Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Reisova
#14276 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nije losa tj dobra pravo Sjene na Blakanu od Dragana Bjlogrlica.....Na fazon je bbc krimica..dobar je posao Dragan napravio...
Gled upravo Demoni Leonarda da.Vincia...jos uvijek je jnetersantna
Gled upravo Demoni Leonarda da.Vincia...jos uvijek je jnetersantna
- skafiskafsnjak
#14277 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja bio pregledao par epizoda i stao , nakon pola godine krenem opet i...p206 wrote:Jbg ja došao do 8 epizode i sad nikako da se natjeram da je počnem opet gledati
Isto kao i Once upon a time in America... Kad vidim koliko traje
No comment hahaha
- black
#14278 Re: Gledate seriju - preporucite je
malo izgledom a posebno nacinom na koji prica, mene podsjeca na rahmetli SeymouraDasi wrote: I da Ed je najjaci lik, glumac lici dosta i dobro mu lezi uloga.
-
ITNet
#14279 Re: Gledate seriju - preporucite je
Cuj gledo jednu epizodu, ovdje sve vidovnjaci znaju iz jednog posta na forumu sve o tebi ccc
Pogledao 3 sezone, ona epizoda kad ganjaju jebenu muhu citavu epizodu me ubila u pojam i utukla osjecao sam se ko kakav debil, serija je ok, prica i koncept i sve ali kad se nesto desava...ali brate sto ima dosadnih i sporih epizoda u kojima se nista bas ne desi samo neke gluposti su za mene bile previse pa sam odustao.
Pogledao 3 sezone, ona epizoda kad ganjaju jebenu muhu citavu epizodu me ubila u pojam i utukla osjecao sam se ko kakav debil, serija je ok, prica i koncept i sve ali kad se nesto desava...ali brate sto ima dosadnih i sporih epizoda u kojima se nista bas ne desi samo neke gluposti su za mene bile previse pa sam odustao.
-
ciza_bliza
- SanskiBiser
#14281 Re: Gledate seriju - preporucite je
Stranger Things 2
Na torentima vec imaju packs 1080p oko 12 gb citava sezona.
Na torentima vec imaju packs 1080p oko 12 gb citava sezona.
- SanskiBiser
#14282 Re: Gledate seriju - preporucite je
ciza_bliza wrote:Mindhunter vrlo dobar, pogotovo neki likovi poput Ed Kempera![]()
https://i.imgur.com/twS4VPZ.jpg
Cameron Britton ga je odradio samo tako!
- Jack Be Nimble
#14283 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sa BB treba preživjeti prve dvije sezone i onda od treće kreće serija koju svi vole i hvale. Ali prve dvije sezone moraš se natjerati da bi ogledao. Vama je lakša jer gledate sve od jednom, nama koji smo čekali epizodu po epizodu se smucilo. Ja halalio nakon druge sezone, nisam ni znao da je treća izašla dok nisam primjetio na fb da svako priča o BB kako je jebena serija 
-
nema me tamo
#14284 Re: Gledate seriju - preporucite je
Kakve ba crne dvije sezone
- karanana
#14285 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pogledah senke na balkanu. Sta ja znam, na pocetku su svasta nabacali. Ima dosta kliseiranih karaktera, pijanica inspektor, novi mladi policijski partner pijanice....uzeli su malo scenografije od peaky blindersa, ima dosta prica i pod prica mimo glavne, valjda ce se sve sloziti....nako.....nastavicu. Ima finih pichoka, sisa, tarabljenja.....
-
milann1971
#14286 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jack Be Nimble wrote:Sa BB treba preživjeti prve dvije sezone i onda od treće kreće serija koju svi vole i hvale. Ali prve dvije sezone moraš se natjerati da bi ogledao. Vama je lakša jer gledate sve od jednom, nama koji smo čekali epizodu po epizodu se smucilo. Ja halalio nakon druge sezone, nisam ni znao da je treća izašla dok nisam primjetio na fb da svako priča o BB kako je jebena serija
ma o cemu pricate ??? ono wtf ..??? BB je remek djelo i sve epizode su sjajne...niste jasni...stalno se proteze 1. sezona dosadna, spora, evo sad i 2. sezona...mlatite gluposti...
Senke na Balkanu je solidna, ali sramota od RTRS i RTS da je pustaju u 20 cas kad je termin za porodicne serije, isuvise sexa, grubosti, sakacenja za taj termin...to je rezervisano za Bolji zivot i razne rodjake sa sela..
jos jednom , Apple tree yard sve preporukeeeeee, isto kao i Hotel Beau Sejour
- banjaluka078
#14287 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mindhunter, odličan. Fincherovi detalji...od fonta, preko uvodne špice, muzike, do glume. Baš mi se sviđa.
-
ciza_bliza
#14288 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja nisam ni znao da su to slučajevi koji su se zaista desili dok nisam guglao onog cvikeraša što se samo na trenutke pojavljuje...SanskiBiser wrote:ciza_bliza wrote:Mindhunter vrlo dobar, pogotovo neki likovi poput Ed Kempera![]()
https://i.imgur.com/twS4VPZ.jpg
Cameron Britton ga je odradio samo tako!
![]()
![]()
-
omar little
#14289 Re: Gledate seriju - preporucite je
cetiri sam discovery pogledala. flat. ona butra mi je iritantna da to granici sa negledljivoscu, ko je izabra za iznasat franshizu, pobogu, ima jedan i pol izraz lica u dijapazonu. pisanje i dijalozi su boze sacuva. za ovakvu fransizu, za ovakav restart, za skup pristup da serviraju pisanje i delivery razine jebenog history channel je nedopustivo. onaj mrak mi ide na zivce. sve skupa, sklepano je ovo.
lorca (sta je sledece, admirali bunuel i dali?
) jos nije definiran lik, tek se pojavio, ali ne samo da nije iritantan nego pari negativac dijelom, tako da moze. saru check. ostatak grupe nedefiniran i disposable. za sada.
dobili su drugu sezonu, ali ubijedjena sam da je to samo zbog novog over the top servisa. the orville mi se, uz sve svoje mane, a ima ih dosta, bolje pronalazi.
lorca (sta je sledece, admirali bunuel i dali?
dobili su drugu sezonu, ali ubijedjena sam da je to samo zbog novog over the top servisa. the orville mi se, uz sve svoje mane, a ima ih dosta, bolje pronalazi.
- Sodom1
#14290 Re: Gledate seriju - preporucite je
Raja ja tog Ozarka gledam ,dosao do 5 serije , ubi me od dosade, ne svarljiva nikako.
Da li da nastavim gledati ili da to batalim
- Point.
#14291 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ozark odlicna.Sodom1 wrote:Raja ja tog Ozarka gledam ,dosao do 5 serije , ubi me od dosade, ne svarljiva nikako.
- Sodom1
#14292 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pa kad ce se poceti sta desavati , jer stvari u seriji zasad ne stimaju , on treba da opere milione i milione , u zbilji kupio striptiz bar i pere casePoint. wrote:Ozark odlicna.Sodom1 wrote:Raja ja tog Ozarka gledam ,dosao do 5 serije , ubi me od dosade, ne svarljiva nikako.
- Point.
#14293 Re: Gledate seriju - preporucite je
U zadnjoj.Sodom1 wrote:Pa kad ce se poceti sta desavati , jer stvari u seriji zasad ne stimaju , on treba da opere milione i milione , u zbilji kupio striptiz bar i pere casePoint. wrote:Ozark odlicna.Sodom1 wrote:Raja ja tog Ozarka gledam ,dosao do 5 serije , ubi me od dosade, ne svarljiva nikako.
Da li da nastavim gledati ili da to batalim![]()
Ne bez jebe sad, ako ti u 5 pogledanih epizoda nije legla, sumnjam da ce ti leci i poslije. Meni je bila odlicna, taman dovoljno drame, akcije i zapetljanosti.
- Sodom1
#14294 Re: Gledate seriju - preporucite je
U zadnjoj.Sodom1 wrote:Pa kad ce se poceti sta desavati , jer stvari u seriji zasad ne stimaju , on treba da opere milione i milione , u zbilji kupio striptiz bar i pere casePoint. wrote:Ozark odlicna.Sodom1 wrote:Raja ja tog Ozarka gledam ,dosao do 5 serije , ubi me od dosade, ne svarljiva nikako.
Da li da nastavim gledati ili da to batalim![]()
Ne bez jebe sad, ako ti u 5 pogledanih epizoda nije legla, sumnjam da ce ti leci i poslije. Meni je bila odlicna, taman dovoljno drame, akcije i zapetljanosti.[/quote]
Dobro to drama akcija zapetljanost .
Ali meni jednostano nema smisla lik treba da u par godina opere po milijarde $ a on pere case , da su bar rekli treba oprati po miliona ili milion bilo bi relano.
Ovako serija odudara od stvarnosti , nije jednostavno realno
- Point.
#14295 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nemamo mi pojma kolike se pare okrecu po tim kartelima, a jebiga film je moraju malo uvelicati. A sto se tice pranja casa, ne smije se bas ni razbacati sa parama, da ne privlaci paznju na sebe.Sodom1 wrote: Dobro to drama akcija zapetljanost .
Ali meni jednostano nema smisla lik treba da u par godina opere po milijarde $ a on pere case , da su bar rekli treba oprati po miliona ili milion bilo bi relano.
Ovako serija odudara od stvarnosti , nije jednostavno realno
- Dr Kova
#14296 Re: Gledate seriju - preporucite je
alcho wrote:Gigant od serije:
Hugh Laurie ovaj put u ulozi negativca. VRH!!!
Odlična
-
milann1971
#14297 Re: Gledate seriju - preporucite je
dajte neke serije na temu prevare, trilera, kurvarluka i sl...nesto poput one The affair...ima li jos takijeh, hvala..
Meni mindhunter solidna, ali nista vise
Meni mindhunter solidna, ali nista vise
- Tito_i_Partija
#14298 Re: Gledate seriju - preporucite je
Batali.Sodom1 wrote:Raja ja tog Ozarka gledam ,dosao do 5 serije , ubi me od dosade, ne svarljiva nikako.
- šestiverbalnimesija
#14299 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sneaky Pete, predobra serija.. zavrsih sinoc. Oduševljen.
Tople preporuke..
Tople preporuke..
- Kaligrafija
#14300 Re: Gledate seriju - preporucite je
Znam da nije tema, ali sta uradise od pete sezone Ray Donovana, pa to je strasno...demolirali su seriju, uzas...Kazu da su se pisci, scenaristi promijenili, ili sta, li vec, ko god da jeste, unistio je seriju...