Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
svaka čast igračima, struki, upravi
ovaj rezultat je extra kad se pogleda koliko ko i čime raspolaže u današnjem svijetu nogometa
ako ćemo tražiti loše večeras onda tevez nije bio u elementu, liht...ostalo odlične partije ali jednostavno bolji tim je slavio
na trenutak sam mislio da ćemo iskoristiti šok nakon poravnanja ali jbg kako prvi tako i drugi gol barselaon u nevakat i to je to
salle_eh1986 wrote:svaka čast igračima, struki, upravi
ovaj rezultat je extra kad se pogleda koliko ko i čime raspolaže u današnjem svijetu nogometa
ako ćemo tražiti loše večeras onda tevez nije bio u elementu, liht...ostalo odlične partije ali jednostavno bolji tim je slavio
na trenutak sam mislio da ćemo iskoristiti šok nakon poravnanja ali jbg kako prvi tako i drugi gol barselaon u nevakat i to je to
idemo dalje
Ja cak mislim da je po meni i bila mozda greska sto su previse dodali gas sa misljenjem da im uvale brzo i drugi gol bez obzira sto su tad bili u psiho prednosti, jednostavno kad god je napravljen kontranapad bilo je 5 naspram 3 igraca Juventusa.
Ipak moram reci da ste dobto igrali i steta ranog gola, ocekivao sam malo vise od Teveza i Vidala no dobro sta bi sada, steta za Buffona sto nije digao trofej.
Ništa mi se u životu ne može sa Željezničarom porediti, ali ovo mi je četvrto izgubljeno finale, što je puno puno je, jednostavno smo prokleti u Ligi prvaka, to je strašno! Điđija mi je žao kao brata rođenog, šteta što kao najbolji golman svih vremena neće imati Ligu prvaka! Dovesti Vitsela, gurati Moratu i Dibalu, i pod hitno potpisati malog Ruganija koji će biti najbolji svjetski štoper!
Ras Al Ghul wrote: pod hitno potpisati malog Ruganija koji će biti najbolji svjetski štoper!
Rugani je naš, vraća se, pominju se posudbe mada to ne dolazi u obzir, sigurno treba ostati i to će se desiti, više puta je Marotta potvrdio da ostaje.
Šta da napišem o tekmi, ispraznio sam se na drugom forumu, , 4-to koje kao navijač gubim, tuga.
momci su odigrali koliko su mogli, pojedinci zakazali ali sam prezadovoljan na kraju. protiv ovakve barce ja mislim da bi tesko ko mogao da osvoji vecerasnje finale. sezona gotovo pa perfektna. vjerujem da su prebacili ocekivanja i onih najvecih optimista. sad lagano se spremati za novu sezonu, dovesti jos neke igrace, druge prodati. sve u svemu juve je pokazao da se moze nositi sa evropskim velikanima. nismo se obrukali sto je najvaznije. bufon je klasa iznad svih golmana danasnjice, steta sto nije osvojio taj pehar koji mu nedostaje.
pratim juve od 96 godine i finala sa ajaxom, i svako novo finale koje su izgubili tesko pada. al sta je tu je. zivot ide dalje
bice jos finala za nasu staru damu
forza juve
Ras Al Ghul wrote:Ništa mi se u životu ne može sa Željezničarom porediti, ali ovo mi je četvrto izgubljeno finale, što je puno puno je, jednostavno smo prokleti u Ligi prvaka, to je strašno! Điđija mi je žao kao brata rođenog, šteta što kao najbolji golman svih vremena neće imati Ligu prvaka! Dovesti Vitsela, gurati Moratu i Dibalu, i pod hitno potpisati malog Ruganija koji će biti najbolji svjetski štoper!
jebo te ovo ko da sam ja pisao
i za želju a i za ostalo
pa dobro od ta 4 izgubljena, u ovom večeras finalu ste realno imali najmanje šanse na papiru...
protiv Borusije ste bili favoriti, protiv Reala ste bili lošiji iako je to bilo treće finale zaredom za Juve, protiv Milana je bilo izjednačeno, lutrija je odlučila
meni je zanimljivo što za Juve većinom navija raja koja je počela da gleda fudbal 96-97, i zavoljeli su ekipu koja je bila na svom vrhuncu tada, slično kao ova mlađa raja Barcelonu..baš generacijski jaz... a i uvijek je lahko bilo voljeti nekog ko je uspješan
ja lično Juve nisam volio tih godina nikako jer su pobijedili Ajax koji mi je bio drag
p206 wrote:pa dobro od ta 4 izgubljena, u ovom večeras finalu ste realno imali najmanje šanse na papiru...
protiv Borusije ste bili favoriti, protiv Reala ste bili lošiji iako je to bilo treće finale zaredom za Juve, protiv Milana je bilo izjednačeno, lutrija je odlučila
meni je zanimljivo što za Juve većinom navija raja koja je počela da gleda fudbal 96-97, i zavoljeli su ekipu koja je bila na svom vrhuncu tada, slično kao ova mlađa raja Barcelonu..baš generacijski jaz... a i uvijek je lahko bilo voljeti nekog ko je uspješan
ja lično Juve nisam volio tih godina nikako jer su pobijedili Ajax koji mi je bio drag
Meni amidža tamo negdje u ratu 1993. kad sam imao šest godina, bio ranjen vratili ga s linije, i odlazimo mu u posjetu u bolnicu, pitaj Boga kojim rutama, kaže dobro je osvojili smo Kup UEFA, zabio Badžo dva komada, i od tada mi Juve drag.
Ali ovo je previše, četiri finala zaredom izgubili, ali opet jedva čekam kraj avgusta da ih vidim ponovo kad zaigrajumitsku Seriju A! Forza Juve!
p206 wrote:pa dobro od ta 4 izgubljena, u ovom večeras finalu ste realno imali najmanje šanse na papiru...
Vjerovatno jer se tek pocelo malo normalnije ziviti 96-97, ratne generacije nisu imale prilike ranije uzivati u carima ovog sporta. Mada Juventus sam zavolio kroz Alexa i nije mi bilo bitno ko je u timu ili sta su osvojili, samo da ga gledam kako pravi cuda
LP je bila vise prestiz nego nesto sto mi je cinilo veliku srecu, bio sam sretan da dominiraju prvenstvom, mada je u tom periodu seria a bila kao LP Danas LP bez nekog veceg ulaganja je samo san.
Teska srca moram nesto priznati. Juve je jedina ekipa koja se mogla hrvat sa Barsom u ovom trenutku. Da je bio Kielini mozda bi sekundu bio povoljniji rezultat. I ovako "Gobbi" mozete bit zadovoljni. Drugi u Evropi ... malo li je !
Koliko god mi je drago radi pobjede Barce, meni sad žao Pirla i Buffona
inace, respekt Juventusu što jest jest, bila je borba....rijetko ko je ovako namucio Barce ove godine, nešto je Buffon vadio,nešto Barca fulala neke šanse (cak i Pique se odnekud našao u odlicnoj prilici i zapucao preko gola ko sivonja ), ali u globalu dobar nastup i dostojan otpor....naletili su na prejaku Barcu i to je to, ali su ipak pokazali da nisu slucajno igrali u finalu
Buffon je jos jednom pokazao zbog cega je branio na 5 svjetskih prvenstava za Italiju.
Uopste nisam razocaran niti mi je bilo krivo sto su izgubili, jbg Barca je jednostavno jaca i to je to.
Savrsena sezona je iza nas, a ja sam ( kao i mnogi ) kada je dosao Alegri mislio i da je Skudeto upitan. Svaka mu cast i sa pojacanjima vjerujem da ce Juve biti jos konkretniji u novoj sezoni.
Ovakva Barca bi svakoga dobila, Juve je odigrao vise nego dobro i bas sam uzivao u finalu. Odlicna utakmica
Mislim da se ni oni ne sjecaju ekipa koja je pruzila ovakav otpor