Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#14276 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

MyTao wrote:Ja stvarno ne znam zasto se zalite... Covjek je otisal na Emirates i uzeo bod protiv tima za kojeg su svi govorili da ce koncno biti prvaci. Takticki je odigrao odlicno, uz malo vise srece mogli su pobjediti i bio bi heroj... i ovako je odlicno. U zadnjih 5-6 godina Liverpool je uvijek gubio kod Arsenala.

Imaju jako tezak pocetak sezone, a vec imaju 7 bodova, ispred su konkurenata za 4. mjesto. Jos nisu primili gola... igraci se jos uvijek uigravaju... cemu tolika negativnost??
Zasto se nije moglo nastaviti kao u prvom? Zasto povlacenje, odnosno pustio je da ga lik procita, bez da trunku reaguje na Wengerovu postavku u drugom poluvremenu.

Naravno da je bod kod Arsenala uvijek dobar, ali kad ima 5 prilika za postizanje gola, kad ljudi igraju bez standardnih stopera, onda je isto tako normalno da ces zalit sto nisi pobjedio.
Towelie

#14277 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Rekoh ja da Arsenal nije nista posebno. Mogli smo uzeti tri boda.
LSD

#14278 Re: Liverpool FC

Post by LSD »

Moreno je direktni i iskljucivi krivac zašto Liverpool nije uzeo sva 3 boda na kraju. Na njega treba sva gov.na svaliti
Sve je fenomelano odradio, povukao od svog 16 do protivnikovog :shock: i onda se levat htio proslaviti, sebicnosti izronila (a ne zna završiti) i usrao pobjedu.
A Ibe na desnoj strani moli za asistenciju i da završi posao.
Tito_i_Partija

#14279 Re: Liverpool FC

Post by Tito_i_Partija »

MyTao wrote:Ja stvarno ne znam zasto se zalite... Covjek je otisal na Emirates i uzeo bod protiv tima za kojeg su svi govorili da ce koncno biti prvaci.
:lol:

Ko je bolan govorio? Navijaci Arsenala mozda? :D
bosanska senzacija

#14280 Re: Liverpool FC

Post by bosanska senzacija »

Sredina terena sa Canom, Milnerom, Lucasom i Hendersonom su ono što Liverpool ipak čini nešto slabijim u odnosu na ove glavne favorite.

Uzeti bod Arsenalu gdje se moglo uz malo sreće i pobjediti i nije tako loše.
Mustang1

#14281 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ja bih radije Gomesa prebacio na stopera a Moreno na njegovo mjesto. Gomes je dobar fakat u odbrani ali u napadu je slab. Brz jeste ali kad krene ne zna pretrcati igraca sa loptom ili slicno, ako je igrac ispred njega on se vraca nazad.
A rekao sam da ce strucnjak usrati izmjenama :D
I vidjeli ste kako Wenger izbaci zadnjeg veznog a ubaci napadaca (nije pravi ali jeste u napadu vecinom) A ne onaj nas strucnjak :-)
todd_smith

#14282 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Liverpool zavrsava u top 4 ove sezone
MyTao

#14283 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Tito_i_Partija wrote:
MyTao wrote:Ja stvarno ne znam zasto se zalite... Covjek je otisal na Emirates i uzeo bod protiv tima za kojeg su svi govorili da ce koncno biti prvaci.

Ko bolan nije? Cijela Engleska je Arsenala proglasila kao favorita za titulu.

Ovo je bod ko kuca.
MyTao

#14284 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

BHF_Manijak wrote:
MyTao wrote:Ja stvarno ne znam zasto se zalite... Covjek je otisal na Emirates i uzeo bod protiv tima za kojeg su svi govorili da ce koncno biti prvaci. Takticki je odigrao odlicno, uz malo vise srece mogli su pobjediti i bio bi heroj... i ovako je odlicno. U zadnjih 5-6 godina Liverpool je uvijek gubio kod Arsenala.

Imaju jako tezak pocetak sezone, a vec imaju 7 bodova, ispred su konkurenata za 4. mjesto. Jos nisu primili gola... igraci se jos uvijek uigravaju... cemu tolika negativnost??
Zasto se nije moglo nastaviti kao u prvom? Zasto povlacenje, odnosno pustio je da ga lik procita, bez da trunku reaguje na Wengerovu postavku u drugom poluvremenu.

Naravno da je bod kod Arsenala uvijek dobar, ali kad ima 5 prilika za postizanje gola, kad ljudi igraju bez standardnih stopera, onda je isto tako normalno da ces zalit sto nisi pobjedio.
Nije on kriv sto se neke sanse nisu iskoristile... Vjerovatno da je zelio nastaviti kao i u prvom ali nije moglo zbog toga sto je Arsenal poceo igrati bolje.
Tito_i_Partija

#14285 Re: Liverpool FC

Post by Tito_i_Partija »

MyTao wrote:
Tito_i_Partija wrote:

Ko bolan nije? Cijela Engleska je Arsenala proglasila kao favorita za titulu.

Ovo je bod ko kuca.
Sta god citam od Engleskih medija, gotov svi proglasavaju Chelsea i City za favorita. Kako bolan moze favorit bit' klub koji je proslu sezonu zavrsio na trecem mjestu, a pojac'o se ove sezone samo sa jednim truljavim golmanom? :-)

Ako je ovo bod k'o kuca, onda su vam ambicije daleko ispod West Hama, koji je fino naguzio Arsenal na Emiratesu. :D

By the way, svaka cast Liverpoolu sto se je otarasio Balotellija.
kazo

#14286 Re: Liverpool FC

Post by kazo »

Oni su mislili da ce biti prvaci jer su doveli cecha :-D
MyTao

#14287 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Nisu oni nista mislili... ko prati Engleski fudbal zna da su najavljivani kao tim koji ce se ozbiljno biriti za titulu. Prije svega zbog toga sto su odlicno zavrsili sezonu plus dobili Chelsea po prvi put u zadnjih 10-12 godina i to za titulu.
kazo

#14288 Re: Liverpool FC

Post by kazo »

Zezam se u vezi cecha, valjda raja navikla da su smijurija ko i sarajevo :-D . CItao sam i ja na jednom forumu pred pocetak sezone da su ih najavljivali kao glavne favorite, ali evo sad ne mogu da nadjem taj link.
AmiĐa_Idriz

#14289 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Carlisle United u trećem kolu Capitol One Cupa na Anfieldu, valjda će Ings i Lazar napokon pokrenuti mišiće :lol:
frontmen

#14290 Re: Liverpool FC

Post by frontmen »

Evo vam friška slika ljubimca, čisto da ne zaboravite kako izgleda :-D

Image

P.S. Sturridge skoro u punom treningu. Ubrzo ga gledamo sa Big Benom.
AmiĐa_Idriz

#14291 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Breaking: Lazar Marković sljedeću sezonu na posudbi u Fenerbahčeu!!!

I Sturridge se vraća u meču sa Unitedom
Towelie

#14292 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

AmiĐa_Idriz wrote:Breaking: Lazar Marković sljedeću sezonu na posudbi u Fenerbahčeu!!!

S obzirom da je minutaza koju bi Lazar dobijao ove sezone minimalna, ovo je dobro za njega.
Logovan

#14293 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

AmiĐa_Idriz wrote:Breaking: Lazar Marković sljedeću sezonu na posudbi u Fenerbahčeu!!!

Bolje im je da ga poklone. :oops:
MOSALJOZE

#14294 Re: Liverpool FC

Post by MOSALJOZE »

Off topic
Kakve su igrace doveli Turci ove sezone,svaka čast.

RVP,Markovic,Avdija...
Towelie

#14295 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Zreb za LE
Image
kazo

#14296 Re: Liverpool FC

Post by kazo »

Dobra grupa :thumbup:
Gandalf

#14297 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Onaj debil upropasti Markovića - umjesto da je momka, kada je bio toliko nezadovoljan sa njim, odmah prodao Benfici za pola para od kupovne cijene koliko se i nudilo, on ga konjina drži tri utakmice na tribinama, šalje ga u Titanik ligu za karijere fudbalera i to na posudbu na samom kraju prelaznog roka a kada ga sjebe skroz Marković neće vrijediti ni miliona, da ne govorim da neće više biti ni za Championshipa a ne za Premier Lige - u gubitku klub a karijera talentovanog momka skroz skršena barem što se tiče liga 5-ice.

Razumljivo bi mi to bilo da je Ibe pokazao neku strašnu formu a pokazao je ništa, Lalana i ove godine metiljav i teško da će išta i biti od njega, koliko znam Texeiru nije vratio u prvi tim - fakat mi nije jasno po kojoj logici onog glupana Marković je prvi na listi za nogiranje, jer znamo svi dobro da je posudba troskok unazad u karijeri i da se rijetki vraćaju u matične klubove.

Konjina zaboravlja da ove sezone klub igra i u LE i da se mora minimalno odigrati gotovo 50 utakmica a on će imati samo jedno krilo čija je tehnika 0 bodova a ni šut prema golu ga nije baš proslavio.

Definitivno najveći kamen klubu oko vrata je ovaj wanabe manager, otkaz je morao dobiti još u Januaru.
Edin H.

#14298 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

BHF_Manijak wrote:Brendane majku ti jebem glupu!
:D
King_Kenny

#14299 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Protiv West Hama ista jedanaestorka kao i protiv Arsenala. Valjda probijemo Bilićev bunker.
AmiĐa_Idriz

#14300 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Gledam ovaj sastav Čekićara...oslabljeni su, Payet i Sako jedina prijetnja ali vjerujem da će ih začepiti :thumbup: ajmo momci nastaviti niz, a i Simo zaključaj tu mrežu još jednom :D
Post Reply