IRAN

Post Reply
salik79

#14276 Re: IRAN

Post by salik79 »

Dakle, cekamo odgovor "visoke plovidbe", koji ce nas sve potopiti. :mrgreen:
salik79

#14277 Re: IRAN

Post by salik79 »

sekerbay wrote:
salik79 wrote: I to sam ponudio, ko mi nadje - mimo ramazana - gladnog Iranca neka rekti sta zeli.
Evo, mogu li ja?
Msm, ako ćeš platit, reći ću da sam našo jednog.
:D :thumbup:
salik79

#14278 Re: IRAN

Post by salik79 »

Challenger_ wrote:
zrakomlat wrote:
Challenger_ wrote:Potopi ih Salik k’o Titanic.
:D
A stvar je tako jednostavna. Postoje uspješni ljudi koji imaju svoja uvjerenja. A uvjerenja su špansko selo za likove koji bi za paru i guzicu prodali, kao što je ovaj sa kokoškom na avataru ili onaj paćenik sa ježom.

Takvi u svemu i svima vide samo luzere ili plaćenike.

Kakav odron, haha!
Moj Chelli, misli ono da je postiglo vrhunac svojom odlaskom iz Bosne, a da je ovdje ostao iskljucivo sljam koji povazdan visi po forumu, birou i kladari....
Krokodajl

#14279 Re: IRAN

Post by Krokodajl »

I meni Rajfajzen šalje tako pozivnice, obično drugačijeg tipa :lol:

Kažu uplati ovo, ono, tamo vamo.
handžar88

#14280 Re: IRAN

Post by handžar88 »

salik79 wrote:
handžar88 wrote: Ma kakav argument jadan ne bio.. hocu da ti kazem kao sto nam neces dokazivat slikom velicinu cune nema potrebe ni ovo sto si postavio.. kao sto rekoh sejtann i to ti je. I da te nesto poducim, posto te taj sejh ocigledno nista pametno ne uci.. nemoj mislit da su pare blagodat i nagrada od Allaha swt, to ti je jedno iskusenje i to veliko pa gledaj dobro u stasta trosis.
Nego jel to iz dzamije forumas uvrijeme podne? 8-)
Pozvao sam te da argumentujes svoju tvrdnju, sto si propustio, a nastavio ad hominem.

Evo sada te pozivam da argumentujes da ja mislim da su "pare blagodat i nagrada,......". Gdje sam to tvrdio?

Kada sam iz dzamije forumao u podne? Iako imam mogucnost, jer uvijek pisem s mobitela, ili tableta...
Ma ja nemam pojma o cemu pricas ni sta trazis da ti dokazem, kakvu tvrdnju kakav argument?
Nisi nigdje al vidi se iz tvojih upisa kako gledas na to.

Pitam da nisi mozda u dzamiji, nisam reko da jesi.. znaci kod kuce forumas u vrijeme podne, aferim.
salik79

#14281 Re: IRAN

Post by salik79 »

Krokodajl wrote:I meni Rajfajzen šalje tako pozivnice, obično drugačijeg tipa :lol:

Kažu uplati ovo, ono, tamo vamo.
Ne idu ti doznake preko Irana, u tom je problem. I Austrijanci su kripto-sije, neki dan na dzumi, u Poljskoj/Turalibegovoj dzamiji Tuzli, austrijski ambasador. Pa ti gledaj. :mrgreen:
Idemedosumom

#14282 Re: IRAN

Post by Idemedosumom »

handžar88 wrote: Pitam da nisi mozda u dzamiji, nisam reko da jesi.. znaci kod kuce forumas u vrijeme podne, aferim.
A namaz van džamije se inače ne prima :)
insomnia78

#14283 Re: IRAN

Post by insomnia78 »

Hajmo sad ko ima bolju zenu. Sa slikama naravno.
handžar88

#14284 Re: IRAN

Post by handžar88 »

insomnia78 wrote:Hajmo sad ko ima bolju zenu. Sa slikama naravno.
Haj otpočni :lol:
insomnia78

#14285 Re: IRAN

Post by insomnia78 »

A hocemol pobjedniku govoriti nauzivaj se i za nas?
Kaze cojk saliče nauzivaj se i za nas :lol:
salik79

#14286 Re: IRAN

Post by salik79 »

handžar88 wrote:
salik79 wrote:
handžar88 wrote: Ma kakav argument jadan ne bio.. hocu da ti kazem kao sto nam neces dokazivat slikom velicinu cune nema potrebe ni ovo sto si postavio.. kao sto rekoh sejtann i to ti je. I da te nesto poducim, posto te taj sejh ocigledno nista pametno ne uci.. nemoj mislit da su pare blagodat i nagrada od Allaha swt, to ti je jedno iskusenje i to veliko pa gledaj dobro u stasta trosis.
Nego jel to iz dzamije forumas uvrijeme podne? 8-)
Pozvao sam te da argumentujes svoju tvrdnju, sto si propustio, a nastavio ad hominem.

Evo sada te pozivam da argumentujes da ja mislim da su "pare blagodat i nagrada,......". Gdje sam to tvrdio?

Kada sam iz dzamije forumao u podne? Iako imam mogucnost, jer uvijek pisem s mobitela, ili tableta...
Ma ja nemam pojma o cemu pricas ni sta trazis da ti dokazem, kakvu tvrdnju kakav argument?

Pitam da nisi mozda u dzamiji, nisam reko da jesi.. znaci kod kuce forumas u vrijeme podne, aferim.

Sta sada, da ti ponavljam sta sam trazio od tebe (a i tvojih istomisljenika) da bih se samobanovao?!

Ma, svasta ti nesto vidis. Od tudje akide, do tudjih nijjeta.

Zaboli tebe gdje sam i sta radim. Da li tebi klanjam? Da li sam tebi duzan polagati racune kada, koliko i gdje klanjam? Citas li ti sta pises?

Kada budes imao "staza" u namazu koliko ja, kada ti okosta koza na gornjem dijelu (posebno lijeve) noge/stopala, javi se - mozda budemo i na tu temu razgovarali.
Last edited by salik79 on 13/01/2018 13:20, edited 1 time in total.
salik79

#14287 Re: IRAN

Post by salik79 »

insomnia78 wrote:Hajmo sad ko ima bolju zenu. Sa slikama naravno.
Ne moze dok nas "visoka plovidba" ne potopi argumentima.
salik79

#14288 Re: IRAN

Post by salik79 »

Idemedosumom wrote:
handžar88 wrote: Pitam da nisi mozda u dzamiji, nisam reko da jesi.. znaci kod kuce forumas u vrijeme podne, aferim.
A namaz van džamije se inače ne prima :)
Ne prima se ni iza imama koji nema brade. :oops:
salik79

#14289 Re: IRAN

Post by salik79 »

Idemedosumom wrote:Image

Je l' ovo Kuduz? :lol: :lol: :lol:

Sta bi? :lol:
handžar88

#14290 Re: IRAN

Post by handžar88 »

insomnia78 wrote:A hocemol pobjedniku govoriti nauzivaj se i za nas?
Kaze cojk saliče nauzivaj se i za nas :lol:
:lol:
salik79 wrote:
handžar88 wrote:[

Sta sada, da ti ponavljam sta sam trazio od tebe (a i tvojih istomisljenika) da bih se samobanovao?!

Ma, svasta ti nesto vidis. Od tudje akide, do tudjih nijjeta.

Zaboli tebe gdje sam i sta radim. Da li tebi klanjam? Da li sam tebi duzan polagati racune kada, koliko i gdje klanjam? Citas li ti sta pises?

Kada budes imao "staza" u namazu koliko ja, kada ti okosta koza na gornjem dijelu (posebno lijeve) noge, javi se - mozda budemo i na tu temu razgovarali.
Vidis da se gubis.. procitaj sad zadnji post upucen meni, pozivas me da argumentujem neku svoju tvrdnju? Sta sam ja to tvrdio, da znam sta da argumentujem?

Neuzubilla, samo hocu da ti pomognem.. namaz u dzematu je 27 puta vrjedniji nego kuci, zar je forum preci od te nagrade.. drugo obaveza je muslimanu ako cuje ezan da ide u dzemat klanjat(ovo je odgovor i onom gore sto pita da l se namaz kod kuce ne prima), ne kazem da si blizu dzamije pa cujes al ako si u Tuzli ne vjeruje da ne cujes bar tri ezana.. a cak i da ne cujes fala Allahu pa ti dao auto mozes u drugi grad stic na namaz.
Kad smo i kod staza, ja pet puta danas odem u dzamiju x 27 to ti je vec preko sto tvojih kod kuce pa racunaj kolko mi treba dana da stignem tih tvojih 20 godina, par mjeseci vjerujem.. ne kazem opet da ne klanjas nikako u dzematu eto u teoriji.
Svako dobro
Krokodajl

#14291 Re: IRAN

Post by Krokodajl »

"Otkrijte mi ruke od lakata dole"
handžar88

#14292 Re: IRAN

Post by handžar88 »

salik79 wrote:
Idemedosumom wrote:Image

Je l' ovo Kuduz? :lol: :lol: :lol:

Sta bi? :lol:
Pezic.. vjerovatno oponasa sufijski zikr.
salik79

#14293 Re: IRAN

Post by salik79 »

handžar88 wrote: Vidis da se gubis.. procitaj sad zadnji post upucen meni, pozivas me da argumentujem neku svoju tvrdnju? Sta sam ja to tvrdio, da znam sta da argumentujem?

Neuzubilla, samo hocu da ti pomognem.. namaz u dzematu je 27 puta vrjedniji nego kuci, zar je forum preci od te nagrade.. drugo obaveza je muslimanu ako cuje ezan da ide u dzemat klanjat(ovo je odgovor i onom gore sto pita da l se namaz kod kuce ne prima), ne kazem da si blizu dzamije pa cujes al ako si u Tuzli ne vjeruje da ne cujes bar tri ezana.. a cak i da ne cujes fala Allahu pa ti dao auto mozes u drugi grad stic na namaz.
Kad smo i kod staza, ja pet puta danas odem u dzamiju x 27 to ti je vec preko sto tvojih kod kuce pa racunaj kolko mi treba dana da stignem tih tvojih 20 godina, par mjeseci vjerujem.. ne kazem opet da ne klanjas nikako u dzematu eto u teoriji.
Svako dobro
Nemoj mi ti pomagati, Allaha ti! 24x365x5 (eto neka nisam klanjao niti jedan u dzematu i neka je samo farz, bez ijedog suneta, teravija, vitra). Racunaj koliko ti treba.

Kako, bolan, ne znas sta sam te pitao?! Evo, jos jednom:
salik79 wrote:Ovako to izgleda kada te neko doslovno povuce za jezik. Neka bilo ko nadje da sam se ikada igdje, s bilo cime pohvalio, u ovih koliko godina, pa da se samobanujem. Svako ko zeli neka se vrati par postova unazad i neka vidi kako je sve pocelo.

Da sam se htio hvaliti, ucinio bih to najkasnije kada je Point otvorio temu samoproklamovanja. Moga upisa tamo nema.
;-)
Idemedosumom

#14294 Re: IRAN

Post by Idemedosumom »

Pezkan, objašnjava kako je wifi za omladinu droga.

Isto sam gledao njegovo ruganje derviškom dhikru, veli hu hu hu, on on on, ti ti ti... Eto postao si Tito :lol:

Jako pristojni nastupi, da ga Allah nagradi.
salik79

#14295 Re: IRAN

Post by salik79 »

Idemedosumom wrote:Pezkan, objašnjava kako je wifi za omladinu droga.

Isto sam gledao njegovo ruganje derviškom dhikru, veli hu hu hu, on on on, ti ti ti... Eto postao si Tito :lol:

Dobro si, sjecam se :lol: Koji debil... :lol: :skoljka:
handžar88

#14296 Re: IRAN

Post by handžar88 »

salik79 wrote:
handžar88 wrote: Vidis da se gubis.. procitaj sad zadnji post upucen meni, pozivas me da argumentujem neku svoju tvrdnju? Sta sam ja to tvrdio, da znam sta da argumentujem?

Svako dobro
Nemoj mi ti pomagati, Allaha ti! 24x365x5 (eto neka nisam klanjao niti jedan u dzematu i neka je samo farz, bez ijedog suneta, teravija, vitra). Racunaj koliko ti treba.

Kako, bolan, ne znas sta sam te pitao?! Evo, jos jednom:
salik79 wrote:Ovako to izgleda kada te neko doslovno povuce za jezik. Neka bilo ko nadje da sam se ikada igdje, s bilo cime pohvalio, u ovih koliko godina, pa da se samobanujem. Svako ko zeli neka se vrati par postova unazad i neka vidi kako je sve pocelo.

Da sam se htio hvaliti, ucinio bih to najkasnije kada je Point otvorio temu samoproklamovanja. Moga upisa tamo nema.
;-)
Ako cemo se matematike igrat za pola godine sam vec gotov upolovio to tvoje, nije uredu ovo pricat al vise kroz salu nemoj sta zamjerit.. Allah najbolje zna, mozda mi nijedan namaz nije primljen.
To te i pitam gdje sam ja to tvrdio da si se prije ovog negdje hvalio pa da dokazujem tu tvrdnju?.. nemam vise vremena za forum i ovo je previse, da Allah oprosti i meni i tebi sto gubimo vrijeme ovdje.
Idemedosumom wrote:Pezkan, objašnjava kako je wifi za omladinu droga.

Pristojniji od tog i takvog zikra u svakom slucaju.
salik79

#14297 Re: IRAN

Post by salik79 »

Inace, vehabitima u nauk - za magfiret i Boziju nagradu (sto se namaza tice) je dovoljan jedan jedini rekjat u namazu da bude primljen...Islam je lahak, a cjepidlake su na rubu propasti.
salik79

#14298 Re: IRAN

Post by salik79 »

handžar88 wrote: Ako cemo se matematike igrat za pola godine sam vec gotov upolovio to tvoje, nije uredu ovo pricat al vise kroz salu nemoj sta zamjerit.. Allah najbolje zna, mozda mi nijedan namaz nije primljen.
To te i pitam gdje sam ja to tvrdio da si se prije ovog negdje hvalio pa da dokazujem tu tvrdnju?.. nemam vise vremena za forum i ovo je previse, da Allah oprosti i meni i tebi sto gubimo vrijeme ovdje.
Koje,ba matenatike? Jesi li ono sve pomnozio sa barem 20 (farz)?! Jesi li dobio cifru?

Naravno da ti je idiotizam zalaziti u neciju privatnost, pogotovo u "odnos" sa Gospodarom.

Tim prije je tvoja konstatacija neumjesna, jer - ili nisi pratio tok diskusije - ili si namjerno presutio, da bi "ujeo", a bez ikakvih argumenata. Lik s podozrenjem i s nipodastavanjem me prozivao, jer je on dijaspora i "visoka plovidba", a mi jade...Vrati se unazad i provjeri kako je sve pocelo, pa mi dodji i ponovi da se zelim "hvaliti". Kao sto rekoh, vec niz godina sam na forumu i nikada se ni sa cim nisam hvalio, niti isticao, pa zasto bih imao potrebu sada?!!!
pirpa

#14299 Re: IRAN

Post by pirpa »

Rekoh ja tebi Salik brate da se ne zamaraš...

Uvlačiš se u priču o vaganju a nema tog čovjeka na dunjaluku koji može nečija djela da vaga..
salik79

#14300 Re: IRAN

Post by salik79 »

pirpa wrote:Rekoh ja tebi Salik brate da se ne zamaraš...

Uvlačiš se u priču o vaganju a nema tog čovjeka na dunjaluku koji može nečija djela da vaga..
Ma znam. Ali, priznst ces, da odgovor "visoke plovidbe" vrijedi sacekati!? :mrgreen:
Post Reply