Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#14251 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Za baklaFu i Dzenitu :)
Image
Image
Image
MTV

#14252 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

:hmpf: :mastakazes:
semirsar wrote: Poguzija, samo nek je slatko... :evil: :lol:
A dobro nam dosle, sam' se raskomodajte... ovijeh djuturuma, Affana i MTV imade i prev'se, svukud stignu, k'oda hi fata kriza onijeh nitamonivamo godina. :mrgreen:
afannedim

#14253 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

semirsar wrote:
drznica_4ever wrote:Rekose da se spominjemo,pa red je da se javimo. Ja sam tu samo zbog neke bajadere or something :lol:

Puno pozdravljam sve vas vjerne korisnike :-D
Poguzija, samo nek je slatko... :evil: :lol:
A dobro nam dosle, sam' se raskomodajte... ovijeh djuturuma, Affana i MTV imade i prev'se, svukud stignu, k'oda hi fata kriza onijeh nitamonivamo godina. :mrgreen:
Šta ima dječak :lol: :lol: . ljuska i dzenita svaka čast uvijek pomagale i prave INFO daju
semirsar

#14254 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote: :hmpf: :mastakazes:

Image

sta 's se smrk'o, deder jedan
Image
Sakazulu

#14255 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Ovo kad napišu da su kompletirali neku sezonu neke serije (da je ne reklamiram i ne spominjem) to nekako zvuči da su raspalili po torrentu i kompletirali sezonu :)
MTV

#14256 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

:lol: :lol:
semirsar wrote: Image

Image
Vidi se da nemozes bez kljunje :mrgreen:
drznica_4ever

#14257 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by drznica_4ever »

MTV wrote:
drznica_4ever wrote:Rekose da se spominjemo,pa red je da se javimo. Ja sam tu samo zbog neke bajadere or something :lol:

Puno pozdravljam sve vas vjerne korisnike :-D
Dokaz da citaju nase skrabotine :mrgreen:

oFa?!
Image

Nadam se da cete nas iznenadit nekad necim sto valja. Jos smo tu :mrgreen:

;-)
afannedim

#14258 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

semirsar wrote:
MTV wrote: :hmpf: :mastakazes:

Image

Image
Jbt osmjeha presječe me :D :lol:
MTV

#14259 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

To samo luda ko on moze naci :mrgreen:
afannedim

#14260 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:To samo luda ko on moze naci :mrgreen:
:lol: :lol:
afannedim

#14261 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Avatari su tu, klunjo je opet tu :D
MTV

#14262 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

ako nekom treba posao

http://www.logosoft.ba/sistem-administrator

avatar sam morao ponovo uploadat jer sam ono ruzno X obrisao... klunjo je tu jos mickey od afanna da se vrne i sve je po starom
afannedim

#14263 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:ako nekom treba posao

http://www.logosoft.ba/sistem-administrator

avatar sam morao ponovo uploadat jer sam ono ruzno X obrisao... klunjo je tu jos mickey od afanna da se vrne i sve je po starom
Dobar mi je i mario i luigi
MTV

#14264 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Miki je najbolji :mrgreen:
afannedim

#14265 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Miki je tu
iceman ze

#14266 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by iceman ze »

MTV wrote:
iceman ze wrote:Koji paket preporucujete? Uglavnom gledam NBA, MTV, i djeciji kanali za malca. Internet bih volio brzi-ponekad imam poslovne video konferencije. Hvala i pozz
Jel NBA na SK kanalima?! Ako jeste njih nemamo, hocemo li ih dobiti ne znamo.
Nisi rekao za koliko para. Moja topla preporuka Logo Trio. Mjesecno ako potpises na 24 mjeseca za 41 KM + 4,5 KM ako hoces drugi resiver za drugi TV.
50/3 Mbps, Osnovni paket gdje imas ove kanale https://youtu.be/yjz9BiqIY6U
Samo umjesto Disney XD i Disney Junior ide nick jr i File Living i ovi SK 1,2,3,Golf, Ultra, Mini Ultra i Lov i ribolo nerade sa obavjestenjem da se nisu dogovorili sa United Grupom. Od MTV (Viacom grupacija) kanala samo fali nickelodeon HD.

Uzeo Logo Trio. Na 24 mjeseca. Mogli su samo noviji reciver dobaciti. Onaj ko da je pofalicku bitku prezivio....za razliku od penzionerske HS kablovske, dobio sam dosta vise muzike i filmova.....nadam se da je net stabilan...imam neki intervju uskoro.

Zar nije tehnicar trebao uzeti 1 KM, prikljucne taxe? :-)
Last edited by iceman ze on 09/06/2017 14:43, edited 1 time in total.
pecpec

#14267 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by pecpec »

iceman ze wrote:
Uzeo Logo Trio. Na 24 mjeseca. Mogli su samo noviji reciver dobaciti. Onaj ko da je pofalicku bitku prezivio....za razliku od penzionerske HS kablovske, dobio sam dosta vise muzike i filmova.....nadam se da je net stabilan...imam neki intervju uskoro.
Kolko je para paket taj na 24 mjeseca?
iceman ze

#14268 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by iceman ze »

pecpec wrote:
iceman ze wrote:
41,30 KM
pecpec

#14269 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by pecpec »

iceman ze wrote:
pecpec wrote:
iceman ze wrote:
41,30 KM
Pa za te pare si mogao uzeti u telemahu isto imao bi kanala sto vamo nemas pa ti nebi bilo penzionerski.
iceman ze

#14270 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by iceman ze »

pecpec wrote:
iceman ze wrote:
pecpec wrote:
Pa za te pare si mogo uzeti u telemahu isto imao bi kanala sto vamo nemas pa ti nebi bilo penzionerski.
Telemach me stalno zvao na telefon. Dosadni su brate. Otjerase tim svojim super paketima. :-)
pecpec

#14271 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by pecpec »

Nude svakako bolje od logosofta trenutno.Unifon im je prava stvar između ostalog,pricas na fixni preko mobitela,samo ti mobitel mora biti spojen wifijem,nude i unifi.Nije da ih reklamiram ali trenutno nemaju konkurenciju za ove pare i usluge.
Sjedim u kaficu neko me zove kuci na fixni ja se javljam na mobilni,zvoni i on uporedo sa fixnim. :)
Daleko od toga da je i logosoft los,ali ovi nude vise.
afannedim

#14272 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Kako se odmah korisnici TM pojave sa svojim upadicama na bilo kojoj temi koja nema veze sa njima.
pecpec

#14273 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by pecpec »

afannedim wrote:Kako se odmah korisnici TM pojave sa svojim upadicama na bilo kojoj temi koja nema veze sa njima.
Ne upadam ti u kucu,chill out. :)
Valjda se moze dati koristan savjet,do prije par mjeseci sam bio korisnik logosofta tako da vrlo dobro znam sta pricam.
iceman ze

#14274 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by iceman ze »

pecpec wrote:Nude svakako bolje od logosofta trenutno.Unifon im je prava stvar između ostalog,pricas na fixni preko mobitela,samo ti mobitel mora biti spojen wifijem,nude i unifi.Nije da ih reklamiram ali trenutno nemaju konkurenciju za ove pare i usluge.
Sjedim u kaficu neko me zove kuci na fixni ja se javljam na mobilni,zvoni i on uporedo sa fixnim. :)
Ocigledno se razumijes. Imas jos ovdje sugovornika nije frka. Ja sam ti ba lojalan cca.10 godina na HS-u(starim vlasnicima skidam kapu). Isti paket i pretplata. Samo mi dobar net treba. Kanale uglavnom zena gleda, kuharske i malac crtane. Sto hoce reci meni ba ostane samo Wi-Fi :lol: . A sto se tice odnosa prema musterijama, Logosoft mi je za dvije klase bolji. Ne zovu me, ne traze me, ne nude skoro nista, dodju za 1.januar da poprave kvar. Ja im samo redovno platim mjesecno i bjezi preko vrata... :)

Vec sam onu crno-zutu banku napustio, jer me stalno zvali. Taman im umemorisem call centar, oni promjene broj. I tako cca 6-7 brojeva. Tako da sam sada u crveno-bijeloj banci. Slusaju me kao i Logosoft,niti me zovu niti me traze, dali popuste, dali smanjenu kamatu na stambeni, nisu naplatili obradu troskova kredita. Moje je samo da im redovno mjesecnu ratu vracam i to je to.... :thumbup:
pecpec

#14275 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by pecpec »

iceman ze wrote:
pecpec wrote:Nude svakako bolje od logosofta trenutno.Unifon im je prava stvar između ostalog,pricas na fixni preko mobitela,samo ti mobitel mora biti spojen wifijem,nude i unifi.Nije da ih reklamiram ali trenutno nemaju konkurenciju za ove pare i usluge.
Ocigledno se razumijes. Imas jos ovdje sugovornika nije frka. Ja sam ti ba lojalan cca.10 godina na HS-u(starim vlasnicima skidam kapu). Isti paket i pretplata. Samo mi dobar net treba. Kanale uglavnom zena gleda, kuharske i malac crtane. Sto hoce reci meni ba ostane samo Wi-Fi :lol: . A sto se tice odnosa prema musterijama, Logosoft mi je za dvije klase bolji. Ne zovu me, ne traze me, ne nude skoro nista, dodju za 1.januar da poprave kvar. Ja im samo redovno platim mjesecno i bjezi preko vrata... :)
:thumbup:
U svakom slucaju znas sta ti je bolje.Dok sam koristio lol stvarno sa njima nikada problema nisam imao.
Post Reply