaBitanga

#14323 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

weredsf wrote:
Želiš reći da će SDA osvojiti sama dovoljno mjesta da koalira samo sa HDZ? :shock:
drug_profi

#14324 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

DF ce biti samo jaci ako odluci da ne konzumira vlast, bez obzira na rezultat, ako to znaci koaliciju sa SDA.
Koalicija sa SBB moze doci u obzir samo na jasnoj platformi. Spisak ciljeva koji se moraju postici, a da obavezno na prvih nekoliko mjesta bude likvidacija hobotnice, ciscenje korumpiranih sudija i tuzilaca, i hapsenja, hapsenja, hapsenja...

Mogu onda i ostaviti ulicne pse na ulici, samo da one "kerove" maknu u azile. Mogu ih vala i sterilisati i eutanazirati. Halal im bilo.
StupskaBitanga

#14325 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Sad će se vidjeti da li je DF žudan plodova koji mu se nude otvoreno na pladnju ili će će ganjati principe
Post Reply