Moderator: Benq
semirsar wrote: Poguzija, samo nek je slatko...![]()
![]()
A dobro nam dosle, sam' se raskomodajte... ovijeh djuturuma, Affana i MTV imade i prev'se, svukud stignu, k'oda hi fata kriza onijeh nitamonivamo godina.
Šta ima dječaksemirsar wrote:Poguzija, samo nek je slatko...drznica_4ever wrote:Rekose da se spominjemo,pa red je da se javimo. Ja sam tu samo zbog neke bajadere or something![]()
Puno pozdravljam sve vas vjerne korisnike![]()
![]()
A dobro nam dosle, sam' se raskomodajte... ovijeh djuturuma, Affana i MTV imade i prev'se, svukud stignu, k'oda hi fata kriza onijeh nitamonivamo godina.
MTV wrote:![]()
![]()

Vidi se da nemozes bez kljunjesemirsar wrote:
sta 's se smrk'o, deder jedan
MTV wrote:Dokaz da citaju nase skrabotinedrznica_4ever wrote:Rekose da se spominjemo,pa red je da se javimo. Ja sam tu samo zbog neke bajadere or something![]()
Puno pozdravljam sve vas vjerne korisnike![]()
oFa?!
Nadam se da cete nas iznenadit nekad necim sto valja. Jos smo tu
Jbt osmjeha presječe mesemirsar wrote:MTV wrote:![]()
![]()
sta 's se smrk'o, deder jedan
MTV wrote:To samo luda ko on moze naci
Dobar mi je i mario i luigiMTV wrote:ako nekom treba posao
http://www.logosoft.ba/sistem-administrator
avatar sam morao ponovo uploadat jer sam ono ruzno X obrisao... klunjo je tu jos mickey od afanna da se vrne i sve je po starom
MTV wrote:Jel NBA na SK kanalima?! Ako jeste njih nemamo, hocemo li ih dobiti ne znamo.iceman ze wrote:Koji paket preporucujete? Uglavnom gledam NBA, MTV, i djeciji kanali za malca. Internet bih volio brzi-ponekad imam poslovne video konferencije. Hvala i pozz
Nisi rekao za koliko para. Moja topla preporuka Logo Trio. Mjesecno ako potpises na 24 mjeseca za 41 KM + 4,5 KM ako hoces drugi resiver za drugi TV.
50/3 Mbps, Osnovni paket gdje imas ove kanale https://youtu.be/yjz9BiqIY6U
Samo umjesto Disney XD i Disney Junior ide nick jr i File Living i ovi SK 1,2,3,Golf, Ultra, Mini Ultra i Lov i ribolo nerade sa obavjestenjem da se nisu dogovorili sa United Grupom. Od MTV (Viacom grupacija) kanala samo fali nickelodeon HD.
Kolko je para paket taj na 24 mjeseca?iceman ze wrote:
Uzeo Logo Trio. Na 24 mjeseca. Mogli su samo noviji reciver dobaciti. Onaj ko da je pofalicku bitku prezivio....za razliku od penzionerske HS kablovske, dobio sam dosta vise muzike i filmova.....nadam se da je net stabilan...imam neki intervju uskoro.
41,30 KMpecpec wrote:Kolko je para paket taj na 24 mjeseca?iceman ze wrote:
Uzeo Logo Trio. Na 24 mjeseca. Mogli su samo noviji reciver dobaciti. Onaj ko da je pofalicku bitku prezivio....za razliku od penzionerske HS kablovske, dobio sam dosta vise muzike i filmova.....nadam se da je net stabilan...imam neki intervju uskoro.
Pa za te pare si mogao uzeti u telemahu isto imao bi kanala sto vamo nemas pa ti nebi bilo penzionerski.iceman ze wrote:41,30 KMpecpec wrote:Kolko je para paket taj na 24 mjeseca?iceman ze wrote:
Telemach me stalno zvao na telefon. Dosadni su brate. Otjerase tim svojim super paketima.pecpec wrote:iceman ze wrote:Pa za te pare si mogo uzeti u telemahu isto imao bi kanala sto vamo nemas pa ti nebi bilo penzionerski.pecpec wrote:
Ne upadam ti u kucu,chill out.afannedim wrote:Kako se odmah korisnici TM pojave sa svojim upadicama na bilo kojoj temi koja nema veze sa njima.
Ocigledno se razumijes. Imas jos ovdje sugovornika nije frka. Ja sam ti ba lojalan cca.10 godina na HS-u(starim vlasnicima skidam kapu). Isti paket i pretplata. Samo mi dobar net treba. Kanale uglavnom zena gleda, kuharske i malac crtane. Sto hoce reci meni ba ostane samo Wi-Fipecpec wrote:Nude svakako bolje od logosofta trenutno.Unifon im je prava stvar između ostalog,pricas na fixni preko mobitela,samo ti mobitel mora biti spojen wifijem,nude i unifi.Nije da ih reklamiram ali trenutno nemaju konkurenciju za ove pare i usluge.
Sjedim u kaficu neko me zove kuci na fixni ja se javljam na mobilni,zvoni i on uporedo sa fixnim.
Daleko od toga da je i logosoft los,ali ovi nude vise.
iceman ze wrote:Ocigledno se razumijes. Imas jos ovdje sugovornika nije frka. Ja sam ti ba lojalan cca.10 godina na HS-u(starim vlasnicima skidam kapu). Isti paket i pretplata. Samo mi dobar net treba. Kanale uglavnom zena gleda, kuharske i malac crtane. Sto hoce reci meni ba ostane samo Wi-Fipecpec wrote:Nude svakako bolje od logosofta trenutno.Unifon im je prava stvar između ostalog,pricas na fixni preko mobitela,samo ti mobitel mora biti spojen wifijem,nude i unifi.Nije da ih reklamiram ali trenutno nemaju konkurenciju za ove pare i usluge.
Sjedim u kaficu neko me zove kuci na fixni ja se javljam na mobilni,zvoni i on uporedo sa fixnim.
Daleko od toga da je i logosoft los,ali ovi nude vise.. A sto se tice odnosa prema musterijama, Logosoft mi je za dvije klase bolji. Ne zovu me, ne traze me, ne nude skoro nista, dodju za 1.januar da poprave kvar. Ja im samo redovno platim mjesecno i bjezi preko vrata...