Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tito_i_Partija wrote:Pod uslovom da Juve zadrzi Pogbu. Ne znam koliko je to moguce, ovog ljeta ce da frkcu ponude sa sve strane.
Ja bih ga ostavio i dao mu bolji ugovor, ali ja se ne pitam.
Pogba će ići ako želi ali izjavio da mu to nije opcija tako da sve što se pročita na stranicama je čisti šupljak. Isto kao i za Vidala. Juventus nema potrebe da prodaje svoje najbolje igrače. Gospodin Marotta je to sam rekao.
Liverpool je danas u crnom. Tuzan dan, i za nas, a pogotovo za Juve. Jedna velika sramota, od prije 30 godina, kada su poginuli navijaci Juventusa.
Naime, sta se tada desilo. U to vrijeme, medju mladjim navijacima u Britaniji bila je praksa da se zalete na protivnika i time ga uplase, jedan sasvim bezazleni trk, kojim bi protivniku utjerali strah u kosti, to je bio jedan novi oblik huliganizma tada u Engleskoj. Italijani, kao Italijani, gospoda, elegancija, nisu znali sta ih je snaslo, i onako u soku i u panici, povlacili su se nazad, prema kraju sektora njihovih navijaca, gdje je zid popustio, a onda su nastale jezive scene. 39 nastradalih navijaca Juvea, zbog velike nemarnosti nasih, zbog tog glupog engleskog huliganizma nekada, ispisala je jednu neizbrisivu stranicu istorije, koja ce nas uvijek podsjecati na ono sta ne smijemo da radimo na tribinama.
Iskreno saucesce porodicama nastradalih, misli navijaca Liverpoola su uz vas. YNWA.
The 14-year-old, who is said to have jumped off a bridge in Cuggiono with five friends into water which was just 6.5-feet deep, was in hospital for a month, Time reported.
His heart stopped beating while he was in the water and he was assumed dead, until it was restarted with a defibrillator.
Even his rescue was an incredible feat - taking a team of people and fire service divers 42 minutes to form a human chain and drag him from the murky canal bed.
The teenager, who is half-German but has only been identified as 'Michael' by The Milan Chronicle, was attached to life support to enable his lungs and heart to recover and to keep his body oxygenated.
But after four weeks in hospital in San Raffaele, he is said to have woken, spoken to his parents and asked whether his favourite football team, Juventus, was still in the Champions League.