Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
relativno84

#14301 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra, Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal, Tevez, Morata. :izet:

Sretno svima :sabur:

FORZA JUVE!!!
relativno84

#14302 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Moglo je ovo i bolje, mada dobro smo i prosli :D

Vidal jeste blentav ali i ostali bi trebali biti agresivniji, nista od ovog gledanja igraca s par metara :roll:
Tito_i_Partija

#14303 Re: Juventus

Post by Tito_i_Partija »

Ne znam sta je s ovim stoperima, Barzagli i Bonucci skroz izgubljeni na terenu.
relativno84

#14304 Re: Juventus

Post by relativno84 »

:izet: :izet: :izet:
Fast Driver

#14305 Re: Juventus

Post by Fast Driver »

:izet:
Crvena Tifoza

#14306 Re: Juventus

Post by Crvena Tifoza »

Čestitke Juventusu, strašna sezona iza vas!
relativno84

#14307 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Bravo momci za jos jednu sezonu za pamcenje :kakoste:

FORZA JUVE!!! Image
Atticus Finch

#14308 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Bravo za momke. Nije se moglo preko ove Barcelone.

:(
relativno84

#14309 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Image
:cry:
Bice bolje Maestro :kakoste:
kory_galaktikos

#14310 Re: Juventus

Post by kory_galaktikos »

Pogba il nije bio u elementu il nije takva klasa kao sto se predstavlja, morata me fakat odusevio
MOSALJOZE

#14311 Re: Juventus

Post by MOSALJOZE »

Od tima koji je ispadao u osmini finala,ovo je veliki uspjeh.Ovakav Juve može samo napredovati,nikako nazadovati.
salle_eh1986

#14312 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

svaka čast igračima, struki, upravi
ovaj rezultat je extra kad se pogleda koliko ko i čime raspolaže u današnjem svijetu nogometa

ako ćemo tražiti loše večeras onda tevez nije bio u elementu, liht...ostalo odlične partije ali jednostavno bolji tim je slavio
na trenutak sam mislio da ćemo iskoristiti šok nakon poravnanja ali jbg kako prvi tako i drugi gol barselaon u nevakat i to je to

idemo dalje ;)
Mohamad Sissoko

#14313 Re: Juventus

Post by Mohamad Sissoko »

Ponosan na Juve.Osigurali su 90min finala a igrali samo poluvrijeme,jbala ih psiha.Barselona je bolja al mnogo navikana.
Forza Juve!
Partijaner

#14314 Re: Juventus

Post by Partijaner »

salle_eh1986 wrote:svaka čast igračima, struki, upravi
ovaj rezultat je extra kad se pogleda koliko ko i čime raspolaže u današnjem svijetu nogometa

ako ćemo tražiti loše večeras onda tevez nije bio u elementu, liht...ostalo odlične partije ali jednostavno bolji tim je slavio
na trenutak sam mislio da ćemo iskoristiti šok nakon poravnanja ali jbg kako prvi tako i drugi gol barselaon u nevakat i to je to

idemo dalje ;)
Ja cak mislim da je po meni i bila mozda greska sto su previse dodali gas sa misljenjem da im uvale brzo i drugi gol bez obzira sto su tad bili u psiho prednosti, jednostavno kad god je napravljen kontranapad bilo je 5 naspram 3 igraca Juventusa.

Ipak moram reci da ste dobto igrali i steta ranog gola, ocekivao sam malo vise od Teveza i Vidala no dobro sta bi sada, steta za Buffona sto nije digao trofej.
Ras Al Ghul

#14315 Re: Juventus

Post by Ras Al Ghul »

Ništa mi se u životu ne može sa Željezničarom porediti, ali ovo mi je četvrto izgubljeno finale, što je puno puno je, jednostavno smo prokleti u Ligi prvaka, to je strašno! Điđija mi je žao kao brata rođenog, šteta što kao najbolji golman svih vremena neće imati Ligu prvaka! Dovesti Vitsela, gurati Moratu i Dibalu, i pod hitno potpisati malog Ruganija koji će biti najbolji svjetski štoper!
Bianconeri1988

#14316 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Dobro je bilo, prezadovoljan sam, uz par pojačanja i nekih izmjena sljedeće sezone očekujem osvajanje Lige šampiona...
ortodont

#14317 Re: Juventus

Post by ortodont »

Ras Al Ghul wrote: pod hitno potpisati malog Ruganija koji će biti najbolji svjetski štoper!
Rugani je naš, vraća se, pominju se posudbe mada to ne dolazi u obzir, sigurno treba ostati i to će se desiti, više puta je Marotta potvrdio da ostaje.

Šta da napišem o tekmi, ispraznio sam se na drugom forumu, :D, 4-to koje kao navijač gubim, tuga. :(
insaneinthebrain

#14318 Re: Juventus

Post by insaneinthebrain »

momci su odigrali koliko su mogli, pojedinci zakazali ali sam prezadovoljan na kraju. protiv ovakve barce ja mislim da bi tesko ko mogao da osvoji vecerasnje finale. sezona gotovo pa perfektna. vjerujem da su prebacili ocekivanja i onih najvecih optimista. sad lagano se spremati za novu sezonu, dovesti jos neke igrace, druge prodati. sve u svemu juve je pokazao da se moze nositi sa evropskim velikanima. nismo se obrukali sto je najvaznije. bufon je klasa iznad svih golmana danasnjice, steta sto nije osvojio taj pehar koji mu nedostaje.
pratim juve od 96 godine i finala sa ajaxom, i svako novo finale koje su izgubili tesko pada. al sta je tu je. zivot ide dalje
bice jos finala za nasu staru damu
forza juve :thumbup:
salle_eh1986

#14319 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

Ras Al Ghul wrote:Ništa mi se u životu ne može sa Željezničarom porediti, ali ovo mi je četvrto izgubljeno finale, što je puno puno je, jednostavno smo prokleti u Ligi prvaka, to je strašno! Điđija mi je žao kao brata rođenog, šteta što kao najbolji golman svih vremena neće imati Ligu prvaka! Dovesti Vitsela, gurati Moratu i Dibalu, i pod hitno potpisati malog Ruganija koji će biti najbolji svjetski štoper!
jebo te ovo ko da sam ja pisao
i za želju a i za ostalo :D
p206

#14320 Re: Juventus

Post by p206 »

pa dobro od ta 4 izgubljena, u ovom večeras finalu ste realno imali najmanje šanse na papiru...
protiv Borusije ste bili favoriti, protiv Reala ste bili lošiji iako je to bilo treće finale zaredom za Juve, protiv Milana je bilo izjednačeno, lutrija je odlučila

meni je zanimljivo što za Juve većinom navija raja koja je počela da gleda fudbal 96-97, i zavoljeli su ekipu koja je bila na svom vrhuncu tada, slično kao ova mlađa raja Barcelonu..baš generacijski jaz... a i uvijek je lahko bilo voljeti nekog ko je uspješan
ja lično Juve nisam volio tih godina nikako jer su pobijedili Ajax koji mi je bio drag
Ras Al Ghul

#14321 Re: Juventus

Post by Ras Al Ghul »

p206 wrote:pa dobro od ta 4 izgubljena, u ovom večeras finalu ste realno imali najmanje šanse na papiru...
protiv Borusije ste bili favoriti, protiv Reala ste bili lošiji iako je to bilo treće finale zaredom za Juve, protiv Milana je bilo izjednačeno, lutrija je odlučila

meni je zanimljivo što za Juve većinom navija raja koja je počela da gleda fudbal 96-97, i zavoljeli su ekipu koja je bila na svom vrhuncu tada, slično kao ova mlađa raja Barcelonu..baš generacijski jaz... a i uvijek je lahko bilo voljeti nekog ko je uspješan
ja lično Juve nisam volio tih godina nikako jer su pobijedili Ajax koji mi je bio drag
Meni amidža tamo negdje u ratu 1993. kad sam imao šest godina, bio ranjen vratili ga s linije, i odlazimo mu u posjetu u bolnicu, pitaj Boga kojim rutama, kaže dobro je osvojili smo Kup UEFA, zabio Badžo dva komada, i od tada mi Juve drag.

Ali ovo je previše, četiri finala zaredom izgubili, ali opet jedva čekam kraj avgusta da ih vidim ponovo kad zaigrajumitsku Seriju A! Forza Juve!
relativno84

#14322 Re: Juventus

Post by relativno84 »

p206 wrote:pa dobro od ta 4 izgubljena, u ovom večeras finalu ste realno imali najmanje šanse na papiru...

Vjerovatno jer se tek pocelo malo normalnije ziviti 96-97, ratne generacije nisu imale prilike ranije uzivati u carima ovog sporta. Mada Juventus sam zavolio kroz Alexa i nije mi bilo bitno ko je u timu ili sta su osvojili, samo da ga gledam kako pravi cuda :D

LP je bila vise prestiz nego nesto sto mi je cinilo veliku srecu, bio sam sretan da dominiraju prvenstvom, mada je u tom periodu seria a bila kao LP :D Danas LP bez nekog veceg ulaganja je samo san.
KENJAC

#14323 Re: Juventus

Post by KENJAC »

Teska srca moram nesto priznati. Juve je jedina ekipa koja se mogla hrvat sa Barsom u ovom trenutku. Da je bio Kielini mozda bi sekundu bio povoljniji rezultat. I ovako "Gobbi" mozete bit zadovoljni. Drugi u Evropi ... malo li je !
LSD

#14324 Re: Juventus

Post by LSD »

https://vine.co/v/eMDtvpvnhwJ

Koliko god mi je drago radi pobjede Barce, meni sad žao Pirla i Buffona :sad:

inace, respekt Juventusu :thumbup: što jest jest, bila je borba....rijetko ko je ovako namucio Barce ove godine, nešto je Buffon vadio,nešto Barca fulala neke šanse (cak i Pique se odnekud našao u odlicnoj prilici i zapucao preko gola ko sivonja :lol: ), ali u globalu dobar nastup i dostojan otpor....naletili su na prejaku Barcu i to je to, ali su ipak pokazali da nisu slucajno igrali u finalu :thumbup:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#14325 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Buffon je jos jednom pokazao zbog cega je branio na 5 svjetskih prvenstava za Italiju.

Uopste nisam razocaran niti mi je bilo krivo sto su izgubili, jbg Barca je jednostavno jaca i to je to.
Savrsena sezona je iza nas, a ja sam ( kao i mnogi ) kada je dosao Alegri mislio i da je Skudeto upitan. Svaka mu cast i sa pojacanjima vjerujem da ce Juve biti jos konkretniji u novoj sezoni.

Ovakva Barca bi svakoga dobila, Juve je odigrao vise nego dobro i bas sam uzivao u finalu. Odlicna utakmica :thumbup:
Mislim da se ni oni ne sjecaju ekipa koja je pruzila ovakav otpor :-D

I da, onaj Neymar je isto kakav firaun :D
Post Reply