Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kralj Tvrtko I. wrote:Šta rade ona 2 šatora na K. Polju?
Od sajma stoje tu kako stoje.
Bilo im jeftinije ostaviti ih do izložbe nego skidati poslije zepsa pa opet vraćati... za zeke, mace, kuce, ćurke i golubove.
Bolje u šatoru nego u fiskulturnim salama.
vwlover wrote:Je li ko od vas razmisljo o onom računu za struju , ima na njemu mrezarina tj dalekovod ili sistem mreže koji naplaćuju, meni je to veće nego količina energije koju potrošim i malo gledam tom logikom bi i telemach trebao naplaćivat 20 km za mrezarinu, i oni imaju sistem mreže . Ovo stvarno nema smisla račun za struju 50 km a potrošio 17 km .
to ti bas puno,mislim da je to kod mene 6-7 km,lupam,ne znam bas sad napamet,23 km mi bio prosli racun
Sve mi je u kuci na struju i to mi nije skupo. Skup mi je telefon, grijanje ko placa, odrzavanje zgrade koja se ne odrzava i tome slicno, telemah koji dize cijene kako im se cefne itd..
Sta je s onom pricom da cemo moci birati isporucioca struje tj. Distributera?
nikad nisam ni pogledao sta pise na telefonskom racunu
vwlover wrote:Je li ko od vas razmisljo o onom računu za struju , ima na njemu mrezarina tj dalekovod ili sistem mreže koji naplaćuju, meni je to veće nego količina energije koju potrošim i malo gledam tom logikom bi i telemach trebao naplaćivat 20 km za mrezarinu, i oni imaju sistem mreže . Ovo stvarno nema smisla račun za struju 50 km a potrošio 17 km .
to ti bas puno,mislim da je to kod mene 6-7 km,lupam,ne znam bas sad napamet,23 km mi bio prosli racun
23 KM UKUPNI RAČUN? pa kako?
žena i dijete nisu 20 dana bili kod kuce,ja radim,slabo sam sta kuhao,zato ce sad vjerovatrno biti bar duplo veci,konvektori se pale
Zašto onaj Walter i dalje "odgaja" djecu po Zenici ? Nakon onog silovanja i govora o pedofiliji on je morao biti protjeran. Gledam sad njegov FB profil, frajeri ga grle, ljube, baš u zanosu.
Ima jedna grupa u Travničkoj koju je on "odgojio", to je hamelj jedan, baš malena đubrad.
zigubigule wrote:jel moze neko da podijeli par informacija vezano za teretane/fitness sale u zenici? interesuju me cijene i guzva tj posjecenost kao i preporuka
Na Mokusnicama Dom Armije i preko puta cini mi se nekadašnji UPI market. Kino 29 Novembar, Arena Zenica, Radakovo. Ne znam kakva je situacija sa streljanom.
Sto se guzve tice ja sam najcesce u Areni oko 18 sati i tada nastaje pakao, pogotovo u zadnje vrijeme, na Mokusnicama u Elit-u u tom terminu, u zadnjih par mojih treninga isto je bila solidna guzva. Kod Adija u Domu armije nisam bio godinama pa ne znam kakvo je stanje, u Radakovo kod Ruska mi je bilo najbolje ali je hladno zimi i ubi vlaga, mada daleko mi najbolja teretana. Ovo ostalo ne znam.
Kazu da u kinu nije lose.
zigubigule wrote:jel moze neko da podijeli par informacija vezano za teretane/fitness sale u zenici? interesuju me cijene i guzva tj posjecenost kao i preporuka
Na Mokusnicama Dom Armije i preko puta cini mi se nekadašnji UPI market. Kino 29 Novembar, Arena Zenica, Radakovo. Ne znam kakva je situacija sa streljanom.
Sto se guzve tice ja sam najcesce u Areni oko 18 sati i tada nastaje pakao, pogotovo u zadnje vrijeme, na Mokusnicama u Elit-u u tom terminu, u zadnjih par mojih treninga isto je bila solidna guzva. Kod Adija u Domu armije nisam bio godinama pa ne znam kakvo je stanje, u Radakovo kod Ruska mi je bilo najbolje ali je hladno zimi i ubi vlaga, mada daleko mi najbolja teretana. Ovo ostalo ne znam.
Warashii wrote:
Presao si u arenu?
Da, zadnjih mjesec dana sam tu. Mjesam malo Mokusnice malo Arena.
Nego da čestitam Fudici, nadam se da nas neće iznevjeriti. Neka riješi kerove, riješi pitanje Čelika i neka bar malo građana zaposli tako što će privući neke investicije od mene ima glas na idućim izborima.