35-40KM, kako u kojoj apoteci. Mislim da je bio 33,5 u državnim apotekama.manekenka u penziji wrote:38 KM u apoteci Delfin na Otoci.
Mozda ima negdje i jeftinije, ako je ko nasao, neka javi
Sent from my iPad using Tapatalk
Moderator: anex
35-40KM, kako u kojoj apoteci. Mislim da je bio 33,5 u državnim apotekama.manekenka u penziji wrote:38 KM u apoteci Delfin na Otoci.
Mozda ima negdje i jeftinije, ako je ko nasao, neka javi
Coralista, divna boja, divno mirise, jedina mana je da ako imas izrazene pore nekako ih naglasi..Zoya wrote:
Pa neke su sasvim slicne naked dvici ( osim onih plavih). Haj dok si ovdje da te pitam za rumenilo neko da mi preporucisA naletim ja tu i tamo

http://www.iherb.com/search?sug=real%20 ... rank=1#p=1Zoya wrote:Eh to, kremasta mi i trebajuImala sam jednom nekad
kremasto rumenilo rozLo i bilo je prelijepo, povukose ga iz trzista dusmani
Gledam ove Coralista rumenila i kako mi se cini otici ce pola plate na kozmetku, svakako je moram obnoviti
![]()
Sto se bronzera tice, kupila sam prije par dana Lancomeovo mada ja to previse to ni ne koristim ali reko neka se nadje. Vidjecu i ovo sto si ti preporucila.
I sad gledam ova rumenila u bocicama jako su zanimljive. A ti to roze boje tushni meni (sad ce mi rodjendan)![]()
![]()
p.s. trebaju mi i cetkice neke
Jedno po jedno..Od svake plate nesto...Ja gledaM ono novo cudo GimmeBrow i Rockateur rumenilo, al' mi se ne isplati postarinu placati zbog sitnica a i nagomilala sam, imam 3 stvari za obrve..dok ne potrosim ne kupujem novo.Zoya wrote:Eh to, kremasta mi i trebajuImala sam jednom nekad
kremasto rumenilo rozLo i bilo je prelijepo, povukose ga iz trzista dusmani
Gledam ove Coralista rumenila i kako mi se cini otici ce pola plate na kozmetku, svakako je moram obnoviti
![]()
Sto se bronzera tice, kupila sam prije par dana Lancomeovo mada ja to previse to ni ne koristim ali reko neka se nadje. Vidjecu i ovo sto si ti preporucila.
I sad gledam ova rumenila u bocicama jako su zanimljive. A ti to roze boje tushni meni (sad ce mi rodjendan)![]()
![]()
p.s. trebaju mi i cetkice neke
Loulou wrote:@manekenka, nisrin, January
Za kakvu kožu se preporučuje Vichy Aera Teint?
Ja koristim crni, i samo njega i koristim. Roza bočica mi je precijenjena, ali crna nikako. To je parfem za nijansu, meni, iznad svih koje sam koristila. Još nisam bila nigdje da me ljudi nisu pitali šta je to tako dobro.hanady wrote:Kupila Narciso Rodrigez![]()
doduse van BIH! Zene, ovo je nenormalno skup i precijenjen parfem

za kakve je osobe...tamne, svijetle? na sta pdosjeca. nisam ganikad probala na kozi a naravno zanima meMis mekinjas wrote:Ja koristim crni, i samo njega i koristim. Roza bočica mi je precijenjena, ali crna nikako. To je parfem za nijansu, meni, iznad svih koje sam koristila. Još nisam bila nigdje da me ljudi nisu pitali šta je to tako dobro.hanady wrote:Kupila Narciso Rodrigez![]()
doduse van BIH! Zene, ovo je nenormalno skup i precijenjen parfem
Ako je kome koža umorna, ja sam testirala, i sad ću kupiti. Odavno ništa bolje nisam probala.

Pa nisi valjda kupila parfem, a da ga prije nisi probala na koži?hanady wrote:Iskreno, nakon tri dana koristenja Narciso Rodrigez, mogu vam reci da nisam zadovoljna trajnoscu parfemaNesrazmjerno cijeni ali totalno!
mozda jednostavno ne odgovara tvojoj kozihanady wrote:Naravno da jesam, ali nisam bas obracala paznju na trajnost kad sam ga probala.....samo na miris koji je predivan i nazalost kratkotrajan
Pitala za parfem, posto sam luda za istim. Moram ga probati kad naletim.Mis mekinjas wrote:Ako pitaš za Narcisca Rodrigeza
Rozi ti je spoj ruže i breskve, i ja ga ne mogu. Specifična su oba, ali crni je priča za sebe.
U njemu ima i mošusa i narandže, ali je onako, težak, ali nije težina koja te ujeda za nos. To je doslovno jedini parfem koji sam imala, a osjeti se do 7 dana nakon nanošenja. Specifično je da je pun tih slatkastih mirisa, a u konačnici zaista dobar, i super je to izmiješano, a daleko od toga da ga možeš nazvati slatkastim. I ne bih rekla, da je za svijetle žene. Crni, ne. Rozi možda i može proći. Ja rozi,kad sam ga stavila na kožu, ne miriše tako fino.![]()
A ako pitaš za serum za svaki je tip kože, i koža je light, ne znam šta je ovo, ali je otkriće.
Ja inace korstim parfeme koji su malo skuplji - pomirirsem negdje i stedim dok ne kupimMis mekinjas wrote:U Mulleru u Zg ga ima. 30ml košta 399kn. Ja sam dobila od dragog, prije godinu dana,kupljen u Londonu i velika bočica od 100ml, je koštala oko 120€. Na žalost to mu je cijena. Skup je, ali otkad ga imam, druge i ne koristim, tako da ne mogu reći da sam na ikakvom gubitku.

Nisrin wrote:Ovaj u flasici je za MASNU, za suhu je u tubi, a ja iako imam kombinovanu kupovala sam u tubi, i taj mi je bio bolji od vogo 100x
Hvala žene.manekenka u penziji wrote:@Loulou:
ja imam ovaj u staklenoj flašici, ali mi je koža suha toliko da puca dok se ne namažem kremom,
a puder mi super odgovara![]()
iskreno, nisam ni ja znala za ovo što Nirsin spominje, doduše, ja obavezno nanosim hidratantnu kremu prije pudera, pa možda mi zbog toga odgovara. eh sad, da sam ja probala i taj u tubi, znala bih koji je bolji.
najbolje ti je da se domogneš kakvog testera.
Ako govoris o Narcisu, to je preskupo. U Italiji je malo jeftiniji. A sto se tice toga da je ostale parfeme bacio u drugi plan, za to se slazem 100%Mis mekinjas wrote:U Mulleru u Zg ga ima. 30ml košta 399kn. Ja sam dobila od dragog, prije godinu dana,kupljen u Londonu i velika bočica od 100ml, je koštala oko 120€. Na žalost to mu je cijena. Skup je, ali otkad ga imam, druge i ne koristim, tako da ne mogu reći da sam na ikakvom gubitku.